63345
  • Negritis
    nekem 28on esett Shoulder ,rá is raktam a soldier gua-mra :D

• Mephike
    Tegnap voltam lvl 49-es fractalon. Esett is a páncélt tartalmazó új ládikából egy darab, a páncélt meg is kapta a rangerem. Abszolút jövedelmező kör volt.
  • Negritis
    mindenkinek más sztem

elvileg az amit lv80 után csinálsz
    insták, pvp , wvw

más kérdés hogy nem elég tartós a GW2ben aláírom

bár a 80as TA meg a 40+fracik elég komoly insták sztem
  • ktm99
    Mi lenne a jo endgame? En nem jatszottam wow-val vagy mas mmokkal, komolyan erdekel.
  • Negritis
    azért 400ról 500ra húzni a craftot macerás, valamint az ascended ruha/fegyó craftolás se könnyű ha nincs "kereted" rá
  • Mc Wolfy
    egy hét alatt összeraktam egy legendaryt. sok embert ismerek, akiknek 6-7 legendaryjuk van. ascended jön a napival, guild missionokkel. craftot se olyan húzós felhúzni, ha tudod hogy kell craftolni. legendaryhoz egyetlen szar dolog a map maxolás. hihetetlen unalmas. fú
  • HyperManiac
    Nem HC a nulla tartamom miatt. Viszont 24/7 grind kell ha pl legendary-t akarsz.
  • Negritis
    nem HC mmo, hanem inkább casual

ezért sem az igazi az endgame content
  • Strayhand
    Én pl. nem várok el semmit, csak sajnálom a kihagyott lehetőséget. Továbbra is mindenkinek melegen ajánlom a játékot, az árát bőven megéri, de sokkal több van/lehetne benne, mint amit kihoznak belőle, és most már én is azok táborát erősítem, akik ezt értetlenül nézik. Pl. 40 új trait? Ez aztán baromi nagy újdonság, amiért megéri újra játszani vele... hát nem igazán. Mintha teljesen hülyére vennének a készítők. Mondjuk tény, hogy pénzembe már nem kerül, szóval... ez van.
  • Robe77
    Ha szerinted a GW2 egy koreai mmo, akkor áruld már el mint keresel itt? A trollkodásod/sírásod senkit nem érdekel. :P
  • HyperManiac
    Az L2 is grindfest, tudom. és koreai. ha lehet inkább egy koreai mmo-val sem játszom :)
  • Negritis
    jep
    buy to play , nekem jelenleg 700+ órám van benne és nagy részét élveztem

amúgy a legocsmányabb grindelés szvsz Silkroadban volt mikor azon rugóztál hogy ne menj lv20 fölé míg nincs maxolva a skillpontod és folyamat vissza kellett bukni a szinteket
  • kiserik
    Én meg úgy vagyok ezzel a témával, hogy 8-10 ezrest akkor is megért, ha koreai, ha néger, ha csillámpóni, ha kutyafaszomkarika. Több, mint egy évig elvoltam vele. Mára csak néha be-be lépek, de mint elhangzott semmi újdonság. És akkor mi van? Más játékot elő se veszel 1-2 végigjátszás után, és azért is kiadsz jó esetben ugyanennyit (ja persze, hogy ezt nem lehet lewarezolni...). Az az igazság, hogy túl el van kényelmesedve ez a társadalom is, és elvárja, hogy a kis pénzéért kinyalják a valagát. Ha rendszeresen fizetni kellene, akkor megérteném a vinnyogókat, de így...
  • Mc Wolfy
    ha szerinted ez mocskos grindelés, akkor játssz egy évet mondjuk L2-vel :D
    igazi probléma itt a medium armorok balanszával és a láthatatlanság puszta tényével van (szerintem)
  • HyperManiac
    Én dolgoztam koreaiakkal. Mocskos undorító nép, aki nem kicsit néz le másokat.
  • Ozzyehh
    geci diszkriminatívak vagytok ugye azt tudjátok? lehet velem van a baj, de az én szememben minden ember egyforma :D és ti itt rinyáltok azon, hogy így sárga így koreai úgy koreai, elég undorító :D
  • HyperManiac
    +1
    A koreai témához annyit, hogy lehet hogy csak 2-3 sárga van a fejlesztők közt, de tuti az ő szavuk a döntő, hiszen minden szutyok koreai mmo tulajdonsággal rendelkezik.
    Nincs endgame (a wvw nem az, az csak warrior és guardian gyűjtőhely és agyatlan zerg). Rózsaszín plüss cuccok, csillámpónikat lövöldöző íjak, harcmezőn oda nem illő hatalmas mikuláscsomagok rózsaszín szalaggal tkötve, és az agyatlan, véget nem érő grind. Farm farm hátán a végtelenségig. Nulla kaszt balance, és a legfőbb jellemző hogy szarnak a játékosokra. teljesen mindegy mit szeretnének már indulás óta, nem hogy csinálnának valamit, még csak nem is reagálnak. Lezárják a topikokat hogy ne legyen sírás.
    Ez a game inkább 12 éves kislányoknak való.
  • Strayhand
    Nem az a kérdés, hogy élvezi-e az ember, hanem az, hogy meddig. Elvagyok más dolgokkal, és sajnos nem is nagyon hiányzik, mert tudom, hogy ha belogolok, semmi újdonság nem vár, csak olyan dolgok, amiket már ezerszer végigcsináltam és ezért rohadtul unalmasak. És nem, a living sztoris 10 achi két hetente nem számít újdonságnak. És én nem is vagyok egy nagy kocka, aki éjjel-nappal játszottam volna vele. Ez a játék olyan mint egy cliffhangerrel végetért sorozat amit elkaszált a tévécsatorna...

