4278
-
#148 Az első selejtező lejátszható Debrecenben
2005. 05. 18. 12:45
A Loki az Oláh Gábor utcai stadionban még lejátszhatja a második kör mérkőzését.
Többen kérdezték tőlünk, hogy az Oláh Gábor utcai pálya alkalmas-e a két BL-selejtező lejátszására. Ezzel kapcsolatban Képíró János biztonsági igazgató honlapunknak elmondta, hogy a Loki (a második körben kapcsolódik be) első mérkőzését még meg lehet rendezni Debrecenben, ám továbbjutás esetén - a harmadik körben minden bizonnyal egy világhírű csapatot kap ellenfélként együttesünk - már nem valószínű, hogy a cívisvárosban kerül sor a találkozóra. Azt viszont egyelőre még nem lehet tudni, hogy ebben az esetben hol játszhatnánk le a csoportokba jutásról döntő mérkőzést.
-
#147 A szurkolók megvennék a jegyet
2005. 05. 18. 14:10
Megkérdeztük honlapuk Olvasóit, hogy megvennék-e az utolsó fordulóban esedékes Zalaegerszeg elleni bajnokira a jegyet abban az esetben, ha Debrecenben lesz a mérkőzés.
Mint köztudott, a bérletesek belépője 15 hazai mérkőzésre szól. A klub vezetői mindent megtesznek, hogy az utolsó fordulóban, a Zalaegerszeg elleni találkozóra az Oláh Gábor utcai stadionban kerüljön sor, ám ez költségekkel jár. Ezért előfordulhat, hogy a bajnokira meg kell majd váltani a belépőket a bérleteseknek is, akiknek helyeit egyébként fenntartják. Ezzel kapcsolatban kíváncsiak voltunk Olvasóink véleményére.
A voksok 43 százaléka azt válaszolta, hogy megvenné a jegyet, mivel sporttörténeti siker kapujában állunk, és ezt itthon jó ünnepelni. Voltak olyanok (23 százalék), akik tisztában vannak azzal, hogy a pályaválasztási jog felcserélése költség a klubnak, ezért ezzel szeretné segíteni a DVSC-t. 21 százalék arra voksolt: ha ezen múlik, hogy az Oláh Gábor utcai stadionban láthassa az érmek átadását, akkor belépőt váltana. A legkevesebben arra szavaztak, hogy ha már megvette az idény elején a bérletet, nem áldozna az utolsó fordulóra.
-
#146 Debrecen, május 18., 10.55 Óriási ünneplésre készülnek a hajdúságiak a hétvégi, Pécs elleni bajnokin.
Két fordulóval a bajnokság zárása előtt eldőlt, hogy a DVSC lett idén a magyar bajnok. A klub története során ez az első aranyérem, és ezt nagy csinnadrattával szeretnék megünnepelni a cívis városban a Pécs elleni, szombati bajnokin. A csapat ügyvezetője, Szilágyi Sándor nagyon titkolózott a programmal kapcsolatban, annyit azonban sikerült kiderítenünk, hogy és a meccs után lesz tűzijáték, és valószínűleg koncert is. Nem lenne meglepő, ha a Tankcsapda is fellépne a bulin, hiszen az együttes debreceni, és a tagok közül többen is a Lokinak szurkolnak. Egyébként a Pécs elleni bajnokin a műsortól függetlenül ugyanolyan jegyárak lesznek, mint a korábbi találkozókon, a belépőket most is csütörtökön kezdik árulni, és biztosra vehető, hogy most is telt ház előtt játszhatnak a csapatok.
- Most még nem mondhatok semmit, de garantálhatom, hogy a hétvégi ünnepségsorozat alkalmával felejthetetlen élményben lesz része mindenkinek. Értem ezalatt természetesen elsősorban a debreceni szurkolókat - mondta Szilágyi.
-
#145 -
Nadi #144 BL-selejtező: kiemelt lesz a Loki
2005. 05. 18. 10:55
A magyar bajnok DVSC-AVE Ásványvíz a második selejtezőben kiemeltként kapcsolódik be. Az első mérkőzésre július 26-27-én került sor, míg a visszavágó augusztus 3-án lesz.
