Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
igen, ha nem soulbondos

Never underestimate the power of the dork side!

Egy kezdõ kérdés.. két karakterem között adhatok át cuccokat?
Mc Wolfy
akkor is lángszóró a leghangulatosabb 😊 tudom, hogy a gránát is rohadt táp, de a lángszóró iszonyat tankos és akkor is... LÁNGSZÓRÓ! az egyetlen dolog, amiért elgondolkodtam máson, mint ranger. Egyszer lesz egy Von Wolf nevû engim, aki lángszórózni fog..

Én meg azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet eljutni ehhez a sárkányhoz?41-es szintû vagyok, 18 napja játszom, de még nem találtam meg a módját, hogy megpróbáljam legyõzni 😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Tuvok
Állítólag valaki hallott róla, hogy már volt olyan pletyka, hogy valaki tudott olyan emberrõl, aki ismert olyat, aki hallott olyanról, hogy már megölte.
Ha szólózol, csak úgy van esélyed, ha kifogsz egy erre szervezõdött bandát, akik leverik, te meg potyázol. Egyébként esélytelen ... Az overflow állandó jellegû, csak akkor tudsz bekerülni, ha az egyik próbálkozás után elmennek az emberek, te meg ottmaradsz. De hát kinek van erre ideje ? A title-re mentem volna (Sunbringer), 13 alkalommal voltam ott, ebbõl 4x nem overflow-ban, és csak egyszer kezdtük el a megalaser-es eventet, persze sikertelenül ...
Nem dolgozó, családos embernek találták ki ezt az achi-t 😞

Én ezt használom: HGH Condition build WvW-re.

Annyira nem nehéz vele játszani, mert csak 1 kit van és a weapon set. Zerg és kisebb csapatok ellen a Grenade kit szép mészárlást csinál. Falakra is fel tud dobálni, condit szed minden elixirrel, stability van, stun break is. Armor-ja kicsit puha, kite-olni kell sokat.

Nefürgyé le!

kastil
ohh nem is tudtam, hogy változtattak a world boss(ok)on, lootjuk is változott? valamint valaki dobna egy linket az ilyesfajta változásokról pls?

Vannak erre szervezõdött guildek, mivel máshogy, random puggal nem lehet megölni. Párszor benéztem, de 90% alá se láttam menni, nemhogy 50%-ra. Muszáj belépned valami guildbe meg vagy egy órával elõtte odamenni meg ilyenek. Fantasztikus megvalósítás...
Sziasztok. Nyomta már le valaki ezt a Tequatl nevû sárkányt? Már vagy 3-4 alkalommal mentem én is piszkálni azt a nagy dögöt, de 50% alá még nem sikerült levinni. Vagy legalábbis nem voltam ott, amikor elhalálozott<#smile>. Amúgy elég masszívra sikeredett ez a jószág. Gondolom nem ártana valami összhang is a népek között, akik le szeretnék ölni<#nyes>. Mindenesetre elég mozgalmas harc és nem nagyon lehet végigülni nyugodtan<#smile>

Melóban le vannak tiltva az ilyen oldalak, ezért valaki beírná ide a valkyre light armor statjait?
Köszi.

Mc Wolfy
sokan sírnak, hogy 1 weapon setje lehet csak... elfelejtik a kiteket. annyi skillt egy kupacban...

Hát 3000 armor már most van azaz lesz ha kicsit alakítok még rajta meg toughness is vagy 1900.
Na jó lesz ez így csak összejön valami belõle😊
De Guardian mellett milyen furcsa Engi most meg hihetetlen milyen variációi vannak,tényleg nem egyszerû 1 class😊
Mc Wolfy
pvpbe engi most legerõsebb. masszív cc kell oda. teli van minden buildekkel hozzá. wvwre tank kell 😊 legalább 3000 armor

Spvp-t biztosan,oda mindig megyek akkor is ha csak kevés idõm van.Tehát inkább pvp(spvp+wvw).
Jó lenne egy build-et használni így,hogy pve nem számít.Amivel nyugodtan mehetnék Spvp-bõl WvW-re.
Nem kell õrült Dps legyen és nagy party support sem(ahoz van Guard-om),inkább valami túlélõ stílus sok CC-vel ha lehet ilyen az Engineer.AoE is mehetne de meghallgatok más variációt is persze mert említettem,hogy közöm nincs a Class-hoz😄
Viszont tetszik és most jött el az idõ megjelenés óta,hogy kipróbáljam

-Resonance-ot lehet megkeresem thx
Mc Wolfy
nagy guildet én a reso-t tudom. mi átmentünk pikenre
engivel elég nehéz játszani. mit szeretnél vele? pvp, pve, wvw?