A WvW/PvP témához, nem hiszem, hogy annak kellene normálisnak lennie, hogy elfogadjuk, hogy egyes classok feleslegesek egyes játékmódokban...
  • Negritis
    tudni kell helyén kezelni a játékot és élvezni fogod, nyílván vannak bajok de jelenleg buy-to-playből nem tudok jobbat
    FTP-ről nem is beszélve
  • Mephike
    Hagyjad már! t0xikus világosan megírta, hogy ők koreaiak, akkor az pedig úgy van.

Amúgy meg továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy lehet egyik-másik kaszt kicsit jobb, mint a másik, de spvp-ben sokkal többet számít az, hogy a játékos mennyire jó, mennyire jól használja az általa választott kasztot.
    WvW megint más kérdés, de könnyen belátható, hogy nincs hadsereg felcser nélkül, de baromság lenne egy felcserekből álló egységet beküldeni a tankok ellen. Ennyi, helyén kell tudni kezelni a dolgokat. Itt a játékban a tankok guardianok, és a warriorok. Lehet ábrándozni arról, hogy wvw-n minden kaszt egyformán jó legyen, de felesleges, nem hinném, hogy lenne annak értelme, hogy egy 50 fős ranger csapat egyszerre agyonlőne egy mostani felállású guardian/warrior/ele/mesó felállású 50 fős csapatot. Képzeljétek el mi sírás lenne akkor, hogy nerfeljék a rangert... így is az volt, amikor bejött a spirit ranger spvp-ben.
  • Negritis
    sztem igen
  • alyr2
    Akoreai annyiban igaz , hogy az ncsoft koreai es felvasaroltak kb 10 eve az arenanetet..ami amerikai, es kb 2 sarga fejleszto van a csapatban a tobbi 35 ev koruli feher amerikai
  • Vadnokedli
    Guardiannak van buffja?
  • Negritis
    tegyük hozzá h a warrior "buffja" sehol sincs az eléhez vagy gua-hoz képest :D

valamint a Thiefet nem bántják lényegébe, ergo nem értem miért kéne kidobni :D
    de sebaj, inkább ráhagyom a trollra
  • Vadnokedli
    Hát a készítők(cég) Koreaiak
  • t0xikus
    koreaiak:D igazán tájékozott vagy. már értem,h ekkora tájékozottsággal miért hisztizel megállás nélkül:D
  • HyperManiac
    Warriort buffolják?!?!?
    Ezek a koreaiak annyira barmok hogy arra szavak nincsenek. Szerintem kiadták valami másik balfasz bandának, ennyire tudatlanoik nem lehetnek saját játékukkal kapcsolatban. A rangert, thiefet, engit nyugodtan ki is vehetik a játékból.
    nem csoda hogy ennyien otthagyják ezt a fost.
  • Negritis
    attól függ mivel vagy
    necro-wari-gua elég tartós a thief ellen, a bunker engivel meg én nem tudok mit kezdeni de sztem sokan mások sem
  • Tusy
    - pvp-ben thiefnek kb. 3 ütés vagyok max. 5 sec. alatt ... ha thiefek jönnek szembe akkor nagyjából 10 másodpercenként várok az újraéledésre, marha izgalmas így pvp-zni (nem thieffel megyek). A többi kasztnak azért tovább tart megölni (már ha sikerül neki)
  • Negritis
    thief se kapott sok mindent, de a condi thief most már nem lesz teljesen kuka pvp-be
  • Mc Wolfy
    http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/210opr/ready_up_ep8_developer_livestream_notes/ itt van az új skillek listája. semmi meglepő: ranger nem kap semmit, warrior autómatikus kritikalt kap burstre, +1000 toughnesst, ami mightot ad, azt osztja haveroknak területre ilyesmi...
  • Negritis
    egyébként sincs neki, de nem kell felvenni a hülyeségeit
  • JaSoN HuNTeR #60540
    PVP amikor anno játszottam rangerrel és a thiefemmel, jól beállítottam őket és jól ment a hentelés szóval nincs igazad.
  • t0xikus
    nem unod még a sírást?:)
  • HyperManiac
    Csak a warriornak és a guardiannak van létjogosultsága ebben a "fasza" kis koreai játékban. A többi karit akár törölheted is.
  • Robe77
    Inkább csináld azt, amihez értesz. Igyál.
  • Mc Wolfy
    nem én mondtam
  • t0xikus
    ranger = free lootbag
  • Mc Wolfy
    ranger a játékosok 80%-a szerint a legszarabb. thief csak elég kevés helyen jó, de akkor tényleg elég jó. warrior most a legsokldalúbb
  • Mephike
    Sorrend (wvw és pvp): warrior, thief, ranger. PvE-ben tök mindegy, ha tudod használni őket.