1197
Colin McRae Rally 2005
  • BaziJoe
    És Honnan szedted az iso-t?
  • insp
    Ja. A legdurvább viszont:

Addig nem indul el a játék, amíg a NERO fel van installálva! Nem vicc! (fórumokon utánaolvastam és tényleg ez lett a megoldás!

Én nem tudom mit képzelnek ezek a fejlesztők...

Egyébként jó kis -arcade- játék, a dinamikus vezetés élménye nagyon megvan benne. Azért szimuláció terén a Burns közelébe sem ér. Kormánnyal nagyon klasszul lehet benne menni.
  • Duddits
    Eredeti?
  • insp
    Épp most telepítem.
  • PeeTeR
    ezzel most mi van ? boltban mar van de neten meg nem elerheto vagy mi ? mert en meg sehol nem talalkoztam vele.
    van harom ftp cimem is de sehol semmi...

??????????????????
  • karikusz
    Kigyütt az első patch :D
  • Laciiiiiii
    Persze h. fenn van a kormány softwerje
  • BaziJoe
    Mert az Alcohol se mutat semmit! És azóta nem is frissítenek!
  • BaziJoe
    Miért hol tartanak a feltörésben?
  • grebber
    Már csak idő kérdése.De remélem hamar feltörik.
  • Duddits
    Kár. Remélem feltörik.
  • grebber
    Azért mert StarForce 3 -as és még nem törték fel őket.
  • KIP
    Ahoy! Tapasztalta vki hogy a Colin McRae Rally 2005 MP Demojában a protect.dll az f-prot vírusgyanúsnak találja?
  • Duddits
    Fel van téve a kormány softwerje?
  • Laciiiiiii
    Hali.A cmr4 ben:Nemtom beállitani a kormányomat jora:( Csak olyanra h. ha csontra forgatom akkor mozdul kocsi!! Tudna valaki segiteni ??? Elöre is THX
  • Duddits
    Tudtátok hogy kiadták?? Én nem is tudtam róla. Láttam az 575 Konzol-ba. Jah meg az Xpnad Rally-t is kiadták MAGYAR nyelven! Nekeünk meg még csak angolúl sincs meg. :-(
  • balint08
    le lehet már tölteni valahonnan a gémet???
  • Lacika 79
  • Rusy
    Én teljesen igazat adok, mert manapság sőt az idén kb 3 játék jelent meg amire azt mondtam hogy ez igen ezt megveszem, és meg is vettem igaz már féláron, de abban nem értünk egyet, hogy azért jó a net, mert részemről nagyon nagyon sok az olyan játék, amit 10 óra alatt végigviszek, tetszett, és utána hu ez jó volt, del, és soha többet nem venném elő, na ilyen a colin 2005 is, ezért nem adnék 2 ezer nemhogy 10 ezer forintot se, tehát én azt mondom nemcsak a mi hibánk a warez, hanem a játék készítőké is, olyan játékokat adnak ki ami 2 ezer forintot se ér szvsz doom 3, és mennyi fanatikus megvette előrendelésbe...
  • Breki33
    Persze ezek egyike sem vonatkozik a Colin5-re
  • Breki33
    nemazért fizetnek hanem

1. Támogatják a játék készitőjét mert megérdemli P
    2. Megveszik hogy legyen még ilyen stilúsú játék
    3. Megveszik mert magyar és tetszik a hű plogárnak
    4. Ezek általában nem azok az egyszer végigviszem játékok
  • balintka
    Jól hangzik amit mondasz, de szerintem nem hihető...
    Ha nekem megvan egy game és még ha tetszik is, hülye lennék még fizetni azért ami megvan! Ráadásul ami megvan pl.: okt.1-jén, azt lehet hogy csak egy hónap múlva lehetne megvenni Magyarországon... Addig meg végigviszed!
  • Buba007
    Ehhez van egy hozzáfűznivalóm. Szerintem azért jó a warez, mert én általában úgy csinálom, hogy letöltök egy játékot, megnézem,próbálgatom, aztán ha megnyeri a tetszésemet akkor megveszem! Fölösleges egyből megvenni, ha nem is tetszik. Miért dobjak ki rá pénz, hogyha egyáltalán nem biztos, hogy tetszik??!!
  • insp
    Nos, Ti félreértettetek:

Nektek muszáj játszani a legújabb játékokkal a megjelenés napján? Me'mér'is?
    Valami bajotok lesz, ha ez mégsem jön össze?

