1197
Colin McRae Rally 2005
-
#116 no nem fikázok itt tovább, mert ez a topik nem arra van...csak sajnálom hogy az RBR-nek ilyenekkel kell "versenyeznie" (piaci szempontból)...
szal jó játékot annak, aki "bírja"...
csumma... -
#115 jah, olajozott taknyon csúszkáló féltégla... -
#114 Hát nem tudom mi a gáz, mindenesetre jöhetne már az RBR. -
#113 ja...nincs oldaltartása a kocsinak, kanyar utáni kigyorsításnál (nem powerslide-olok) oldalmozog...én menet közben is észrevettem de a replayben látszik igazán...
...az az igazság hogy a colin sorozat a 3. rész után ugyanolyan...a 2. még egész jó volt, az 1. volt a legjobb...amúgynem az irányítás a gond hanem az autó fizikája...
...az igazi akkor is az RBR lesz...az Xpand meg talán multi funra lesz jó... -
#112 az se jött be mindenkinek... -
#111 Talán fel kellett volna rakni amit kér. -
#110 nekem meg az egyik fájlra vírust ír és csak úgy hajlandó elindulni hogy ha kikapcsolom a vírusirtót... amugy meg arcade-nak tökéletes^^ el lehet vele szórakozni míg kijön az rbr ^.^ e a replay-t nehogy nézzétek mert ott olyan hülyén mozog a verda mikor szakaszt mész nem is veszed észre de mikor visszanézed háát elég gáz -
PrOceSs #109 Elkezdtem reggel leszedni a demót, közben meg olvasgatni a fórumot. Kb 10%nál megszakítottam a letöltést. Nekem már a 4 sem jött be, pedig ForceFeedback-es kormánnyal is próbáltam! Tragikus:( -
djcom #108 Ma volt időm kicsit hosszabb ideig tesztelni,íme a véleményem:
A grafikával nem vagyok tulságosan elégedett,mintha a CMR4 szebb lett volna,bár kicsuszásnál a motion blur jól néz ki.
Hangok tekintetében hát nem az igazi még mindíg:(
Irányítás talán egy fokkal jobb mint a 4-ben,de van még rajta mit corrigálni.
A legjobban az dühít,amikor bizonyos helyeken simán át lehet menni a nagyobb bokrokon,fákon,de amikor megfogok egy pálcika nagyságú jelzőtáblát,olyan mintha falnak mennék.LOL
A gépigényt nem igazán értem,köv.config:
ASUS P4P800,1 Giga ram,(533),Radeon9700Pro,SB Live,P4 2,4
1024-ben full grafikán,5xFSSA tökéletesen fut,de időnként megáll(szaggat)minek nevezzem a képkb 1-1.5 másodpercig és ez rohadt idegesítő,mondjuk ez volt a CMR4-nél is.
Szal nem hiszem,hogy ez a game lesz az év rallys játéka,az Xpand sem,marad a RBR,de majd meglátjuk....
-
#107 Nálam nem indul, pedig letöltöttem az új Directx-et. Illegális operációt hajtottam végre és bezár. :( -
#106 Na kiprobáltam én is a demót de nekem az Xpand Rally irányitása jobban ment. -
#105 kimaradt:
4:uninst.... -
#104 hali.na,ez a demo is belopta magát a szivembe....
1:telepit
2:inditás
3:inditanám,ha nem üzengetne a tróger....(hiba üzi)
Szal,ennyit a cmr 2005-ről....
-
#103 Ja, meg ha be van kapcsolva az élsimítás, akkor sok helyen az úton rés van a polygonok között -
djcom #102 Na kiváncsi leszek rá most szedem...
Xpand rally-ról annyit,ha az irányítás ilyen marad akkor labdába se rúghat idén,de még tavalyiak közt sem..... -
#101 nos...
Volt egyszer egy rally-s játék. Úgy hívták, Colin McRae Rally 2. Aztán jött a 3: Szar autóhang, olajozott taknyon csúszó tégla tulajdonságaival felszerelt autó, olyan navigátor, hogy a 3. kanyar után beverném a képét. ez mind megmaradt, ráadásul a havas pályára azok a köcsög szerelők elfelejtették felrakni a szöges gumikat...
A 2-ben megmondta a navigátor, hogy kanyar jobbra, vedd 3-ban, az esetek 90%-ában úgy is volt. Namost itt mondja, hogy kanyar balra, vedd 6-ban. CSAKHOGY itt még bele sem mentem abba a kanyarba, amit 3-ban jobbra kellett volna bevenni. Teljesen szar!!!
Lehet, hogy ezt sem méltatom annyira sem, hogy letöltsem... -
#100 no hát...ilyen jó progi ez :D...
...bár ugye ez csak 70%-os...hát persze, fosmasters...majd talán a colin 20.0 100%-os lesz :DDD -
#99 a kurva annyát!!! Ha a refresh force el van indítva, baszik futni -
#98 Ez tenyleg irtozatosan otvar lett:(( Valami szornyen szar.