A magyar bajnok Loki a BL második körébe kapcsolódik be, és a korábbi évek eredményeinek köszönhetően kiemeltként várhatja a június 24-i sorsolást, így talán gyengébb riválist kap (komolyabb ellenfél lehet a svéd Malmö, vagy éppen a finn bajnok Haka). Az első mérkőzésre július 26-27-én kerül sor, míg a visszavágó augusztus 3-án lesz. Továbbjutásunk esetén augusztus 9-10-én, illetve 23-24-én játszhatunk a főtáblára kerülésért. A harmadik kör már sokkal nagyobb falat lesz, a Loki nem kiemeltként játszhat akár a Manchesterrel, Ajax-szal, Rangersszel, Anderlechttel, Dinamo Kijevvel vagy az Interrel.
Forrás: dvsc.hu -
#143 Csütörtöktől kaphatók a jegyek a Pécs elleni meccsre
2005. 05. 17. 17:00
A klub vezetői gőzerővel szervezik a bajnoki találkozó utáni programokat.
A szombaton 18 órakor kezdődő DVSC–Pécs bajnoki találkozóra csütörtöktől vásárolhatók meg elővételben a belépők. A jegyeket a szokott helyeken, az Oláh Gábor utcai stadion pénztárában 9-17 óráig, illetve a Debrecen Plaza emeletén lévő DVSC Ajándékboltban 10-18 óráig válthatják majd meg a drukkerek.
Képíró János biztonsági igazgató arról tájékoztatta honlapunkat, hogy már javában szervezik a találkozó utáni ünneplést. Amint pontos információk lesznek, természetesen tájékoztatjuk Olvasóinkat.
-
#142 A klubok is gratuláltak a bajnoki címhez
2005. 05. 17. 15:30
Több élvonalbeli labdarúgócsapattól kapott gratuláló levelet a DVSC Futball Szervező Rt.
A hétvégén DVSC-AVE Ásványvíz csapata sporttörténeti sikert ért el. Madarék szombaton kiütéses győzelmet arattak a Békéscsaba felett, majd amikor másnap vereséget szenvedett a Ferencváros Pécsett, már biztossá vált, idén senki sem foszthatja meg a debrecenieket a hőn áhított elsőségtől. A DVSC fennállása óta első alkalommal nyerte meg az élvonalbeli bajnokságot. Csapatunknak több labdarúgó klub is elismerését fejezte ki. A Matáv Sopron, a Zalaegerszeg és a Hajdúböszörményi TE faxon, míg a Pécs, a Győr, a Lombard Pápa és az MTK a hivatalos honlapján keresztül gratulált a Lokinak a sikeres szereplésért. Az említett klubok emellett sok sikert kívánnak csapatunknak a Bajnokok Ligájához.
A gratulációkat és a jókívánságokat a DVSC játékosai, vezetői és szurkolói nevében is köszönjük.
-
#141 Budapest, május 17., 14.10 Az Újpest-ETO lesz vasárnap délelőtt.
Az RTL-Klub döntése értelmében a 29 forduló az alábbiak szerint alakul.
2005. május 21-én, szombaton minden mérkőzés 18.00 órakor kezdődik, a 7 bajnoki közül a Debrecen-Pécs mérkőzés került a Sport2 képernyőjére.
Vasárnap rendezik - 11.20-as kezdettel - az Újpest-Győr találkozót, amely az RTL-Klubon kerül képernyőre.
-
Nadi #140 LoL -
#139 upsz ez már van bocsesz... -
#138 A vidék diadala
2005. 05. 17. 10:40
Két fordulóval a vége előtt nyugodtan kijelenthetjük, ez nem a fővárosi csapatok éve volt.
A magyar bajnokságok történetében 102-szer hirdettek hivatalos végeredményt, de mindössze nyolcadik alkalommal fordul elő, hogy a legfőbb trófea Budapesten kívülre került. Debrecen a hatodik olyan vidéki város Nagyvárad, Győr, Dunaújváros, Vác és Zalaegerszeg után, mely immár aranyos gárdával büszkélkedhet. Arra, hogy a bajnoki finálé után a keleti országrész szurkolói örülhessenek a legjobban, a Nagyváradi AC 1944-es sikere óta, azaz több mint hatvan évet kellett várni.
Az idei bajnokság - a Győr esetleges második helyétől függetlenül – már bizonyosan a vidék diadalát hozza, soha korábban nem fordult még elő, hogy a fővárosi csapatok bajnoki vagy kupagyőztes cím nélkül maradtak volna. Értelemszerűen ezt megelőzően az a csúfság sem esett még meg, melyre most lehet esély, hogy a legnagyobb múltú egyesületek (MTK, FTC, Újpest, Honvéd, Vasas) közül egy sem szerez jogot nemzetközi kupaindulásra. Igaz, számukra lehetőségként még ott áll az UEFA Intertotó Kupa, melyre korábban a Vasas és a Lombard Pápa már jelezte indulási szándékát. Hogy a vidéki csapatok nemzetközi szinten mire lesznek képesek, az majd elválik, egy azonban biztos, sem Debrecenben, sem Sopronban nem lesz hiány nézőkben.
