124119
-
#2466 azt ne mondd,hogy ez offtopik!
Egyébként nem tudod a te "kis rúnáiddal" gyakni a lényt,mert immunis mindenre.
De okes legyen ejtsük a témát!44 -
Noodlee #2465 Kell 2 DS (immunis a tüzre) és nyomsz rájuk, ha kell UH-t. Szétszedik mint a szart. rajtad mana shield, és UH bekészítve. -
Noodlee #2464 Akkora szinten már kurva sok manád van. Nyomsz magadra egy mana shieldet.(több manád van, mint egy azonos szintű lovagnak) + erre még rájön az a pár 100 HP. Szal sokkal több életpontod lesz mint agy lovagnak.
Majd gyaknak a lényeid, és még te is a kis rúnáiddal... de inkább ejtsük a témát. -
#2463 Na ilyenre gondoltam.
Egy ilyen helyen ki tud megküzdeni a knighton kívül???
-
#2462 okésos köszi! :) -
Noodlee #2461 Démont senki nem gyak egyedül :) DS, Cyc, BH, süsü ezek mennek neked is simán.
Monk- gyógyítja magát.
DS - immunis a tüzre.
FD- akkorát sebez GFB-vel, hogy csak na.
És ráadásul kombinálhatod is.
Pl: mész BH-t gyakni, egy FD-vel, és egy monkkal. FD leszedi a csontikat egy lövésből, a monknak, meg meg se kottyan a BH. Csontik már nem vannak, és nem tartja fel, gond nélkül odasétál BH-hoz, és max 2 ütésből kinyírja, majd fullra gyógyítja magát. Ha netán pár kör után nagyon sebesült lesz a FD-d, akkor nyomsz rá egy UH-t, és kész is. -
#2460 Non-player Character. magyarul példul egy kereskledő akitől vásárolsz... -
#2459 Ez okes,én nem is a jelenről beszéltem,hanem tegyük fel még sokáig tolod a Tibiát,s olyan 60-70-es szint környékén,már a cyc-ek által adott xp egy nagy nulla. Ott már sárkányokat,s hasonlókat kéne ölni,erre írtam amit írtam. -
#2458 De a weboldalunknak és Noodlee-nak köszönhetően végre tudom mit jelent a pvp!!! Mármint tudom minek a rövidítése. Már csak azt mondja meg valaki, hogy mi az az NPC? -
#2457 illetve van 1 valami amira sztem semmilyen lény nem immunis,de olyat én nem tudok előállítani,csak venni (arra meg nincs pénz). Ez a sorci által csinálható Sudden Death rúna... ezért akarok majd ha megjön a premium account egy sorcot is indítani.Majd ő gyártja ezeket,s legalább abból jó pénz be is folyik.... -
#2456 na ennyire én nem vagyok benne -
Noodlee #2455 Olyan dungeonba kell menni pl:kaz, ahol lazán gyakhatsz idézett lényekkel. Vagy pl a cyc terem közepén megálsz, akár 1 db fire devillel... Ömleni fog az XP. (Godemmel azt csináltuk. Csak ő gyakott, mi meg csak néztünk.) -
#2454 Nem tudsz olyat idézni. A legerősebb akit idézhetsz az fire elementál,akinek tűz sebzése van. Nos erre a magas szintű lények immunisok.... Gondolj bele megidézel mondjuk 2 monkot,mire azok leszedik egy Démon 6000 HP-ját...... addig téged legalább 20-szor lecsap a démon,s még keveset is mondtam.... -
#2453 de nem fogtátok fel teljesen amit írtam. A lények idézése azért szar,mert nem jönnek veled a szinteken!!!!44
Te is jártál már jópár dungeonban,sokszor kell le-fől mászkálni,ilyenkor minden esetben minden szinten újra meg kéne idézni a lényeidet az meg írtó sok mana. Ez itt a problem. Én abszolút nem panaszkodnék,ha a lényeid követhetnének téged szinteken át. Akkor kiegyensúlyozott lenne a dolog,de így.... -
Noodlee #2452 Van olyan pvp szerver, ahová bármelyik világból be tud meni az emberke. Mesélek egy sztorit:
Volt egy sorci (lvl 135 Alfonzo). Ő bement egy ilyen szerverre. Volt pár lovag (lvl 65 körüliek) vagy 4-5 darab, aki egyből nekiesett. Alfonzo nem csinált semmit, csak magára nyomott egy mana shieldet(volt vagy 3500 manája) és csak sima fegyverrel lecsapkodta őket. Semmi varázslat... -
#2451 Ja és olyan lényt kell megidézni, amelyik lő (erőset). :) -
#2450 De egy erős paladin még mielőtt hozzáérne egy enemi, már lelövi. -
#2449 A nájtnak az a hátránya, hogy akár milyen erős is az ellen, oda kell menni mellé mindenféleképpen. Ott meg már minden lehet, főleg, ha 2-nél több enemyvel áll szemben. :) -
#2448 pedig hidd el.
