Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
kard+axe, traitek 40es szinten arányosan elosztva, ahogy irtad +gear ötlet + full signet ahogy kiserik irta es elegge mukodokepes, sot 😊 mig a mobok 5%-ot sebeznek a karakteren, addig ok megpusztulnak. 😊

most mar baratnom is boldog teljesen 😄 koszi megegyszer

...

Valaki tudna elementalisthoz egy jó trait pont elosztást, mert eléggé gyöszme a karim és, hogy milyen fegyóval toljam? Köszi elõre is.
ScarY MAN
Koszonom az o neveben is 😊
remeljuk most mar nem lesz durci, ha meghal a karaktere 😄 ... aztan, ha bejon valamelyik, azt majd megirom

...

Az én warrim cséplõgépé van kialakítva, kard+axe / longbow fegyverekkel és 30.25.15.0.0 traits-el.
A gear pedig power/precision/condition damage azaz rampager és power/precision/critical damage vegyesen. Egy gyilkos, oké hogy nincs semmi védelme, de aminek nekiesek az meghal mielõtt rám ütne 😊
Dungeonokban meg ahol nagy a melee sebzés ott a longbow a nyerö, azzal is brutális sebzést visz be, fõleg a kondik miatt

Igen pont ez a bajom nekem is. A ranger meg hatékonyabb melee fegyverekkel. El van ez baszva nagyon.
Ha valaki warriort csinál, nem azért teszi hogy messzirõl lövöldözzön. Melee-ben meg csuklik össze pillanatok alatt, ha csak nem PVT-ben van. Akkor meg lófasz dmg-et tol ki.

Érdekes játék ez a GW2. Warriorként "ranged" dps, mert melee-ben nem állja meg a helyét az elsõ sorban? Eltévedtek a fejlesztõk kicsit.
kiserik
Régen a GS + Deep Strike (Arms I. trait) és full signet (amik inaktívak, kivéve a rage és a healing, ha baj van) volt a nyerõ szintezésre. Azóta a Deep Strike-ot nerfelték valamelyest (nem fix +40 precit ad, hanem szintnek megfelelõt), de szerintem egy próbát megér.

Dungeon: a warriorban az a jó, hogy egy általános buildel is nagyon jó ranged dmg-t tud tolni, így nem kell minden esetben máléként megpusztulni a csata elején 😄

Én is most húzok egy warriort (30/0/10/0/30). 78-as de darálok vele. Biztos lesz aki jobban vágja, de én az axe + shiled / rifle kombóval megyek, traitek axe-ra és shieldre ofc. Shout-okat használok, kivéve hogy egy stance-t is beraktam, ami 6 secre sérthetetlenséget ad.
Armor meg egyelõre berserker.

Az tény, hogy a melee karik dungeonban sokkal gyakrabban halnak, mert a mobok, bossok sokkal többször sebeznek csak maguk köré, plusz a nagy zûrzavarban melee-bõl nehezebb észre venni ha valami nagy csíntalanságra készül 😊

ScarY MAN
hali!
Egy kis segítség kéne 😊
van egy lvl40(lesz, perpill 38) warrior, baratnom csinalja, en meg nem nagyon tudom mit kene vele kezdeni, es a lenyeg, hogy gyengen sebez es hamar meghal. valami otlet, esetleg van valakinek egy normalis build, hogy megis hogyan kene felepiteni? 😊

elore is koszonjuk 😊

...

Szaruman
https://www.guildwars2.com/en/retailers/#Hungary-physical

Ja. Meg hivatalos viszonteladó.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TBTPumpa
Én a CD Galaxis-nál vettem. Az eléggé maszek hely nem?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ezertnem ertem miert ilyen maszek helyen veszitek meg, nekem megerte gw2 hivatalos oldalarol mwgvennem neten, igy tuti tiszta, es100% biztonsagos

TBTPumpa
E-mailre, de elég lassan - már ami az Arenanet-et illeti.
Supergamer remélhetõleg elõbb válaszol és korrigálják mielõbb ezt a hibát.

még azt kérdezném,hogy mennyi idõ alatt válaszolnak?
email címre v. forumra kapok majd levelet?
már írtam nekik levelet,de még nem kaptam választ.:S
így írtam GW2 support-ra,kevés angol tudással.talán tõlük kapok választ is,hogy hogyan tudom ezt megoldani.
TBTPumpa
Nyomás írni nekik levelet.
De miért azt az igénytelen bandát választottad?

Egy csomó másik alternatíva is van - amik megbízhatóbban.

SuperGamer-rõl amúgy sem sok jót olvasni!

supergamer.hu-ról
TBTPumpa
Hibás kód?
Honnét rendelted?

Szép napot.
Járt már valaki úgy,hogy elõrendelte a GW 2-t , és hibás a kód?:SS
kastil
illetve került be valami perma content pvere?

kastil
Na vmelyik nap felnéztem, láttam bekerült pve-re is a culling, mi az a beallitas, ami kb azt adja ami alapbol volt elõtte?

Akkor meg az lenne a baj sokaknak<#hehe>. Egy másik MMO-nál, szerdánként volt/van karbantartás mégis az elején mindenki megõrült.

McHaals
tegnap este többször próbált valaki kínából belépni az accountomra... vajon mit akarhatott? felhúzni a karaktereimet 70-re?

