1197
Colin McRae Rally 2005
-
Tockos #396 Én is feltettem a Polish Patchot és mégis kidob a car setup-kor,igaz én a DVD-rol utána átirtam Whole_E.lng-t és most nem lengyel hanem ismét angol a nyelv. -
lpeter #395 Colin McRae Rally 2005 Patch 1.1 activation serial-t keresek.
PeeT.
-
#394 Kidob, csak a Polish Patch-al megy a dolog. Azzal viszont jó. Mondjuk tudom nem egy egyszerű nyelv,de én már mentem vele pár karikát és nem dob ki se car setup se semmi. Azt hiszem ma adtak hozzá ki egy Ultima FIX -et ( Colin McRae 2005 Fix(Ultima Release) de nekem még nem jött le mert nem akart beindulni az a torrent ahol találtam. -
#393 nem tuggya senki,lehet hogy valami codekhiba,de tuggya a rák -
Tockos #392 Olvasgatom a fórumot de eddig nem találtam valaszt. Mi a megoldás hogy ne dobjon ki a car setup-kor a windowsba?Légyszi segitsetek -
#391 és ez a cucc hogy müxik? -
#390 Nekem a demó bejött..a fullt meg ma próbálom ki...Szerintem teljesen más a két játék amúgy. -
#389 ez a game vmi hatalmas szardarabka. valaki azt mondta hogy jobb mint az xpand, szerintem az nincs magánál. colin 1 & 2 rulz. -
#388 kiprobáltam én is,a grafika tényleg javult,de csak az autok kinézete,a környezet ugyanaz,a törés viszont sokkal jobb,kopik a festék ilyesmi,ha jol vettem észre jobban is koszolodik a verda,de a mozgás az gáz(pattog meg mittomén)sztem még az arcade szintet sem üti meg
remélem javitanak rajta,mert ezzel a szintel csak fogyatékosok játszanak vele,a 04még egész "jo" volt azzal még el is voltam,de ez igy ebben a formában kuka sajna
nekem nero fönt van,és megy melette,viszont carrierben setupra lépve kidob valami kreálási hibával -
#387 ahhoz képest 0
-
steweee #386 a richard burns rallyhoz képest mennyire élethű az irányítás ? -
Mentol #385 Hát, nem tudom...
Én és az ismerőseim játszottunk elég sokat a 04-vel, és nem tűnt olyan rossznak. Sőt, a netes játék elég élvezetes volt. Az irányítás éppen jó, a fizika nem a legjobb, de épp ezért jól játszható. A grafika szerintem a 2005-ben már igen szép(habár az Xpand Rally tényleg szebb).
Szerintem nem olyan rossz játék ez. Az igaz, hogy olyan, mintha a 04-vel játszanék idei színvonalon(grafikailag). Azaz, nem sok újdonság van benne. -
#384 Akit érdekel egy MOMO racing(tökéletes állapot,néhány játékóra van csak benne) 27k-ért dobjon privit. -
#383 -
Travelos #382 elindul, de a car setupnál azonnal kidob a desktopra
viszont kiadtak egy 1.1-es javítást
csak az a baj, hogy nem találok hozzá nodvd patchet, anélkül meg nem akar elindulni
valaki tud hozzá? -
#381 ja,ebben a játékban egy dolog nagyon élvezetes,mikor uninstallálod... -
#380 nerot uninstalláld nálam ez volt a problem, de sztem nem éri meg egy hatalmas szarkupac az egész -
romero83 #379 Nállam is ez van..PROTECTION ERROR.
Help -
V Carter #378 Hali!Meg tudná nekem valaki mondani miért van az hogy elinditom és csak egy fekete képernyő jön be utánna meg valami PROTECTION ERROR.Mi a baj? -
#377 ez tudod mi?
egy trágyakupac de tényleg
ekkora ocskát még életembe nem láttam...:(
mondjuk öszinte legyek én nem csalódtam a 2004 után sőt ezt vártam szal hozták a formájukat a srácok...
ocsmány okákék az öszes colin, mondjuk a 2 kivételével mert az eddig a legjobb akárki akármit mond többi meg megy a sunyiba.. -
#376 -
#375 értem persze,a colin szar,ezzel egyetértünk -
#374 ne szidjátok az év leglúzerebb rally-s game-jét -
#373 de majdnem :)). nem is az a lényeg. gondolom érted miről beszélek -
#372 de mondjuk még a rbr se 3 gb -
#371 minden rész egyre terjedelmesebb volt eddig.
de h mi a rák ebben 3gb??????
az rbr még ok h dvd-s , de eeeez?
