1197
Colin McRae Rally 2005
-
#156 Tudom, hogy nem illik leszólni a topic játékát, de CMR 05 irányítása egy szóval siralmas lett. Nekem még csak a demó van meg, de meglepődtem, hogy ennyire aláadták az irányítást a fejlesztés során! :( Viszont a kocsik nagyon szuperek, főleg az EVO Pajero, a Dakaros! Azt kell, hogy mondjam, hogy Richard Burns Rally RULEZ! Főleg RULEZ, hogyha kiadják majd hozzá a multiplayer cuccot! -
djcom #155 igen kijött.Telefonon megkérdeztem -
Szabyka #154 elivleg a colin2005 mar kijott ...
www.cdgalaxis.hu -
#153 És a hl2 mikor..... -
#152 Amikor a HL2:) Azaz nem érdekel:D -
#151 napot!ez mikor jön ki?? -
Szabyka #150 Pontosabban az Sp demo megy az Mp meg nem :( -
Szabyka #149 Feltettem a dx9c-t, a full megy a multidemo meg nem ... -
#148 Üdv!
Ment már valaki a multival kormánnyal? csak mert a holt játékot nem tudom 0-ra levenni, mert nem engedi menteni. Ha valakinek sikerált, akkor árulja már el hogy hogyan?...köszi -
#147 ja, kell neki a "c" verzió...bár valakinek úgy sem indult el, de nekem pl. igen, miután felraktam... -
Szabyka #146 Xp alatt vajon a directx miatt nem indul ? -
#145 thx -
#144 úgy hallottam win2000 vagy XP kell neki...98-at és Me-t nem támogat... -
#143 Win98SE alatt valakinek megy? -
#142 Hát azért itt is megakadsz abban a fél-szer feles oszlopban amit a voloságban széjje hasítana.Azokól a fehér utjelző rudakról nem is beszélve ezért lol ez.
Xpan Rally és RBR Rally rulez!!!! -
Nyiri #141 5. resznel ideje is volt mar. -
#140 Tegnap kipróbáltam a CMR2005 demóját. Hiába fikázzák itt nagy elánnal, nekem tetszett. Az irányítás a legjobban a havas pályán tért el a CMR04-ben mexokottól, de ha lehet, akkor előnyére változott. Engem nem zavar, hogy arcade, így élvezetes. Előtte a XPand Rally demóját is kipróbáltam, és ott képtelen voltam irányítani a járműveket, itt viszont egész jól ment mind a 3 demóbeli autóval, de a Peugeot 206-os volt a legjobb.
És még valami. Az út menti akadályok már elmozdulnak: nagyobb kövek és útmenti karók nem viselkedtek bentonfalként, hanem a köveket odébb lehetett tolni, a karók között pedig volt olyan, ami simán kitört, és volt olyan, ami csak meghajlott.
A kocsit szépen meg tudtam törni, köszönhetően egy gyönyörű piruettnek. És ez még csak 70%-os készültségű. Szvsz jó lesz ez. -
#139 Az a lol az egészben hogy a Colin 4-nek is csak a demójával mentem időre azt a fullt kiirtam de fel sem tettem.Majd ha kedvem szottyan előkapom azt gyite. -
#138 Na befejeztem.Többet nem megyek jó igy a helyezésem ahogy van.
UK pálya: 26.
Germany pálya: 32.
Sweden pálya: 28.
Csak 4 magyar regelte magát az oldalra.
-
#137 :D
sztem ne érjen oda, süllyesztöbe vele ;) -
#136 Az tuti tarolni fog nem kell parázni.
Xpand Rally odaérhet a 2. helyre ha az irányitást kicsit fejlesztik.
Ez is odaérthet a 2. helyre de ahhoz CSODA kéne :)) -
#135 Teljes mértkékben egyetértek. A fizikai és az irányáítás nagyon gáz, tényleg csak kis porbafingóknak fejlesztik, látszik a grafikán is, sok szín blur, meg minden szar. Remélem a RBR tényleg jobb lesz és sikere is lesz. -
steweee #134 kipróbáltam. konklúzió: egy rakás fos ! a k*** anyjukat hogy nem bírnak egy normális autós játékot írni, mert csak a tizenéves hülyegyerekek a célközönség! egyszer gondolhatnának az idősebbekre is, vagy akik realisztikus autós játékkal szeretnének játszani. a viper racing ezeréves játék, de százszor felülmúlja a mostani szarokat. meg a toca 2 és a gt racing meg grand tourismo is ezerszer jobbak voltak. miért nem lehet egyszer végre NORMÁLIS autós játékot írni? a grafika egyébként tökéletes, de az autó viselkedése abnormálisan szar! teljesen elbaszták azzal, hogy gagyi gyerekeknek is könnyen vezethető játékot írtak. ezzel az erővel inkább lehetne helikoptert vezetni, az még csak ki sem tud sodródni meg fának ütközni.a cm rally 2 volt a legjobb a szériában eddig.azóta romlik.ebben annyi a rally, hogy megpördülhet az autó meg nem csak aszfalton kell menni -
#133 Na, teszteltem kicsit a demot. Minden kocsival mentem minden tájon, hátha valamelyik kombinacio meglepetéssel szolgál. Annyi történt, hogy a német pálya hangulata megfogott, kár hogy nem egy másik játékban szerepel (akár a colin4 is lehetne!).
