124119
-
#2626 az enyem meg megvan en nagyon vigyazom ra:):):): -
Noodlee #2625 Én reggel csak kb 9-től vagyok, mert akkor kezdődik a meló. -
#2624 "senki nem irkal ide"
hát és én? ... :( -
Noodlee #2623 :((
BH Shielded elveszett?
:((
Hát ez nagyon szomorú.
Én már legyilkoltamm, vagy 150-200 Beholdert, de egy Shieldet sem találtam. Elég ritkán dobják sajnos. Szal csak venni tudsz. Az meg kb 10 platina :( Amiket adtam nektek, azokat is vettem. -
#2622 hat nem tom mi tortent most hoyg lenne idom emrt nem melozom senki nem irkal ide???:)
bezzeg ha melozom akkor estere nem gyozom elovasni annyit spam-eltek:)
szepen vagyunk mondhatom:):):)
kenytelen leszek atvenni mar megint shaman szerepet es nekem kell nyomatni a hulyeseget hoyg a topic ne csusszon le:)
de hat en megyek tibiazni:) -
#2621 na szép sehol senki nem lesz így top 1 a Tibia... -
#2620 3 fő minoval elbántam 1xre :) és sajna kajám nem volt úgyhogy trükközni kellett de 53 ÉP-vel megúsztam, aztán jött 6-8 farkas ezt már csak 23 ÉP és meneküléssel úsztam meg :) de nem haltam meg!! -
#2619 hali mindenki :) -
#2618 Noodlee Ha szombaton késő délután este ráérsz questezhetnénk. Bobber is tuti jönne. Nézegettem Tibiás oldalakat,s volt egy screenshotos,ahol egy sorci kalandjai voltak,aki főleg egy lovag társaságában ügyködött (majd linkelek). baromi jó helyeken jártak,kemény lényeket is öltek (persze ez még nekünk korai). De örülnék ha már megpróbálkoznánk kissé nehezebb dolgokkal,mert a felszerelésem az nagyjából tök ugyanaz amit annó adtatok,sőt még kicsit rosszabb,mivel a beholder shiel elveszett,s jó lenne találni egy-két cuccot. -
#2617 bye mindnekijó pihit :)) -
#2616 ja amugy nood csodalom a turelmed:)
en tegnap este se birtam belepni pedig vagy fel orat kinlodtam pedig nem szokasom (ugye ezert fizettem elo ami meg nem jott meg) dee lattam neked sikerult:) -
#2615 na shaman tudod mit nyalogassal:):):)
egesz nap szoptam mint a torkosborz meloban es nem a jo kis klimatizalt szobaban hanem egy rohadt teton ugy le vagyok egve hogy meg a ruhat se viselem el magamon
amugy a runakra nem teljesen igaz amit irtal mert az UH runahoz kell a 4 es szint van amihez kevesebb van amihez tobb ha jol emlekszem az SD az 8 korul van attol lejjeb nem tudja hasznalni:)
amugy grimbusz meg sokaig nem fog sajnos uh runat hasznalni mert o mire eleri9 a lovaggal a 4 es magic levelt az eleg sok ido:( -
#2614 okés -
Noodlee #2613 Holnap, azaz szerda nekem sajna nem jó, mert má van programom :( -
Noodlee #2612 Sajna nem úszhatta volna meg, mert menet közben szinte lehetetlen magadra nyomni. Pláne, hogy alapból gyorsabb volt nála a dög. -
Noodlee #2611 Nem ott nincs Ghoul, csak DS, ROTI, BH, Orc. -
Noodlee #2610 3940 Wooden Fibula dungeon entrance You can get this key from Simon the beggar or buy from a salesman in Fibula.
Ez a kulcs kell oda. Többször is használható, de van olyan, amelyik csak egyszer. -
#2609 mek megnézem be tudok é menni Tibiába :) -
#2608 azé köszi, otthon van de a neten nem taliztam, ráadásul elírtam nem awery hanem: AVERY -
#2607 nyet -
#2606 hi
nem tudtok free AWERY etikett szerkeztőt hol tudnék záros határidőn belűl (fél óra) szerezni net-ről -
#2605 annak szted mi értelme lenne,hogy kimondod a varázsszót,s eltünik az üres rúna a kezedből? Akkor minek kéne rúna????