-
#370 faszom a starfuck-ba,leszarni ezt a csomó colint!
három gigát leszedni se érdemes,nem még megvenni -
#369 Ü Ý ŰŰÜ
ÜŰÝÞÝ ÞÝ ÞŰ ÞŰ
ÜŰŰÝŰÝÜÜŰÜ ŰŰ ÞÝ
ÞŰŰŰŰŰŰÜÜŰŰŰÜŰŰÝ Ű
ÞŰŰŰŰŰßÜßŰßÜßŰŰ ÞŰŰÝ
ßŰŰŰ ÞŰÝ ÞŰÝŰ ÞŰß
ÜÜßÝŰ Ű Ű ŰÝ ÞßÜÜÜ
ÜŰŰŰŰÜÜßß ßßÜÜŰŰŰŰŰ
ÜŰŰŰßßŰ ÜÜÜŰ ŰßÜßŰŰŰÜ
ÞŰŰŰÜŰß ŰÜÜÜÜŰ ßßŰŰŰŰÝ
ŰŰŰß ßßßßß ŰŰŰ
ÞŰÝ Ü ŰŰ Ü ÞŰ
ß ÜÜ ŰÝÞŰÞÝÞŰÜ ß
ŰŰÜÜÞŰÝÞ ŰÝŰŰ ÝŰ
ßßŰÜŰŰ ŰŰŰŰÝÞÞÝ ÜÜ
ÜŰŰŰŰŰŰŰŰÜßŰŰŰÝÞÜ ÜŰß
ßß ßß ÜÜÜŰŰŰŰŰ ŰÝÞÜŰŰ
NoSFeRaTU ŰÜßßßßßßÜŰŰ ßß
ÞŰŰŰŰ ŰŰŰßÜŰÜ
ÜÜÜÜ ßÜßÜ ÜßÜßßßÜÜÜÜÜÜÜ
ÜŰŰŰßßŰŰŰŰŰŰŰß ßŰŰŰŰŰŰŰŰÜÜßŰŰ
ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͸
³Ý PRESENTS Þ³
ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵
ÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͸ ÖÄ ÄÄÄÄ Ä ÄÄÍÍÄÄ Ä ÄÄÄÄ Ä¿
ÚÄ´Ý RELEASE INFO ÞÃĽ ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß À¿
Ű ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵ Ű
Ű Ű
Ű [ Type........ Fucker of CDRom Protections ] Ű
Ű [ Cracked by ................... NoSFeRaTU ] Ű
Ű [ Site ........... www.Project-StarFuck.tk ] Ű
Ű [ Russian .... [email protected] ] Ű
Ű [ Deutsch ..... [email protected] ] Ű
Ű [ Release date .............. Dec 06, 2004 ] Ű
Ű Ű
À¿ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÚÙ
Ezzel inditottam el a kicsikét....nincs lehuzogatás-feltologatás (cd)..
StarFuck
ez a Ti progitok....
-
#368 jaja -
tomo #367 nem veletlenul nem akarodzott senkinek venni a faradsagot, hogy feltorje. es nem veletlenul vettek meg rá a legkemenyebb masolasvedelmet.
szanalmas.hu -
#366 huhh...ez istencsászár beszólás volt -
#365 nyugi ember...colin PoWa -
#364 Miez 3gb????
2005????????? egy deka 2005-ös kocsi sincs benne hol azj peguto hol a átalakitott ford HOL????? mi a szartért adták ezt ki ugyan az mint a 4 csak szarabb az irányitása miez????????????? szánalom............... -
#363 bár ahogy itt olvasom a dolgokat nem csak én vagyok így vele -
#362 szevasztok. Nem tudjátok mi lehet a baja ennek a sza****nak mert az van hogy carrierbe belépek oszt 1 darabig megy aztán amikor a service park jön viszek 1 oldalrát a repairra oszt minden ok nélkül kib****sz az asztalra -
Travelos #361 Van 1.1-es patch, ez működik no-cd crack nélkül? -
Scafi #360 Akkor senkinek semmi epkezlab otlete a 350-es hozzaszolasomhoz? -
#359 hát sose tudod meg miből maradtál ki -
Jhon Balu #358 nemvesztel vele semmit! -
Alblink #357 Szerintem a 6-ot se,mire kijon jon a 7-et.