124119
-
#2586 pffff:-) -
#2585 Nálunk van klíma szal..... -
#2584 mindig legyen nálad UH rúna,ennyi,vagy használd a saját Uh-d. Később backpack of UH rúna... -
#2583 az hogy te játszol én meg nem :)) -
#2582 Van alsó szinten a szobánk mellett egy tároló olyan hideg mint a jégverem :) tök jó idő van nálunk olyan max 24 C-ka :)) -
#2581 Én lassabb voltam nála. -
#2580 én is találkoztam már mino guarddal. Meg is ölt,de utána én nyírtam ki mikor mentem a hullámért. Amúgy nem egy nagy durranás,ha távol maradsz tőle,simán kinyírható. Én is azért haltam meg,mert még volt a közelben 3-4 troll,s azok feltartottak,nem tudtam áttörni rajtuk... -
#2579 Nemtom ezen mia durva. A héten délután dógozom,így délelőtt van időm gamelni. Ráadásul akkor még be is férek. Az lenne hülyeség,ha nem használnám ki az időt. Ráadásul én droidolok,hogy minnél előbb legyen monkom:-))
droidolás: folyamatos írtás,nem mászkálsz el semerre sem felderíteni. 2 rotis terem között kolbászoltam egész délelőtt. Elég unalmas,de cserébe olyan 15.000 xp-t szedtem össze..... -
#2578 Most, hogy mostanában relatív időben megyünk alszani, nem alszom el a melóhelyemen. :) Bár akkora a meleg, hogy nem merek ingyé-kávét inni, mert akkor kihalnék a hőségtől. -
#2577 Nahát Zoz, te ilyen szavakat tudol? -
#2576 aztán szégyenszemre nem ölöm meg hanem haza küldöm. -
#2575 DE széjjelveremafejét hogy anyukája sem ismer rája ja vörösre verem a buciját --> -
#2574 eltentéztél :))))))))))))))) ez qurva aranyos szó Nood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naon tetszik!
Holnap tala? ugyanott? megbeszélem Gabovan is alias Wulfi -
#2573 most is egyedül érkeztem bele a közepébe! éppen fuckolás közben szaladt el mellettem egy manus, én meg a másik irányba eredtem el :) szerencsére őt követte :)) -
#2572 1. Egyedül mentem le, h felképeljem a hajót - nem tudtam, h ott teremnek :S
2. persze ott volt ze da is!!! -
Noodlee #2571 Hát te sem voltál egyedül, mégis eltentiztél :) -
#2570 mi lesz ha egyszer úgy tévecc oda, h egyedül vagy??? -
#2569 :D -
#2568 elszelet = elszelelt -
Noodlee #2567 Ne is próbáljál kikezdeni a Guardal. :) -
#2566 közben besettenkedtem Tibiára...ettől felbuzdúlva... -
#2565 Hoppáááá találkoztam egy mino guard és egy sima mino-val :)))) éppen egy delikvenst szettek szét :( aki nagyon szidta serényen a minok anyukáját... és elszelet velem együtt -
#2564 Ezt a hülyeséget!!! Dolgozni... -
#2563 meló az ok, ide is csak nagy ritkán lépek fel -
#2562 És mér is nem? -
#2561 Zaz durva reggel 8/00óta nyomja :) de én úgy nyomnám... -
#2560 Előbb beugrottam egy picit Tibiáékhoz. Sámán ott nyomatja. :)) -
#2559 Nabazz.. Ez az utolsó is NAGYON GÁZ!!! -
Noodlee #2558 -
#2557 Neeem! Csúnya!
Egy szálji legyen aranyos! -
#2556 Áááááááá!!! :) -
Noodlee #2555 Az benne a jó hogy gnome!
-
Noodlee #2554 Nem. Csak nagy melóban vagyunk!
(Metallica klippeket kell betőtenünk winampba, és lejátszani, amíg nincs itt a főnök) -
#2553 azóta ezen gondókodtál?? :)
pedig pont erről dumáltunk: zsidó pap, kedves...
Ja! Ne hasznájátok már ezt a csúnya szájlit. Olyan gnóm!!! :( (a ződ) -
Noodlee #2552 Nem értem, hogy mé?? -
#2551 :D -
Noodlee #2550 Az is. -
#2549 ... hogy én hogy lefáradtam az első 10 perc együtt game után! :))) -
#2548 és a kedves? -
Noodlee #2547 Szerintem a magyar szlenget nem kéne. Azt mindenki megérti. Monnyuk talán a zsidó papot nem mindenki(saját gyártmány)