NEM!!44
Kimondod a varázsszót,miközben a rúna a kezedben van,s a rúna szépen feltöltődik. Attól függ milyen rúnavarázst használtál,annyi töltet lesz benne. Például hmm-ből 5 darab,UH-ból 1 darab,stb. Ezután bárki akinek van 4-es magic levelje használhatja azt a rúnát.
Ezért szoktak a varázslók/druidák kereskedni vele. Egyébként ha jól tudom akkor hmm rúnát te is tudsz csinálni (paladin)érdemes is lenne csinálnod végszükség esetére.Illetve érdemes kérned tőlünk,vagy venned UH rúnát,mivel végszükség esetén elsütöd,s gyógyít rajtad 250 HP-t. Egy ilyennel megúszhattad volna a minotaur guardos kalandot is. -
#2604 [LASSAN KIFÚJJA A GŐZT,S FELKÉSZÜL A VÁLASZRA,PEDIG ELŐSZÖR LECSESZNI AKART:-)] -
#2603 [Most inkább kilép] -
#2602 [MOST SZÁMOL 10 MÁSODPERCIG] -
#2601 Ott van fent a linkek közötti harmadik webodalon a enemik rövidítése között! :) -
#2600 Jajj. tehát, ha megfogok egy üres rúnát, beleteszem a kezembe, és kimondom a garázs-szót... akkor mi van? A varázslat megtörténik és az üres rúna eltűnik a kezemből? -
#2599 Azért egy olyan fa-kulcs érdekelne élőben! :)
Egy "hatalmas" (30-40 cms) fakulcsot megnéznék. :) -
#2598 mikor varázsolsz,akkor ugyi elmondod a varázsszót. Ha egy rúnavarázslatot akarsz használni,az ugyanez,csak fogsz közben egy üres rúnát a kezedben. -
#2597 "Shaman Orc Shaman" ez mi????? Meg tudnád magyarázni!!!!!44 -
#2596 asszem megmarad. -
#2595 Ezek a rúnás dolgok is úgy mennek, hogy például egy bizonyos magic level szintet el kell érni ahhoz, hogy egy adott erősségú rúnát használni tudjak?
És a rúnáknak (rúnákhoz) miért van varázsszó?
Hozzáteszem, hogy még soha nem használtam rúnyát. :) -
#2594 váó, mittaláltam:
Arc Elf Arcanist
Behe Behemoth
BH Beholder
BK Black Knight
Cyc Cyclopes
D-Guard Dwarf Guard
DL Dragon Lord
Drag Dragon
DS Demon Skeleton
D-Soldier Dwarf Soldier
FD Fire Devil
FE Fire Elemental
GS Giant Spider
Leader Orc Leader
Mage Minotaur Mage
M-Archer Minotaur Archer
M-Guard Minotaur Guard
Mino Minotaur
Necro Necromancer
PS Poison Spider
Rot Rotworm
Scorp Scorpion
Scout Elf Scout
Serker, Zerker or Zerk Orc Berserker
Shaman Orc Shaman
Spearman Orc Spearman
Valk Valkyrie
Vamp Vampire
Warrior Orc Warrior
WL Warlock
WW Wild Warrior
-
#2593 Télleg. Egy kulcs hányszor használható? Értem úgy, hogy ha egyszer fel volt használva, akkor eltűnik, vagy megmarad? -
#2592 3923 Copper Old key from Fibula Doesn't exist anymore.
3925 Copper Old key from Fibula Doesn't exist anymore.
3934 Copper
3940 Wooden Fibula dungeon entrance You can get this key from Simon the beggar or buy from a salesman in Fibula.
3950 Gold Fibula dungeon flute room
-
#2591 Ott voltunk úgy 2 napja :)
De oda kulcs kell. -
#2590 Noodlee: figyi kéne nekem jó kis ghoulos hely,ahol sok van illetve viszonylag jó a respawn. Má a rotikat kissé unom,s jobb lenne magasabb xp-t adó lényeket gyakni...
Eccer mintha Gyudron emlegetett volna valami Fibulás ghoul dungeont vagy mi.... -
#2589 sztem meló...esteleg Bobber nyalogat:-) -
#2588 Látott már valaki múmiját? -
#2587 Most mindenki dolgozik? Vagy azért van, aki strandon a tűző napon jéghideg fagyit nyalogat?