Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kövi szezonra viszont maxolom
jelenleg az zavar hogy nem tudom hogy juthatok fel a nightmare torony tetejébe mer mindenki csak instáig megy, ritka a láda járat
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Never underestimate the power of the dork side!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
mondjuk kb 1 hetet tudtam csak tolni
amúgy mennyi idõ lesz 1 season?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Megjelenéskor majdnem biztos vagyok, hogy meglesznek a saját gondjai, optimalizálatlanság, nagy tömeg, stb. Lesz ott is QQ ezerrel. (Diablo3, SWTOR ezeknél is megvolt ez a gond.) De ez az én véleményem, és kívánom, hogy ne így legyen illetve totál fölösleges addig bármit is mondani, míg nem mi magunk tesztelhetjük.
A WW ládában a szintléptetõ tome mindent megért számomra 😊 A finishert sajnálom, talán majd szerencsésebb sorsolásnál meglesz egyszer.
X
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
X
4.helyezett lett a Piken:
1 mini dolyak
100 dragonite ore
1 essence of luck(500-s)
1 taste of liquid world exp
7 tome of knowledge
2 rare(sárga)
5 mastery(zöld)
Azt hiszem ennyi 😞
Ha a "HB" alatt nem a sörmárkát érted hanem a greatsword Hundred Blades skilljét akkor nem kell bemutatnod.Mivel mint irtam minden classból van 80-s felgearelt karakterem és nem,nem vettem az accountot;hanem én öltem bele rengeteg idõt és energiát a játékba aminek egy percét sem sajnálom.
A HB-hoz viszont meg kell állni és ha kimozogsz akkor lõttek a burstnek szóval nem hiszem,hogy egy baszott nagy csatába majd pont te fogsz mindenkit aoe-ba-loál-legyakni a 25k-s damageval ami viszont csak összeadódva jön ki és nem az van,hogy beugrasz a zerg közepébe...és bamm odacsapott hypermajom 25k-t és downed mindenki és jöhet a tömeges kivégzés...jeeee.
Aki warrior az most hammerrel mászkál az iszonyat jó interrupt skillek miatt és nem gs-el.Ennyit a hatalmas damageról...azt is b...hatod ha nem áll egy helybe mindenki mozdulatlanul csak neked,hogy legyakd õket.Ugyanúgy fexel a zergtõl mint aki lófaszt se visz be damageba csak supportálja a csapatot.Tök mindegy...
2 fajta karakter van. aki zergben harcol és aki soloban, 2-3 társával esetleg.
zergbe: heavy cc, stability, boon szedés területre
roamereknél: ami aktuálisan menõ 1v1-re
vagyis: light és heavy armor classok irány zergbe, de húzzátok föl a páncéltangát, medium armor pedig magányos harcos
"Simán shortbow-al lövök aoe-t ami 5000-t üt illetve a single lövésem is pattog ide-oda 1000-t ütve."
A warrior meg üt aoe-be a HB-el 25k-t. Nincs azzal baj ha élvezed a játékot a kedvenc kasztoddal, de azok a felreppenõ számok amiket látsz, töredéke annak amit egy warrior üt pl. Ha ez téged nem zavar azzal sincs baj, de pl dungeonban nagyon nem mindegy hogy 5-10k-t ütsz vagy 25-30k-t. Ez itt a baj.
MA már mindenhol QQ-val mind1 mit csinálsz
amúgy én is thiefezek, megjelenéskor kreáltam és más nem fogott meg ennyire, csak 250 órát tettem eddig kb bele, ennek jó részét wvw-be ahol camp snipe-ra nem tudok jobbat 😄
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Nem értem, hogyhogy nem látja ezt a fejlesztõi gárda, és miért nem nerfelnek a warrioron 30-40% all dmg-t? Miért hagyják már a megjelenés óta, hogy gyakorlatilag a fent említett 3 kaszton kívül egyik sem jó kb semmire? Vagy ismeretlen számukra a helyzet? Vagy nem tudják hogyan kell balance-olni? 50 féle színû plüss hátizsákra meg idióta napszemüveg skinre van idõ és kapacitás. De alap gamebreaker dolgokat leszarják. Nem értem én ezt…
Még 1 digitalis acc eladó. 2 80as guardian, kb 140g.
Hol hirdessem ezt amugy? hardverapro meg aprodon tilos.
X
amúgy a fórum kép csak nekem van elcsúszva?