63345
-
Strayhand #60332 Ezt én is megkaptam. Ne foglalkozz vele. A linkre se nagyon kattints rá. Ha az ilyeneknél csak fölé viszed az egeret, látod milyen hülye címekre vinne (bár itt nagyon ravaszan a második link hivatalos). -
Tusy #60331 - HTML-ben jött és a második URL az ok, de az első az nem annyira az ... minden esetre arra az email címre jött amire regisztráltam a játékot, szóval azt már tudják valahonnan
--=< >=--
Guild Wars 2 Account Will Be Shut Down Inform
We are sorry to inform you that your login account tusyy@******.** will be shut down or partially limited within 72 hours due to currency transactions or abnormal login. If you want to remove restrictions, please click the following link to validate:
https://account.guildwars2.com/login?
Please keep in mind that Guild Wars 2 is a global game with hundreds of thousands of players. This means that standards of behavior must be upheld. For your convenience, you can obtain more information about our rules at the address listed below.
https://www.guildwars2.com/en/legal/
Guild Wars 2 Account Support Team -
Edgaar #60330 Annak az e-mail-nek nézz utánna, mert az szerintem kampó. Az egyik cimborám is kapott valami hasonlót, official fórumra benézett, és ott írták, hogy adathalász motyó. Minden hivatalosnak tűnik, de mégse frankó. Akkor március 4-ig lehet gyüjtögetni, aztán ugrik a glória meg a szarvacska? -
Tusy #60329 - kérik a serial kódot az meg több mint 3 nap mire megtalálom (haza kellene mennem érte) -
#60328 irj a supportnak. -
Tusy #60327 - ez király, 2 hete vacak net miatt nem tudok játszani (101 végű hiba, ~percenként kivág), ma reggel voltam bent ~5 percet, kivettem kemény 15s értéket erre kapom a mailt, hogy 72 óra ban illegális tranzakció miatt ... -
Negritis #60326 óra 50 és kövi óra 05 között nincs LA event, utánna indul a 3 területen egy belépős event (lornar, gendarran, blood tide) és ha az meg van akkor lehet bemenni 50ig -
#60325 besétálsz másik térképről, ha épp megy event -
#60324 értem én, tudom, meg olvastam is, csak nem tudom hova tenni... amolyan "nesze semmi fogd meg jól" :D .... erre irányult a hsz :P -
sayiid #60323 Ez a videó ma jelent meg. És annyi történik benne, hogy kapunk egy időpontot +1 cinematicot mikor foglalhatjuk vissza a szeretett városunkat. +living world atlasr bár ez nem tudom mennyire új link
egyébként erre az la-s eventre hogy lehet bemenni mert minden portál LA-felé le van zárva. -
#60322 hmmmm? -
#60321 2 év szerintem minimum napi 8-12 óra játékkal, bár én rohadt rég nem játszottam már a GW1 el, én nem is kapcsoltam össze a 2 fiókot. -
sayiid #60320 Vissza vesszük LA-t a szabadságért :D új cucc!
egyébként végre lángokban az a ronda szökőkút.
-
Kreeder #60319 Maxold ki mindet akkor kapsz csillagot a neved mellé ;) én mind a 2 karimnak kimaxoltam :) Rajtad áll később is visszatérhetsz a kezdőkre.... HA rám hallgatsz menj be a fővcárosokba ott gyorsan összejön pár + skill pont csak el kell futnod oda ;) -
Totoka88 #60318 Olyan kérdésem lenne, hogy sikerült kimaxolnom az ember meg a charr kezdő területeket. Emberből megvan minden, charrból csak a skillek, meg a szívek, de ezek adják a lényeget. Most 21-es szinten vagyok. Melyiket ajánljátok, maxoljam ki így a többi kezdőt is, vagy menjek nagyobb területre? Már a storym is a nagyobb területre vezetne. -
Negritis #60317 tudom :D ezért sem óhajtok nekiállni
amúgy kb mennyi idő lenne? -
#60316 Hall of Fame-es achik miatt? Az nem lesz meg egyhamar . -
Negritis #60315 karmát én obsidian shard miatt farmolom ami elengedhetetlen az ascended gearhez -
#60314 Eléket mesmerek után említettem :D Fieldek miatt nélkülözhetetlenek -
#60313 1. A főzéshez rengeteg alapanyagot adnak a karma árusok.
