124119
-
#2266 Ja bocsi vettem fákját -
#2265 hát kaptam kiseRIKTŐL 200 GP-T, ÉS VETTEM EGY UTEVO LUX-OS VARIT, KIDOBOTT A GÉP, MOST BELÉPTEM ÉS 94 GP VAN MEG -
#2264 Mert vettél 3 fáklyát :))) -
Noodlee #2263 Ilyennel még nem talákoztam. Biztos vagy benne? Különben jól olvasd át mind a 2 ZIP fájlt. Szerintem érdemes. -
#2262 Faca, nincs benne az a p*cs! Grrr -
#2261 okesz, megnézem. 1x ki is nyomtattam már. -
#2260 Hogy van az hogy logout nál volt 100 gp-m, mikor most beléptem már csak 94 gp-m van meg???? -
Noodlee #2259 A Rookgaardos számmagyarázat még nem stimmel. A régebbi térkép van hozzá, és a számok még nem nagyon okésok. Van valahol normális számozott térképem is, de majd meg kell keresnem :) -
Noodlee #2258 Ha az oldalunkon a Zip verziót letöltöd, akkor abban elvileg benne vannak a számok micsodája is. De csak a zipben van még csak benne. Még kéne azért pofásítani rajta, de valamire így is jó :) -
Noodlee #2257 Blacklist of Secura -
#2256 Én láttam nekem tetszik, ha kérhetem a térképeken lévő számokhoz listázzatok ki neveket is, melyikhez mi tartozik. -
#2255 Holvanez? -
Noodlee #2254 Létezik agy Black List, ahová az ilyen emberkék kerülnek... Publikus, és mindenki láthatja... -
#2253 Noodlee: tegnap este, amikor egyedül voltam bent (tehát senki más HUN), akkor belépett Ze Da Padoca (az én Loorerem!) és én meg beszóltam "neki" kiabálva, hogy "ZE DA PADOCA IS A SHIT LOORER". :) Csak mondom.
Lehet, hogy kéne csinálni listát az ari és genya játékosokról, hogy más is tudja, hogy kitől óvakodjon. Például Mickeys és Xexafohi normálisak és segítőkészek, míg Ze Da-t legszívesebben kinyíratnám, hogy egálban legyek vele (Grrr). -
Noodlee #2252 Nem is. A de oldalon vannak fent -
#2251 Nem is ollóval kell! :) -
Noodlee #2250 Hát akinek van ideje kiollózni az a 30-40 db labirintust, és pláne több szintes, szal nagyon sok van belőle. De a tibia.com oldalon asszem fent vannak. -
#2249 Noodlee: Egyébként belecsúnyáztam a rövidítésekbe is! Bocsi! :I -
#2248 Tuggyátok milyen térkép kéne? ... Eddig csak a felszínről van. De a lenti járatokról nincs!!! -
#2247 Azt én is megtaláltam tök egyedül! :) -
#2246 Munkaidő kívül olyan progit indítasz, amilyent, akarsz, nem? Abba ugyan beleköthetnek, de szerintem ez belefér! -
Noodlee #2245 Változó. Van olyan, amelyik Crown Helmetet, és Noble Armort ad :) (min lvl 35) -
#2244 Ok :))) -
Noodlee #2243 Na akkor majd ha leszek, akkor elmegyünk, és megcsinálunk párat, mindegyik kariddal :)) -
Noodlee #2242 Különben 3 fajta világtérképet is bedobtam. El kéne dönteni, hogy melyik a legjobb. -
Noodlee #2241 Láttam, de olyan kicsi így, hogy nem igazán lehet látni belőle semmit. Valahogy meg kéne oldani, hogy full méretben dobja ki. Új oldal, vagy ilyesmi. -
#2240 Még nincs. Azt sem tudom, hogy hol vannak. :((
Egy questet csináltam meg, ahol kútba kellett ugrani egy scorpióhoz, és adott egy scale armort :) -
Noodlee #2239 A server 24 órában megy :( -
#2238 Noodlee: mekcsi'áltam a weben a térképet, láttad? :) -
#2237 A kvesztek csak ilyen gyűrűket meg ilyesmiket adnak? -
#2236 Akkor menny be 7:50-re :) -
Noodlee #2235 Kiserik!
Neked az említett két quest már megvan a karaktereiddel? Érdemes lenne megcsinálnod mindegyikkel. (pláne, hogy az egyik ad club ringet:) ) -
#2234 na ja :( majd megoldjuk 1xer -
#2233 köszönöm köszönöm köszönöm mindenkinek ! -
Noodlee #2232 Majd kéne neki segíteni néhány egyszerűbb questet megcsinálni. Pl: Világító torony, Ghoulos kút, stb... Valami keményebb csóka kéne, aki lenyomja a mánsztöröket. -
Noodlee #2231 Mint mondottam, itt könyvelve van, hogy ki mit indít, és nem akarom, hogy a főnökség lássa, hogy Tibiát indítottam. Szal majd inkább átdobom valakinek, aki majd át tudja adni neki de. -
Noodlee #2230 Eszembe sem jutott :) -
#2229 Egyik de. beugrassz, átadod, kilépsz. Vagy nem megoldható? -
#2228 Jó reggelt kellemes hétfőt!!! :)
#2212 - Mé' nem törölted a hozzászólásodat?! :P -
Noodlee #2227 Csak az a gond, hogy én csak délután szoktam lenni kb 6-tól, te meg akkor nem vagy :(