1197
Colin McRae Rally 2005
-
tomo #236 ****************************************************************
Colin McRae Rally 2005 v1.0 [ENGLISH] Fixed EXE 02-12-2004
LoRdDaRk
File Archive [6.7 MB]
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Replace the original CMR5.EXE , PROTECT.DLL & MATHCPU.DLL files with the ones from the File Archive.
* Play the Game!
ok ezt te hogy ertelmezed? fixed exe ... -
Mentol #235 Ez nem crack...
Pont ezt írtam előzőleg. Ez a demohoz lett kiadva, valamiféle futáshiba-javítás. Én ezeket kipróbáltam, és nem indult el a game. Szóval akkor még nincs crack? -
tomo #234 miii? nem szerezted meg a jatekot , amig lehetett? :P -
#233 Vaoh! Király! És működik? Ha igen akkor a játékot honnét szerezhetem meg? -
tomo #232 na megjelent a crack
http://gcw.planetsilicon.co.uk/games/pc_colin_mcrae_rally_2005.shtml -
#231 És még mindig. :-( -
Mentol #230 Csá!
Én a GameCopyWorld-ön nem találtam törést hozzá. Vajon van már egyáltalán? -
vytraas #229 Szasztok. Kijött valami normálisnak tünő törés a gémhez! Erről más is tud valamit? -
#228 es meg mindig nem jott ki
faszomat, valaki csinaljon mar valamit! -
Alblink #227 nah mindegy leszedtem 3,5giga es nem reagal megy a kukaba,megerte leszednem.ha valaki nek osszejon mukodo verzioba az mondja meg honnan szedte. -
Alblink #226 En leszedtem torrentel 3,5giga iso.iso a neve de se alcohol-al se daemonal se win rarar nem lehet vele mit kezdeni ezt irja ki:The archive is either in unknow format or damaged
ez mit jelent,van ra valami megoldas,masnak aki leszedte mukodik?elore is koszi -
#225 nem tud csatlakozni a trackerhez evvel a hibaüzenettel. -
Alblink #224 a torrent inditasakor irja ki ezt,es nem megy a torrent?ha valaknek lejott volna irja le hogy beta e,vagy sem?koszi -
#223 suprnovan 2048mbnek van feltűntetve ami a torrentreactoron 3500 nak, a torrent file ugyanaz és nekem invalid passkeyt ír ki:( -
Fboy #222 ez a 3.5 gigás nem hiszem, de az a 2 gigás állítólag az, na majd meglátjuk -
Alblink #221 CSak annyit hogy ezt szedem le es 55szazaleknal tart,majd ha lejon adok tobb infot.szerintetek ez a 3.5gigas beta lehet? -
Fboy #220 eh, torrentreactoron meg most találtam vmi colin2005-t, de nincs hozzá semmi nfo vagy vmi, csak 1 3.5 gigás mdf van a torrentbe:) erről tud vki vmit? -
Alblink #219 En azt toltom,azhittem full honnan veszed hogy beta,amugy meg aki szinten torrentel tolti annak is 2048megat ir ki es kozbe 3500megas a game? -
Fboy #218 a suprnovás csak béta ha minden igaz... -
#217 nekem a suprnovas invalid passkeyt ír ki:( -
#216 melyik lapon? kijött miniimageben? -
#215 colin mcrae 2005 iso 2048 Mb találtam egy ilyet torrenten. -
#214 na: Colin tárgyal a Skodával. lehet hogy a 6-rész már arra fog koncentrálni -
#213 Nincs olyan verzió hogy monjuk Mini Imagevel működik? Legalább már olyan legyen. -
#212 nem mondod? tudom hogy mini images verzió van. rendes crackre gondolmta... -
#211 Igen?? És rendesen működik mint az Xpand Rally?? -
#210 Itt tudsz felőle érdeklődni! -
#209 TOCA 2 már rég fel van! -
#208 Ezt is feltörhetnék meg a toca2t -
#207 Na, ha már az Xpand Rally-t is feltörték ezt is megtehenék. :-) -
#206 Az is?! Hát neked van pénzed. Majd jól és elvessük a játékaidat. -
#205 Ilyet sem láttam még előbb a boltokba kerül aztán meg a neten még sehol sincs ... -
tomo #204 na? sehol semmi? -
#203 :DD oké köszi azért -
#202 Hagyd szerintem a picsába mert sz@r múgy is a game... a 2005-re koncentrálj inkább -
#201 HY SENKI NEMTUGGGGYA H. MI A BAJ ?? #182 -
#200 Az is bekerült a kosárba. :) -
#199 MM-ben 9990ft, mellette RBR 7990ft :D -
#198 Media M@rkt polcáról. -
#197 Elvileg iso még nincs.