Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
greatsworddel tolod hundredset, utána átváltasz axe+axe vagy axe+mace-re, mert gs-nek alapból nem olyan jó sebzése. utilitynek for great justice, on my mark és egy banner. elitnek banner vagy signet.
tegnap barátnõmmel és a csapatával végigmentünk délelõtt a dungeonökön. nem nagyon volt boss, ami bírta volna 1 percig. legtöbbször shoutok újra se töltõdtek. 1 guardian, 3 warrior, 1 mesmer. dungeon like a boss

Never underestimate the power of the dork side!

kastil
Bocs,

15-VI, de én helyette III-at használok, de vigyázat, függõséget okoz.

kastil
Exotic tökéletes, legtöbb embernek "csak" az van.

Full berserker gear, scholar rune vagy ruby orb, utobbit javaslom, mert scholar csak akkor jobb, ha a fight 24%ában 90% fölött tartod hp-d, és mert szinte ingyen van.

trait
30-V|IX|XI - itt V helyett rakhatsz bármit, én pl III-at használok, mivel offba nincs egyik sem, csak hammer
25-V|X
0
0
15-VI, de én helyette IV-et használok, de vigyázat, függõséget okoz.

Persze vannak más buildek is, de nekem ez jött be a legjobban, dungeonbe nem járok ugysem

Nem mondtam, hogy értek a warriorhoz <#nyes> , de eddig ez az elsõ olyan build, amivel kényelmesen tudok questelni. Majd utána nézek már, hogy milyen az a "hundred blades" build. A cuccaim csak exotic-ok és nem hiszem, hogy olyan brutál dps-t tudnék még generálni vele, de azért kipróbálom azt is <#smile>

Mc Wolfy
pedig az a build határozottan nem jó pvere, egyszerû tank, jelentõs sebzés nélkül. warriorból ki lehet hozni 3x akkora dps-t, jó partyban meg ilyen 30-40k sebzést hundred bladesszel

kastil
de ez ám nem pve build sztem

Ember gyermeke, hol voltál eddig? <#taps> Kipróbáltam a warrior buildedet és ordenáré fasza, ha szabad így kifejeznem magam. Jó, nem egy darálógép, de olyan gördülékenyen lehet vele haladni ha az ember questel, eventet vagy egyéb PVE elfoglaltságot csinál, hogy hihetetlen. Ha nem húz be az ember túl sok mobot (5+), akkor gyakorlatilag nem megy le a HP-m. Na egyszóval nagyon ötös ez a build <#eljen>

kastil
powert pakold ezerrel

Mc Wolfy
igazából még tökéletesen mindegy 😄 20 szintenként újra rakhatod traiteidet és léped a szinteket mint állat. késõbbre meg valami 0/0/30/30/10 vagy ennek variánsát ajánlom guardianként

Sziasztok!

Ha Guardianként a Zeal-t választottam (GS és scepter miatt), akkor milyen trait-et javasoltok lvl 10-en?

Köszönöm😊
nekem sincs 70-nél nagyobb kraftom. 😊 inkább eladok mindent, és veszek boltból. Igaz nem lesz ascendedem, se legendarym (legendaryra biztos nem mennék, nem ér annyi farmot egy játék sem)
nekem sincs 70-nél nagyobb kraftom. 😊 inkább eladok mindent, és veszek boltból. Igaz nem lesz ascendedem, se legendarym (legendaryra biztos nem mennék, nem ér annyi farmot egy játék sem)
Szerintem jól láttad, nemrég húztam fel én is a cookingot egy karival, és nem adott 10 szintet. Én ezt betudtam annak, hogy sokkal olcsóbb, mint a többi, de mivel mást nem nagyon maxoltam így összehasonlítási alapom nincs. Utálok craftolni.😊
Megpróbálhatnád nem DVD-rõl telepíteni, hanem a weoldalról letölteni.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Esetleg megpróbálhatnád futtatni a kompatibilitás varázslót nálam a játék win xp (service pack 2) fut jelenleg.

Ui :egyébként 64-es win 7-em van de azon nekem sem akart indulni valamiért.

Mc Wolfy
authentical kell neki. kapsz egy emilt, ott érvényesíteni kell az IP címedet. ha dinamikus ip-d van, akkor minden alkalommal, statikus IP esetén elég ritkán. elég jó kis védelem, mert egyszerre kell ellopni emiled és játékot is, nem tud valaki sunyiban bejelentkezni és mindent átküldeni másnak.