MadWolf#11626

Minden egyes éjjel update lesz?Csináljanak már nagyobb patch-et ez így nagyon rossz
Ha nem full grafikán akarsz WvWzni akkor bõven elmegy rajta 😄 Le se merem én milyen géppel szenvedek 😛

X

Köszönöm, de ugye azért nem diavetítéssel?😊
menne
Sziasztok!

Szerintetek az alábbi konfiggal elemenne a játék?
Intel (R) Core(IM) i3-2330M CPU 2.20GHz 2.20GHz
8 GB ram
2GB VGA

Köszönöm.
Grem
Még mindig eladó az accountom, akit érdekelne pm me... nincs rajta nagy kari csak low level, olcsón oda adom!

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Mc Wolfy
tükrõzõdés és árnyékok. vegyétek le, kb 30-40% teljesítmény

Never underestimate the power of the dork side!

JaSoN HuNTeR
Hát nekem csak akkor esik le az FPS-em amikor nagyon sokan vannak a pályán. Amúgy maxon tökéletesen megy minden helyzetbe.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

"Minden fullon 1440x900..." akkor megvan a probléma forrása 😊 Nekem kb medium-lowon van a játék.Így sem ronda, de lényegesen jobban fut!Már a legelejétõl így használom, tehát nem is tudom, hogy milyen lenne fullon 😊 Nagyobb élményt ad az, ha kicsit rondább a játék viszont több az fps, mintha szebb lenne a játék de szaggatna.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

JaSoN HuNTeR
Hát nálam leesik 10 FPS alá. Pedig erõsebb a gépem. Nem értem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nekem i5 3570-nel is ugyanez van, 15-20 FPS-re esik a legnagyobb hirigben, azért játszható marad, bár határeset, mert én amúgy kényes vagyok erre, szóval utálom, de ez van, PvE-ben is ezt kell erõltetni (lást Tequatl). Ahogy olvastam, 4K fölé húzott prociknál valamivel talán jobb a helyzet, szóval minél több megahertz annál jobb.
kiserik
Én shoutos warriorként tengetem az életem az meg kicsit behatárolja a traiteket (tactics 30 pont) plusz azóta átvariálták a traiteket rendesen. Amit a tiédben én lecserélnék, az a 10 pont a tacticson. Azt átraknám defensre, Missile Deflectionra, vagy Shield Masterre, de ez csak az én véleményem 😊

Milyen traitekkel használtad?

Ugyan olyan a procim, mint neked és nagyobb csatákban (~150 ember a képernyõn) leesik 20fps-re, de nem kimondottan játszhatatlan.Ha nincs olyan sok ember a képernyõn, akkor simán megvan a 40 is.Ez a játék nagyan CPU igényes és köztudottan jobban fut Intel procikon, mint AMD-ket, ez van.

JaSoN HuNTeR
WvW-n mennyi az FPS nektek? Amikor nagy háborúba érkeztek meg.

kiserik
Én sokáig használtam axe + shield combot (igaz kicsit más traitekkel) és mindenhol megállta a helyét.

Na hát próbálgatom a warrior-t, lvl70-es még csak, de találtam egy elég érdekes kombót. Traitek (30/0/0/10/30) axe-ra vannak tolva, fegyók pedig axe / shield / rifle. Valami brutális amit mûvelek vele. Az adrenalin baszott gyorsan termelõdik, az F1 skillel meg iszonyat nagyon lehet csapni, fõleg ha fent van 8 stack vulnerability. Egyelõre berserker cuccokban van, de az a terv, hogy lvl80-on váltok PVT-re, ugyanezekkel a fegyver kombinációkkal.
Már most elég jó a védelme, a shield szakítás / stun és az 5-ös block skillek durván jók. Plusz a slot skilleknél is van egy olyan, ami 6 secre sérthetetlenséget ad (sajna új a dolog, nem tudom fejbõl a nevüket a slot skilleknek).
Szóval most ez az új favorit, nagyon jó és hangulatos. Nekem a GS nem jön be. És idétlenül néz ki, hogy úgy csapkod vele mintha papírból lenne a kard. De ez az axe / shield kombó bevált. Van valakinek tapasztalata hogy ezek a kombók hogy mûködnek endgame instákban?

Következõ kérdés:
FX 8350/8320 procival,hogy fut a játék?Van sok mikro akadás,hogy pl.leesik az Fps forgásnál vagy elfogadható a teljesítmény vele?
Akkor meg minek írta ide-.-
JaSoN HuNTeR
Sajnos még nincs.

a legjobban várt dolog az LFG tool természetesen nem mûködik. Lassan ez is olyan szánalmas lesz mint az swtor...

Az van Pc-re??
LeWyTy
Azért mert mindenki a GTA5öt tolja/szedi torrentrõl <#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nagy a csend a topikban. Nem ma jön (jött) az új content patch az LFG tool-al?

Mc Wolfy
http://pastebin.com/sXHq6fZt
keddi update

Never underestimate the power of the dork side!

Oké, utána fogok nézni, mert eddig amit a fõ küldetésszál adott armorok mind ugyan úgy néznek ki.

Armort szerezhetsz lootból, vagy craftolsz, vagy veszel(TP, vagy Karma vendoroktól, egyebektõl). Az hogy mit tudsz magadra aggatni függ a szintedtõl, meg hogy milyen karakterrel nyomulsz (light/medium/heavy armor). Innentõl meg pénz és ízlés kérdése. (nem biztos hogy a magasabb szintû cuccok jobban néznek ki 😛 )

X