63345
-
Negritis #60252 de az a cultural, az már csak skinnek van hogy jól nézzen ki
vagy ha kell az emperor title -
sayiid #60251 Hát itt ezt írja: total 119g
http://www.gw2armor.com/human/male/c3/heavy/display_looks.php -
alyr2 #60250 exotic 120 g? az kicsit sok...120 aranbol felruhazol 5 karit fullra exoticbol es meg marad is vagy 40 g.. -
sayiid #60249 Oh látom vannak itt 7 goldosak is nem szóltam :D -
sayiid #60248 Kösz a linket de itt lejebb görgetve exotic-októl 120g- az egész. az meg sok. Vagy ez mind exotic? -
#60247 Kinek mi a normális? :) Ajánlom az argos-soft és a www.gw2armor.com oldalakat. -
Negritis #60246 dungeonosoket átnézted?
meg a fajodhoz tartozozókat? -
Negritis #60245 azért egy ascended back az 80-200 gold között mozog
meg a fegyóknál se mind1, de ha "sima" exoról beszélünk akkor tényleg nem kell 70g hozzá -
Dobronski #60244 tudnátok egy normális exotic fejest ehhez a sethez?
-
alyr2 #60243 70g? 1 80as karit exoticba teszel tokkal vonoval 10 g bol:D az ascended az meg ugye kb 500 gold...+ ertelmes skin ra.. -
#60242 70gből fölruházol 3db 80-as karit :D -
sayiid #60241 De úgy tudtam csak 30-tól lehet. mondjuk pénz az most nem nagyon kell. Nem költöttem semmire havertól kaptam 70g-t aki régebbóta játszik szóval azzal nincs gond. Kiadásaim maximum 1-2silver -
#60240 LA-ba bemehetsz nyugodtan, felhúzza a szinted 80-ra. Én is csak 44-es vagyok és simán bementem, de túlzottan nem éri meg, max az XP miatt, tegnap legalább az itemeket el lehetett adni viszonylag jó áron, ma már azt se nagyon. -
sayiid #60239 Nagyon értelmes és lényegre törő válasz volt. Köszönöm szépen. Még sajnos nem értem el a 30-at szóval szerintem ebből a lions arch os living eventből ki is maradok (megint) -
Strayhand #60238 Ja meg ott vannak még az Aetherblades kalózok, azokat is recruitolta, és szintén vele vannak ("mert szeretnek élni"). -
Strayhand #60237 Scarlet egy szuperintelligens tudóspalánta, aki látott valamit a sylvarik álmában, amitől kvázi megőrült, legalábbis a mi szempontunkból nézve, és azóta valami nagyszabású terven dolgozik, hogy pontosan min, azt senki nem tudja. Viszont ennek megvalósítása érdekében folyamatosan támadja az öt értelmes faj létesítményeit, és gyilkol/gyilkoltat mindenkit akit ér. Eközben életre hívta a Molten Alliance-t (dredge-ek és flame legion charrok szövetsége), a robotjait (twisted watchwork lények) meg a Toxic Alliance-t (kígyóemberek), most ezzel a három ellenséges sereggel ostromolja ugyebár LA-t. Hogy mit fúr azzal a cuccal, azt mi sem tudjuk pontosan, ezért ment a poénkodás variance-on.:) Bár volt rá utalás korábban, hogy vannak bizonyos erővonalak/energiapontok a bolygón (szétszórt már pár ilyen kütyüt a térképen, amik talán energiát gyűjtenek), amiket fel akar használni valamire, nyilván ezzel kapcsolatos - hogy mire azt nem tudjuk pontosan... Szóval valami nagyon nagyszabású de szupertitkos terven dolgozik, sokkal többet mi sem tudunk róla, mint te... Valamiért támad, rombol, és mi védekezünk, kb. ennyi. -
alyr2 #60236 Scarlet egy npc aki mar regebben is megjelent es az elozo living story is rola szolt. valami marionettet , kellett szetcsapni benne amit o epitett. Elvileg ez lesz az utolso event amiben szerepel( gondolom ot kell a vegen apritani). Ebben az "eventben" pedig mindinki reszt vehet aki mar be tud menni -
sayiid #60235 Egyébként rá is kérdeztem mivel most jöttem vissza játszani nem vagyok képbe ki ez a scarlet meg mivan most LA-val mert a personal storyból semmi ilyen nem derült még ki, de akkor ez a story is csak azoknak szól akik eddig is játszottak? akik most jönnek azok semmit nem fognak érteni belőle? Próbáltam variance-n rákérdezni de csak vicces elbagatellizál kommentek érkeztek StarWars és Star Trek utalásokkal karöltve így nem tudtam meg semmit. -
