Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Ha szólózol, csak úgy van esélyed, ha kifogsz egy erre szervezõdött bandát, akik leverik, te meg potyázol. Egyébként esélytelen ... Az overflow állandó jellegû, csak akkor tudsz bekerülni, ha az egyik próbálkozás után elmennek az emberek, te meg ottmaradsz. De hát kinek van erre ideje ? A title-re mentem volna (Sunbringer), 13 alkalommal voltam ott, ebbõl 4x nem overflow-ban, és csak egyszer kezdtük el a megalaser-es eventet, persze sikertelenül ...
Nem dolgozó, családos embernek találták ki ezt az achi-t 😞
Annyira nem nehéz vele játszani, mert csak 1 kit van és a weapon set. Zerg és kisebb csapatok ellen a Grenade kit szép mészárlást csinál. Falakra is fel tud dobálni, condit szed minden elixirrel, stability van, stun break is. Armor-ja kicsit puha, kite-olni kell sokat.
Nefürgyé le!
Köszi.
Na jó lesz ez így csak összejön valami belõle😊
De Guardian mellett milyen furcsa Engi most meg hihetetlen milyen variációi vannak,tényleg nem egyszerû 1 class😊
Jó lenne egy build-et használni így,hogy pve nem számít.Amivel nyugodtan mehetnék Spvp-bõl WvW-re.
Nem kell õrült Dps legyen és nagy party support sem(ahoz van Guard-om),inkább valami túlélõ stílus sok CC-vel ha lehet ilyen az Engineer.AoE is mehetne de meghallgatok más variációt is persze mert említettem,hogy közöm nincs a Class-hoz😄
Viszont tetszik és most jött el az idõ megjelenés óta,hogy kipróbáljam
-Resonance-ot lehet megkeresem thx
engivel elég nehéz játszani. mit szeretnél vele? pvp, pve, wvw?
Összeraktam egy build-et de nem igazán tudom használni.Eddig még nem volt class ami kifogott volna rajtam de ez most nagyon
Ja és Guild Deso-n most melyik van?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Miért hallom csak a zenét és a "harci zajokat" nem? Mi lehet a gond?
Köszönöm a segítséget😊
Mert a piken legyen bármennyire is felívelõ ágon a 3dik hely lesz a max szerintem.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
KÉT JÁTÉK EGY ÁRÉRT (10.000FT) VAGY CSERÉLHETÕ WOW MOP ACCOUNTRA.
SWTOR ACCOUNT
Az account Digital Deluxe Edition - és a hozzájáró bónuszitemeket is tartalmazza mint például a Longspur STAP speeder.
Az accounthoz meglett vásárolva a Rise of the Hutt Cartel kiegészítõ. Az account tartalmaz továbbá 650CC-t amit a CM-en belül bármire el lehet költeni. Továbbá van két CM-es armor szettem:
Valiant Jedi Armor ennek az értéke 1440CC ami körül-belül 2.700FT
Eradicator's Warsuit ennek az értéke 1440CC ami körül-belül 2.700FT - Továbbá megtalálható az accounton a Revan Chest illetve Pants + egy-két speeder amit szintén GTN-rõl vásároltam meg.Továbbá: Az account tartalmaz egy 53-mas Sith Warrior-t (Marauder) A Sith Warrior karakteremnek el vannak kezdve a szakmák 77/240/240 sokat nem foglalkoztam vele és az accountot található még több kisebb szintû karakter. Továbbá az account PRÉMIUMTAGSÁGA töltve van: 2013/11/16.-ig
Az accounthoz külön lett regisztrálva E-MAIL cím amit természetesen az accounthoz adok! GMAIL-es!
GW2 ACCOUNT:
Digitális kiadás, az account teljesen üres.
A kettõ együtt megvásárolható: 10.000FT-ért vagy cserélem WoW MoP-os accountra.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Egy gyors kérdés. PVE-re single-ben vagy csoportban (fõleg single, mert nem ismerek senkit és össze-vissza vagyok😊), melyik a legjobb kaszt?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Zerker és a Knight közül.Knight-al lenne 30K hp-m még zerker 25K viszont kisebb is lenne a Dps és a Crit dmg is 0 lenne Knight-al.
50%-os Crit esélyhez kell a Crit dmg vagy inkább az 5K HP?
Eléggé feljött piken, jobban is a kelleténél.
Sok fight-nál nem érdemes melee távolságba menni. Olyankor mit csinálsz? Nem jobb egy olyan kombó ahol a másik fegyver ranged?
BTW mi a véleményed egy full PVT, axe/shield kombóról. Teljesen védelemre traitelve? Próbáltál ilyesmit? Nem sokat sebez de supportál és nem hal papírbéka módon.
De igazából Ti tudjátok, hogy hol jó nektek. Csak az zavar, hogy a DVG összetrombitálta az embereket különbözõ guildekbõl, most 2-3 hónappal késõbb meg lelépnek.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Konklúziók:
- Iszonyat. És jó értelemben, iszonyat feeling. Eddig mindig ranged karival voltam, de ez
valami kurva jó volt.
- Azt hittem, halok majd ezerrel. És nem. Volt olyan hogy a ranged karik feküdtek, én még
mindig álltam.
- Elit skillnek banner, nagyon jó kis support.
- Nagyon jó volt az egész, most erre állok rá. PVP-zni nem tudok vele, de azt meg leszarom.
Lehet nem ölök olyan gyorsan, mint a berserker warrior, de képes vagyok fractal 40-en úgy végig menni, hogy semmivel sem halok többször mint bármelyik másik kaszt és tudok tankolni is, amire képtelen a berserker warrior.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender