124119
-
Noodlee #2226 A serpent Sword, és a Dwarven Shield jobb lesz neki. Longsword meg úgyis kétkezes :( -
Noodlee #2225 Kapsz majd Serpent Swordot is- -
#2224 Én nem tudtam csak scale armort, long swordot, poison daggert meg dark shieldet dobni neki :( -
Noodlee #2223 Hát nekem már nem sok jó cuccom van, de Dwarven shieldet, Drak Helmetet, Scale Armort, és valami jobb fegyvert majd dobok. Plate Legset meg majd veszünk neked. Normálisabb cuccokból kifogytam, mert elosztogattam :) -
#2222 Azt :) -
Noodlee #2221 Grimbi milyen fegyvert használ(sz)?
Sword? -
#2220 Ez azért túlzás. Majd a többiek dobnak jobb cuccokat, meg én is, ha lesz :))) -
#2219 na lépek melóba. -
#2218 Ja ja és kisEriknek hála elég erős lettem a szintemhez képest :) -
Noodlee #2217 Hali Grimbi!
Látom, hogy már Thaisi állampolgár vagy :) -
#2216 Volt koncert hétvégén Gárdonyban :) pont ott fürcsiztem... -
#2215 na most visszaolvasom amit írtatok a hétvégén.
kisErik a Ionvihar forumon folyt. a mese, néha benézhetsz, most már kialakult minden folyt.fogom... -
#2214 szia Nood, az nem fog bekövetkezni! -
Noodlee #2213 Mostanában elég sokan direkt kinyiratják magukat,(lvl 3-ra) miután átkerültek mainre. Állítólag ha visszakerülsz Rookra, akkor lvl 3-on több manád lesz, mint normális esetben(szerinem BUG). De nem értem, hogy ez nekik miért jó? Aki érti kérem magyarázza el. -
Noodlee #2212 Bocsi. Elgépeltem. A helyes mondat így hangzik:
A kezdő szigetre csak akkor tudsz visszamenni, ha a lvl lecsökken 3-ra. Akkor minden cuccodat elveszted, és a skilljeid is visszaálnak alapra.
-
#2210 Oda már nem. -
#2209 Végül is nem csináltam meg a kvesztet, hanem eldobáltam a cuccokat, de a tatyót meghagytam :) abba pakoltam a cuccokat a fekete dobozba. -
#2208 Aha, de közben eljöttem onnan, oda visza lehet menni? vagy a kezdő szigetre nem. -
#2207 Seymournak kellett volna mondani, hogy: QEUST. Erre ő mondott volna vmi olyat, hogy: hozzá nekem egy dobozt, amibe bele tudom tenni az ajándékot. Te odaadod neki a meglepit, ő meg neked valamit (talán valami jó helmetet). A quest pdig teljesítve :) -
#2206 tsa
[nem nagyon van,csak majd 2-től kábé...] -
#2205 na csákó Shaman -
#2204 Elolvasok nemsokára itt mindent amit termeltetek, de most még tudok Tibiázni úgy hogy ott vagyok... -
#2203 Offtopik szpemet tessék abbahagyni!!!44:-) -
#2202 cia :)) -
#2201 hi :) -
#2200 hi :) -
#2199 Példul hétfőn tuti nem,mert a repjegyeket foglalom,meg megjött a web kártyám a banktól,na de keddtől megindul a Tibia özön:-))) -
#2198 hehe shaman delutanos szal szarra fogja magat fejlodni a hetenmert tuti mondeen reggel 7 tol nyomatni fogja delig a tibiat:) -
#2197 de csak 2-től dógozom,szal addig nem lesz szpem:-) -
#2196 :)
-
#2195 kösz:-) -
Noodlee #2194 Hurráá!! :)) -
#2193 Holnap megint munkanap,megint szpem:-) -
#2192 nah! -
#2191 bakker nem birok bejutni
mikor jon mar meg az a rohadt elofizu unom a kiserletezest!!!!! -
#2190 latom catti megint elleptel tollem egy szintet:):) CSak igy tovabb jovo het vegere el kell erned a 20 as szintet hogy menjunk megcsinalni a sivatagi questet:) -
#2189 :P -
#2188 Hááááááááááát......... :PPPPPP
Szvsz Runescape sokkal jobb :PPP -
#2187 Van egy ilyenem: -
#2186 Szia! :)
A Secura a mi világunk. De most nem van bennt senki. Én is nemrég léptem ki.
Shokk shikkert!