4278
-
Csesza #348 és akkor még jól is járnának, habár most kitudja hogy mire képes ez a (szlovák???) csapat ezek után -
Rudee #347 Holnapi sorsoláson kihúzhatnának egy Artmedia/Celtic-Debrecen/Hajduk "párost". -
#346 Grat a Lokinak!
Megjegyzem az sem volt durva, amit a Celtic kapott Pozsonyban. :) -
Nadi #345 A videók .3gp formátumúak, lejátszásukhoz Quick Time Player szükséges!(nem túl jó minőségű és nem is adja vissza teljesen a hangulatot:S)
Video1
Video2
Video3
-
Nadi #344 Képek:
-
Nadi #343 És a horvát szurkolók először petárdákat dobáltak, majd a meccs végén pedig megtalpsoltál a fiúkat -
Nadi #342 Ez úgy van, hogy jöhet a mencseszter, jöhet a mencseszter!!! -
#341 jöhet minden Nadi -
Nadi #340 Csááááá!!! Most jöttem!!!!! Olyan szurklás volt, hogy ilyet magyar pályán én még nem láttam. TV-n keresztül, nem tud mennyire jött át, de élőben nagyon ott volt.
Ha van rá igény tolok be képet, videt!! -
#339 a horvátok nyilatkozatai érdekellnének:) -
#338 grat Debrecen! -
#337 Fradistaként gratulálok a Debrecennek
További sok sikert a nemzetközi kupában -
#336 Gratulálok a Debrecennek! Jó lenne gólt lőni (esetleg nyerni) idegenben is! -
Viola90s #335 Gratula a Lokinak! Ezt nem gondoltam volna. Szerintem a 3 gól elég lesz, jó hogy nem kaptunk gólt! -
Csesza #334 GRAT A DEBRECENNEK!!! megérdemelten nyertek, elraktuk a horvát kutyák nagy pofáját
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#333 -
#332 jöhet a liverpool!:D -
#331 mekkora már ..................jeszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
#330 3:0 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#329 De legalabb meg egy. :) -
#328 bizony, faja, kellene még kettő kapott gól nélkül, de csak mert telhetetlen vagyok :) -
Viola90s #327 Hát ez hihetetlen, hogy 2-0ra vezet a DVSC, ezt enm gondoltam volna... -
#326 2:0 !!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#325 vezet a Debrecen Igor Bogdanovic góljával -
#324 Remélem nyer a Loki 3-1-re!
Szimpi a Csapat , Égert személyesen is ismerem... -
Nadi #323 Ugyan még csak a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzéseinél tartunk, az UEFA már közzétette a harmadik forduló kiemeltjeinek és nem kiemeltjeinek listáját. Mint azt eddig is tudtuk, a DVSC-AVE Ásványvíz - Hajduk Split összecsapás győztese a nem kiemelt kalapba kerül majd.
Kiemelt csapatok a harmadik selejtezőkörben:
FBK Kaunas (litván) vagy Liverpool (angol), Manchester United (angol), Internazionale (olasz), Panathinaikos (görög), Artmedia Bratislava (szlovák) vagy Celtic (skót), Villarreal (spanyol), Sporting (portugál), AS Monaco (francia), Ajax (holland), Club Brugge (belga), Anderlecht (belga) vagy Neftchi Baku (azeri), Rangers (skót), Dinamo Kiev (ukrán) vagy FC Thun (svájci), Werder Bremen (német), Rabotnicki Skopje (macedón) vagy Lokomotiv Moscow (orosz), Rosenborg (norvég).
A nem kiemelt csapatok:
Slavia Praha (cseh), Real Betis (spanyol), FC Basel (svájci), Wisla Kraków (lengyel), Udinese (olasz), Partizan Belgrade (szerb-montenegrói) vagy Sheriff Tiraspol (moldáv), Shakhtar Donetsk (ukrán), Malmö FF (svéd) vagy Maccabi Haifa (izraeli), Everton (angol), Shelbourne (ír) vagy Steaua Bucuresti (román), Dinamo Tbilisi (grúz) vagy Bröndby IF (dán), F91 Dudelange (luxemburgi) vagy Rapid Wien (osztrák), SK Tirana (albán) vagy CSKA Sofia (bolgár), DVSC-AVE Ásványvíz vagy Hajduk Split (horvát), Anorthosis Famagusta (ciprusi) vagy Trabzonspor (török), Valerenga IF (norvég) vagy Haka Valkeakoski (finn). -
Nadi #322 Aki jön a meccsre, az próbálja meg betartani ezt, és mutassuk meg, hogy tudunk normálisan szurkolni, nem úgy mint a fagyisták -
Nadi #321 A Loki Szurkolók Egyesülete a következő közleményt szeretné eljuttatni a DVSC-AVE Ásványvíz labdarúgó csapatának szurkolóihoz.
