63345
  • Negritis
    amúgy most jutott eszembe hogy van 1 hely aholy a Ranger 1v1-be de akár 1v2 be is verhetetlen kb :D
    az pedig a víz alatt :D
  • Negritis
    thieffel megyek, de hálisten a csapat jó szokott lenni :D
  • Vadnokedli
    Sok szerencsét, 49 is elég nagy szopás, nem hogy az 50. még Guardian ként is.
  • Negritis
    még nem :D de márciusra tervbe van véve, meg nem 1x hallgatom a többieket :D
  • Vadnokedli
    Mentél te 50 es fraktált?.. :D
  • Negritis
    én ugye nemrég kezdtem újra a játékot, én is annoa guild széthúzása miatt morzsolódtam le

hálisten most jó helyen vagyok és el vagyunk, főleg hogy nekem a fraci még újdonság a 14es szintemmel :D
  • Strayhand
    Igen, csak egy idő után megunod, hogy úgy kell két óra alatt összekönyörögni guildből az embereket, mivel a magas szintű fraktál az inkább csak enyhe mazohizmus, azonkívül csak egy érdektelen e-peen mérő, más motiváció nem nagyon van benne. Meg igazából már a fraktálos patch előtt meguntam a fraktálokat, most már nincs kedvem újból megnézni, hogy talán élvezetesebb lesz az új mechanikákkal. Embereket nem lett könnyebb találni rá. Ugyanez történt WoW-ban is, nem volt már kedve raidelni az embereknek és szép lassan abbahagyta mindenki akit ismertem. Az a különbség, hogy itt én vagyok az egyik, aki abbahagyta... Egy évig jó móka volt (most is nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek), de most már rohadtul unalmas a folyamatos agyatlan zergelés mindenhol.
  • Negritis
    bármilyen kari tud jó lennie egy 50es fractálba, ez sztem nem komolytalan hanem jó
    a játék így nem veszti el diverzitását

az meg mikor az LFG televan hogy only wari-gua kb hányinger
    ezért is maradok inkább a guildes mókáknál ahol nem vágnak ki azért mer thieffel vagoyk és cof p1 11 perc a 9 helyett
  • Strayhand
    PvE-re bármi jó, ez mutatja is a PvE komolyságát... WvW meg a zergelésről szól, oda szinte csak guardian meg warrior kell, az is nagyon komoly így... Jó, lehet magányosan vagy kis csapatban kóborolni hasonló csapatok ellen, amivel max supply-kat foglalgattok, oda viszont kifejezetten jó lehet az engi, ranger és thief.
  • Negritis
    ez a "legjobb" engem kiakaszt amúgy
    ha PVE-zni szeretnél jó a ranger, nem kicsit
    egyik klántársam rangerrel szokott jönni és sokszor hasznosabb mint a gua-k
    nyílván nem powerranger, hanem supportol de azt elég jól csinálja

az enginek én se látom a pontos helyét-hasznát, de az is tud jó lenni pve-ben és pvpben is

nyílván a wvwről nem beszélek, mer ott nem vágom annyira (pvp-zni is most kezdtem)