sayiid #60234 Ez az LA-s event engem a jelenlegi Kijev-i eseményekre emlékeztet... -
#60233 De. -
sayiid #60232 Szerintem még mindig nem tudja rendesen kihasználni a hardware-ket. bár nem néztem mennyin pörgeti a procit játék közben. Azt mondjátok, hogy hányas szint kell most ehhez az LA-s eventhez? -
alyr2 #60231 Szerintem ez minden jatekban igy van, ahol hirtelen feltunik kismilio masik ember:D Szoval ez nem a jatek hibaja. Aionban is igy volt wowban is meg itt is, -
#60230 Ilyen ez a játék, Hiába a CrossFire, Hiába az SLI, lehet 2db 8 magos Xenon is a gépedbe. Mindig akadni fog. (na jó talán nem.) -
sayiid #60229 Ennél jobb processzort nem is nagyon találsz most a piacon. Az az igazság, hogy nekem is megy 60-100 fps- között de nem folyamatos akadásról van szó, hanem amikor gyorsan fordulok egy nagy táj felé vagy ahogy mondtátok 100-fő-s tömeg jelenik meg hirtelen akkor jön egy fps- dropp ami 14-fps-re viszi általában aztán vissza áll. Elég irritáló. -
alyr2 #60228 Nalam a 20 fps ala az wvw-re meg pl karkara vonatkozik, meg a nagy eventekre ahol pl 100+ jatekos nyomat mindent egyszerre. instakban meg random maszkalasoknal 65-80 fps kozott kolbaszol.
guildtarsam is full grafikan jatszik vele azzal a konfiggal kb mint te csak neki 16g memoriaja van, es ugy atlag 5 fps van koztunk..szoval itt nem sokat nyom a latba hogy valakinek amd vagy tularazott intel procija van. :) -
#60227 Az érdekes- i5 4670K - 8GB memória- R9 280X 3GB és 20 fps re lemegy wvw-ben is, akár karka queennél meg hasonlóknál. persze supersample meg minden benn van. -
Dobronski #60226 azé' az fx-4300 sehol nincs egy i7hez képest... a kollégánál valami más gond lehet.
Én i5-4670-el játszok, processzorba integrált videoeszközzel, full hd-ban. Pve medium-on 30-40 fps, nagyobb eventek lowon 20 fps. -
alyr2 #60225 Akkor kerlek a geped fos, hiaba jo..mert nalam egy FX-4300 4 giga rammal r9 270x karival full grafikan sehol nem megy 20 fps ala..instaban meg open worldben 80 ala.. -
Zozzancs #60224 Mennyien játszanak még gw 2 vel és igazából mi a helyzet? nagyon sokan elégedetlenkednek, mi az igazság? :) szeretnék vissza menni, de nem tudom eldönteni :) -
foxxi #60223 Én is folytatom kis 80as Engimet Tegnap belenéztem, és hát elég sokat változott a játék, mióta nem toltam ( ugy fél éve ) :) -
Negritis #60222 jah igen, nyílván a friss living world achik :D -
Negritis #60221 meg van az összes achi + az új ascended back :D
mozgalmas napom volt :D -
#60220 karácsonyi eventen esik, szóval ha csak az kell, akkor majd egy évet várhatsz :P de asszem megveheted játékosoktól is trading poston -
sayiid #60219 Hogyan segíthetek a támadóknak a lions arch elpusztításában? (utálom! lagg városa!) -
Tauri #60218 Ismét elővettem a játékot bő 1 év után..
Kérdésem hogy Delicate Snowflake crafting materialt honnan tudok szerezni? Nézegettem google ban de csak annyit találtam hogy valami ünnepi cucc...tényleg ez lenne? VAgy hanem akkor mi dobja ezeket? -
sayiid #60217 Hát ez sajnos az anet hibája. Nekem jó gépem van. de hogy legjobb i7-en is szaggasson azért durva.
Ezt az új LA-s kiegészítőt hogy lehet játszani? Mentem volna oda de máshova rak ki. -
ktm99 #60216 Edge of Mists egy uj wvw "lobby" map. Durvan ugyanaz megy rajta, mint a rendes wvw-n. Ha van egy ertelmes zerg, akkor gyorsan lehet rajta objektumokat foglalni stb..., bar ha 30 fps-ed van emberek nelkul, akkor nem fogod szeretni. -
sayiid #60214 És most magyarul is ?:) -
Negritis #60213 érdemes még menni Edge of Mist-be ha bírja a géped és beállni a zergbe, elég gyorsan lehet haladni vele -
sayiid #60212 Desolates vagy min vagyok. De alig vannak emberek. Csak ott vannak ahol láncolat szerűen mennek az eventek ott össze gyűlnek sokan de máshol nem nagyon láttam