"Tisztelt Szurkolók!
A Loki Szurkolók Egyesülete - figyelembe véve, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőben ellenfélül kapott Hajduk Split gárdájának legfanatikusabb szurkolói köztudottan heves vérmérsékletűek – arra kér minden debreceni futball barátot, hogy se a stadionban, se azon kívül ne provokálja az ellenfél szurkolóit! Ne viselkedjünk úgy, mint korábban a ferencvárosi szurkolók! Ne hozzunk szégyent városunkra, csapatunkra és szurkolótáborunkra! A mérkőzés ideje alatt teljes hangerővel, de sportszerűen buzdítsuk csapatunkat, mert így érhetnek el fiaink olyan eredményt, ami a továbbjutáshoz szükséges lehet! A vendégszurkolók irányába mutatott, bármilyen felesleges provokációval a labdarúgóinkat a spliti visszavágóra elkísérő szurkolókat hozzuk nehéz helyzetbe."
Pethe Tamás, alelnök
Komáromi Gábor, alelnök -
#320 -
Nadi #319 2005. 07. 26. 12:50
A székeket tegnap kezdték felszerelni az új lelátókra.
Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, az Oláh Gábor utcai stadiont új mobil lelátókkal bővítik ki, így 10 200 szurkoló tekintheti meg nemcsak a szerdai meccset, hanem az elkövetkező hazai bajnoki mérkőzéseket is. A debreceni drukkerek közül többen aggodalmukat fejezték ki, ugyanis a stadion környékén járva láthatták, még nincs minden a helyén. Nos, a drukkerek megnyugodhatnak, ugyanis a székeket elkezdték felszerelni, és a munkálatokkal holnap estére biztos, hogy elkészülnek, így vélhetően semmi sem zavarhatja meg kedvenceink buzdítását. Holnap délelőtt 10-kor egyébként az UEFA ellenőrei nemcsak az öltözőket és a pályát, hanem a lelátót is megvizsgálják. -
#318 jaja
HAJRÁ LOKI!!! -
Nadi #317 Mekkora nagyképű paraszt! Majd nagyot néz az első meccs után! -
#316 Niko Krajncar nem tart a Lokitól
2005. 07. 26. 09:25
A Hajduk Split legnagyobb erősségének tartott középpályás olyan eredményt szeretne elérni Debrecenben, amellyel gond nélkül továbbjuthat csapata.
Mint arról beszámoltunk, tegnap késő éjjel landolt a Hajduk Split gárdáját szállító repülőgép. Szinte utolsónak lépett a váróba Niko Krajncar, akit azonnal körülvettek az újságírók, valamint a reptérre kilátogató néhány debreceni szurkoló. A Hajduk legerősebb játékosának tartott középpályás szűkszavúan - és talán kicsit flegmán - válaszolt a kérdésekre. Természetesen elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy a játékos mit vár a szerdai mérkőzéstől.
- Mindenképpen olyan eredményt szeretnénk elérni, amellyel a második mérkőzésen már nem lehet gondunk a továbbjutással – mondta Krajncar.
- A horvát lapokat az utóbbi időben elsősorban az foglalkoztatja, hogy amennyiben nem jut túl a Hajduk Split a Debrecenen, elhagyod a klubot. Állítólag több kiváló ajánlatod is van…
- Most egyelőre csak a két Debrecen elleni meccsre koncentrálok. Egyébként nem foglalkozom az ajánlatokkal, ugyanis fel sem merült bennem, hogy a csapat nem jut tovább.
- Ciro Blazevic éppen most mondta, hogy alaposan felkészültetek a Lokiból, sok videokazettát néztetek meg, tanulmányoztátok a debreceniek játékát. Mit tartasz a DVSC legnagyobb erősségének?
- Miért? Van olyan?
-
#315 Blazevicnek nincsenek szép emlékei Debrecenről
2005. 07. 26. 07:30
A horvát válogatottat VB-bronzéremig vezető Ciro öt játékosunkat látna szívesen csapatában.
Ahogy vezetőedzőhöz illik, Ciro Blazevic tegnap, a Hajduk Splitet szállító gép landolása után elsőnek esett át az útlevélvizsgálaton. Ezt követően nyomában játékosaival belépett a váróba és fülég érő szájjal, a szurkolók valamint az újságírók gyűrűjében hozzákezdett mondandójához.
