124119
-
#2386 [NEM TUD SZPEMMELNI,MERT SOK A MELÓ:-((] -
Noodlee #2385 De mé 2 P? Csak hogy nehezebben törjék fel? -
Noodlee #2384 Remek -
#2383 Ja.. nem is volt benne szám... Akkor így: "27par_piroscippello" :)) -
Noodlee #2382 Szerintem nem. De az ekezeteket hagyd ki :) -
#2381 És most jön a szőke: Szerintetek azt könnyen feltörik, hogy "piroscippellő"? :)) -
#2380 tökfej! -
Noodlee #2379 Csak nem tudom, hogy kinek volt ideje végigpróbálgatni? Szvsz progit futtatott, ami végigtekerte. -
#2378 Háát.. :) Naigen
Érdekes, hogy nekem még soha nem jutott az eszembe az, hogy ugyanazt adjam a jelszónak, mint a felhasználónevem. -
Noodlee #2377 Hát így :) -
#2376 Eccerü,mondok egy példát. A nem előfizetők,sokszor változtatják arra a passwordöt,mint a login nevük. Hogy miért? Hogy ne kelljen állandóan copy-pastézni. Eccer bekopizod,oszt csóka. És ugye így könnyü feltörni....ha tudjuk,hogy ugyanaz a login mint a passwd....
Ez csak egy eccerű példa,foglamam sincs Nood-nak hogy törték fel.. -
Noodlee #2375 Nem :( -
#2374 És nem tudod ki volt? -
Noodlee #2373 A mailomat nem, csak az accountomat. Azért tudtam visszaszerezni, mert a mélemet nem törték fel. -
#2372 ?? most akkor a méledet törték fel?
- vagy már megin buta vagyok? :( -
Noodlee #2371 Account problémák
Itt kelett klikkelgetni, majd arra az E-mail címre amin regisztráltad magad, küldtek egy új passwordot. Ha megváltoztatod az ímélcímed, akkor célszerű egyből jelezni a Tibiásoknak is. Ha az E-mailed is feltörik, akkor nem tudsz semmit csinálni, mert akkor a rohadék is magkapja az új passot :( -
#2370 na már megin' a másodikok vagyunk! :) -
#2369 és ki volt? és meddig? és mi lett? és azóta? és hogyan? és mit tettél? és miért? és ... :) -
#2368 de ez hogy ment??? -
Noodlee #2367 Szvsz. remek 5let. Nekem már lopták el az accomat. Kurva szar volt látni, hogy online vagyok, közben mégsem. De egy nap mulva visszaszereztem.( de ugrott 800 platina ) -
#2366 oké!!! :) és előre is köszi a következő newbie generácijó nevében! :) - bár kituggya, lehet, hogy én is tanulok belőle (sőt)! :)) -
#2365 közben én nézem elölről az egész Tibia topikot és másolok sok infót ami jól jöhet egy kezdőnek! és én is írok egy kezdő helpet mint kezdő amire szükségem volt és segítettetek benne. majd elküldökm neked Catti és ha lehet nézd át majd használhatót dobd fel a mi Tibiás oldalunkra. -
#2364 nem, de néha azt is kell.
Kérdés:
mi van akkor ha ellopják accountot? bár talán erre az tud válaszolni akinek van tp-je ezügyben
tp=tapsztalat :)) -
#2363 Namondom. Most már mindenki marad csendben. :( -
#2362 És most, h ilyen jól állunk mindekni elmegy dolgozni, haza, ebédelni... -
#2361 kettedik? :) vov - az még nemlenni egyedik! :) -
#2360 -
#2359 Tibia lenni 2. helyen :) topban -
#2358 a kézfogás szerintem nem olyan meleg bár szaunában tényleg van benne valami :)) -
#2357 Akkor kérdezd Cattit Ő legalább érti :)))))
és tényleg! --> #2353 -
Noodlee #2356 Jaaa. Meleg van az ilyen poénokhoz :) -
#2355 Ez biztos a legújabb biztonsági szolgáltatás. :) -
Noodlee #2354 Nekem volt olyan passom, ami csak szám volt, és olyan is ami csak betű. No Comment. -
#2353 Megfogott, hozzádért, amikor találkoztatok. -
Noodlee #2352 He?? Ezt nem értem. -
#2351 kell bele szám is (vagy valami karakter ami nem a-z),ennyi... -
#2350 sikerült megváltoztatni
Legalább 1 karakter legyen "ne betű". -
#2349 jamostvégre megértettem -
#2348 Nekem ezt írja ki, ha meg szerentém változtatni a jelszavamat: "The new password must contain at least one character other than A-Z or a-z. Please choose another password." Nem vagyok on-line. Segíccsen valaki. Amire változtatni szeretném az csupa kicsi betűs szó. -
#2347 wááááááááááááááááá :) de még annó mikor tala :)))))