2. Az egyik LA-s JP végén van egy karma árus, aki pirate cuccokat árul. Kedvencem a rozsdás vasmacska, ami egy kalapács.
3. Orr-on milliónyi karmaárus van, én pl Lost Orrian Jewelry Box-ra szoktam költeni. De ott vannak a már említett páncélok is. (Explorer Gavbeorn Serpentslayer-nél pl ajánlott vízalatti maszkot megvenni.)
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. De nem lennék meglepve, ha idővel jönnének majd új területek, azokon pedig jöhet új árus is.
-
sayiid #60312 Egyébként a karmát mire a legcélszerűbb elkölteni? Láttam, hogy van cultural weapon 1-3 de az teljesen hidegen hagy mert ah-ba pár ezüstért vagy 1goldért úgyan ilyet kapok és az még jobban is néz ki. szóval mire lehet még elkölteni ami értelmes? -
sayiid #60311 Ha nincs ellenvetésetek akkor deso-n uhuzzunk kis karit. -
Strayhand #60310 "annyi a megkötés hogy napi 2x tudsz guestelni"
Pontosabban 2 szerverre tudsz guestelni 24 órán belül, szóval ha eleve csak egyre guesteltél, és véletlenül kilépsz, vagy kidob, attól még simán vissza tudsz menni. -
Negritis #60309 nem toltam GW1et így nem tudom
bár az öcsik miatt tervezem elkezdeni majd :D -
sayiid #60308 Ez valami olyan cucc mint a guild wars1 -esetében az uw? Ott pl csak akkor volt szabad bejárás amikor meg lett nyerve a favor HoH-n keresztűl akkor le lehetett menni. -
Negritis #60307 persze hogy lehet, én pl a Balthazar templom miatt szoktam, mer kevés helyen van nyitva és ott se sokáig viszont Obsi shardot ott a legkönnyebb szerezni karmáért
a char selectnél bal alul world selection
kiválasztod a szervert és guest
utánna kiválasztod a karit és play, ha nincs overflow akkor arra a mainre kerülsz amit választottál, a kövi char selectig, annyi a megkötés hogy napi 2x tudsz guestelni -
#60306 jaa, hogy ilyet is lehet :D
Ezt nem tudtam, én úgy voltam vele, hogy csak azon a szerveren mehetek ahol van a karakterem. Hogy működik ez az át guestelés? -
Negritis #60305 Edge és LA most a 2 legjobb hely erre egyébként -
Negritis #60304 miért lenne tárgytalan?
ha megbeszélitek hogy toljátok együtt valaki át guestel a másikhoz és máris lehet együtt menni -
#60303 Én Pikenen, akkor ez tárgytalan :( -
Shaenis #60302 Egy klasszt kihagytál, szerintem méltatlanul. Tisztában vagyok a metával, és kénytelen vagyok egyetérteni az elemzéseddel, de szerintem egy két staff ele is hasznos tagja a csapatnak. Természetesen olyan, aki tudja mit csinál, rendesen fel van gearelve (csakis PTV-re), adja a combo fieldeket amikor kell (air, water), szedi a falakról a siege gépeket, satöbbi. Guardiannak, warriorral és elével is szoktam wvw-zni, és bevallom, az utóbbit élvezem legjobban. Kivéve amikor valami elhagyatott borderlanden szólózok, mert akkor guardian. Elével viszont teljes mértékben a csapatmunkára és a supportra koncentrálok, ennek megfelelően vannak a wvw abilityk is beállítva, supply master, ram mastery, build és repair mastery, stb. -
sayiid #60301 Deso-n vagyok.
