124119
-
#2185 Hali skacok.
Melyik világban jáccotok? Jövök én is kipróbálom :) -
#2184 Hát ezexerint nem notepad-ot használtál (és kész). -
#2183 Ne beszéjjé má csúnyán! -
#2182 Ááááá! Ez az én képem! Most miért kell kinevetni? -
#2181 Na jó többet nem rakom be ide képnek,de linkként azé itt hagyom:-))
Ezen én mindig szarrá röhögöm magam:-)))
nem lehetne valahova a honlapon elrejteni?:-)) -
#2180 Figyi elmondom a kezdőkép készítésemet.
Tibia elindít printscreen beízzít:-)
Mivel csak Paintem van,beraktam paintbe,ott kivágogattam kisebbre,addig még jó minőségű volt,de aztán,hogy ne foglaljon sok helyet gifbe átkonvertáltam,na akkor lett ilyen szemcsés,vagy milyen.
De mondom egye-fene jóaz nekünk:-)) -
#2179 még valami értelmesebb gombok kellenének oldalra,a csak úgy "odabaszott" linkek helyett:-))
A baj,hogy most nincs fennt semmilyen rajzprogim (Photoshop,vagy Corel),de majd megcsinálunk valamit Bobberrel.. -
#2178 hüle én is notepadot használok,.de mikor a kész word doksit elmented html-ként akkort belebasz egy csomó minden szart (ami láccik is). nekem így eccerűbb vót:-) -
#2177 szájli = szmájli -
#2176 "Megtehetem magam is :)"
Biztos azért, mert a szájli rossz helyen volt! Azon mosolyogtál, hogy ezt te teheted meg az új privilégiumoddal. -
Noodlee #2175 Úgy látszik, hogy senkinek nem jött le az a tény, miszerint a#2163 hozzászólásom csak poén volt. Nade mindegy. Majd jól kimoderálok minden ehez kapcsolódó hozzászólást.(ez IS poén) -
#2174 Na ma este tuti nem tok belépni. :( - Vagy ez a hozzászólás nem kapcsolódik a Tibiához? Mert akkor lehet törölni. -
#2173 Vov -
#2172 Szerintem úgy pojén a fórum, hogy nem csak kizárólag Tibiával kapcsolatos hozzászólások vannak. Na mindegy, most nincs ihletem kifejteni, hogy miért is jó...
Mellesleg: ennyit rinyáltál?
Éshamárittartunk: Van jogod emezt a logót és linkjét is megváltoztatni? Mert akkor írd már utána, hogy index.html! Kosz -
#2171 Vettem. Most sem nem otthon és sem nem melóhelyen vagyok. Majd talán... -
#2170 Szerintem felesleges. Nem fognak megbántani emiatt, mivel nem kereskedelmi célra használjuk fel. Ha valaki mégis megkérdi, hogy került oda, mond, hogy én adtam :)
Én csak arra gondoltam, hogy ha egy sajátot csinálnánk, mert vavalinek volna hozzá ihlete (nekem egyelőre nincs), akkor inkább legyen az (egy saját magyar..), ennyi. -
Noodlee #2169 Bazz Shaman!
Mivel csináltad az oldalt?? Valami szerkesztővel mi?? Csak mert tele van az is szpemmel!!
Jegyzettömböt hasznájjá a szerkesztéshez. -
Noodlee #2168 Nekem van otthon a kezdő képből sokkal klafább minőségű is. Majd kicserélem arra, ha hazaértem. -
Noodlee #2167 Lehet, hogy kéne írni egy levelet a fejlesztőknek, hogy szeretnénk felhasználni a kezdő Tibia pikcsört, és hogy rábólintanak-e. Nehogymá seggberugdossanak minket érte. -
Noodlee #2166 Catti!
A Hasznosnál én már kijavítottam a zippeket(verzió 1.02), de a HTML-be te a régi(verzió 1.01-et) tetted be.
Tömörítsd ki a zippeket, és onnan tedd át HTML-be. -
#2165 :-)))
Módosítottam a honalon,lehet csekkolni. -
#2164 hat akkor itt a vege a topinc-nak
igaz hogy nem en vagyok a spam kiraly de hat innen kezdve rettegek:):):)
meg se merek szolalni
ez se en vagyok
dee ha torolni mered a hozzaszolasaimat akkor -
Noodlee #2163 Már nem kell kérnem az OP-okat, hogy töröljenek hozzászólást. Megtehetem magam is :)
Rettegjé Sámi! -
#2162 A mai napon ez a 90. hozzászólásom a Tibia topichoz! :) -
#2161 De előbb bent voltam és öltem -t meg -t! :) -
#2160 Itt bentről nagyon szaggat! :( -
Noodlee #2159 Megcsináltam az idegen szavak, rövidítéseket, de majd le kell fordítanom :( -
#2158 :Ð -
-
Noodlee #2156 Aham. -
#2155 Ilyen hosszú nyelved van? hmmmm ;) -
Noodlee #2154 Tedd át ha gondolod, a lista alá. Ha nem gond, akkor maradjon táblázatban. -
Noodlee #2153 Most éppen Gyurdonnal túrjuk befelé a tegnapi maradék fagyit :)
nyam-nyam -
#2152 Ez a "megvesz" mehetne a tárgyak-ba, óder? -
#2151 htx -
#2150 a warriro nagyot sebez,s nem kel fel,mert megüti a guta!44 -
#2149 Ez jó! :)) -
#2148 Noodlee ki fog engem tiltani innen. :( -
#2147 minde mééégeeeezz,csak van amire immunis vagyol!!!!44 -
#2146 guta warrior
guta archer