- Nincsenek szép emlékeim Debrecenről, hiszen a Varteks edzőjeként itt kellett búcsúznunk az UEFA-kupától – emlékezett vissza Ciro. - Többször megnéztük kazettán a DVSC mérkőzéseit. Úgy gondolom, a csapat erősebb, mint a klub reklámértéke, ezért is szerettem volna inkább, ha a Liverpoolal sorsolnak össze minket.
Blazevic arra az újságíró kérdésre, hogy van-e olyan debreceni játékos, akit szívesen elvinne magával, így válaszolt: - Öt labdarúgó van, akit örömmel látnék csapatomban, de nem mondom meg, kik ők, mert akkor a másik öt megsértődik – zárta mondandóját nagy derültség közepette a rendkívül jókedvű Blazevic.
Ma délután a két vezetőedző, Supka Attila és Miroslav Blazevic sajtótájékoztató keretében ismét válaszol majd az újságírók kérdéseire. Az eseményről beszámolunk majd Olvasóinknak.
-
#314 Megérkeztek a horvátok
2005. 07. 25. 23:30
A debreceni repülőgépen landolt a Hajduk Split együttese.
Nem sokkal 23 óra előtt landolt a Hajduk Split gárdáját, valamint szurkolóit szállító repülőgép. Blazevic igen jó hangulatban állt az újságírók rendelkezésére, míg a zsurnaliszták számára a másik legnépszerűbb áldozat, Niko Krajncar volt. A Hajduk ásza többek között honlapunknak is nyilatkozott, amit hamarosan olvashatnak Látogatóink. A splitiek ezt követően buszra ültek, majd szálláshelyük, a hajdúszoboszlói Hotel Aqua felé vették az irányt. Ciro Blazevic holnap 20.30-kor vezényel edzést csapatának az Oláh Gábor utcai stadionban. -
#313 László András: Zalaegerszeg
2005. 07. 25. 10:40
A védő mellett távozott Müller Zsolt is, aki a Lombard Pápa együttesében szerepel majd az elkövetkezendő egy évben.
Eldőlt, hogy László András Zalaegerszegen folytatja pályafutását, a védő egy évig kölcsönben szerepel majd Dajka László együttesében. Szintén döntés született Müller Zsolt ügyében. Az előző idény a DVTK-nál töltő U20-as válogatott középpályás Pápán rúgja majd a bőrt a következő szezonban. Klubunk szívesen kölcsönadná továbbá Belényesi Miklóst és Jeremiás Gergőt is, akik egyelőre még a felnőtt csapattal készülnek.
-
#312 Signorinak ma ajánlatot tesz klubunk
2005. 07. 25. 09:00
A javaslat abban az esetben él majd, ha sikerrel vesszük a Hajduk Split elleni mérkőzéseket.
Szima Gábor elnök-tulajdonos arról tájékoztatta honlapunkat, hogy bár Signori tegnap hazautazott, még nem született végleges döntés ügyében. Klubunk több szempont figyelembe vételével szeretne egy megfelelő ajánlatot tenni az olasz válogatott játékos felé.
- Tekintettel arra, hogy a játékos régóta saját edzővel és nem csapattal készül, valamint figyelembe véve a csatár múltját és korát, a mai nap folyamán ajánlatot teszünk Signori felé - tudtuk meg Szima Gábortól. – Amennyiben a csatár elfogadja a feltételeket, az ajánlat akkor is csak abban az esetben él majd, ha sikerrel vesszük a Hajduk Split elleni BL-selejtezőt. Ellenkező esetben nincs értelme annak, hogy leigazoljuk.
A klub vezetői bíznak benne, hogy megállapodás esetén a játékos ugyanúgy készül majd otthon edzőjével, mint ahogy eddig is tette.
-
#311 Az olasz sztár jött, látott, majd végül elment
Debrecenben tegnap még mindenki arról beszélt, Giuseppe Signori Magyarországra csábítása jó ötlet volt, aztán a focirajongók már azon szomorkodtak, hogy a 27-szeres olasz válogatott mégsem a Lokit választotta. A sztárjátékos az őszi szezon végéig maradt volna a DVSC-nél, de kikötötte, ha külföldre hívják, akkor azonnal mehet. A debreceniek ezt nem fogadták el, Giuseppe Signori hazautazott, de néhány nap gondolkodási időt kért és kapott - a visszatérésére azonban kicsi az esély...
