• Grimbusz
    bár én nem vagyok otthon más témában csak a közelharcban és egyet kell értsek Shamannal mert jók az érvek! azért hozzá tennék pár gondolatot.
    Mint minden viszonylag kiegyensúlyozott játékban lehet itt is máskor lesz olyan szörny, dungeon, stb amiben jobb lesz távolságot tartani mint közelharci hadviselésben résztvenni, és gondolom vannak olyan idézhető lények is akiknek nem a közelharc hanem a távharc jobban fekszik, vagyis nem baj ha az idézett monstered távol van az ellentől.
    Biztos lesznek olyan szörnyek vagy más egyéb ami ellen a közelharci fegyverek hatástalanok, ill. nem túl hatásosak inkább a mágia az igazi fegyver.
    A másik meg nem hiszem hogy ekkora bakit vétettek volna a tervezők mint ahogy ezt Shaman állítja, mert akkor mágiahasználókkal nem játszanának.
    Az utcsó hozzászólásom meg az hogy vannak, lehetnek olyan kombók amik ellensúlyozzák a mágia ill. a közelharcot, aminél nem számít hogy közel vagy e vagy sem, pl egy stoneskin, nem tudom van e ilyen a játékba de biztos nagyobb szinteken ez így van nem? hát ennyi.