Molnár Ákos
-
#137 Sándor Tamás ezért jött
2005. 05. 17. 09:25
A Loki csapatkapitánya szívesen kihagyna egy kazahsztáni utat.
Ha valaki nagyon megérdemelte ezt a bajnoki címet, az Sándor Tamás, aki egyértelműen a Loki vezéregyénisége volt ebben az idényben (is). A kiváló rúgótechnikájú középpályás három éve tért haza, nem titkoltan azzal a céllal, hogy aranyat nyerjen nevelőegyesületével, a Debrecennel.
A Loki megérdemelten lett első az idén. Igaz, éppen egy olyan mérkőzésen vált biztossá az aranyérem, amelyen a Debrecen nem is játszott.
- Kissé furcsállottuk, hogy nem egy nap lépünk pályára a Fradival, de szó sincs arról, hogy ez elronthatta volna az örömünket - mondta a középpályás. - Mi egy nagyszerű meccset játszottunk szombaton, a szurkolók bajnokként ünnepeltek bennünket. Vasárnap pedig vártuk a Ferencváros mérkőzését: én például otthon a fotelben, egyedül, mert a kisfiam Pesten futballozott, a feleségem őt kísérte el. Természetesen szurkoltam a Pécsnek, és a lefújás után már találkoztam is a csapattársak egy részével egy debreceni szállodában. Még elég kevesen voltunk, hiszen többen hazamentek a keretből a Dunántúlra, erre-arra, de estére már megérkeztek a távolabb lakó srácok is, így a Kossuth téri üneplés azzal a rengeteg emberrel remekül sikerült. Csak tudnám, hogy a szurkolók miként tudtak két óra alatt egy ekkora bulit összehozni…
Igaz, sokáig mindenki óvatoskodott, de Sándor Tamás amondó, a Vasas elleni idegenbeli siker után már érezni lehetett, hogy ez a bajnokság az övék lesz. Jár tehát a kalapemelés a kétségkívül legegységesebb és leginkább gólratörő futballt produkáló Loki (na meg szurkolói) előtt, de adódik a kérdés: mi lesz most? Mit profitálhat a város és a klub ebből az aranyból?
- A stadionkérdésünk talán megoldódik, mert az nem jó, hogy helyhiány miatt néhány száz szurkolónk rendszeresen kint marad, és persze szeretnénk eljutni a Bajnokok Ligájába. Ha jól tudom, július közepén kezdünk - hm, nem bánnám, ha a kazahsztáni utat kihagyhatnánk…
-
#136 Supka Attilát elfogadták a szurkolók
2005. 05. 17. 08:35
Vezetőedzőnket a Békéscsaba elleni mérkőzés után percekig éltette a debreceni publikum.
Szombat este – mint utólag kiderült - a Loki sordöntő mérkőzést játszott a már kiesett Békéscsaba együttese ellen. A szurkolók többgólos győzelmet vártak a csapattól. Játékosaink nem is okoztak csalódást a mintegy 7500 nézőnek, a Loki bebizonyította, hogy megérdemelten vezeti a tabellát és sima, 5-1-es győzelmet aratott a lilák felett.
- Egy kicsit nehezen indult a mérkőzés – nyilatkozta Supka Attila a találkozó után. - Azt terveztük, hogy az elején megpróbáljuk meglepni az ellenfelet, ennek ellenére ez majdnem nekik sikerült, de szerencsére csak kapufa lett belőle. Ezt leszámítva úgy érzem, az első perctől kezdve nem lehetett kérdéses ennek a mérkőzésnek a végkimenetele.
A találkozón szerepet kapott a Loki 18 éves játékosa, Dzsudzsák Balázs is, akit Sándor Tamás utódjának tartanak. - Balázs nagyon tehetséges játékos, bízom benne, hogy rövid időn belül be tud majd épülni a csapatba. Ez a mérkőzés jó volt arra, hogy megmutathassa, mire is képes. Volt egy-két nagyon szép megmozdulása, terveink szerint, a következő szezonban többet láthatja majd a közönség.
