124119
-
#2346 LOL, csak nem haris lettél? -
Noodlee #2345 Hát kaszám nekem is csak egy van, de lehet venni. Meg ne kérdezd hogy hol. (de úgyis megkérdezed) Szal nem tom hol vehetsz. talán Sam-mel szemben a boltban... -
#2344 váááá "Ze da Padoca is not blacklisted." -
#2343 Nood: kéne nekem egy ilyen földművesz szerszám, mert tegnap este is sárga volt a "rét", mentem volna földet művelni! :) -
Noodlee #2342 Szal nem is fogtál meg :) -
#2341 ohh, bocs -
Noodlee #2340 Nem mindenhol tudsz ásni. Vannak helyek, ahol ki lehet ásni a lyukat, de kevés helyen. van, ahol csak csákánnyal tod kiásni... -
#2339 hát neked próbáltam segíteni, mivel azt írja a jobbkatt után, hogy "Use with"... -
Noodlee #2338 Szal a magic lvl-t nem növeli. Magyarul szart se tanít :) -
#2337 thx :) -
#2336 az igazándiból az van hogy nem tudom mire lehet használni az ásást! nem az a baj hogy nem tudnám használni az ásót.
de köszönöm hogy megelőlegezted nekem a tudást... -
Noodlee #2335 Ezt honnan veszed? Lehet, hogy én nem is tok róla?
Ha azt mondod neki, hogy:
-Hi
-GFB
vagy:
-HMM
Akkor elmondja, hogy mi is az. Nem segít növelni a skilledet. Csak abban segít, hogy mik is a spellek. -
#2334 és te mondod hogy besz. magyarul Noodnak? :))) hehe -
#2333 Ctrl+click ásó, Ctrl+click lyuk. -
#2332 igen (de azért rájöhetnél) - use with lyuk -
#2331 Mond neki, hogy spell. Erre úgy is megmondja, hogy kinek és mit tanít :) -
#2330 A feketelista
looting (taking things from monsters someone else killed or from the dead body of a player)
experience thiefing (attacking/killing a monster that attacks another player or make it attack you on purpose)
stealing (taking something that obviously belongs to someone else)
scamming (betraying in trade)
spawn- or NPC blocking (keeping a monster from spawning - talking nonsense to a NPC with the only purpose to keep someone else from him/her)
spawnthiefing (overtaking a claimable spawn when it's not your turn)
blocking/trapping (moving in the way of another player on purpose or arranging things in a way that the other can't move/get out anymore)
pking/luring (cause the death of a player on purpose or lure monsters away from their spawnarea in order to get other players killed)
disrespect of common courtesy (jumping the queue when there's a line organized, throwing trash in other people's houses, messing up events, etc.)
false reporting to the blacklist
-
#2329 nos erre gondoltam én is.
ásásra is kérek választ, hát elsiklotok a kezdők kérdésein ejej...:)) -
#2328 szvsz varázshasználóknak tud oktatni. -
#2327 igen, taníttya a medzsiket -
#2326 [először fogtam meg Nood-ot :) ] -
#2325 LOL
Nood ez volt a válasz!
-Loria: I am studying the power of magic all the time.
-
Noodlee #2324 Mondd neki:
-Hi
-Job
Vagy:
-Hi
-Quest -
#2323 #2307
- akkor Ő mit akart? -
Noodlee #2322 Tulajdonság. -
#2321 tuli = tulajdonság -
#2320 Hogy mit??? tuli - az mi? -
Noodlee #2319 Skillt nem tudsz vásárolni. -
#2318 bakfitttty Shaman, látod nem spam-elek mégis húzom fel a Tibia topikot... :))) -
#2317 gyóvan na de azt még nem is láttam hogy olyan is van.
ÉS hatásos? van értelme fejleszteni?
továbbá lehet e vásárolni skillt? vagy tulit stb... -
#2316 fist fighting -
#2315 én optimista vagyok, jó az atitüdöm és a kisugárzásom, nem vonzom az ilyen alakokat ;)))) -
Noodlee #2314 Meglepő, de Fist Fightingnak :) -
#2313 Óvatosan mászkálj! Mert nem is veszed észre és kinyír egy WW, vagy egy Valki...! -
#2312 cia Catti -
#2311 Az ököl minek minösül ütő fegyvernek? pl ha nincs nálad fegyver... -
#2310 főleg hogy én már játszottam hasonló játékkal!!!!! csak az szöveges volt full. szal nem újdonság de meg kell kérdezzem met itt nem tudom hogy van :))) -
#2309 de értem! -
#2308 Szerintem érthető (véletlenül) ;) -
#2307 Ő ki?
Loria: I am studying the power of magic all the time.
segít a mágia tanulásban?