de pl COF-ra az egyik legjobb az MM necro ami ugye szintén petekkel mahinál
  • Vadnokedli
    ez a kettő a leghasznosabb mivel ha ascended craftot akarsz majd akkor csak ezzel a két szakmával tudsz magadnak fegyvert / armort készíten + Artificer(staff,scepter,focus)/Huntsman(torch)
  • Totoka88
    Olyan kérdésem lenne, hogy szakmának mit ajánlotok? Guardianom van, 29-es először páncél és fegyver készítést akartam neki nyomni, de nem igazán tudtam elég fémet kiszedni mind a 2-höz, már csak a fegyvert tolom, és kéne mellé valami ami nem fémre épül. Én a szakácskodásra gondoltam, de hátha tudtok valami hasznosabbat...:D
  • Mc Wolfy
    ranger pillanatnyilag sehova se a legjobb, van ahova határozottan a legrosszabb. A játék nem nagyon szereti a távolsági fegyvereket és a minionokat. Nagyobb kockázat, nagyobb nyereség megy a GW2-ben. a távolsági fegyvereknek mindig kisebb a sebzése, míg a petek csökkentik a lehetséges sebzésedet. rangerekről most indítottak fejlesztők egy vitát. egy hét alatt 1600+ hozzászólás és 26000+ megtekintése volt a topiknak, de sajnos kb szerda óta nem érkezett új válasz a készítők felől. Kb így zajlott le:
    Játékosok: a petek szívás, ne legyen kötelező! itt van 276 ötlet!
    Dev1: tudjuk, szerintünk is, mit szólnátok, ha el lehetne rakni és kapnátok bónuszokat?
    Játékosok: Király! ez minden gondot megoldana!
    Dev2: az ötlet jó, de mégsem lesz ez a megoldás! a rangernek mindenképpen marad a pete, mellé lesz egyenletes sebzése és túlélése!
    Játékosok: De ebben a játékban a burst sebzés a minden és hogy legyen egy medium armornak jobb túlélése, mint a nehéz páncélosoknak?
    Dev2: De burst sebzésből kevés van!
    Játékosok: csak 2 weapon settje van mindenkinek, azt váltogatva ranger kivételével mindenki szinte folyamatosan burstol. meg amúgy is... minek az állandó, közepes sebzés, ha 3 másodperc alatt is le lehet nyomni a legnagyobb ellenfelet is?
    Dev2: MINDENT NERFELNI FOGUNK!
    Játékosok: 1000+ hozzászólás Dev reagálás nélkül...

