Colin McRae Rally 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Xpan Rally és RBR Rally rulez!!!!
Next PC upgrade: 2022
És még valami. Az út menti akadályok már elmozdulnak: nagyobb kövek és útmenti karók nem viselkedtek bentonfalként, hanem a köveket odébb lehetett tolni, a karók között pedig volt olyan, ami simán kitört, és volt olyan, ami csak meghajlott.
A kocsit szépen meg tudtam törni, köszönhetõen egy gyönyörû piruettnek. És ez még csak 70%-os készültségû. Szvsz jó lesz ez.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
UK pálya: 26.
Germany pálya: 32.
Sweden pálya: 28.
Csak 4 magyar regelte magát az oldalra.
Xpand Rally odaérhet a 2. helyre ha az irányitást kicsit fejlesztik.
Ez is odaérthet a 2. helyre de ahhoz CSODA kéne 😊)
My Life for Freedom!
Néhány dolog:
- A hangok a 03-ban voltak sztem a legjobbak, ott tényleg annyira recsegtek, mint a valoságban.
- A törés a 04-ben volt a legjobb, heavy damage beállitással néha egész élvezetes balesetek adódtak. Ebben a 05-ben még HEAVY DAMAGE esetén sem lehet roncsátörni a kocsit!! Biztos a hülyegyerek amcsi 14 éveseknek tul nehéz volt még a normal damage is. Amcsikra azért gondolok, mert ebben a demoban KM/H nem állithato be, mint ahogyan magyarként sem autozhatunk.
- a fizika/irányitás... pf.. a legkritikusabb rész. Még mindig a saját tengelye körül forog a kocsi, különösen megcsuszásoknál és lassu haladásnál illuziorombolo. És ez akár aszfalton is van, hiszen az aszfalt mindengol onosesõ utáni állapotában találhato meg a colin03 óta. Tapadás nincs. Ha keresztülcsuszol egy uton, észre sem veszed pl. a szántoföld-aszfalt-szántoföld közötti váltásokat... csak a gfx figyelmeztet, hogy ott bizony ut volt... 😄
- ha már GFX... egyértelmüen nem lett rosszabb, csak az elvárások nõnek. Codemasterkénél megállt az idõ öt éve, azota polirozgatják a motort, mindhiába. Egyre ujabb directxet követel a program, a látvány pedig SOHA, SEMMIT nem változik, immár a colin02 óta 😄 A kocsi talán, ami a 02-03 váltáskor szebb lett, a táj ugyanaz a colin01 poligonszegény világa. 😞
Most pedig kiragadnék egyet a codemaster fiuk agyszüleményébõl:
Az atomvihart is kibiro, utszéli figyelmeztetõ rudacska. (képemen pirossal bekarikáztam)
140es temponál szegény soförünk szemei elõtt elmosodik a táj, ha ebbe a föld alatt nyilván 25 tonnás betontömbbel megerõsitett kis edzettacél-titánium botocskába hajt... mind1, fogadjuk el, hogy ez csak magyarorszégon készül habkönnyû müanyagbol.
Codemasters! Anyád!
Forza.
Forza.
Szted a colin sorozat egy igazi fejlõdõ sorozat? Az újabb részek mindíg sokkal jobbak az elõzõnél? Mert ha ezt hiszed, akkor sajnállak...
Ha játékfejlesztéssel/készítéssel foglalkoznék nem hoznék ki olyan programot, ami mindíg alulmarad az elõzõ résszel szemben...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ezért speciel nem a játékot kell szidni
akinek meg inicihiba van rakja már fel azt a directx-et

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nektek semmi sem tetszene. Ez a legkönnyebb, mindent leszólni. Kiváncsi lennék, hogy a nagy észosztók mire lennének képesek, ha meg kellene egy játékot csinálni.
Semmire!
Sok hülye idióta!!!
CMR FOREVER!!!

a codie rájött, elég a felületes srácoknak fejlesztgetni, nyomni kell a hipozott képeket orrba szájba, nõ a hype, kinyomni a játékot sf3 védelemmel és kész a siker 😄
sajnálom, hogy ennyire jol megy egy ekkora csaló cégnek.
Forza.
...de azóta...RIP CMR...
szal jó játékot annak, aki "bírja"...
csumma...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
...az az igazság hogy a colin sorozat a 3. rész után ugyanolyan...a 2. még egész jó volt, az 1. volt a legjobb...amúgynem az irányítás a gond hanem az autó fizikája...
...az igazi akkor is az RBR lesz...az Xpand meg talán multi funra lesz jó...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A grafikával nem vagyok tulságosan elégedett,mintha a CMR4 szebb lett volna,bár kicsuszásnál a motion blur jól néz ki.
Hangok tekintetében hát nem az igazi még mindíg😞
Irányítás talán egy fokkal jobb mint a 4-ben,de van még rajta mit corrigálni.
A legjobban az dühít,amikor bizonyos helyeken simán át lehet menni a nagyobb bokrokon,fákon,de amikor megfogok egy pálcika nagyságú jelzõtáblát,olyan mintha falnak mennék.LOL
A gépigényt nem igazán értem,köv.config:
ASUS P4P800,1 Giga ram,(533),Radeon9700Pro,SB Live,P4 2,4
1024-ben full grafikán,5xFSSA tökéletesen fut,de idõnként megáll(szaggat)minek nevezzem a képkb 1-1.5 másodpercig és ez rohadt idegesítõ,mondjuk ez volt a CMR4-nél is.
Szal nem hiszem,hogy ez a game lesz az év rallys játéka,az Xpand sem,marad a RBR,de majd meglátjuk....
My Life for Freedom!
1:telepit
2:inditás
3:inditanám,ha nem üzengetne a tróger....(hiba üzi)
Szal,ennyit a cmr 2005-rõl....

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Xpand rally-ról annyit,ha az irányítás ilyen marad akkor labdába se rúghat idén,de még tavalyiak közt sem.....
Volt egyszer egy rally-s játék. Úgy hívták, Colin McRae Rally 2. Aztán jött a 3: Szar autóhang, olajozott taknyon csúszó tégla tulajdonságaival felszerelt autó, olyan navigátor, hogy a 3. kanyar után beverném a képét. ez mind megmaradt, ráadásul a havas pályára azok a köcsög szerelõk elfelejtették felrakni a szöges gumikat...
A 2-ben megmondta a navigátor, hogy kanyar jobbra, vedd 3-ban, az esetek 90%-ában úgy is volt. Namost itt mondja, hogy kanyar balra, vedd 6-ban. CSAKHOGY itt még bele sem mentem abba a kanyarba, amit 3-ban jobbra kellett volna bevenni. Teljesen szar!!!
Lehet, hogy ezt sem méltatom annyira sem, hogy letöltsem...
...bár ugye ez csak 70%-os...hát persze, fosmasters...majd talán a colin 20.0 100%-os lesz 😄DD
Akinek nem indul, az a DirectX 9.0C es a Windows Media 9-es kornyeken turjon😊 Bar nem erdemes, mert tenyleg nagyon szar. Bar, jobb ha mindenki maga tapasztalja meg😊))) De aki arkados, annak valszeg tetszeni fog;P