63345
-
TomStorm #60492 A Thief is nagyon jó:)
Mondjuk Mesmer mellé már nem kell még egy Stealth kari(hozzáteszem volt régi acc.-on thief-em) mert ezzel is van stealth bőven.
Most egy 20K Hp-s Mesmer,3hide skill+1 ami trait tehát 4!:) és 50-50%crit esély+hozzá a dmg.
Distortion meg rohadt jól működik tehát sérthetetlen vagyok klónok ráküldése után.Mondjuk ezt ritkábban használom mert van HP-m bőven.
Rune-bol tettem még Speed-et+ütésre is speed bónusz.Ja és ez az első csajszi karakterem,egész jól sikerült:D
Meg is veszem a Human culture pvp T3-at majd neki csak itt az a baj,hogy ott a Warrior-om és annak is kellene:/
Max gyűjtök még majd.. -
Negritis #60491 én leginkább Soloarénázok, de noob vagyok szal ... :D
mondjuk thieffel annyira nem nehéz :P -
TomStorm #60490 Van pár arc pvp-n akin látszik,hogy nem igazán tud még játszani és egy Mesmer ellen ilyenkor még nehezebb dolga van.
Ma is szegény warrior inkább félre állt sőt elbújt minthogy tovább harcoljon Mesm.-em ellen.Rendesen megsajnáltam:)
Persze csak elvétve találkozok ilyesmivel.
Ma viszont belevetem már magam a komolyabb Team arénába.. -
Tusy #60489 - ha jól értem telepíteni se tudod ...
-1 próbáld rendszergazdaként
-2 tűzfalat (firewall) kapcsold ki (amíg telepíted)
-3 vírusirtót kapcsold ki (amíg telepíted)
messziről így hirtelen ennyi -
Negritis #60488 ahogy olvastam elsőre még a klienst se tudja leszedni -
ktm99 #60487 Esetleg timeout? MIután az allow access-re kattintasz a kliensben látni kéne valami error kódot. -
andracy #60486 Kutyafolt:
Na, most nekem is regisztrálnom kellet ide, hogy leírjam az én álláspontomat, pedig egyszerűen rühellem ezt a fórumot, és maga a kódja is szar. Már textbox is elég retekül van elhelyezve ...., de térjünk is a lényegre.
Nem tudom, milyen hülyeségeket beszélsz össze vissza. Amikor Piken-re jöttetek Deso-ról, akkor írtam , hogy minek? Egyszerűen nem értem azokat a guildeket, ahol hirtelen a szerverén szarabb a helyzet vagy éppen megutálják őket, akkor már egyből megy a szerver váltás.. Szerintem ez az értelmi szint elég kevés. A másik dolog, hogy senki anyját sem küldöm el sohasem. És egy olyan szót sem mondtam, hogy az engedélyemet kell kérned. Én szimplán elmondtam a saját álláspontomat, hogy minek? Azért átmenni, mert a másik szerver jobb? Vagy jobb harcok mennek? Utána meg megint elmenni, és ezt folyamatosan így csinálni. Nem tudom, hogy melyik brigád a jobb, aki folyamatosan a saját szerverén marad, és kitart, és ott építgeti a kis csapatát, vagy aki folyamatosan vándorol össze vissza. De ezzel a vándorlásoddal is egy csomó embert vesztesz el, úgyhogy ne sírjon a picike szád, hogyha 10 állandó embert nem tudsz összeszedni. Más részről.. Tényleg semmit nem tudsz a Piken Square guildekről, és a játékosokról, és a dolgokról. A Variance fórumon is csak a hülyeségeket írkálod ahelyett, hogy kicsit körbekérdeznés, és jobban megnézegetnéd a dolgokat. SFRJ elment.. XT fele elment.. És? Nem nagy vesztesség.. Főleg SFRJ nem.. Nem voltak olyan hardcore WvW-sek. Vannak náluk jobbak is, és jobb Open Raidek is. XT ben volt egy két jó játékos. De hogy a War elment... Hát szerintem azt a Role Playesek sem fogják megérezni.