Nagy volt a nyüzsgés vasárnap délelőtt tíz óra körül az Oláh Gábor utcai stadion mellett található atlétikai centrumban. A füves dobópálya mellett tévékamerák, újságírók és szurkolók (összejöttek vagy félszázan) várták a főszereplőt, Giuseppe Signorit.
Az olasz bajnokság háromszoros gólkirálya Jámbor László technikai igazgató, Supka Attila vezetőedző és Herczeg András edző tásaságában a DVSC gyakorlómezében készülődött az előre beharangozott fizikai felmérésre, amelyet a korábban a holland Ajaxnál is dolgozó Jámbor László vezényelt.
A 37 éves olasz futballista végül a hosszú kihagyás ellenére a hetedik fokozatig jutott (ez elfogadható teljesítmény, amint arról a "Sprintelhetett kifulladásig" című keretesben is olvashatnak). Az olasz játékos aztán az öltözőbe vonulása előtt kiosztott jó néhány aláírást, és mosolyogva állt oda a közös fotókhoz is, majd a Nagyerdei Hotel halljában - az ügyeit intéző Luca Delli Innocenti közbenjárására - válaszolt a kérdéseinkre, még mielőtt úgy döntött, hogy a Loki-szerződés aláírása helyett hazautazik.
Végig ódzkodott attól, hogy a DVSC-ről beszéljen. Miért?
- Úgy gondoltam, addig nincs miről beszélni, amíg nem válik biztossá, hogy valóban a Debrecen játékosa leszek-e - mondta Giuseppe Signori. - Olaszországban az a szokás, hogy a játékosok csupán a szerződés megkötése után beszélnek új együttesükről.
- Csaknem fél éve "csupán" erőnléti trénerrel készül. Nem hiányzik a meccsterhelés, azaz nem lett volna jó Debrecenben futballozni?
- Nos, nem jött össze ez a szerződés… Az egyéni edzőm segítségével amúgy eddig is mindennap különböző feladatokat végeztem el, hamar utolérném korábbi önmagam, de tény, hogy az, aki mondjuk végigjátszotta az elmúlt fél évet, jobb erőállapotban van, mint én.
- Legutóbb a görög Irakliszban játszott. Miért hagyta ott az együttest?
- Amikor Görögországba szerződtem, akkor minden szép és jó volt, a bajnokság kezdetén a játék is jól ment, gólokat rúgtam. Idővel a klub kasszájából elfogyott a pénz, és mivel nem szeretem, ha valaki nem tartja be azt, amit ígért, jobbnak láttam, ha nem maradok tovább. Erre van egy példám is: az egész eset arra hasonlít, mint amikor egy klub vezetője Ferrarit vásárol, csak éppen a benzinre nincs pénze.
- Miért ment el Olaszországból akkor, amikor hazájában a legjobb futballisták közé tartozott?
- Legutóbbi csapatomnál, a Bolognánál több mint hat évet játszottam, és úgy éreztem, éppen itt az ideje a váltásnak. Új impulzusokra volt, és van is szükségem, így a légióskodás jó kihívás.
- Melyik volt a legjobb olasz együttes, amelyikben játszott?
- Az a Lazio, amelyikkel az 1994-95-ös évadban a Juventus mögött másodikok lettünk. Komolyan mondom, abban a csapatban nem lehetett rosszul játszani. Pályafutásom legszebb évei voltak azok.
- Ettől a karriervonaltól meglehetősen távol van Debrecen. Hogyan került Magyarországra?
- Profi játékos vagyok. Pénteken reggel a menedzserem azzal hívott fel, hogy a Debrecen érdeklődik, pakoljak, szombaton irány a repülőtér, és Magyarország.
- No, de tudott-e egyáltalán valamit a debreceni csapatról?
- Bevallom, nem sokat. Annyit mindjárt elmondtak nekem, hogy a magyar bajnokcsapatról van szó, és könnyen lehet, hogy a Bajnokok Ligája főtáblájára is eljut az együttes. Leültem az internet elé, és még jó néhány részletet kiderítettem a Debrecenről.
- A virtuális tapasztalatok után milyenek voltak a gyakorlatiak?
- Minden nagyon szép volt… Azonban a csapatról, ne haragudjanak, most már inkább nem mondanék semmit.
- Megnéztük volna, amikor megpillantotta a magyar bajnokcsapat stadionját…
- Ó, nem volt semmi probléma a stadionnal, barátságos, hangulatos aréna. Számomra amúgy is csupán az a fontos, a pályán hogyan érzem magam, a csapattársakkal mennyire értjük meg egymást, a fű pedig itt is ugyanolyan zöld, mint Olaszországban.
-
#310 -