1197
Colin McRae Rally 2005
-
#356 Letettem róla inkább nem szedem le.Ugyis mingyá jön a 6 :) -
Alblink #355 Koszi.az nem jo.ha valaki rátalal egy angol nyelvcsomaghoz az szoljon -
#354 kipróbáltam és nem müxik -
Alblink #353 Hi valaki mar probalta ezt eng 1.0 fixed?:http://m0010.gamecopyworld.com/download.php?d=2004&f=ColinMcRae2005!zip
nekem nem megy vele de a lengyel patch nelkul sem.valaki probalja ki hogy mukodik e neki vele es hogy angol lesz e.koszi -
#352 asszem a lengyelek most öröm mámorban úsznak :)
ui.: most érti meg igazán az ember azokat akik állandóan sírnak a játékok magyarosításáért :) -
#351 lószart akkor inkább várok pár napot vagy hetet... -
Scafi #350 Megy polish pach nelkul is de carrier modban kilep ha allitani akarok az auto tulajdonsagain! Ha nem nyulok a beallitasokhoz tudok jatszani vele! De hat aszfalt gumival havon......
Valakinek egy mukodo otlet?
Vagy kenytelen leszek lengyelt tanulni! -
#349 igazad van, már rájöttem én is:( de a megoldás engem is érdekelne -
#348 úgy hallom a car setup-nál kilép..nekem is
ha felteszem a lengyel patch-et akkor müxik(car setup)...de milyen embertelen nyelv az....fakken -
Drex #347 :DDD
30 percig birtam a gépemen tartani :))))
ez egyre szarabb :) -
Gabor_(HSF) #346 Hát ..nem rossz de a 04 jobb volt sztem,ez meg bugos is és igy elsőre sokkal könnyebbnek tünik mint az előző -
antijedi #345 del a game..., ez még előzőeknél is fosabb lett...., aszitem cmreken má nem tudnak tovább rontani..., tévedtem... -
Scafi #344 Viso: igaz hogy megy polish pach nelkul is de carrier modban kilep ha allitani akarok az auto tulajdonsagain! Ha nem nyulok a beallitasokhoz tudok jatszani vele! De hat aszfalt gumival havon......
Valakinek egy mukodo otlet? -
#343 ezerszer jobb :) -
Gear #342 Megvan és szerintem is jobb....szerintem ;) -
#341 Nem kell elindítani a polish pach-et megy anélkül is! -
Scafi #340 Ti azt hogy oldottatok meg, hogy ne csak lengyel nyelven menjen a menu? Mert en ha leszedem a lengyel nyelvet nem indul el!
Segitsetek pliiizzzz! Nem nagyon vagom a lengyelt! :-( -
HellBurner #339 Akkor megnézem.
a 7-vip azthiszem fent van -
#338 amúgy a colin 2 volt nagy -
#337 látod,ez baj!! az xpandnál a demóba iszonyat szar az irányitás,de a teljesbe teljesen más!
Rendesen meglepődtem,hogy a demó után ennyit változott -
HellBurner #336 Életem három legjobb rally játéka
Network Q (ugye még emlékeztek?)
Colin 2
RBR (a legjobb. kormányal eszméletlen)
Az x-pand rally nekem is ennyi volt: két kanyar, megnéztem hogy törik a kocsi, uninstall (ez a demo volt, de ezek után fel se raktam a teljest) -
#335 ha nincs még meg,próbáld ki az xpand-ot,tuti jobban fogsz szórakozni,mint ezzel -
#334 jobban jártál -
Gear #333 +oldottam. "uninstall"colin5. -
#332 nem lehet,hogy ugyanaz a baja,mint a 3,4 résznek?
Ha igen,akkor szedjetek le minden codeket,meg nero-t,meg ilyeneket,és akkor elvileg megjavul. -
Gear #331 Engem kidobál deskre, de levanszarva.uninstall:P -
#330 Ezt kérdeztem én is, egy kicsit bosszantó, de legalább nem csak nálam csinálja -
#329 Nálatok van olyan probléma, hogy Finaldban a championship tök elején, rámész a car setupra és kifagy? -
#328 a colin egy szar. mindenki reménykedik mikor kijön a következő rész,de a második résztől kezdve "vége" van a sorozatnak.
-
Jhon Balu #327 hát nemtudom
most raktam fel és ki is probáltam mitmondjak...
ugyanojan mint a többi része (sajna) többet vártam az ujj részétöl.. -
#326 ezt mondtam !
papírkocsi egy doboz a verda...eléggé fostalicska az benne -
davos80 #325 A Colinban nevetséges az irányatás, úgy viselkedik az autó mint egy doboz. A hangok szarok, játékélmény 0. Ugyanaz mint a 4 vagy a 3. -
davos80 #324 Az irányítás, grafika, beállítási lehetőségek (tuning, stb)
ezerszer jobbak. -
#323 Nektek nem lép ki a játékból, ha az autó beállítását akarjátok változtatni? Nálam mi lehet a gond? -
#322 hát szerintem meg ha arcade rallyról van szó,akkor az xpand sokkal jobb,de ha másban nem,grafikában ezerszer jobb -
Scafi #321 En sem ertem miert istenitik paran az x-pand rally-t! Ha vacaknak tartjatok a colint, akkor az x-pand meg vacakabb! (szerintem)
Egyenlore nalam a colin viszi a palmat!
A RBR rallyrol meg annyit, hogy nem "egyszeru" embereknek talaltak ki! En nem vagyok annyira fanatikus hogy napokat szorakozzak a beallitasokon, hogy tudjak vele 50 metert egyenesen menni!
Ez persze csak az en velemenyem volt es tiszteletben tartom a masok velemenyet is! -
#320 jah meg a törést azt kihagytam és az sem rossz !!!
ricsárd rallyt nem szerettem mert az élethű volt nagyon és újból meg kellett tanulni rendessen vezetni a kocsit :D
de itt amatőrők is mehetnek rendessen mint én :D
annyira nem vok oda a rally-ért de szeretem
nálam inkább FPS-ek viszik a pálmát , főleg a jók
Riddick is the best :P -
Mat #319 Nha én is kipróbáltam. Nekem tetszik. Tehát nem tudom, hogy az Xpand Rally-t miért dícsérik annyian, de nekem az a játék annyira nem jött be hogy feltettem mentem egy kanyart és uninstall.Sztem sokkal jobb ennek az irányítása, meg minden.Szal nekem teteszik. (na mindjárt jönnek az oltások! :D) -
#318 nah egy rally után így állunk :
alapjáva véve nem rossz !
nekem jobban bejön ez az írányítás , tetszik az ütközés közben a rázkódás és a háttér elhomályosítása , környezet jó , hangok annyira nem , graf átlagos , menü a megszokott
ami rossz hogy a kocsik olyanok mint egy papírautók vagy medzsboxok :D
kb ennyi
(most billel nyomtam , de hamarossan megkapom a kormányt stb...t is) -
#317 1 perc és lennt lesz és telepít ... enjoy :P