Egy idejig okés a dolog,de ha már magas szinten vagy,akkor magas szintű szörnyeket kéne gyaknod,hogy sok xp-t szerezz. Nézd meg nyugodtan a magas szintű szörnyeket. Szinte mindenre immunisok,láthatatlanságra is,így egy mágiahasználó SEMMIVEL sem tudja őket sebezeni. Max a lényeivel,de azokra meg áll a lentebb említett dolog... -
Noodlee #2447 Van mana shield, invisibility. -
Noodlee #2446 keményebb távolsági lényeket, pl: FD tényleg nem tud gyakni a spellcaster. de amelyik nem távolsági, azt lazán bármikor. -
#2445 de ze sem egyértelmű számomra!!!!!!!! vagyis nem feltétlen igaz!
me mi van ha a skillje dupla akkora mint hasonszörű palának? vagy a te általad látott 15 lvl palának volt a skillje *2 mint a 15 lev knightnek.
Akkor érthető a dolog nem? -
Noodlee #2444 Hát így azé nem szoktak lerohangálni az emberkék. -
#2443 teleport. időleges sérthetetlenség, vagy resist tűz ellen vagy ilyenek nincsenek? -
Noodlee #2442 Hát én már láttam kb lvl 15-ös palát, aki zsinórban gyakta a süsüt. Megvan a trükkje, hogy hogyan kell. Egy pala sokkal hamarabb leamortizál egy süsüt, mint egy hasonló szintű knight. Ha a spellcasterrel tényleg ütős lényt idézel(monk, FD) akkor hiába támad téged az enemi, nem tud odaérni hozzád, mert a "társaid" elöbb gyakják le.
Te valamit nem jól csinálsz -
#2441 monnyuk leméc egy lyukon,s rádront 3 sáskány,s nincs hova arrébb menni,akóó mizu? paladinnak annyi...ott egyedül csak a knight élheti túl... -
#2440 bár én nem vagyok otthon más témában csak a közelharcban és egyet kell értsek Shamannal mert jók az érvek! azért hozzá tennék pár gondolatot.
Mint minden viszonylag kiegyensúlyozott játékban lehet itt is máskor lesz olyan szörny, dungeon, stb amiben jobb lesz távolságot tartani mint közelharci hadviselésben résztvenni, és gondolom vannak olyan idézhető lények is akiknek nem a közelharc hanem a távharc jobban fekszik, vagyis nem baj ha az idézett monstered távol van az ellentől.
Biztos lesznek olyan szörnyek vagy más egyéb ami ellen a közelharci fegyverek hatástalanok, ill. nem túl hatásosak inkább a mágia az igazi fegyver.
A másik meg nem hiszem hogy ekkora bakit vétettek volna a tervezők mint ahogy ezt Shaman állítja, mert akkor mágiahasználókkal nem játszanának.
Az utcsó hozzászólásom meg az hogy vannak, lehetnek olyan kombók amik ellensúlyozzák a mágia ill. a közelharcot, aminél nem számít hogy közel vagy e vagy sem, pl egy stoneskin, nem tudom van e ilyen a játékba de biztos nagyobb szinteken ez így van nem? hát ennyi. -
#2439 igen! :)) -
#2438 milyen?:-) -
#2437 ezt cáfolatnak vegyem?:-) -
#2436 Na majd meglátod, milyen paladinom lesz!!! -
#2435 jó :) -
#2434 ööö -
#2433 Na akkó: nem igaz,hzogy a legtáposabb a paladin... neki távolságot kell tartani....lemész 1 kis terembe,ahol erős monszta van (példul sárkány),akkor mit csinál?
Mágiahasználók: gyengék,erős lények ellen 0-t érnek. hiába idézel tápos lényt,mivel ők mindig lemaradva követnek,te mész elől,s az ellenség 100 esetből 95-szőr téged támad,s nem a lényeidet..... akkor meg cseszheted. Illetve dungeonokban szinte használhatatlanok a lényeid,mivel szinteket nem tudnak veled jönni,s újra kéne őket idézni,ami sok mana.
Ezért mondom,hogy sztem ezt a Cipsoft a készítők csúnyán elbaltázták.ha van egy csapat amiben van knight akkor okes a dolog,de nagyjából úgy néz ki,hogy knight nélkül nagy nullát ér mindegyik kaszt,illetve kinti nagy nyílt terepen tudnak hentelni,de dungeonokban csak halál van.
És most cáfoljatok meg!! -
Noodlee #2432 Na Guardokat ne emlegesd :) -
Noodlee #2431 Knightal a legkönyebb játszani, de a legtápasabb a Paladin. -
#2430 De nem kell egedül boldogulni. És spec. egy lovagot "tartok" security guardnak. :)) ;) -
Noodlee #2429 Like Gyudron :) -
#2428 :)
Én autókáztam az elúlt 5 percben. :) -
#2427 Lehet hogy én is váltok a szakálasra. Knight, aki szakálas és hosszú ruhát hord :)))