Néhány dolog:
- A hangok a 03-ban voltak sztem a legjobbak, ott tényleg annyira recsegtek, mint a valoságban.
- A törés a 04-ben volt a legjobb, heavy damage beállitással néha egész élvezetes balesetek adódtak. Ebben a 05-ben még HEAVY DAMAGE esetén sem lehet roncsátörni a kocsit!! Biztos a hülyegyerek amcsi 14 éveseknek tul nehéz volt még a normal damage is. Amcsikra azért gondolok, mert ebben a demoban KM/H nem állithato be, mint ahogyan magyarként sem autozhatunk.
- a fizika/irányitás... pf.. a legkritikusabb rész. Még mindig a saját tengelye körül forog a kocsi, különösen megcsuszásoknál és lassu haladásnál illuziorombolo. És ez akár aszfalton is van, hiszen az aszfalt mindengol onoseső utáni állapotában találhato meg a colin03 óta. Tapadás nincs. Ha keresztülcsuszol egy uton, észre sem veszed pl. a szántoföld-aszfalt-szántoföld közötti váltásokat... csak a gfx figyelmeztet, hogy ott bizony ut volt... :D
- ha már GFX... egyértelmüen nem lett rosszabb, csak az elvárások nőnek. Codemasterkénél megállt az idő öt éve, azota polirozgatják a motort, mindhiába. Egyre ujabb directxet követel a program, a látvány pedig SOHA, SEMMIT nem változik, immár a colin02 óta :D A kocsi talán, ami a 02-03 váltáskor szebb lett, a táj ugyanaz a colin01 poligonszegény világa. :(
Most pedig kiragadnék egyet a codemaster fiuk agyszüleményéből:
Az atomvihart is kibiro, utszéli figyelmeztető rudacska. (képemen pirossal bekarikáztam)
140es temponál szegény soförünk szemei előtt elmosodik a táj, ha ebbe a föld alatt nyilván 25 tonnás betontömbbel megerősitett kis edzettacél-titánium botocskába hajt... mind1, fogadjuk el, hogy ez csak magyarorszégon készül habkönnyű müanyagbol.
Codemasters! Anyád! -
#132 a topik neve nem: POZITIV VÉLEMÉNYEK A COLIN05-RŐL, hanem egy általános eszmecsere topik. Itt bizony leiródnak a negativumok is. Ha nem tetszik a véres valóság, akkor még mindig ott az LSD ;) -
#131 Az mi? :) -
#130 Guru3D-s? -
#129 Már a 20. de ennél jobbat már nem hinném hogy tudok menni de majd meglátom. -
#128 36. vagyok az UK pályán megyek azt faragok még rajta. -
#127 DirectX 9c van fenn, ennyire nem vagyok kasu. :) -
#126 te vagy itt a legnagyobb fikázó, kisfiam!!! Olvásgassál már kicsit vissza is...
Szted a colin sorozat egy igazi fejlődő sorozat? Az újabb részek mindíg sokkal jobbak az előzőnél? Mert ha ezt hiszed, akkor sajnállak...
Ha játékfejlesztéssel/készítéssel foglalkoznék nem hoznék ki olyan programot, ami mindíg alulmarad az előző résszel szemben... -
#125 hát azok már nemis támogatott oprendszerek
ezért speciel nem a játékot kell szidni
akinek meg inicihiba van rakja már fel azt a directx-et -
keji #124 Hali! Sztem akinek nem xp-je van ne is próbálkozzon, mert a ridmi azt irja 95/me alatt nem megy a takony... -
#123 Nekem el se indul a demo. Valami inicializálási hibát ír ki és kilép. -
#122 Ídőeredmények.
Hogy is lehet ide bekerülni mert csak 1 magyar árválkodik ott??? -
#121 hátha nekem menne XP-n
egyszer sikerült beüzemelni -
Yoo #120 Ezért indítani egy topicot, hogy fikázzatok mindent?!
Nektek semmi sem tetszene. Ez a legkönnyebb, mindent leszólni. Kiváncsi lennék, hogy a nagy észosztók mire lennének képesek, ha meg kellene egy játékot csinálni.
Semmire!
Sok hülye idióta!!!
CMR FOREVER!!! -
#119 hát ez az ! a colin1-2 nek nem ezekkel kell versenyeznie, hanem, hogy anno milyen volt... végülis, a 2 a rally mastersal/trophyval szemben elbukott ;) de legalább becsületesen küzdött...
a codie rájött, elég a felületes srácoknak fejlesztgetni, nyomni kell a hipozott képeket orrba szájba, nő a hype, kinyomni a játékot sf3 védelemmel és kész a siker :D
sajnálom, hogy ennyire jol megy egy ekkora csaló cégnek. -
#118 egyértelmű :D...főleg annak idején amikor megjelent mekkora szám volt, összefostam magam tőle, miatta upgradeltem a gépem :)))...hát még amikor megvettem első kormányomat, utána teljesen más élmény (jobb) volt...
...de azóta...RIP CMR... -
#117 na végre valakinek ugyanaz a véleménye
az egyes volt a legjobb