Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most mar baratnom is boldog teljesen 😄 koszi megegyszer
...
remeljuk most mar nem lesz durci, ha meghal a karaktere 😄 ... aztan, ha bejon valamelyik, azt majd megirom
...
A gear pedig power/precision/condition damage azaz rampager és power/precision/critical damage vegyesen. Egy gyilkos, oké hogy nincs semmi védelme, de aminek nekiesek az meghal mielõtt rám ütne 😊
Dungeonokban meg ahol nagy a melee sebzés ott a longbow a nyerö, azzal is brutális sebzést visz be, fõleg a kondik miatt
Ha valaki warriort csinál, nem azért teszi hogy messzirõl lövöldözzön. Melee-ben meg csuklik össze pillanatok alatt, ha csak nem PVT-ben van. Akkor meg lófasz dmg-et tol ki.
Dungeon: a warriorban az a jó, hogy egy általános buildel is nagyon jó ranged dmg-t tud tolni, így nem kell minden esetben máléként megpusztulni a csata elején 😄
Armor meg egyelõre berserker.
Az tény, hogy a melee karik dungeonban sokkal gyakrabban halnak, mert a mobok, bossok sokkal többször sebeznek csak maguk köré, plusz a nagy zûrzavarban melee-bõl nehezebb észre venni ha valami nagy csíntalanságra készül 😊
Egy kis segítség kéne 😊
van egy lvl40(lesz, perpill 38) warrior, baratnom csinalja, en meg nem nagyon tudom mit kene vele kezdeni, es a lenyeg, hogy gyengen sebez es hamar meghal. valami otlet, esetleg van valakinek egy normalis build, hogy megis hogyan kene felepiteni? 😊
elore is koszonjuk 😊
...
Ja. Meg hivatalos viszonteladó.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Supergamer remélhetõleg elõbb válaszol és korrigálják mielõbb ezt a hibát.
email címre v. forumra kapok majd levelet?
így írtam GW2 support-ra,kevés angol tudással.talán tõlük kapok választ is,hogy hogyan tudom ezt megoldani.
De miért azt az igénytelen bandát választottad?
Egy csomó másik alternatíva is van - amik megbízhatóbban.
SuperGamer-rõl amúgy sem sok jót olvasni!
Honnét rendelted?
Járt már valaki úgy,hogy elõrendelte a GW 2-t , és hibás a kód?:SS
MadWolf#11626
X
Szerintetek az alábbi konfiggal elemenne a játék?
Intel (R) Core(IM) i3-2330M CPU 2.20GHz 2.20GHz
8 GB ram
2GB VGA
Köszönöm.
Grem
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Never underestimate the power of the dork side!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Már most elég jó a védelme, a shield szakítás / stun és az 5-ös block skillek durván jók. Plusz a slot skilleknél is van egy olyan, ami 6 secre sérthetetlenséget ad (sajna új a dolog, nem tudom fejbõl a nevüket a slot skilleknek).
Szóval most ez az új favorit, nagyon jó és hangulatos. Nekem a GS nem jön be. És idétlenül néz ki, hogy úgy csapkod vele mintha papírból lenne a kard. De ez az axe / shield kombó bevált. Van valakinek tapasztalata hogy ezek a kombók hogy mûködnek endgame instákban?
FX 8350/8320 procival,hogy fut a játék?Van sok mikro akadás,hogy pl.leesik az Fps forgásnál vagy elfogadható a teljesítmény vele?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
X