ui: 24 ora varakozas is vicces.... ezt en irtam -
Negritis #60485 haters gonna hate, qqers gonna qq
érdekes hogy nem tudsz belépni, az allow emailt megkapod és elfogadod? honlapon se enged belépni?
próbálj írni a supportnak talán -
#60484 nem tudom... elég sok negatív visszajelzést hallok a játékkal kapcsolatban, bár nyilván nekem kell eldönteni a dolgokat :/ -
#60483 Srácok am az miért van, hogy nem tudok belépni az accomba csak allowolni tudom az acsesst, de be nem enged? nem tudom leszedni a klienst és dvd-olvasó meg nincs a gépembe :D valami megoldás?:) -
Negritis #60482 mikor hagytad rá és miért? :D -
TomStorm #60481 Bizony érdemes.Nem volt jó ideig gépem és hogy most lett az utóbbi 1-2 hétben visszanéztem jópár MMO-ba+TESO bétába de egyiksem tetszik már csak a GW2:)
Annyi,hogy Guild-et Desolation szerveren nem találok most jelenleg ami így névről szimpatikus lenne de talán majd lesz v.mi.
Mondjuk még szerencsém is volt mert minap megvették jó áron az egyik account-om és a feléből vettem gem-et bőven a jelenlegire.Persze nem a pvp40-es acc.-ot adtam el:)
Spvp über jó még mindig bár most random meccseket megyek mert kicsit vissza kell szokni.
Egyelőre Warrior+Mesmer de tervezek egy másikat is indítani de még nem tudom mi legyen.
-
#60480 Hát ha már megvan akkor feltelepíteni nem sok idő aztán majd meglátod megérte-e. -
#60479 Érdemes belevetnem magam a játékba? gondolkozok rajta hogy visszajöjjek e vagy sem :) -
Robe77 #60478 A Deso az jó hely ilyen szempontból. Bár amikor oda költöztünk még nem volt ott annyi magyar mint most, ha jól emlékszek. Am meg kell egy jól összeszokott csapat és minden királyság.
A franciákat meg mindenki utálja. :D -
Negritis #60477 ez attól függ, a nagy gyűjtő klánok siralmasak, de ha van egy masszív csoport akkor nincs nagy baj
amúgy nem csak a magyarok gázosak :D a csigazabálókat se kell félteni :D
nah de h ne csak offolás legyen, kiváncsi vagyok mi jön holnap :D -
alyr2 #60476 Magyarokkal sehol sem jo egyutt hosszu tavon, ez a tapasztalat -
Negritis #60475 általában én se szeretem a nagy magyar közösségeket, de a mostani helyemnek örülök -
#60474 mindenhol van pár összeférhetetlen egyén, csak mi nem vagyunk annyian, hogy tudjuk kerülgetni egymást egy kis közösségen belül -
Robe77 #60473 Hm vajon miért is kerülöm minden mmo-ban azokat a szervereket amiken sok a magyar?... -
Negritis #60472 nem vágom őket :D
azt tudom h deson most aggódunk nehogy goldba kerüljünk :D -
#60471 ja... ez a kutyafolt féle bagázs. akkor már értem ezt az értelmi szintet
ő volt az, aki első nap, miután átmentünk pikenre, elküldött az anyámba, hogy hogyan képzelem azt, hogy nem kértem tőle engedélyt :D -
#60470 :D imádom ezeket az értelmes embereket :D
örülök, hogy van új magyar kezdeményezés. sok sikert és majd azért informáljatok -
andracy #60469 Na még mielőtt bármilyen kétség felmerülne van magyar WvW guild pikenen. Successors Of Dionysus [SoD] PikenSquare WvW Orientált Guild tagfelvételt hírdet. Heti 4 alkalommal 4 órás raid. Ha szeretnél magyar közösségben WvW-t játszani, csatlakozz. Guardian/Warrior -ok előnyben, de mindenkit szívesen látunk. Van aktív PVE részlegünk is. Mc Wolfy ne terjessz hülyeségeket ha tudatlan vagy, mert most csak miattad kellett beregisztrálnom ide! Ja és ne fáradj hogy reagálsz bármit mert többet nem fogok ide felnézni.
