Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap barátnõmmel és a csapatával végigmentünk délelõtt a dungeonökön. nem nagyon volt boss, ami bírta volna 1 percig. legtöbbször shoutok újra se töltõdtek. 1 guardian, 3 warrior, 1 mesmer. dungeon like a boss
Never underestimate the power of the dork side!
Full berserker gear, scholar rune vagy ruby orb, utobbit javaslom, mert scholar csak akkor jobb, ha a fight 24%ában 90% fölött tartod hp-d, és mert szinte ingyen van.
trait
30-V|IX|XI - itt V helyett rakhatsz bármit, én pl III-at használok, mivel offba nincs egyik sem, csak hammer
25-V|X
0
0
15-VI, de én helyette IV-et használok, de vigyázat, függõséget okoz.
Persze vannak más buildek is, de nekem ez jött be a legjobban, dungeonbe nem járok ugysem
Ha Guardianként a Zeal-t választottam (GS és scepter miatt), akkor milyen trait-et javasoltok lvl 10-en?
Köszönöm😊
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Ui :egyébként 64-es win 7-em van de azon nekem sem akart indulni valamiért.
Kérlek benneteket olvassátok végig a problémámat.
Megvásároltam a játékot . A regisztrációs kóddal nem volt problémám, sikeresen létrehoztam a saját GW2 fiókomat.
De miután feltelepítettem a játékot a gépemre a cd-rõl és miután frissült a játék, sajnálattal vettem észre, hogy a program nem válaszol.
Miután duplán kattintok az exe ikonra, vagy rendszergazdaként futtatom, a GW2 bejelentkezõ ablak ugyan mindig felugrik.
Sikeresen bejelentkezem, a piros alsó csík 100%-on van, a játék gomb is aktív.
És miután rákattintok a játék gombra, a játék sajnos nem indul el, a bejelentkezõ ablak ott marad a képernyõmön és nem történik semmi. Egyszerûen nem indul el, vagy megfagy a játék.
Egyszerûen nem tudom, hogy mi lehet a probléma, szinte mindennel próbálkoztam a hiba kijavítása ügyében, amit az interneten és a fórumokon olvastam.
Mint például:
kikapcsoltam a tûzfalamat és a vírusírtót is.
Volt a játék a C és a D meghajtón is, nem ékezetes mappában.
(itt amúgy újratelepítésnél rengetegszer kaptam ezt az üzenetet, és néha újratelepíteni sem sikerült a játékot:"Guild Wars is unable to start because another copy is already running on this computer or because the application has insufficient rights to successfully detect whether another copy is already running on this computer".)
Sokszor újraindítottam és kikapcsoltam a számítógépemet, de pozitív változás nem következett be.
Kipróbáltam a "gw2.exe-repair" hibamegoldást is, de az sem segített, ott is mindig megfagyott a bejelentkezési panel és nem indult a játék.
Ebbõl adódóan a GW2 bejelentkezési ablakát csak feladatkezelõvel tudom bezárni.
Úgy gondolom a gépemnek kéne tudni futtatnia a játékot:
win7 64bit->(talán a 64 bit a probléma?)
i5-2500k
8 giga ram
ati radeon 6950 2 giga ram 5.0 shader
A JAVA programtól kezdve, minden programom driver-e a legfrisebb verzió...
Tényleg nem tudom, hogy tudnám ezt a problémát megoldani. Félek nem marad más hátra, mint a win7 újratelepítése, de ezt nagyon nem szeretném, hiszen a rendszerem több mint 2 éve tökéletesen mûködik.
Totálisan kétségbe estem, hogy nem fogok tudni játszani a játékkal, ráadásul nem is volt olcsó a játék 😞
Szeretnélek titeket megkérni, hogy próbáljatok segítõ tanácsot, választ adni erre a problémára.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ei
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
-Található rajta egy 80as ranger ( full exotic ), egy 80as Thief ( full exotic ) + 16 gold
Érdeklõdni privátban.
dvdtok + Végzet Pereme könyv jár hozzá
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha jól értem... a bõrmûves szakmánál nincs 400 fölött a szakma. Nem is lehet 400 fölé menni.
Közben elértem a vadász szakmával is a 400-at, ott lehet 400 fölé menni.
A linkelt honlap alapján, akkor csak a fegyverkészítõ szakmáknál van 400 fölötti érték?
Ele: http://gw2skills.net/editor/?fEAQFAGBJ3gjvhKHAIPexFWGFCp8YmdsB-jUxAofgsXR0YLjFRjVNTEVrsxAA-w (waterrõl 10 mehet earthre, ha valaki nagyon be akar tankosodni)
war: http://gw2skills.net/editor/?fIAQNBiYDbk0pFOGy4BHSggeohZBXcKoEqCzRShYwGA-j0BBYgA0yAJQFRjtNoIas6FY6SER1eDFRrGA-w (játszható tankosabban, vagy tacticsra pont se kell, armor, gemek cserélhetõk pvt-re, dolyakra.)
Neci: http://gw2skills.net/editor/?fQAQFAWjMah6Zaeb8bKApHX/M0TK+e8oCDTVocA-jkBB4iAZSFRjtaqIas6FYKWER1eFFRrGA-w (armor, kiegészítõk darabjai kedv szerint cserélgethetõek invaiderre, kevesebb kondi, több powerért, rúna detto.)
Folyt. köv.
Elértem a 400-at, de az új tier (master) receptek alapból fehérek.
X
4500Ft Akit érdekel Pm itt forumon.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
A gyávák... 😄
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Ott megtalálod az összes guildet köztük a Resonance-t , illetve még sok magyar aktív guildet.
Érdeklõdési körtõl és fõleg szimpátia alapján eldöntöd neked melyik lenne a megfelelõ😊
Azt meg soha nem mondtam, hogy a www nem igényel taktikát. 😛
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
és igen, hard modeot a wvwre értettem. A piken a korabeli Deso nyomába se érhet szervezettség terén, de potencia ott van benne. reméljük nem jut arra a sorra, mint a deso