Hogy kell játszani az Engineer-el?😊
Összeraktam egy build-et de nem igazán tudom használni.Eddig még nem volt class ami kifogott volna rajtam de ez most nagyon

Ja és Guild Deso-n most melyik van?
Mc Wolfy
ajánlom a hivatalos fórumokat. ott nagyon jó buildek, traitek vannak

bug, restart megoldja.

Nem tölt lassan a géped?
En thieffel jol elvoltam , igaz elegge sokat haltam szerintem, tobbi kasztot meg csak 15-20 ig huztam, viszont nagyon hangulatos a thief, kard, pisztoly/shortbowwa tolom, solozni ez a kombo a lwgjobb thiefre szerintem( kardpisztolynal van olyan spell amivel evadel folyton es dmgt is szepet tol) persze kinek mi, de nekem az elementalist nagyon nem jott be..

Terawatt
Amíg ti "megyei" másodikok lesztek. 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sziasztok!

Miért hallom csak a zenét és a "harci zajokat" nem? Mi lehet a gond?

Köszönöm a segítséget😊
Randelz
Nem tudni milyen ütemben, de szerintem napról napra többen tudják használni. A patch napján nekem is inaktív volt, másnaptól meg már tudom használni (azt hittem hogy már mindenki tudja). Egész jól müködik, gyorsan talál partit mivel már world-ök ben is keres, story ra is pillanatok alatt talál. Szerintem maga a tool teljesen jó, a gond így már csak az csak összedob emberekkel olyan worldbõl ahol kb 0 angoltudás van, és ha esetleg nem ismeri a dungeot akkor megy a bénázás.

Mindennek megvan a maga elõnye. Az hogy a DVG-vel együtt több guild is elment a Desoról ugyan meglátszik az eredményeken, viszont nincs várakozási idõ és kisebb csapatok is jobban tudnak érvényesülni. Na bumm leesünk a 10-11dik helyre legalább mikor league lesz esélyesek leszünk a silver megnyerésére😊)

Mert a piken legyen bármennyire is felívelõ ágon a 3dik hely lesz a max szerintem.
Srácok, nem tudjátok, hogy körülbelül milyen ütemben fogják ezt az LFG tool-t engedélyezni? Mert most már ott van a fülecske, csak nekem inaktív. Azt is tudom, hogy nem mindenkinek engedélyezik elsõ körben, csak kiváncsi lennék, hogy mégis mikorra számíthatunk rá teljes terjedelmében? És van már valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban? Hogy mûködik, mennyit kell várni, milyen játékosokkal sorsol össze, stb. ?

JaSoN HuNTeR
hardveraprón próbálkozz 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!
KÉT JÁTÉK EGY ÁRÉRT (10.000FT) VAGY CSERÉLHETÕ WOW MOP ACCOUNTRA.

SWTOR ACCOUNT
Az account Digital Deluxe Edition - és a hozzájáró bónuszitemeket is tartalmazza mint például a Longspur STAP speeder.
Az accounthoz meglett vásárolva a Rise of the Hutt Cartel kiegészítõ. Az account tartalmaz továbbá 650CC-t amit a CM-en belül bármire el lehet költeni. Továbbá van két CM-es armor szettem:
Valiant Jedi Armor ennek az értéke 1440CC ami körül-belül 2.700FT
Eradicator's Warsuit ennek az értéke 1440CC ami körül-belül 2.700FT - Továbbá megtalálható az accounton a Revan Chest illetve Pants + egy-két speeder amit szintén GTN-rõl vásároltam meg.Továbbá: Az account tartalmaz egy 53-mas Sith Warrior-t (Marauder) A Sith Warrior karakteremnek el vannak kezdve a szakmák 77/240/240 sokat nem foglalkoztam vele és az accountot található még több kisebb szintû karakter. Továbbá az account PRÉMIUMTAGSÁGA töltve van: 2013/11/16.-ig
Az accounthoz külön lett regisztrálva E-MAIL cím amit természetesen az accounthoz adok! GMAIL-es!

GW2 ACCOUNT:
Digitális kiadás, az account teljesen üres.

A kettõ együtt megvásárolható: 10.000FT-ért vagy cserélem WoW MoP-os accountra.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Október elején indul ugye wvw-be ez a Season 1-es móka, ami után nem lehet majd csak úgy egyik szerverrõl a másikra menni szabadon, tudtommal. Továbbá ha ott jól szerepel a szerver, akkor jobb rewardokat kap stb.. Szóval nem meglepõ, hogy "páran" átmennek erõsebb szerverre.

Mc Wolfy
én is ezt mondtam többieknek, hogy várjunk még egy hónapot, amíg beindul wvw. de eddig nem olyan vészes

Úgy olvastam mostanában nõnek/nõttek a várakozási idõk Pikenen, szóval nem értem miért jönnek ide WvW-s guildek. Egyik klántársunk pl. ma ment el másik szerverre a WvW guildjével pont azért, mert Pikenen már sokat kell várni...
Sziasztok!