E-mail fiókod nézted? Kapnod kell 1 Authentication e-mailt.
Tisztelt Gamerek!
Kérlek benneteket olvassátok végig a problémámat.
Megvásároltam a játékot . A regisztrációs kóddal nem volt problémám, sikeresen létrehoztam a saját GW2 fiókomat.
De miután feltelepítettem a játékot a gépemre a cd-rõl és miután frissült a játék, sajnálattal vettem észre, hogy a program nem válaszol.
Miután duplán kattintok az exe ikonra, vagy rendszergazdaként futtatom, a GW2 bejelentkezõ ablak ugyan mindig felugrik.
Sikeresen bejelentkezem, a piros alsó csík 100%-on van, a játék gomb is aktív.
És miután rákattintok a játék gombra, a játék sajnos nem indul el, a bejelentkezõ ablak ott marad a képernyõmön és nem történik semmi. Egyszerûen nem indul el, vagy megfagy a játék.
Egyszerûen nem tudom, hogy mi lehet a probléma, szinte mindennel próbálkoztam a hiba kijavítása ügyében, amit az interneten és a fórumokon olvastam.
Mint például:
kikapcsoltam a tûzfalamat és a vírusírtót is.
Volt a játék a C és a D meghajtón is, nem ékezetes mappában.
(itt amúgy újratelepítésnél rengetegszer kaptam ezt az üzenetet, és néha újratelepíteni sem sikerült a játékot:"Guild Wars is unable to start because another copy is already running on this computer or because the application has insufficient rights to successfully detect whether another copy is already running on this computer".)
Sokszor újraindítottam és kikapcsoltam a számítógépemet, de pozitív változás nem következett be.
Kipróbáltam a "gw2.exe-repair" hibamegoldást is, de az sem segített, ott is mindig megfagyott a bejelentkezési panel és nem indult a játék.
Ebbõl adódóan a GW2 bejelentkezési ablakát csak feladatkezelõvel tudom bezárni.
Úgy gondolom a gépemnek kéne tudni futtatnia a játékot:
win7 64bit->(talán a 64 bit a probléma?)
i5-2500k
8 giga ram
ati radeon 6950 2 giga ram 5.0 shader
A JAVA programtól kezdve, minden programom driver-e a legfrisebb verzió...
Tényleg nem tudom, hogy tudnám ezt a problémát megoldani. Félek nem marad más hátra, mint a win7 újratelepítése, de ezt nagyon nem szeretném, hiszen a rendszerem több mint 2 éve tökéletesen mûködik.
Totálisan kétségbe estem, hogy nem fogok tudni játszani a játékkal, ráadásul nem is volt olcsó a játék 😞
Szeretnélek titeket megkérni, hogy próbáljatok segítõ tanácsot, választ adni erre a problémára.
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Ei

JaSoN HuNTeR
Amúgy akit érdekel írjon mert eladó.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Mennyiért lehet eladni egy ilyen accountot?
-Található rajta egy 80as ranger ( full exotic ), egy 80as Thief ( full exotic ) + 16 gold
Érdeklõdni privátban.
dvdtok + Végzet Pereme könyv jár hozzá

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kastil
Hát nemtom, pár napja húztam karit, gondoltam megdobom cooking +10 szinttel, a 10 helyett csak 7v 8at adott, nem emlékszem pontosan, term. lehet, hogy benéztem, de nem hinném, anetet ismerve az egyszerûbb út.

Így van, nemrég még minden szakma 400-as volt, de nemrég bejöttek az ascended fegyverek, amivel egyidõben 500-ra nõvelték a fegyveres szakmákat. Akkor érdemes 400 fõlé vinni, ha ascendedet akarsz magadnak craftolni (mivel elég drága az addigihoz képest). Ezeknél a szakmáknál az 500-ra növelés ad ugyanannyi xp-t, mint egy másik szakmánál a 400-ra növelés, szóval ha pl. szintezésre hajt valaki szakmával, akkor érdemes inkább a többivel csinálni, azok eleve olcsóbbak.
Nah, talán kezd bennem üllepedni a dolog.
Ha jól értem... a bõrmûves szakmánál nincs 400 fölött a szakma. Nem is lehet 400 fölé menni.

Közben elértem a vadász szakmával is a 400-at, ott lehet 400 fölé menni.

A linkelt honlap alapján, akkor csak a fegyverkészítõ szakmáknál van 400 fölötti érték?

Mc Wolfy
Kiindulási alapok wvwre:

Ele: http://gw2skills.net/editor/?fEAQFAGBJ3gjvhKHAIPexFWGFCp8YmdsB-jUxAofgsXR0YLjFRjVNTEVrsxAA-w (waterrõl 10 mehet earthre, ha valaki nagyon be akar tankosodni)

war: http://gw2skills.net/editor/?fIAQNBiYDbk0pFOGy4BHSggeohZBXcKoEqCzRShYwGA-j0BBYgA0yAJQFRjtNoIas6FY6SER1eDFRrGA-w (játszható tankosabban, vagy tacticsra pont se kell, armor, gemek cserélhetõk pvt-re, dolyakra.)

Neci: http://gw2skills.net/editor/?fQAQFAWjMah6Zaeb8bKApHX/M0TK+e8oCDTVocA-jkBB4iAZSFRjtaqIas6FYKWER1eFFRrGA-w (armor, kiegészítõk darabjai kedv szerint cserélgethetõek invaiderre, kevesebb kondi, több powerért, rúna detto.)

