1197
Colin McRae Rally 2005
-
#36 Látom ti is ismeritek a válasz gombot... -
#35 Viszont át kéne nevezni a topic-ot Colin McRae Rally 2005-re.
A CMR5 hivatalos oldala -
#34 neked legyen igazad, de félek, hogy ez is csak kinéz majd valahogy és ennyi -
BUD SPENCER #33 ebbe már gondolom ha nagyon gyorsan megyek és sokat ütkozök stb. a végére be is robban a kocsim!!!! -
#32 Már 3 nappal ezelőtt az volt a véleményem, hogy megin jön egy félkész, játszhatatlan, ócska valami, mint a CMR3, aminek a főbb hibáit a CMR4-ben javították ki, tehát szinte csak egy beta volt. Ehhez képest, még ha marad a jelenlegi grafikus motor, meg egyéb dolgok, én szívesen látom ezt a bővített kiadást. A Codemasters üzletpolitikájáról most ne beszéljünk. Viszont az is lehet, hogy már a CMR3 óta építgetnek egy jó játékot, amiben minden van. -
#31 figyi bzoley te tényleg úgy gondolod, hogy ennyi idő alatt össze lehet dobni egy épkézláb autós játékot?? ez nem pacman 3d:))) -
#30 Ja lemaradt a kép....:))..tehát XBox..:))
-
#29 Nahát ha a tv-n 800*600-ba így néz ki akkor milyen lehet a monitoron???.....nekem is kell egy ilyen tv..))) -
#28 Ez a kép elég jól sikeredett....melyik terepasztalon filmezték??....:DDDDDD
-
#27 Ha a CMR4-et nem rontják lejjebb, akkor sok gond nem lehet. -
#26 hiába van 300 szakasz meg 30 verda ha tologatsz egy gyufásdobozt -
#25 Azt gondoltam, megint kiadnak egy kis frissítgetett verziót, de a 300 szakasz, meg a 30 verda azért jól hangzik. -
#24 csak gratulálni tudok a codemastersnek az elbaszott colin 3 hoz és colin 4hez. és ha még idén kijön a colin 5 nemhiszem hogy sokkal jobb lesz. aztán még lehet hogy karácsonyra bejelentik a colin6-t is.... -
#23 lol. ez már hitelesebb forrás. de ne má, hogy idén lesz még egy colin.. ez nagyon kemény. ennél lejjebb már nem lehet süllyedni. -
FiReBoY #22 Hát igen... XBOX -
#21 http://www.gamershell.com/hellzone_XBox_Colin_McRae_Rally_2005.shtml -
#20 szvsz gémsztár híreket nem kéne beollózni, mer elég almák tudnak lenni. és hitelesek is:))) -
FiReBoY #19 És a Battlefield 2004-el mi van? -
#18 Én tegnap toroltem a Colin 6-ot, most a 7-et nyomom, meg a 8-as betat. Na de megyek is, mert most kaptam meg a DOOM4-et es elotte meg jatszom egy kis UT2006-ot meg Duke Nukem7-et, ja es persze Toca RD3-at -
juhi01 #17 ez jó nagy hülyeség!Eddig a 2 volt a legnormálisabb!nincs összecsapv átvan gondolva!Most fél évenként jön egy másik colin?Akkor ki se írom megvárom az újjat! -
#16 Latom Grebbernek ma is meg volt a topic nyitasa, es nehany helyre ismet ertelmesen beszolt;)))) -
#15 már volt ilyen topic..
LOL -
#14 szeptemberben már meg is jelenik a game, most olvasom -
REAL_CIÁN #13 Ez nem vicc, tényleg viszik az E3-ra. -
#12 b*z+, legalább a hivatalos bejelentést megvárnád te alma -
MrTressy #11 április 1 már volt -
#10 minek most jött még csak a 4. rész LOL majd 1-2 év mulva lessz csak addig nem fogok beszélni -
#9 miért nem várod meg a hivatalos bejelentést topiknyitáss elött!
on: feltünöen gyorsan elkészült az ötödik... :D -
davos80 #8 Engem biztos nem érdekel a 3, 4 után.Nem is tudom minek ennek topik. -
#7 A "remek" harmadik rész és a "mégremekebb" negyedik után még kiváncsi vagy?????
LOÁL -
#6 na azt lesgeted min 1-2 év lesz még lol -
#5 Szédülsz kicsirigó most jött a hir csak nyitottam hogy ilyen is lesz. -
#4 Na erre kiváncsi leszek hogy még ebben az évben kijön.
Meg magára a game-re is hogy mit ujitanak a 4-hez képest. -
#3 Hé lol most jelent meg colin 4 és már 5-öt várod LOL PLS adims a forumot zárni sztm -
#2 Colin McRae Rally 5!
[2004-04-26 @ 23:05 - ZeroCool]
Bár hivatalosan még nem jelentették be, épp most futott be kis levelesládámba a Codemasters E3-as felhozatala. A teljes listát PC-s részről alant láthatjátok, új játékként a Colin sorozat immáron ötödik epizódja érdekes :)
Colin McRae Rally 5 szeptemberben!
[2004-04-27 @ 17:02 - Mantis]
A tegnapi napon beszámoltunk a Codemasters E3-as felhozataláról, valamint, hogy lesz Colin McRae Rally 5, melyet a "fesztiválon" mutatnak majd be. Ez eddig mind szép és jó, de a slusszpoén a következő: a tervezett megjelenése a Colin McRae Rally ötödik részének 2004. szeptember!!! (ahogyan azt BH-éknál olvashatjuk) Őszintén szólva nem csak kételkedek az ötödik rész sikerében, hanem egyenesen kizártnak tartom. Viszonylag rövid periódusú fejlesztés után már a nagyközönség elé is tárják fejlesztményüket. Ha ez így megy tovább, jövőre már a 7-ik rész megjelenéséről beszélünk, mert ugyan a várt rész még kész sincs, a következőn már javában dolgoznak (nem annyit, amennyit kellene). Nagy kérdés lesz az is, hogy mire épül majd a játék. Megtartja a rali vb legfiatalabb világbajnokának nevét, de a vb-től teljes mértékben eltér? Vagy visszakanyarodik a WRC alapokkal felépülő stílushoz? Érdekfeszítő kérdések...
Info: Gamestar. -
#1 lol 1#