LINK
  • Harkat 89
    Miért pont ezeket? Ezek nem olyan jók a játékban? Vagy csak PvP-ben nem jók, vagy PvE-ben sem?
    Csak mert én újoncként pont rangert és engit kezdtem most. :D Bár azt már látom, hogy az engin hiába jópofa karakter, és ötletes, de nem túl erős. Viszont a rangerrel szépen haladgatok.
  • Negritis
    thief a legjobb nem beszólni :D
  • Vadnokedli
    Rangert, aztán Tief, majd Engi ha törölni kéne.
  • Mc Wolfy
    ha van rangered, engid, thiefed, inkább azt töröljed :P
  • Mc Wolfy
    miért pont e kettő közül? ez a kettő a legjobb :D
  • Tusy
    - Can You Run It egy olyan oldal ami megmondja, hogy adott vassal érdemes-e próbálkozni az adott játékkal. Telepítés előtt érdemes megnézni, bár szerintem a VGA kevés lesz az élvezhető játékhoz (ha elindul egyáltalán)
  • Negritis
    van pár :D
    Reso, THS, TyK ami így hirtelen beugrik (előbbiben vagyok én pl)
  • Negritis
    miért kéne törölni? :D
    amúgy inkább gua a wari túl mainstream :D
  • TomStorm
    +1 kérdés.Warrior vagy Guard-ot folytassam?
    Kettő közül egyiknek törlésre kell kerülnie és nemtudokdönteni:)
  • TomStorm
    Desolation.Ott van még Magyar Guild?Mert át tudok menni esetleg bárhova
  • Szuni
  • Fehercsoki
    Esélytelen.
  • Mc Wolfy
    ha két magos, akkor szerintem igen
  • Szuni
    Gyámoltalan kérdés a tapasztaltabbaktól, hardveres téma. Asztali gépem el lesz adva, viszont amíg az újat össze nem rakják, játszanék (lassan egy éves az accom, eléggé hiányozna a napi szintű móka) Egy nem éppen mai kölcsön laptopot kapnék, paraméterek: Athlon X2 QL-65 2,1GHz, 4 GB ram, Radeon 3200. Minimumon elfutna a játék rajta ? Arra a kis időre lemondok a grafikáról, de a játékról nem szeretnék.. Hivatalos gépigény nem igazán tér ki a laptopos követelményekre, persze lehet csak én nem találtam, egy kis help kellene a témában, köszönöm előre is mindenkinek aki időt szánna erre.
  • Negritis
    én gmx-et használok ugyanolyan jó :D
    csak kevésbé ismert
  • Vadnokedli
    Mert a kis fos citromail szerverek nem voltak terhelve.
  • Mc Wolfy
    nem nagyon szabad használni ilyesmiket. gmail és kész. regisztrálj és írd át az emiledet
  • Harkat 89
    Citromailt használok. Bár nem értem, hogy miért számít a levelező; miért jön gyorsabban az egyiken ,és a másikon meg miért nem.
    Most pl. reggel 11-óta várom a levelet, de nem jön. Vagyis jött egy kb. fél órája, de az meg már elavult volt, és azt írta, hogy rossz link.
    Viszont tegnap este éjfélkor meg nekem is 1 perc volt és megjött a link.
    Nem értem a logikát ebbe.
    Így lehet csak esténként fogok tudni játszani normálisan. :P
  • Negritis
    ha nem WSR akkor nagy bajod nem lesz :D
  • TomStorm
    Na kész a gépem itt van minden már csak le kell tölteni klienst és végre folytathatom ahol 5 hónapja abbahagytam:D
    Guild majd sz.tem jó lenne de azt se tudom melyik szerveren voltam:/
  • Strayhand
    Ha gmailes a címed, esetleg állítsd be a google authenticatort az accountra, az folyamatosan "megy" (15-20 másodpercenként új kódot generál), nem kell várni rá, és ha beállítod akkor kikapcsol a leveles autentikáció.
  • Anthrax
    Supportnak írsz megváltoztatják.
  • bowden
    E-mail címet lehet módosítani az accounthoz? Csak mert én nem találtam rá módot, hogy lehetne.
  • Mc Wolfy
    kell egy fix IP cím. néha a szolgáltatótól ezt lehet kérni, néha nem. hívd föl őket. a funkciót kikapcsolni nem lehet, viszont ha 20-30 perc neked a mail megérkezése, akkor rossz levelezőt használsz. nekem gmailen olyan 2-3 másodperc.
    neked most egyébként dinamikus IP címed van, ami pedig kell neked az a fix.
  • Harkat 89
    Hali.
    A héten szereztem meg a játékot, és nagyon szuper eddig. Viszont van egy oltári idegesítő problémám.
    Nem tudom normálisan elíndítani a játékot. Mindig ellenőrizni akarja az e-mailem, s kéri, hogy erősítsem meg a levélfiókomba kapott linkkel. De ez eltalában ilyen 15-30 perc is szokott lenni, mire megérkezik, s akkor se biztos, hogy mindig jó.
    Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
    Tudom, hogy van olyan opció, hogy rámegyek arra, hogy jegyezze meg a gépem, de ez se segít, mert amint bontom a netet és legközelebb újra kapcsolom, megint előről kezdődik a procedúra.
    Digis vagyok, kábeles net ha ez számít. Bár nem is értem miért változik állandóan az IP-m, vagy mi miatt van ez.

Szóval esetleg bármi tanács, hogy miként hidaljam át ezt a problémám, hogy ne kelljen fél órákat várnom még tudok játszani vele?
  • Tusy
    - FB-ról ki vagyok tiltva (állítólag dupla acc. miatt, de hogy mi a másik azt nem mondták meg). Küldtem nekik bescannelt jogsit majd személyit de szerintük azok is hamisítványok, innentől nem érdekel a faszbúk. Több mint 1 évig volt FB fiókom de 1x kérték a telefonszámot is és annak hiányában inkább kitiltottak ...
  • Negritis
    ugyanaz mint a facebookos emailed? és likeolod facen a gamet?
    ilyeneket is be lehet szívni sajnos

én pl folyamatosan kapok ilyesmiket a faces emailemre, még jó hogy 1 másikon vannak a gamek