A Békéscsaba elleni összecsapás másnapján a Ferencváros vereséget szenvedett Pécsen, ami azt jelentette, hogy a DVSC-AVE Ásványvíz csapatát már matematikailag sem tudja egyetlen csapat sem beérni. Ám a bajnokságnak még nincs vége, hiszen két forduló van hátra. - Természetesen ugyanúgy készülünk, mint az eddigi mérkőzésekre. A két bajnokit mindenképpen meg akarjuk nyerni, hogy elmondhassuk, magabiztosan nyertük ezt a bajnokságot.
A találkozó után a szurkolók hosszú percekig a csapatot ünnepelték, majd Supka Attila nevének skandálásába fogtak bele, ami bizonyítja, hogy a közönség elfogadta a trénert.
- Egy edzőt mindig az eredmények minősítik, és a szurkolók ezek szerint elégedettek. Nem volt még részem ilyen ünneplésben, nagyon jó érzés, hogy a közönség elfogadott, mert amikor ide kerültem, akkor sok embernek volt fenntartása az én személyemmel kapcsolatban. Nem tudták hova tenni a tulajdonosok választását, de úgy érzem, a csapattal közösen sikerült bizonyítani – mondta Supka Attila, aki vasárnap este a Kossuth téren a játékosokkal, valamint a szurkolókkal együtt ünnepelte a bajnoki címet és a következő szavakat intézte a tömeghez:
- Köszönjük, hogy egész évben bíztatok bennünk. Nélkületek nem sikerült volna történelmet írni.
-
#135 na szia -
zambrotta #134 mert hülyeségeket írsz -
Nadi #133 Te sem mentél el -
#132 ha nem szidom a csapatodat akkor miért ne mehetnék oda? -
zambrotta #131 de visszajött -
Nadi #130 Igaza van, te is elküldted a fagyi topikból... -
zambrotta #129 ne légy ideges pancser -
#128 Szerencsére nem súlyos Böőr Zoltán szombaton összeszedett sérülése, így néhány napos pihenő után újra edzésbe állhat és szerepelhet a válogatott két soron következő mérkőzésén, a franciák ellni május 31-i barátságos és a június 4-i Izland elleni vb-selejtező-mérkőzésen.
Amint arról a vasárnapi Nemzeti Sportban olvashattak, a szombati Debreceni VSC AVE Ásványvíz-Békéscsaba bajnoki mérkőzés 64. percében megsérült a középpályás, aki a fontos mérkőzésekre készülő válogatottban is alapembernek számít.
"Nem olyan súlyos a sérülésem, mint ahogyan elsőre gondoltuk, szerencsére nem törött el a szárkapocscsontom. Úgy tűnik, hogy az ellenféllel történő ütközés során egy ideg sérült meg, és ez okozta a zsibbadást a lábszáramban, valamint enyhén meg van nyúlva a külső oldalszalagom is. Az orvosok néhány napos pihenőt írtak elő, így valószínűleg nem lépek pályára a Pécs elleni hazai mérkőzésen. Mivel a válogatottra két fontos mérkőzés vár a közeljövőben, így nincs értelme kockáztatni a bajnoki meccsen, én is már a franciák elleni barátságos mérkőzésre és az Izland elleni vb-selejtezőre összpontosítok" - mondta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a Bulgária elleni vb-selejtezőn remekül teljesítő középpályás.
Arra a felvetésünkre, hogy addig azért a bajnoki címet is meg kell ünnepelni, Böőr Zoltán mosolyogva ennyit reagált: "ez így van, egyébként most éppen a csapattársakkal vacsorázunk, de még nincs igazi fieszta. A nagy ünneplés természetesen szurkolóinkkal, a szombati mérkőzés után következik majd!"
A Debreceni VSC AVE Ásványvíz csapata a Ferencváros vasárnapi pécsi vereségének köszönhetően hatodik vidéki csapatként elérte története legnagyobb sikerét, megnyerte a 2004-2005-ös bajnokságot. -
#127 na húzzál vissza te kis pöcs a saját topicodba... -
zambrotta #126 ti aztán keményen nyomjátok
gondoltam benézek, nehogy unatkozzatok itt ketten, telószámot cseréltetek már, még a végén összejöttök
ahogy olvasom nagyon sok okos dolgot írtatok
fáradtak majd ti lesztek jövőre, mikor kiestek a bl selejtezőben -
#125 így van az FTC ősszel jó volt de tavaszra elfáradtak... -
Nadi #124 Két fordulóval a vége előtt nyugodtan kijelenthetjük, ez nem a fővárosi csapatok éve volt.