Ha esetleg valaki szeretne csatlakozni keressen meg minket in-game:
Hun Gairgo.7194
Wisp.2634
Nemis.6874 -
#60468 Szerintem jelenleg a legidegesítőbb wvw terén, nem is a zerg az volt van lesz is. Úgyse tudják kiszűrni, hanem ezek a sprintbajnokok. 1v1 menekülnek és szinte lehetetlen utolérni őket mindaddig amíg egy társhoz nem érnek és rögtön megfordul.
Komolyan csatából ne lehessen már elfutni, ha nekem jön akkor maradjon ott végig és győzzön vagy veszítsen, de ez a legnagyobb nyomorékság rádugrik, aztán ha nem tud megölni elmenekül. Ilyenek miatt roamerkedni sincs kedvem, Pikenen most commanderek se nagyon vannak, így azt se csinálom a klán nagyrésze abbahagyta, egyszerűen mert most lett elegük, eleje óta toljuk a wvw-t, de ha egy ideig semmi KOMOLYABB dolog nem változik, abba beleun az ember.(Igen voltak újítások apróságok de az összképen ez nem változtatott.) -
Strayhand #60467 Én is próbáltam szeretni a játékot, amíg rá nem jöttem, hogy nem lesz jobb. Elegem lett nekem is, hogy a zergekről szól, de azok legalább jó szarul futnak. Egyébként nagyon fasza, hogy a thief 3 sec alatt meg tud ölni valakit, meg permastelathel, nagyon élvezetes és változatos glasscannonként egy makrót nyomkodni folyamatosan. De legalább lehet miatta sírni a fórumokon. -
#60466 A játék elején az volt a koncepció, hogy mindenki legyen alkalmas (buildek változtatásával) minden pozícióra. Persze ez nem így lett. Ranger pl official fórumon megkapta devektől: Alongside their pet, they have some of the best single target and sustained damage that will whittle their opponents down.
és ami ebbena játékban nem nagyon van: 1v1 szituáció és működő pet. ja és mellesleg ugye távolsági sebzések is kisebbek, mint a közelharciak.
thief pl jó roamerkedésre, ez tény. a perma stealth is idegesítő, amikor ki akarod őket takarítani mondjuk hillsből. tegnap vagy 5 percet szórakoztunk bent egy party thief miatt.
engi pedig kb egy gránáttal kinyírja saját magát, annyi retailatint kap. a lángszóró meg semmit sem ér.
ha valaki szerint hülyeséget mondok, akkor nézze meg nyugodtan fórumokat. mindenki pont ezek miatt sír. ranger balance topik most tart 3225 hozzászólásnál és 61574 megtekintésnél az elmúlt 19 nap alatt. több, mint a következő 3 oldalon az összes további topic összesen.
senkit se lehet rákényszeríteni valamire, nem is akarok. egyszerűen annyi, hogy összerakni egy full berzerker bearbow rangert zergelni pont annyi idő, mint egy meta karaktert, csak utóbbival több sikerélményed lesz, és a társaidnak is. -
Tusy #60465 - 3 műszak mellett nem tervezek fix csapatot, ha nincs online commander akkor többnyire csapat sincs
- beruháztam wifi erősítőbe, ezzel most 5-12Mb sebességű lett a net elérés a 20Mb-ból (csak 5Mb-os mobil netem lenne, de a héten pl. mobiloknak annyira nem volt térerő, hogy telefonálni se tudtak). 2 nagy zerg találkozásnál így is repültem kifele a játékból (.101 végű hibával, ami a gyenge net kapcsolatra utal) szóval próbálom kerülni a zerget, meg a szervezett eseményeket is. Pvp-ről így is csak de. van esélyem játszani (amikor nincs fent szinte senki), du.-este már onnan is gyakran repülök csata közben
- szóval a healelős meta guardiannal kurvára megszívatnám magam egyedül (kb. semmit se tudnék megölni). de tudom én vagyok a hülye mert pont ez a játék (és annak is a wvw része) tetszik -
Tusy #60464 - csak wvw-re járok (meg pvp ha épp nem vág ki onnan percenként), szerinted hol fejlődjek?
