1197
Colin McRae Rally 2005
-
#436 Ezt megoldottam, de a kkormányosat nem!:(( -
#435 ÁÁÁ!!Segitség!Láttam itt a forumon a Whole_E.Lng -t betettem, és nem tudok elindulni és semmi!Nem tudom irányitani a verdát! -
#434 Hali!Tudnátok segiteni?Nem tudom rendesen beállitani a kormányomat!Olyan h. forgatom már félig elforgattam és egyenesen megy!!!Van vmi megoldás esetleg? vagy semmi:(THX -
Alblink #433 Na vegre kitudtam probalni a fix-nek koszonhetoen angolul(novideo parancsal indult el).Szerintem egesz jo lett ez a 2005,a 4-hez es a 3-hoz viszonyitva.hangulatos grafika,az arnyek nagyon bejon,az iranyitas is egyesz jo,a hangok eleg szarok lettek.sok kocsi,meg jo palyak vannak benne. -
#432 #415 megoldás...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#431 De nekem nem megy, ha nem lengyel Patch van fenn akkor el sem indul a game...már amúgy is +szoktam lengyel nyelvet 3 napja így nyomom.
TAK ? :) -
#430 Megvan :)
Data/Strings ... jó csak utálok keresgélni elöbb írkálok ;-)
-
#429 x:\Colin McRae Rally 2005\data\Strings - könyvtárba
#428 Ezt a Whole_E.Lng file-t hova kell dobni ?
nfo-ban nem láttam :)
-
#427 Tudom , hogy nem ide tartozik de nem tudtok valami törést az Xpand Rallyhoz , hogy megnyissa az összes pályát ?Valmit letöltöttem egyszer de nem találom hová kell bemásolni .Írja ugyan a readmi file de olyan könyvtárat nem találok a játékomban .Ha valaki tud segítsen mert az xpand Rally oldalon nem sikerült megtudnom semmit !Thx. -
zsotee #426 "D:\Colin McRae Rally 2005\CMR5.EXE" NOVIDEO
Így csináltam és továbbra sem müxik :(
Már jönne be a game, legalább is gondolom, de bevágja ezt a Protection error hibaüzit. Nero 6.6.0.1 volt csak fenn íróprogramként, de az is uninstall-t kapott, szóval nemigazán értem mitől lehet még ez a hiba.... -
#425 ami oda van írva P -
bfocus #424 felraktam a patch-et de kér valami kódot!!!
mit irjak be? -
#423 Köszönöm szépen ! -
#422 a korábban már leirt módszer múködik
fél oldalt kéne visszaolvasnod P -
#421 szerintem egész hangulatos kis game..legalábbis a carrier része az biztos :)
ne ítélj elsőre... -
Tockos #420 En is letoltottem az optionsos cheatet megnyiltak a pályák és az autok
,csak az upgredokat és a carrier modban a versenyeket nem sikerult megnyitnom.Ti hogy vagytok vele? -
#419 Módosítsd a Colin 2005 parancsikonját igy:
tulajdonságok,általános,cél CMR5.exe után írd be NOVIDEO -
zsotee #418 Sziasztok!
Xp sp1 alatt mielött bejönne a game, nyomat a háttérben egy protection error-t, és marad a fekete képernyő :(
Ez ki lehet valahogy kerülni, vagy van valami megoldás rá?
Nagyon szeretném már kipróbálni.. -
#417 Itt a megoldás a problémádra :
Az oldalon klikk MIRROR2-re!!
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2004&f=CM2005_OPTIONS!zip -
#416 steweee:
ha nem értesz a dolgokhoz minek telepíted őket (ad-aware/ad-watch)
persze,hogy engedélyezd mert különben nem indul (registry-hez hozzá kell adni) -
#415 bocsi csak épp jáccottam vele :)
szal nem olyan rossz ha adsz egy kis időt neki...
megoldás car setup-ra (angol nem lengyel) -
Tockos #414 Mukodik a car setup angolul de hogyan? Mert nekem csak lengyelul sikerult hogy ne dobjon ki a win-be -
steweee #413 most telepítettem, és nem akar elindulni. valyon starforce- védelem van rajta, és amikor majdnem befehezi a telepítést az ad-adaware jelez hogy hozzá akar piszkálni a vindóz registryhez és meg nem engedem. lehet hogy ez az oka ? csinál vmi rosszak a starfoce védelem ha fennt van ? -
#412 hölgyeim és uraim itt a várva várt pillanat (kinek-hogy)
de a lényeg müködik rendesen a game és a car setup is ANGOLUL természetesen!
jó játékot... -
#411 Jól kezelei kormányt ( Microsoft FFB), nekem tök bejön a gém. Igaz marha könnyűre sikerült, de nekem ez kell...mert nincs időm az igazi szimulátorra. Tehát ez nem az, nem szimulátor semmi köze hozzá...igazán ezért nyomtam a Flat Out-ot is, dzsázd dö fán !
Megyek is vissza játszani .
-
#410 Mert az az X-BoX-os verzióra van elkészítve, csak X-Man kéri, hogy próbáljuk ki, megy-e a PC-sen is... NEM MEGY.
Joker Hun #409 Szia nekem is ez a cod van meg de nem fogadja el neked vagy másnak jó? -
#408 SG könyvtár??? Az Sg mindenütt ott van? -
Gibro #407 Hoo nálam is ez a helyzet... -
#406 Szia ! Én letöltöttem ezt a z options file-t amiről írtál - természetesen már átírva -kicseréltem az eredetivel és minden tök szuper megnyitott mindent csak éppen a texturák megfordultak a játékban !!! Mintha tükör ből nézném !Miért van ez ?Egyeébként hogy kell azt a Hexadecimális megnyitást ?( Hátha olyan is át van írva nálam amit nem kéne...)Ha tudsz segíts, kérlek ! -
Ha nincs kedved végigjátszani a játékot vagy csak kiváncsi vagy az autókra és a pályákra
csináld a következőt:
Nyisd meg Hexadecimális formában a SG könyvtárban lévő OPTIONS fájlt,és az első sorát módosítsd a következők szerint:
eredeti sor: 07 00 00 00 64 64 64 02 00 00 00 00 00 00 00 00
írd át így: 07 00 00 00 64 64 64 02 00 00 00 00 FF 00 00 00
A lényeg a két F betűn van a többi nem érdekes!!
Mentés és kész! -
#404 Tockos azért nem működik mert PS2-re készült a magyarítás -
#403 A kód: LUQJGU030302-MZVGDZYXYXYW -
Nadi #402 Cső!Ha online akarok nyomni milyen kulcsot kell beírni?
Légyszi segítsen valaki. -
Tockos #401 Magyaritást hogy nem adtak ki?Dehogy is nem a www.magyaritasok .hu ott van csak nekem nem mukodik. -
#400 Szar. Mi lenne?
Ha online akarsz akkor olvasd el az NFO-ját ott van benne egy serial -
#399 Nem adtak ki semmit! -
Tockos #398 Es mi van a Collin magyarítással a portálon létezik csak mikor feltettem akkor a játék elején már kidob a win-be -
Nadi #397 Cső!Ha online akarok nyomni milyen kulcsot kell beírni?
Létszi segítsen valaki.