Akinek nem indul, az a DirectX 9.0C es a Windows Media 9-es kornyeken turjon:) Bar nem erdemes, mert tenyleg nagyon szar. Bar, jobb ha mindenki maga tapasztalja meg:)))) De aki arkados, annak valszeg tetszeni fog;P -
#97 arákegyeki, nem lehet az oka a 4.9-es béta ati driver??? -
#96 nekem sem indul... mondjuk nálam a 3, meg a 4 se akart elindulni, csak nagy szenvedések árán :P -
#95 nekem sem indul el
még a menübe se lép be:( -
#94 olindítom, villan egyet, mint ami el akar indulni, majd eltűnik
Tapasztalt valaki ilyet?
-
#93 amikor kijött akkor fel is raktam....agp4 miatt,azóta sokkal jobb a játék... a kolinnál problémám nem volt...most már van... -
#92 hát nem tudom...én már a videók alapján leszűrtem azt, amit most a demótól is "megkaptam"
"Hiszen mindenki az irányítás fizikáját kritizálja leginkább, ezen a téren pedig nincs összehasonlítási alap."
...már hogyne lenne: Rally Trophy, Rally Masters, Xpand Rally...és van aki már az RBR-t is tolta ps2-n...
"Annak idején a Colin3 -nak olyan bemutató videókat csináltak, hogy a 30 év múlva megjelenő játékok sem fognak úgy kinézni :) Ebben ügyesek Kódmaszterszék."
...azért túlzásokba nem kell esni...annak idején pont a Rally Trophy előzetesei sokkal jobbak voltak... -
#91 xp hom...saját,+vett.. -
Nyiri #90 Nekem is ez volt!
Directx 9.0c utan mar jo volt. -
#89 nem szereti a géped :(((...vagy az oprendszeredet... -
#88 Hali.Szal nálam ez a hibaüzenet.: A "0x0056ea55" címen található utasítás a "0x00000000"memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read".
bla-bla-bla.....
Akkor most ilyenkor mi van???? -
#87 sztem meg az rbr-t az fogja fikázni aki pl billről akarja tolni és azt fogja mondani szar a fizikája irányíthatatlan^.^ olvasgattam a forumokat meg automex-es haver azt mondta rbr irtózatosan nehéz kormány nélkül nem nagyon érdemes elkezdeni^.^ kormánnyal viszont shirály -
#86 Az X-pand Rally-hoz képest van összehasonlitási alap írányitásban!! -
#85 Innen talán gyorsabban lejön: Colin McRae 2005 SP Demo a HW.hu-ról -
#84 Annak idején a Colin3 -nak olyan bemutató videókat csináltak, hogy a 30 év múlva megjelenő játékok sem fognak úgy kinézni :) Ebben ügyesek Kódmaszterszék. -
#83 Én is leszedtem már ugyanaz a "fizika" mint eddig még egyenesben is szinte dobja állandóan a farát. Mind1 konzolosoknak jó lesz meg akik ezt szeretik.
Én várom az RBR-t meg a GTR-t. -
#82 Szerintem videón 1000x szebb és látványosabb a Colin sorozat, úgyhogy felesleges elszállni a még meg sem jelent "messiásokra" RBR, X-Pand, stb... azok még semmit nem bizonyítottak, úgyhogy szerintem kár őket a mennyekbe emelni.Majd, ha megjelent, kipróbáltuk akkor meglátjuk! Hiszen mindenki az irányítás fizikáját kritizálja leginkább, ezen a téren pedig nincs összehasonlítási alap. -
#81 nem változott semmi, nagy szar az egész...adtam neki egy esélyt, de ahogy vártam, elbukott...
még mindig ha nekimegyek egy útszéli karónak 100-al megáll a kocsi, a karó meg kicsit megdől, hihi...
de akinek tetszik, annak jó játékot!!! csumi!
...gyorsan megnézek egy RBR videót :D... -
#80 uristen ez valami parodia?:) -
#79 En is elmondanam a velemenyemet... Ha azt a par uj effektet levennenk a gamerol, ami bent van, akkor ezt mondanam:
99 ben ez mar nagyon gyenge game... De most 2k4 van nemde?! A colin 4 szarraveri ezt a mocskot... nem tom mit csinal a codemasters, de latvanyosan fejlodik vissza a game... a fizika most mar tenyleg zero, szinte nem tornek az autok, nekiszallok 150 el egy fanak, aztan semmi...:) rohejes... en velemenyem, meg a letoltest sem erdemli meg... a kepek amik korabban jottek... hat nagy atveres az egesz... -
#78 nekem is megy directxC-vel
1. miután belőttem kormányt, nekem se működött a bill. rendesen...de nem fagy le mert a kormánnyal!!! tudok navigálni a menüben...azannya!!!
2. colin2005 a cmr2 kicsit feljavitott motorjával...pfff...még mindig szögletes utak, hegyes bukkanók (poligonszegény), néhol kétsávos sztráda (német stage)...rövid szakaszok...
3. a peugeot jól néz ki :)
4. a fizika még mindíg otvar, nem sokat változott a 3-4 óta...a kocsinak még mindíg semmi oldaltartása...
5. a pályák rondák, de változatosak, viszont a szakasz rövidsége miatt már túlságosan is...
6. az deadzone-t hiába állítom nem menti el...
...egyelőre ennyi, még próbálgatom 1 órát hátha változik valami...de nem hiszem...
RBR RULEZ!!! -
#77 honnan szedted le a direct xc-t???
en a microsoft oldalarol szedtem le. megse megy..erdekes...