124119
-
#2546 Ja a fröcsi szót is be kéne írni az értelmező szótárba!!! :) -
#2545 Aham. Akkor még van életbenmaradási esélyem. -
#2544 ja igen az nem bírnám :))) -
Noodlee #2543 Mino Guard. -
Noodlee #2542 Me gyorsan töröltem amit írtam, mert ki akartam még egészíteni. :) -
#2541 egy mi? -
#2540 miért Catti drága, miért mondod ill kérdezed ezt? -
Noodlee #2539 Ha Grimbire is ráálna egy, akkor neki is fröcsi lenne :)) -
#2538 érdekes!!!!!!!!!!!!!!!!
#2535 ez az üzit én a #2536 üzire küldtem el :O de helyet cseréltek. -
#2537 .. én vagyok a béna ehhez a gaméhoz??? :S :( -
Noodlee #2536 + Mino Guard! Azzal nagyon vigyázzá! Két ütés vagy neki max! -
#2535 ja Shaman is felhívta a figyim rá! -
#2534 "minok" egyébként tudod mi? a SW-világában elektromos áram elnyelő :))))) ami a hiperűrben is királyul érzi magát. -
#2533 Déli kijáró, D-NY-irányban vannak minok sokan. -
Noodlee #2532 Mino? Hol futottál össze minokkal Thais környékén? -
#2531 Taliztam reggel Shamanal a Tibián elcseverésztünk...nőtt sokat a skillem is és majdnem lenyomtam egy minot is, de ki kellett lépnem sajna, meg a fegyverem elég gagyikusz volt hozzá, az alp tőr... viszont egyszerre kettő mino sem tudott megsebezni hála az új spellemnek :) -
Noodlee #2530 Szia! -
#2529 Cia és Ciasztok mindenki :) -
#2528 Dehogy, el sem indult legalábbis ma nem. -
#2527 Jó reggelt!
Na most akkor mégiscsak szabad a spam??? :) -
Noodlee #2526 Szpemmereket ide! Csúszik vissza a topic! -
#2525 hi :)
go Tibia :)) -
Noodlee #2524 Valahová bedobtam. Asszem a Képek könyvtárban van. -
Noodlee #2523 Nem említettem, me valamijért biztos szar. Hogy mé gondolom ezt? Ingame csak UH, HMM, és SD ami szokott szerepelni a mondatokban, nem tom megfigyelted-e? Nagyon ritkán mondják azt, hogy Explosion. -
#2522 jaa nood emlitetted itt egy par napja hogy neked eleg jo minossegben megvan a tibia alapkepe majd ha nem gond kuld mar el nekem mailban legyszi -
#2521 ez igaz hogy allandoan varazsol az ember de azert ha mr olyan helyre megyek gyakni ahol tudom hogy gond lehet mar csak ezert se hasznalom amr most se el az oszes mannama t sott alandoan full kozeleben tarom hogy tudjam magam gyogyitani szal ha demonhoz megyek majd mondjuk egyszer gyaknio szerintem nem ugy megyek oda hogy jeee itt egy demon gyorsan lojjuk el az oszes mannam mert a magic lvl kell:) -
#2520 ez szép számítás meg jó,csak ugyi annyi gond van vele,hogy sosem lesz folyamatos maxos manád,mivel ugyi állandóan varázsolsz a magic level miatt,szal..... -
#2519 számojjunk csak...pala kap szintenként 10 hit meg 15 mana az 25,knight kap szintenként 15 hit meg 5 mana az 20.
Igazad van,manával együtt több hit pontja lehet,de ha azt nézzük,akkor a sorc/druid kap 5 hit meg 30 mana pontot,akkor neki lesz a legtöbb... -
#2518 en se erteni:)
de lkehet hogy blokkolni nemblokkol egyebkent jobban de aha jol emlekszem akor meg te olvastad es forditottad hogy ifgen:):):
amugy meg szerintem arra goldoltak hogy ugyan uyg magas blokkot lehet azzal is elerni mint a knightaal es a pala meg tud manna shieldedt is aszem szal onnan kezdve eleg barati az eletero amit le kell roala pufolni az ellenk
de ez csak az en elgonbdolasom -
#2517 de mijé blokkol jobban magasabb szinten?
[NEM ÉRTI] -
#2516 HEHÖ Noodlee!!!!
Explosion rúnáról,mintha elfelejtkeztél volna említést teni..... én tudok a Druiddal csinálni,s az MAGIC sebzés amire szinte senki sem immunis,ráadásul sokkal jobban sebez,mint a hmm!!!! Ezt ezelőtt mié nem említetted? Nah meg is veszem a varázslatot,s elkezdem gyártani:-) -
#2515 ja amugy meg nem otm mikor fogok belepni jatszani ha ma nem sikerul bejutnom gyorsan akor mar valoszinuleg csak szerdan mertmost is olyan faradt vagyok a melotol hogy szinte mozogni se tudok :(:( es e mellet meg jol le is egtem melo kozben hogy az mar faj:( -
#2514 hat shaman csak azon gondolkozz el amit amultkor olvastunk:magasabb szionten a pala jpbban blokkol mint a knight:):)
es amugy a paladin se feltetlen kell hoyg nyillal szaladgaljon az is magas szinten si9man vihat magaval vagy 30 db speart meg egy pajzsot es akkor siman tud blokkolni illetve ugye a spearral dobalni
szel eleg tap karakter (azert nyomom enis ezzel) -
#2513 jah:-) -
#2512 Dehogynem! Az én szép képemet is kitörölte! :))) -
#2511 thx:-) -
#2510 Na lépek én is! holnap tala barátaim.
ha jönne valaki én leszek DE-r korán 7/00körül ha tudok!!!!
kisErik rád számítok :))) -
#2509 Nood képeim remélem nem veszed offnak... -
#2508 Shaman eksön közben, révületben és harcra készen:
remélem ez tetszik Shaman, mert nekem igen... -
#2507 lehet,hogy használják,nem tudom.....de sztem nem sok haszna van