63345
  • Negritis
    valamint nem tudom melyik szerveren vagy, de megéri "népszerűre" menni
    pl a lentebb említett Deso-ra tudsz guestelni és ott azért van 1-2 jó cucc
    pl ha 30as szint környékén vagy érdemes a Modniros eventet farmolgatni mer jó az xp és a loot is
  • Negritis
    minden kezdő területet maxolj ki, aztán a 15-25ösöket és így tovább

azt meg sajnálom hogy a guildel befürödtél :s
  • sayiid
    Pont berakott egy 10 szintű story-ba amit még 10szinten se tudok megcsinalni mert 2 ellenfelet kell legyőzni és is kapok egy npc társat de az semmit nem csinal. 30-40eket lövök azok csak csiklandozzák az ellenfelet. Szóval itt megbukott nálam a story- része egyenlőre nem tudok tovább haladni. Sylvari kezdőn mar megcsináltam a szivecskéket körülbelül 1 órába telt az összes. Szerintem ma kivégzem az összes kezdő helyet aztán kapok vagy 2-3szintet maximum
  • Vadnokedli
    Haladni kéne a Story-val. Új mapokat felfedezni Asuragate-en átmenni más "fővárosok-ba onnan pedig a legközelebbi kisszintű mapra
  • sayiid
    Új gépemmel megint felraktam a játékot. Még mindig képes 30-35fps-re esni a játék még olyan helyen is ahol nincsenek emberek. (how terrible) ezek szerint még a csúcs kategóriás i7 is kevés neki. :D Egyébként 10 szinten járok (mit ne mondjak olyan lassú a fejlődés hogy ilyet még nem láttam :P) Kicsit unom már az ismétlődő dinamikus eventeket human kezdőn. Valahogy máshogy kellene xp-t szerezni mert ez igy nagyon lassú. (később beindul?) Fájó pont, hogy egyszer megelőlegeztem a bizalmat egy magyar guildbe de az volt a rossz tapasztalatom, hogy mindeki 80-as és saját magával van elfoglalva szóval teljesen esélytelen volt az hogy 10-20 szinten másokkal játszhassak együtt (pedig mire jó a guild ha ne erre?) Most nem fogok nevet mondani de ez egy "nagyobb" guild volt. Szóval már lassan egy éve megvan a játék de mindig nem tudtam találni olyan embereket akikkel együtt lehetne questelni így szépen meguntam mindig és nem léptem be többé de ilyenkor mindig vissza térek hátha valami változik-e téren.
  • Negritis
    jaja, van action bőven
    kár hogy így meg a többi event kb esélytelen most pár napig :D

legalább az új hátas relatíve gyorsan meglesz :D
  • JaSoN HuNTeR #60205
    Nagyon jó az új patch, gyertek!
  • Robe77
    Most. :)
  • Ozzyehh
    Eladó guild wars 2 account elég alacsony áron, dobjon egy üzit akit érdekel!!
  • DarkBlade
    Jó estét.

Mikor lesz a patch?
  • Negritis
    mondjuk nemtom h lfg mennyire jó a "világban"
    de arra tuti h puggal dungizzunk
  • Mc Wolfy
    arra ott van az LFG :)
  • Negritis
    és nem lenne maréknyi ember sok kis szerón ha nem menne világnak a guestelés :D
    Deson pl Orr rendszeresen OF
    nyílván sok "üres" terület van nálunk is aláírom

erről beszéltünk is guild chaten hogy ha mindenki maradna a seggén guestelés helyett lehet jobban mennének a dolgok, csakhát ....
  • Mc Wolfy
    vannak tipikus pve szerverek, ahol az emberek tömörülnek, ha oda guestelsz, tuti lesz valaki. szerintem nincs azzal baj, ha esetleg néha keresned is kell magadnak
  • Dobronski
    az nem megoldás, így is 27 felé osztja azt a maréknyi embert. a világ maga meg kurva nagy
  • Mc Wolfy
    már összevonták :D bármikor guestelhetsz másik szerverre. a szervered csak wvw szempontjából lényeges
  • Dobronski
    Nem értem miért nem vonják össze a játékosokat Pve-ben... 1 éve nyitottam hivatalos oldalon topicot az "underflow" ötlettel, 14ezren nézték meg és 122 választ kaptam majd ment az archive-ba... anet baszott válaszolni.
  • CortezK2
    Sziasztok! Remélem valaki képben van a következő változásokkal kapcsolatban és tud majd segíteni :D A lényeg, hogy kéne nekem PVP-n egy sylvari T2-es full armor, amit most ugye lehet venni Gloryból meg egy kis + pénzből. Márciusban viszont kivonják a glory-t, és gondolom más módon lehet hozzájutni a cuccokhoz. Ha utána simán csak aranyért lehet beszerezni, akkor nem költenék rá most fölöslegesen 40ezer gloryt, elszórnám valami más hülyeségre. :)
  • Berin01
    Pve szempontjából érdemes Deson nyomni és fejlődni, ott szinte minden területen találni fogsz játszótársat.
    Amennyiben nem azon a szerveren vagy akkor érdemes guestelni deso-ra és ott fejlödni, ha meg azon vagy akkor a pugokon kívül tudsz találni magyar Guildet dögivel mi is ott vagyunk (egy kis ön reklám):)
    Egyébként továbbra is keresünk aktív csapatjátékosokat Pve,És WvW érdeklődési körrel.

