124119
-
#2506 aha, vagy is senki nem hazsnálja... -
#2505 na ne má :( inkább :) van jobb képem is rolad, majd berakom :))) -
#2504 szvsz semennyire... én néztem statisztikákat,s volt olyan akinek 60-as körül volt,de mi értelme azt nem tom....
Nekem is nőtt már,de csak akkor,ha gyakás közben rúnát teszek a kezembe,s varázslok,addig a rúnával üti a monsztát,ezért fejlődött 2 szintet:-) -
#2503 :-((((((( -
#2502 Azt nem mondtátok el hogy mennyire jó az ököl harc... hasznáűlja egyáltalán valaki? -
#2501 ok :O én ráérek simán jó bármikor úgy is dagger-el nyomom hogy fejlődjön a skillem :) -
#2500 Nood:
Én már vagy 20x prob belépni de nem engedett. milyen időközönként próbálod? egymás után? vagy várjak pár mp-et? -
Noodlee #2499 Na mind1. Kiléptem. Megyek haza. Majd megoldjuk valahogy. -
#2498 még nem sikerült... -
#2497 Rjata van a kutikus shamanszoknya - elmaradhatatlan kelléke a sámánIZMUSnak, továbbá a hegyes és kiemelkedően nagy fül ami jelez veszély esetén a shamannak. Az idegtől nyállal habzó jellegzetes pofazacskó, tükrözi a shaman mindíg figyelő tekintetét. A királyságos gyomor a jól megérdemelt hosszú évek munkája után jóró pihenés gyümölcse. A tömpe lábak jellegzetes shaman bütykökkel aminek eredménye a soha nem futok el harcból -inkább meghalok- mert nem tudok, szimbolikus erővel bírnak és egyediek a shaman törzsekben. A kopaszodó fej a tudás tárházát szinbolizálja. A végerdemény egy shaman :)))))
[nem sértésnek szántam!!!!!! Shaman inkább poénnak rem. veszed. naná :)] -
Noodlee #2496 De siessé. -
#2495 Shaman miközben megéhezett a csatát otthagyva menedéket keres, hogy utolsó vacsoráját elfogaszthassa...
-
#2494 megnézem!
csak előtte találtam egy képet Shamanról, berakom... -
Noodlee #2493 Engem kb 5 próbálkozás után beengedett. -
#2492 Nood egyébként nem enged be Tibiába... -
Noodlee #2491 Nem. Még a reggel készült, kicsit megpempősödött lötty. -
#2490 ice? -
#2489 na azért arról nem én tehetek hogy még inni sem tudsz rendesen... "nóóóóóóórmális vagy" -
#2488 Tea? Jó forró? :) -
#2487 ja lemaradt [csak hogy többet írhassak :))))]
a
mosoly => + a bizonyíték hogy tényleg nem vagyok normális => -
Noodlee #2486 Majdnem megfulladtam, me félre nyeltem a teámat. -
Noodlee #2485 :)) -
#2484 Soha nem állítottam -
Noodlee #2483 Te sem vagy tejjesen normális! -
#2482 erőbe = erdő -
#2481 Szomorú lény a Tibiáró, aki nehezményezi hogy a kalandozók le akrják gyakni pedig csak virágot ment szedni az erőbe...
-
Noodlee #2480 Én még egy darabig nem akarok süsüt látni[pánikgyurma].
Gyudronnak lvl 33-on volt az első sárkány, tök egyedül. -
#2479 hmmmmmm lehet....de jó lenne eccer már ott járni. Egyébként te már Sárkány közeli szinten vagy,persze segítséggel. Mert ez a csávó is asszem 28-as szinten próbálkozott először,persze társakkal. Majd mi segítünk,csak sok UH rúna kell neked! -
Noodlee #2478 Szvsz ők védik a Huntereket. Nem kerül annyi manába újraidézni őket. Ők blokkolnak. -
#2477 ez okes,de a sceletonok mié vannak eldugva? Azok közelharcosok nem? Vagy ez hogy van nem értem. -
Noodlee #2476 Voltunk már első helyen is. van róla screenshot is! -
Noodlee #2475 Gyakjunk Warlock-ot Spellcasterrel. Igaz, hogy régi szkrínsát, (már nem lehet Huntert idézni) de kb így mennek a dolgok :)
-
Gyudron #2474 "Kis szobába toppanék Magic Shield van rajtam,
Repül felém a sárkány és már meg is haltam."
Nyúbi varázsló utolsó "szava" -
#2473 ????? mé ment el kéccer? -
Noodlee #2472 Nem off topic. De Demont mondom, hogy úgysem fogsz gyakni egyedül. -
#2471 ok hiszek neked. -
#2470 csak eccer sikerülne elsőnek lenni...... -
#2469 1. White may
2. Tibia
3. Fórumozók fényképei
4. Joint Operations
5. Asszociáció
6. Lineage 2 - a MMORPG
7. allstars™
8. Milyen zenét hallgatsz?
9. AUTÓ mánia
10. SG: Miskolc Connection
-
Noodlee #2468 Persze ha lyuk, van, akkor a DS ugrott, de a mana shieldel lazán lenyomod. -
#2467 jóvan-jóvan nem akartam kötöcködni,csak rám jöt az "EZ IGAZSÁGTALANSÁG" hangulat:-))