Folyt. köv.

Mc Wolfy

Hogy lehet 400 fölé menni craftban?
Elértem a 400-at, de az új tier (master) receptek alapból fehérek.

#59575 például

X

kastil
Milyen buildet ajánlanátok warriornak zergre? Hammer alap, viszont gear/traitrõl ötletem sincs, tekintve hogy nem vagyok nagy wvw/pvp srác. Valami olyasmit szeretnék leginkább, amivel marha nehezen halok, dmg nem fontos, csak taggeljek, hogy legyen bag. mondom, csak season miatt járnék, full noobként

Belton
Eladó Gw2 Pre orderes Digitális Acc ( van rajta 60+os Thief meg arany)
4500Ft Akit érdekel Pm itt forumon.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Mc Wolfy
Tykesek is jó arcok, csak tényleg kevesen vannak.

Kata
Van itt olyan aki Pikenen van és szokott achikat csinálni?

[/cserf][/fülünyúl]

Tyria Kalandorai is szívesen lát minden akit játékost a Deso szerveren Pve,WvW érdeklõdési körrel rendelkezõk elõnyben. Kicsit kisebbek vagyunk a Reso-nál de töretlenül fejlõdünk.😊
Kösz, utánanéztem a bandának, elég normálisnak tûnik, amit írtak magukról. A +30 életkor különösen tetszett, ha lesz idõm megsasolom a honlapjukat is és bekéredzkedek hozzájuk <#nevetes1>

Most is pörög. 😊 Csak azért estünk vissza mert 1,5-2 hét alatt jónéhány fõleg www guild transzferelt el.
A gyávák... 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Nyáron játszottam utoljára GW2-vel olyan június környékén. Akkor még a Deso WWW nagyon pörgött. Elmondaná valaki, hogy mi történt?

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Itten-e
Szerintem én is jelentkezek, mert Wolfyék Pikenre mentek.
szervezettség terén kb semmit nem tudnak. soksok hétig voltunk ellenük. lehet,h vannak néha kisebb guildcsapatok, akik tudnak is játszani, de nem ez az általános. vizu kizárólag azért lehet sikeres,m a nap minden órájában rengetegen vannak.

Mc Wolfy
vagy a Guildek gomb, ott a magyarok jönnek be egybõl 😊

Itt az oldalon rákattintasz, az EU szerverek fejlécre, ott kikeresed a Desolation servert.
Ott megtalálod az összes guildet köztük a Resonance-t , illetve még sok magyar aktív guildet.
Érdeklõdési körtõl és fõleg szimpátia alapján eldöntöd neked melyik lenne a megfelelõ😊
"de sok ott a jó arc" <#smile> ezek szerint vannak ott rossz arcok is? <#hehe> És hogyan lehet rákeresni a RESO guild-re? Be kell írni valahová? (ala WoW) Vagy van valaki ott akit konkrétan keresni kell? Esetleg van honlapjuk? Tudom, tudom, túl sok és túl hülye kérdések <#nevetes1>

Mephike
Oks, meggyõztél, most már mindent értek...

Mc Wolfy
Akik nagy és jó fej csapat, az a RESO, de sok ott a jó arc.

Nem szépítek és magyarázok meg semmit. Tény, hogy a vizuna hónapokig így játszott és nem hiszem, hogy pár hét alatt változott volna valami.
Azt meg soha nem mondtam, hogy a www nem igényel taktikát. 😛

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

A Desolation szerveren milyen magyar guildek vannak? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Mc Wolfy
fú de mennyi kell hozzá. annyira látszik, ha egy jobb csapat gyûlik össze, vagy ha egy gyenge

kastil
<#eljen>

Mephike
Szépíthetjük a dolgokat, hogy elmenekülnek 1v1 elõl, meg hogy éjjel foglalnak, de egy biztos szinte mindig többen vannak. Tudom, hogy szép hagyománya van a "megmagyarázzuk, hogy az ellenfél valójában hülye és csak azért elsõ mert ott van a legtöbb szánalmas alak", de néha el kell gondolkozni azon, hogy lehet õk is tudnak valamit ha mást nem szervezettség terén. (Tudom, most jön a magyarázat, hogy a WvW valójában semmi taktikát nem igényel, és ész sem kell hozzá...)

Mc Wolfy
EBre a nabok mennek 😛 guildek bordereken raidelnek
és igen, hard modeot a wvwre értettem. A piken a korabeli Deso nyomába se érhet szervezettség terén, de potencia ott van benne. reméljük nem jut arra a sorra, mint a deso

Miért? Megváltoztatták a híres "hajnalban/reggel golem rush, napközben/este towerben üldögélés 30 ac mögött, 1:1 elõl menekülés" taktikájukat? 😄 Mert ha továbbra is ezt használják, az inkább szánalmas vizu mint hard mode vizu. 😛

ha deson ilyen komoly sorok vannak már délben eb-re, akkor mi lehet pikenen?😄