mondujuk a nagyon gyorsan lvl80-leszek azt melyik játékhoz mérted?:D Én eredeti wowon 26óra alatt értem el a maximum szintet a mist of pandariaban. Na az elég gyorsnak mondható de itt asszem fele annyi idő alatt jutottam 17. szintre bár itt nem bírtam annyit időt egyedül játszani. -
alyr2 #60300 Instaba 80 alatt lfgrol szerintem sose jut be! Max ugy ha a 80 karakterevel megy be aztan szol hogy a vegen cserelne mielott meghal a boss..persze oda kell parkolni elotte a kicsivel. igy a dobozt es az XPt a kis kari kapja.( ami masfel 2 szint)
Tegnap epp wvw-n leptem ugy 4 szintet a kis karimmal. nem volt nagy zergunk csak legiosan mentunk, esszel ugy 20 fovel. igy most 56 lett az elementalistam. es csak lvl 50 zold cucc van neki meg valami random staff ami esett. Szval lehet wvwn is kis karit huzni csak a megfelelo tarsasag kell hozza. meg ugye nem egyedul szaladgalni mert annak ott semmi ertelme -
#60299 nincs nagyon karakter húzó társaság, mert nagyon gyorsan maxos vagy. csináld az eventeket közben. ott több mob jön és jutalmat is ad a végén. ha jönnek dungeonok, egy körrel lépsz majdnem egy egész szintet és megvan 20 perc alatt kicsit normálisabb csapattal -
#60298 Melyik szerveren vagy?
Én most húzok 2 karit is az egyik lvl44-45 körül jár a másik meg lvl5-6. Nekem se sok időm van játszani, energiám meg sokszor még kevesebb. Ha gondolod hozzám becsatlakozhatsz, legalább nem megy egyikünk se egyedül :) -
Negritis #60297 amúgy épp most kezdtem vatta új Guát és Q-dalen vannak még most is, nem nyüzsög de segítenek -
sayiid #60296 Van 80-as karakterem de azt haverom húzta fől és nincs pofám úgy játszani egy karakterrel hogy közbe nem jártam végig vele szinteket. Pl fingom sincs a dungeonokról de sajnos lehet rá leszek kényszeríve mert ha csapatba szeretnék játszani másokkal akkor azt csak 80-as szinten lehetséges. Egy magyar guildet nem találtam eddig akik 10-20 szintű karaktereket húznának. Bár azt hiszem most igaz az a mondás hogy mindenkinek olyan élvezet játék amilyennek csinálja. Sajnos én bele esek azon csoportok egyikébe akiknek még az angolja sem olyan jó ezért a personal story-t és a döntéseket képtelen vagyok megérteni csak kattintgatok. Ennyiből jó a dinamikus esemény hogy ott legalább látod mi zajlik. -
sayiid #60295 Én hiszek nektek. Elhiszem, hogy gyengébb skillek mechanikai tulajdonságai miatt. Nagyon kevés időm van játszani. Ezért mondtam hogy szinte napi 1-szintet tudok maximum lépni. Pvp-része jobban érdekelt volna mint a pve.de annnak is a WvW része. Dungeon is csak 30-as szintől jön be. -
#60294 úgyúgy! Csinálgasd a Dungikat, hallgass a tapasztaltakra és pillanat alatt fönt leszel 80-on.
Én egy évig szenvedtem rangerrel wvw-n. reménykedtem patchben, istenekben, de mindhiába. Fél év alatt másfélszer annyit értem el warriorral, mint rangerrel az egy év alatt, pedig fele annyit játszok. Csináld meg a matekot, hogy kijöjjön, mennyi most a különbség a kettő között. -
#60293 sayiid játsszál, és hamar meglesz az a lvl80. A WvW témában meg javarészt igaza van Wolfynak. Imádom a rangert, az a main karim, de WvW-n lényegesebben használhatóbb a warriorom. A thief, engi pedig detto. Természetesen velük is lehet jót játszani, velük is lehet jól szórakozni és az is öröm, hogy ha jöttök játszani, de azért el kell gondolkodni, hogy miért is van az, hogy egy 15-20 fős szervezett csapat simán zsebre tesz egy 30-40 fős szedett-vedett partyt.
De mondom én már annak is örülök, ha jöttök, mert utánpótlás mindig kell.