Területeket érdemes maxolni amennyiben nem vagy még akkora hogy a kövektező mondjuk 15-25ös területre áttudj menni akkor érdemes saját fővárosban keresni egy Asura gate-t ami bevisz Lion Arch-ba és onnan továbbmenni másik faj fővárosába illetve kezdőjére ott lehet továbbra is simán fejlődni 1-15ös területen.
  • Negritis
    azonos szinten sem biztos hogy bírni fogsz 3-4 mobbal az elején :D

és igen, a játék leszintez az adott területre, így mindenhol kapsz xp-t is egyébként
    ha jó szerveren vagy lehet találni "társakat" akikkel együtt tudsz ölni meg minden, bár nem minden pug tart sokáig :D
  • Totoka88
    Jah, szóval ha 14-esnek látom, akkor lehet 80? Ez mindent megmagyaráz, akkor azért vannak olyan cuccai, értem :) 1 mobot én is leverek 3-4 szinttel nagyobból, csak amikor egyedül bemegyek egy kentaur táborba, akkor elég gyorsan megfekszek. Akkor asszem ideje társakat keresni :)
  • gstup
    Én azt vettem észre,hogy 2-4 szintel erősebb ellenfelet ha egyedül van nem nagy kunszt lenyomni.Ha már többen vannak,akkor nagyon izzadság szagú lehet a dolog! :) A flick-flack cuccokkal meg vigyázz.Mert lehet hogy 14-es szintű de csak azért mert azon a mapon amin Te vagy az a max.Szóval ő lehet hogy már rég lvl 80-as maximumra kihúzott karakter csak "lehozta" a kicsikhez. :) Meg az sem mindegy hogy milyen kaszttal mész és hogy "jól" használod-e. :)
  • Totoka88
    Na, elkezdtem én is tolni ezt a játékot, és kurvára tetszik eddig!
    Van viszont valami, ami kicsit szúrja a szememet: Játszottam már több mmorpg-vel, szóval annyira nem vagyok új, de itt mintha kimondottan gyenge lenne a karakterem. 10-es vagyok, és ha 2db 14-es mob rém jön, akkor azok már általában leölnek simán. Ez normális, vagy 4 szint különbség tényleg ilyen sokat jelent itt?
    A másik pedig hogy látok 11-13 szint körüli másik játékosokat, akiknek ránézésre elég durva cuccaik vannak, mármint világít a kardjuk meg ilyenek. Az ilyet honnan szerzik? Én eddig a 10 lvl alatt csináltam a story küldetést, meg kezdő város körül a szív küldetéseket, meg mindig ha jött valami dinamikus, akkor azt. Ezekből viszont semmi ilyen világító flikk-flakk cuccot nem kaptam, én baszok el valamit? :)
  • Negritis
    van, több is
    én pl a Resonance-ben vagyok

de ezen kívül is van több, THS, TyK, Hunt ami hirtelen eszembe jut
  • Mc Wolfy
    van
  • spectra
    Hali

Van Deson nagyobb szervezett magyar guild? Most kezdeném újra a játékot, és olyan hely kéne ahol élet van!
  • Negritis
    wvw-be nem a legjobb ez tuti, de nem véletlen hogy az első 2 triple trouble kill nálunk volt :D
    más kérdés hogy az elsőnél 10 percel a kezdés előtt kaptam DC-t :D a másodiknál meg nem is próbáltam
    azóta asszem egy amcsi szeró is lenyomta

mondjuk tök gáz ez a "world boss" , a marionette jó csak kellett 1-2 nap hogy az emberek belejöjjenek
    de ez a kukacoskodás valahogy nem ül
  • Vadnokedli
    Hát ez vitatható, PvE- eventekben igen. Én oda járok.
  • Totoka88
    Köszi, este már tolom is valamelyiken! :)
  • gstup
    Ha Te mondod! :)
  • Negritis
    tudod, tudat alatti sugallás hogy a Deso a király :D
  • gstup
    XD Csak azért javítottalak ki,hogy nehogy olyan néven keresse... :)
  • Negritis
    sose tudom leírni rendesen :D de ez közelebb mint mikor Piquennek írom :D
  • gstup
    *Piken
  • Negritis
    Deso vagy Picken
  • Totoka88
    OKés, köszi, meló után el is intézem, megveszem. Melyik szerverre érdemes amúgy menni ha sok magyarral akarok találkozni?
  • Dobronski
    Igen, megveszed, onnantól minden elérhető bármeddig. Trial időközönként van csak, elég ritka, évi 2-3.. se. Nem ismerem az oldalt, de ha van paypal, akkor csak nem lehet átbaszás.
  • Totoka88
    Hello!
    Most szeretnék elkezdeni játszani GW2-vel, lenne 1-2 kérdésem:
    Van-e lehetőség néhány napos trialra, csak hogy lássam valóban megy-e a gépemen? Oldalukon nem láttam semmi erre utalót, csak megadhattam emailemet, és majd szólnak ha lesz trial lehetőség, de azóta semmi...
    Hivatalos oldalon 40 és 60 euroért van a játék: http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2
    Találtam egy másik oldalt ahol pedig van 25 euro-ért: https://www.g2a.com/guild-wars-2-heroic-edition-cd-key-eu.html
    Ez átverés lehet, vagy érdemes ezt venni? Csak mert igaz h kevesebb cuccot ígér, de az nem gáz számomra, kicsit barátibb az ár :)
    Illetve még egy kérdés a végére. GW2 nem havi díjas ugye? Megveszem 1-szer valamelyik csomagot, aztán tolhatom azzal bármeddig, igaz?
    Segítségeket előre is köszönöm!
  • Mc Wolfy
    bossok dropját leszedték mint állat, hiszen mindenki azokat farmolja. guildből meg csak 10% jöhet összesen magic findra
  • Dobronski
    miafasz mar nincs is 3 lepcsos tournament?