Egy gyors kérdés. PVE-re single-ben vagy csoportban (fõleg single, mert nem ismerek senkit és össze-vissza vagyok😊), melyik a legjobb kaszt?
- én már nem fogok máshova költözni és sajnálom, hogy elmentetek a Desolation szerverrõl

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mc Wolfy
piken medium szerver, ráadásul a 3. 26 gold a transfer, akik vannak, azok szinte mind wvw játékosok. egyszerûen most nagyon máshol nem lehet erõket összevonni, kivéve ha valami nemzetiségi szerverre mész

Én már egyszer kifizettem.Többet nem szándékozom ezt eljátszani😊
Warrior-nak ami Dps/Tank(def+tactic fullra húzva+fél Arms) melyik amulett lenne jobb választás?
Zerker és a Knight közül.Knight-al lenne 30K hp-m még zerker 25K viszont kisebb is lenne a Dps és a Crit dmg is 0 lenne Knight-al.
50%-os Crit esélyhez kell a Crit dmg vagy inkább az 5K HP?
Deso már nem jó? 😄
Eléggé feljött piken, jobban is a kelleténél.

„Axe/axe vagy kard axe és HAMMER”

Sok fight-nál nem érdemes melee távolságba menni. Olyankor mit csinálsz? Nem jobb egy olyan kombó ahol a másik fegyver ranged?
BTW mi a véleményed egy full PVT, axe/shield kombóról. Teljesen védelemre traitelve? Próbáltál ilyesmit? Nem sokat sebez de supportál és nem hal papírbéka módon.

micsoda meglepi,h csomó guild egyszerre megy dvgvel és pont ugyanoda😄

A Deso nem elég értelmes szerver? "nem a dvgt követtük, hanem a godot hagytuk hátra" Oda mentetek, ahova a DVG, szóval nem tudsz olyat írni, amivel meggyõznél, hogy nem õket követtétek. Mindenbe belekötök!!4! 😛 😄
De igazából Ti tudjátok, hogy hol jó nektek. Csak az zavar, hogy a DVG összetrombitálta az embereket különbözõ guildekbõl, most 2-3 hónappal késõbb meg lelépnek.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Na voltam pár instában a warriorommal. PVT armor, soldier rúnák (dolyak-ra nem volt pénzem), traitek HP-ra és toughnessre. Fegyverek, axe/shield + rifle.
Konklúziók:
- Iszonyat. És jó értelemben, iszonyat feeling. Eddig mindig ranged karival voltam, de ez
valami kurva jó volt.
- Azt hittem, halok majd ezerrel. És nem. Volt olyan hogy a ranged karik feküdtek, én még
mindig álltam.
- Elit skillnek banner, nagyon jó kis support.
- Nagyon jó volt az egész, most erre állok rá. PVP-zni nem tudok vele, de azt meg leszarom.

Mephike
Mert egyesek nem warriort csinálnak, hanem finomkodnak itt ezzel a kaszttal. Axe/axe vagy kard axe és HAMMER. Kell egy kis tisztességes mennyiségû HP és thougness, beugrassz a tömegbe, az axenak köszönhetõen pillanatok alatt van adrenalinod, váltasz kalapácsra, és már dazed is a banda.
Lehet nem ölök olyan gyorsan, mint a berserker warrior, de képes vagyok fractal 40-en úgy végig menni, hogy semmivel sem halok többször mint bármelyik másik kaszt és tudok tankolni is, amire képtelen a berserker warrior.

Mephike
Nocsak-nocsak. Mi az oka a költözésnek? Még a végén kénytelen leszek veled egy oldalon WvW-ni? 😊

Mc Wolfy
más pillanatnyilag értelmes szerverre 150 gold a transfer. nem a dvgt követtük, hanem a godot hagytuk hátra. nagyon sokat tanultunk tõlük, és hatalmasakat játszottunk.

Mondjuk egyszerû követni a DVG-t mint egy hûséges kiskutya. <#banplz>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Mc Wolfy
26g volt az 500 gem, szóval nem egy nagy dolog.

Van ingyenes transfer vagy hogy?
Mc Wolfy
Mi meg átköltöztünk wvwzni a pikenre, csak szólok. 😊

Terawatt
Kezdetek a kis asurámmal. ^^

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Mc Wolfy
ti nagyon eltévedtetek 😄 warriornak van a legüszknagyobb dmg-e 😄 mellette még páncélja és hpja is van. pvtben pedig sebzése is bõven van, na meg kinyírhatatlan

ennyi 😊 have fun