- tegnap próbáltam LA eventet (ez az első nagyobb event amit próbáltam, eddig nem bírta a gépem), ha támadtak a mobok 3-5 sec. késés a skilleknél, mozgásra dodgera esélyem nincs (én nyomom a gombot de nem mozdul mert már rég halott a karakter amit pár másodperc múlva velem is közöl a rendszer -- mindezt ~50fps mellett), nekem egyáltalán nem jön be sem ez sem a pve rész -
Reiki #60463 Altalaban csak olvasok, de ez a kerdes bennem is felmerult,
"Persze, biztos úgy készítették direkt a játékot, hogy a thief ne legyen jó wvw-re."
amikor 90%-ban www-n thiefek szoktak 2 sec alatt megolni, egyre biztos nem jo zergelni, minden masra sajnos tul jo www-n a thief. -
Negritis #60462 ha akarsz bármivel tolhatsz WvW-t csak tudd hogy mit csinálsz
ne menj a zerk ékjébe mer ott elesel fél sec alatt, de ha scoutolsz vagy roamingolsz akkor jó
teszem a középkorba hány parittyást raktak az első sorba? nyílván keveset
és nem hiszem hogy kevésbé diverzilis a játék mint más mmo-k
nyílván nem ideális a szitu, de ez van én így is élvezem a játékot pedig nem a mainstream profokat tolom -
Strayhand #60461 Azt kérdezte, hogy szerintetek ez normális-e. Hogy jó-e így. Persze, biztos úgy készítették direkt a játékot, hogy a thief ne legyen jó wvw-re. Mert az tök jó. Tök jó, hogy mindenhova guardian meg warrior a legjobb. Abszolút fasza design. -
Negritis #60460 most mentünk Arah P4et, és igen csak hasznos volt a thiefem
Fraciba is szintén hasznos jópárszor
WvW-re nem jó zerg közepén, de azért oda is jó a thief, ha puggal akarsz menni instát akkor igen a 2 heavy kell, de ha van "csapatod" akkor nincs ilyenekre szükség -
#60459 wvwre szar. ennyi. mindenki tudja. elfogadhatod, vagy sem, de ez van.
ha meg nem tudod elfogadni, hogy léteznek ezen felül csapatra való fölállások, akkor sajnállak is. direkt úgy készítették a játékot, hogy különböző helyzetekre más és más kelljen. -
HyperManiac #60458 Szerinted az normális hogy a medium armoros kasztok teljesen feleslegesek a játékban? Koreai fos hozzáállás, a megjelenés óta így van. Nem csoda hogy kihalt. -
Negritis #60457 köszönjük emese -
HyperManiac #60456 ja végül is mivel játszon az ember ha nem azzal, amit megmondanak neki. Azzal semmiképp sem amivel szeret. Ultragáz ez a játék! -
#60455 mit nem adnék egy fix 10 emberért most... megcsinálnám a kis zsoldos, szupernehéz rohamosztagosaimat :D -
Negritis #60454 ha fix a 20 ember akkor igen, de ha van 10 fix és a maradék 10-15 mindig más akkor nehéz
most ezt megcsinálom és majd elválik egy requip és retrait könyebb mint felrántani a karit 80ra -
#60453 na igen. nálunk is ez volt a gond. voltunk húszan, ebből 3 ranger, 4 thief, 2 engi... warrior volt 2, guardian talán 3 összesen... valamiért a magyarok nem hajlandóak megérteni, hogy szervezetten nem lehet játszani random karakterekkel.
20 ember: 5 warrior, 10 guardian, 3 nekró, 2 ele. esetleg 1 mesmer és annyi.