124119
-
Noodlee #2306 Ha pont ott álsz, akkor blokkolod az újratermelődést. A szörnyek ha újratermelődnek, akkor nem egyszerre teszik, szal elöször csak egy fog termelődni, majd jön a haverja is, és így tovább. Ha sokat vársz, akkor full lesz a respawn. De van egy max érték, amin megáll. Pölö ha már termelődött 5, és az a max, akkor nem fog egy 6. termelődni.
Ezt tuti nem érted. Én sem érteném, ha nem tudnám mit beszélek :) -
#2305 hogy kell haszn. az ásót? -
#2304 thx, szerintem is, de akkor most vátok gyengébb fegyverre! hogy jobban fejlődjek... -
Noodlee #2303 Az fasza, ha egyforma a 2 skill. Nekem a fegyverem sajna elhúzott 5 pontal, me sokat gyaktam kemény szörnyeket, full attackban. Ezé álltam át full defben gyakni szinte mindent. -
#2302 Más:
ha találok egy "szörnyfészket" pl wolf, és mindegyik halott ha itt várakozok jönni fognak? tömegével? vagy egyesével? -
Noodlee #2301 Ez így is van. Úgy szoktak edzeni az emberkék, hogy jó defensel, és gagyi fegyverrel, hogy kb fél percenként sebezd az ellenséget, és akkor is csak kicsit, hogy sokáig kitartson a HP-je.
Pölö: macéval, 2 farkast, full defben. de úgyis meglátod, hogy hogy megy. Ha sokat sebzel rajtuk, akkor kicsit keményebb szörnyet kell keresni. -
#2300 én eddig mindent felesben gyaktam egyforma a a két skill = 20as -
Noodlee #2299 Még egy jótanács. Ha lehet, akkor majdnem minden enemit felesben gyakjál, mert akkor jobban nő a shielding skilled, mintha fullban támadnád.
Én a nagyon gyenge szörnyeket(csonti, farkas, troll, stb) full defben gyakok. A keményebbeket felesben(cyc, ghoul, stb). A nagyon keményeket(BH, slime, stb) meg full attackban. -
#2298 találtam 2 fő halott küklopszot :O, elmentem onnan... -
#2297 de én elóvastam amit linkeltetek az oladalon,s ott azt írja a csávó,hogy akkor a legjobb a fejlődés,mondjuk blokkolásnál,ha 15-20 másodpercenként azé sebzel a szörnyikén... -
Noodlee #2296 Elvileg igen, de próbáld ki. Ajánlatos 2 darabbal edzeni, ugyanis 3 ütésből max 2-t tudsz védeni pajzsal, a 3. a péncélodon csattan, az meg ugye nem shield. -
#2295 Jézusom,mit össze nem szpemmeltetek megint:-))
na mingyá indulok melőba,s akkor..... -
#2294 Mi van akkor ha hagyom hogy egy farkas addig üssön amíg akar? nő a shilding skillem? -
#2293 nem is, azok ratok naaaaa, vagy nem? -
#2292 majd lesz valahogy orkokat, trollokat és maci tetemeket már taliztam :) ahol van tetem ott élő is van!
ja és most ha én nem ők megtalálnak --> poison spider -
Noodlee #2291 Hát ez sajna ebben a játékban nem megoldható :)
Thais alatti "labiba" lemehetsz a városban lévő bármelyik csatornanyíláson. Ott csak hörcsögök vannak. -
Noodlee #2290 Hát így látatlanban nem tok segíteni. Sok "labi" van Thais környékén :) -
#2289 bagy egy kisebb házi sárkányt :)))) -
#2288 érted nem fáklyát hanem macit, famulus :))) -
Noodlee #2287 "én macit akarok vinni magammal"
?? -
#2286 a hp jónak tűnik :)) -
#2285 én macit akarok vinni magammal !!!! fáklya helyett, a fáklya ly-jé :))))) akkor mindíg rosszúl írtam :)))) LOL -
Noodlee #2284 Ha jól emléxem, akkor szintenként 15 HP, és 5 MP. -
Noodlee #2283 Aham. -
Noodlee #2282 Hát ööö... Izé... na jó, de néha azé szoktam
Exurát szoktam használni, mert álltalában az nekem jobban kell, mint a fény. Különben fáklyát szoktam használni. Tudniilik nekem fáklya fóbiám van. Mindíg van nálam 5-6 fáklya :) A depóban meg van egy full hátizsákkal :) -
#2281 most varizok agyba főbe :) -
#2280 hogy kell haszn. az ásót? Ctrl+ásó, utána pl stone pille katt a Ctrl+egér?... -
#2279 Mer full manával rohangálsz össze vissza, varázsolni meg nem érsz rá a nagy hent közepette :)))) -
#2278 :O az jó sok lesz :(
és szintenként mennyi mp-t kapok? me most elég kevés van -
Noodlee #2277 Sajna nincs. Az a Dió :) -
Noodlee #2276 A magic lvl attól nő ha manát használsz.
Te Knight vagy:
0 magic lvl-ről 1-esre 400 manapontot kel "elsütnöd"
1 magic lvl-ről 2-esre 1200 manapontot kel "elsütnöd"
1. lvl 400
2. lvl 1200
3. lvl 3600
4. lvl 10800
5. lvl 32400
Asszem ennyi elég a listából, mert nekem (lvl 36-on) is csak 4-es a magic lvl-em :) -
#2275 thx, homport nincs spell? meg olyan hogy oda teleportál ahol utoljára voltál a városon kívűl? -
#2274 Igen. Az elhasznált mana mennyiségét számolja. -
#2273 :), ha haszn. a spelt akkor nő a mágiám? [gondolom igen] -
#2272 Majd Noodtól kapsz jobbat :) -
#2271 Hova érdemes menni harcolni? délen találtam két lejáratot valami labiba, de nem mertem lemenni...nem tom mik vannak lent. -
#2270 naon jó a cucc amit kaptam tőled, minden szörnyike sipp supp meghol gyorsan :))) amit hozzáérek, némelyik egy csapással :] -
#2269 Most nagyon sz@r a netem. Amint belépek kidob :(((( -
Noodlee #2268 Ha módosítok benne valamit, akkor azt a verziószám is jelzi (verzió 1.02 a jelenlegi). -
#2267 JAJA :))) igen közben nekem is eszembe jutott :))
nem udsz bejönni kisErik? én talán még 20 percet ben leszek ha szerencsém van