Biztos vagyok benne, hogy a neten tartózkodás jelentős része warezolásra megy el, szóval egy 512-es ADSL előfizetésnél az kb 10 ropi. Ebből vehetsz havonta 1 db új játékot, ami tényleg sovi. Vehetsz viszont 5 db EVM-es vagy 3 db akármilyen classic sorozatú régebbi játékokot is. (ami ugye már le tud kötni egy hónapig)

A régi kedvenceimet már mind megvettem eredetiben, akárcsak egy jó könyvet. Nem kell mindig a legújabb.

Én pont nem moralizálni jöttem, csak arra mutattam rá, hogy nem kellenne 1001.szerre is megideologizálni miért van szükség warezra.

Tévedsz: a saját fizetésemből élek, éppen ezért meggondolom mire költöm. Ebben benne van havi 1-2 játék is.
    Senkit sem hurrogtam le, egyszerűen lényegretörő voltam.

• sumi
    1:azért mert van netem ,még nem biztos,hogy játékonként megengedhetek magamnak több tizezreket....a kettőnek semmi köze egymáshoz...
    2:szten te neon gazdag csemete lehetsz ha igy beszélsz...vedd meg magadnak,azt élvezkedj..a többieket meg nem lehurrogni.......
  • BaziJoe
    Szerintem ez rohadt egyszerü akinek van annyi pénze,hogy gamét vegyen az nyisson magának agy külön oldalt mert az sose arrol beszél amiről mi ugfyhogy huzzatok innen!!!!
  • djcom
    Na jó akkor részemről a topic elhagyva.
    Köszönjétek a T.Becsületes embereknek
    -=bye=-
  • insp
    [OFF]

Akinek netre, gépbővítésre van lóvéja, az szvsz csendben lehet. Szóval legyen is csendben.

Ez az állandó "warezolok mert nincs lóvém" nem morális/erkölcsi, hanem jogi kérdés.

[ON]

• Imremagdi
    mi a bajod a warezzal? az összes game-ről szóló forum azért van, azért irnak bele mert van WAREZ, ha nem lenne a kutya se játszana egy játékkal
  • Breki33
    nem akarok beleszólni mert nagyon nem értek egyet vele
    de ezt írta "az lenne"

Szval neki sincs meg vszínűleg
  • sumi
    hát....ennyit a képekről.....megint volt 1 hangember....
  • djcom
    Hát mindenkinek megvan a maga problémája....
  • sumi
    mi van azokkal a képekkel??beszárad a nyálam !!vagy csak nem nagyzoltál,kicsirigó??
  • sumi
    én megvárom még fent lesz a neten,magasról sz@rok a boltokra.....valahogy az árak nem igen passzolnak a fizumhoz....ha minden olcsobb lenne nem lenne ekkora ,, kalózkodás"....éljen a warez...ha már van netem..
  • Vlala #162
    Szabyka leírta, hogy hol lehet megtalálni.
    9990 ft a CDGalaxisban. Ha sok, akkor zúzd a demót, két hónap múlva kétharmadába sem kerül majd.

Kezdem [censored] únni, hogy jön egy új játék, nyitnak neki egy topicot, és másról sincs szó, csak crack, crack...

djcom Nekem meg az lenne az első, hogy játszom vele, [censored] arra, aki nem képes megvenni, sőt, még szép screenshotokat is tennék fel ide, hadd csorogjon a nyálatok.
  • djcom
    Hát mivel már boltokban van itt nálunk is lassan egy hete és az Xpand Rally is,valszeg nem egyszerű a történet...
  • Imremagdi
    na

mivan már?

colin 5 se tudják feltörni ?

kezdek nyugös lenni
  • djcom
    Nem hiszem el,hoyg nem vette még meg senki.LOL
    Nekem az első dolgom az lenne,hogy publikálnám és csak utána játszanék vele!!!
    Vagy sf3DVD.Az meg gáz:::(
  • PeeTeR
    ez az elso jo hozzaszolas
  • sumi
    azért már megjelenhetne a neten................