1197
Colin McRae Rally 2005
-
Marco #316 Sehogy sem sikerült a grafikát kalibrálni. Nektek hogyan jött össze? -
#315 egyértelmü,hogy a két legjobb rally-s gamma a RBR(szim),és az Xpand(arcade),a colin nyomukba se ér -
davos80 #314 Ne aggódj a 4 is szar volt.
Én is kipróbáltam, és ez még a 4-nél is szarabb!!
Isten bizony!
Az Xpand Rally sokkal jobb (arcade.) Szimulátornak meg RBR. -
HellBurner #313 Egyéni vélemény
Na kipróbáltam ezt a rettenetet. Nem vártam hogy szimulátor legyen, ez a Colin. Ha szimulátort akarok ott a RBR, de hogy ennyire szar legyen azt nem gondoltam. Nem játszottam a 4. résszel, hogy az milyen volt ,de ez... Félre értés ne essék, szeretem az arcade rally-t. A colin 2 isten volt, de a három óta egyszerűen egyre szarabb az irányítás. Feltúrbózták a grafikát a fizikát meg le. Lehet hogy sok kocsi/pálya van benne,de ha nem élvezetes velük/rajtuk menni akkor mit csináljak velük. Sok sikert annak aki végig tolja, de szerintem ezzel játszani az igények földalá ásása. Marad az RBR és a remény hogy majd a Colin06. Na sziaszok! -
Scafi #312 Szerintem az x-pand-nak semmi koze a rallyhoz!
Igaz is amit mar valaki itt irt! Ha valosaghu elmenyt akarsz ulj be egy igazi vasba!
-
#311 Alapból angol. Bár egy érdekességet már észrevettem:
Megvan eredetiben is a játék (de a Nero jelenlétében nem indul semmiképpen sem, tehát Nero uninstall vagy nincs Colin), hát megnéztem azért ezt is: ez elindul. De: ez fagy és az EAX4-et sem lehet engedélyezni. (Az eredetivel igen)
Klassz release, de nem tökéletes. -
#310 Sziaszok!
Meg tudná mondani valaki nekem, hogy a lengyel nyelvről (amiben nagyon nem vagyok jártas), hogy lehet angol nyelvre váltani. Gondolom a lengyel nyelvet a -= POLISH PATCH =- elindítása hozza be. Sumi #303-as hozzászólása alapján a játék használható és működő képes, csak ez a fránya nyelv lenne angol.
Előre is köszi. -
#309 űjjé igazi rally kocsiba oszt ott a játékélmény és full hangulat :D -
#308 még 8 óra míg lejön... -
#307 inkább colin 1-es -
#306 gyűjtő... -
#305 mien az iranyithatosaga?
inkabb ricsard burns rallys? rally trophys? colin2-s?
vagy másos? -
#304 Én úgy vagyok vele ha már megvan a 2-3-4 legyen meg az 5-is.
Egyszer végigviszem,most 115 ft-os dvd árak mellett mér ne. -
#303 Hali.Ez tök baróóó...Szal az install után megcsináltam amit a krekkben irtak.Az első inditáskor feljön 1 ablak abba ezt irjátok be:SCG95-GA88M-SWJS3-DE4FU-RGX3K és okés lesz.Nem kell irogatni semmit az ikonnál,hogy elinduljon.(WPoloval kezdhetsz!) -
#302 ultima ügyes volt, de bármi más sf3 gém jobb ennél :D -
#301 mondjuk nekem az xpand nagyon bejön,most is azt tolom -
#300 ja,eddig a colinok a harmadik résztől csak csalódások voltak.
( mondjuk grafikában az xpand üt mindent ) -
#299 -
#298 majd,ha azt mondjátok(aki már nyomta) ,hogy minden idők legjobb rally-is gammája
akkor,majd talán lekapom ,azaz igazság,hogy tul sokat csalodtam már a rally-kban (vmi sosem volt teljesen ok,vagy maga a gamma,vagy a "védelem" miatt!!),pedig DE SZERETNÉK már 1igazán ütősset ---->mind graf.ban,mind hangulatban,mind játékélményben!!!! -
djcom #297 MÜXIK!
Telepítés után restart windows
Minden meghajtóba tegyél lemezt!
Írd át a játék parancsikonját a következő szerint:
"C:\Program Files\Colin McRae Rally 2005\CMR5.EXE" NOVIDEO
Tehát a NOVIDEO legyenaz elérési út után!
Djcom -
Mat #296 Trükközésen azt gondoltam, hogy cdt betenni a meghajtoba. -
#295 Semmit csak install azt play. -
#294 most húzom , még 53 file van... :( -
Scafi #293 Az x-pandnal nem is kellett trukkozni! Vagy? -
Mat #292 Még nem próbáltam mert most szedem lefelé. De az Xpand Rally működött a leírtak alapján. Nem tudom, hogy ez fog-e. (remélem) Jha CDT tettél a meghajtodba ugye? Ha több van tegyél mindbe és hátha! Nme tudok jobbat. -
#291 még senki se probálta ki a Colin_McRae_2005_DVD-ULTiMA.torrent verziót ? -
#290 Szerintem tuti kell mennie mivel crackes verzió és nem nukeolták még. -
Scafi #289 Mat: ez a colin 2005 muxik neked? Vagy muxik egyaltalan valakinek? -
Mat #288 Illetve Halljátok RELOADED! :F -
Mat #287 Jham! Épp ideja lenne! Mondjuk már arra is vannak megoldások. Itt most nem a cable lehuzogatós idiótaságot értem. Nha mindegy. Reménykedjunk hogy Lesz ehhez a gammához is egy faja kis működő crack. Hallod RELOADED!!! :D -
#286 Nagyon sok helyen láttam mindenki mondja hogy már a Toca 2-öt is felnyomhatne ez a team. -
#285 az ULTIMA arra specializálódott -
Mat #284 Ugye az Xpand Rally nal is ezzel a módszerrel kellett ügyeskedni! Nha most! Nekem ment az a jatek is de ha az serialt vagy mit, azt a szamsort ugy irtam be hogy MASOLAS/BEILLESZTES, nekem is ezt a protection Errort irta ki. Ezek utan fogtam es billentyuzetten bepotyögtem és láss csodát elindult! Próbáld ki!! -
Scafi #283 Neked megy mar? Melyik verzio megy? Nekem ez van: Colin.McRae.2005.DVD-ULTiMA -
tomo #282 "Ha protection error-t kapsz, probald a NOVIDEO paramot inditasnal! "
ezt a bithumen.tx.hu oldalon talaltam. -
#281 Ultima mér csak a Rallys gameket töri fel??
-
#280 Hm nem is vette eszre senki, hogy kijott ? :P
SF vedelem feltorve.
2004-12-14 PC Game ISOs Colin McRae Rally 2005 (c) Codemasters *DVD* ULTIMA
-
#279 majd valami szkrinshototo lokhettek rola. elvilegmostan jott ki :P -
#278 vagy így-vagy úgy de azért csak-csak :D -
#277 vagy nem...