A magyar bajnokságok történetében 102-szer hirdettek hivatalos végeredményt, de mindössze nyolcadik alkalommal fordul elő, hogy a legfőbb trófea Budapesten kívülre került. Debrecen a hatodik olyan vidéki város Nagyvárad, Győr, Dunaújváros, Vác és Zalaegerszeg után, mely immár aranyos gárdával büszkélkedhet. Arra, hogy a bajnoki finálé után a keleti országrész szurkolói örülhessenek a legjobban, a Nagyváradi AC 1944-es sikere óta, azaz több mint hatvan évet kellett várni.
Az idei bajnokság - a Győr esetleges második helyétől függetlenül – már bizonyosan a vidék diadalát hozza, soha korábban nem fordult még elő, hogy a fővárosi csapatok bajnoki vagy kupagyőztes cím nélkül maradtak volna. Értelemszerűen ezt megelőzően az a csúfság sem esett még meg, melyre most lehet esély, hogy a legnagyobb múltú egyesületek (MTK, FTC, Újpest, Honvéd, Vasas) közül egy sem szerez jogot nemzetközi kupaindulásra. Igaz, számukra lehetőségként még ott áll az UEFA Intertotó Kupa, melyre korábban a Vasas és a Lombard Pápa már jelezte indulási szándékát. Hogy a vidéki csapatok nemzetközi szinten mire lesznek képesek, az majd elválik, egy azonban biztos, sem Debrecenben, sem Sopronban nem lesz hiány nézőkben.
Forrás: dvsc.hu -
#123 A 28. fordulóban - a kelet-magyarországi rangadón - a Loki karmestere, Sándor Tamás volt a legjobb és a legeredményesebb labdarúgó. A debreceni játékosnak komoly szerepe volt abban, hogy a DVSC 5-1-re verte a már kiesett Békéscsabát, és - mint másnap kiderült - ezzel elhódították a csapat első bajnoki címét.
Sándor honlapunknak elárulta: bár érezték, hogy a győzelemmel "nagyjából" megvan a bajnoki cím, az ünnepléssel meg kellett várniuk a vasárnapi mérkőzés eredményét is. Ugyanakkor hozzátette: az sem tragédia, hogy a pályán csak a következő, Pécs elleni találkozón ünnepelhetik meg a bajnoki aranyérmet.
- Azért kértem cserét a második félidőben, mert kaptam egy rúgást a fájós lábamra - tért vissza a mérkőzésre is Sándor. - Az első félidő elején egyébként meglepett minket a Békéscsaba, rúgtak egy kapufát is, de utána végig a mi akaratunk érvényesült. Úgy gondolom, hogy tavasszal a Debrecen nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt, hazai pályán például veretlenek maradtunk. Bízom benne, hogy ez már így is marad.
-
Nadi #122 Olvastam én is -
#121 Böőr Zoltán: A hullámvölgy nem került el
2005. 05. 11. 11:55
A válogatott játékos szerint bizonyítani kell, hogy külföldre szerződhessen.
A magyar válogatott hó végi franciaországi barátságos fellépésén, illetve a június eleji izlandi vb-selejtezőjén ott lehet Böőr Zoltán, akit a bolgárok elleni március 30-i vb-selejtező (1-1) előtt csupán két magyar bajnokin szemrevételezhetett Matthäus, mivel a találkozót megelőző 15 hónapban a szélső éppen annyiszor szerepelt tétmeccsen, ahányszor a magyar válogatott pályára lépett az elmúlt 19 év futballseregszemléin - egyszer sem.
- Az elhúzódó térdsérülése után elégedett az eddigi tavaszi produkciójával?
- Sokkal, de sokkal jobbra számítottam - mondta Böőr Zoltán. - Főként az újrakezdést követően lettem igazán optimista, azt hittem, egyre jobb leszek, de a hullámvölgy engem sem került el.
- Ami a Sopron elleni hazai találkozón érte el a szélsőértéket.
- Senki nem örül, ha lecseréli az edzője, ráadásul már az első félidőben, ettől függetlenül csupán egyetlen emberre haragszom a történtek miatt: magamra. Maradjunk annyiban, indokolt volt a váltás. Meg is lett az eredménye, a Pápa ellen az első fél-időben már több elemben emlékeztettem korábbi önmagamra. Erre szívesebben gondolok vissza.
- És a legutóbbi, Üllői úti összecsapásra?
- Vegyesek a gondolataim.
- Például lecserélték. Újabb gödör? Vagy előzetesen kalkulálták a váltást?
- Nem volt a pakliban, ezzel szemben - ahogy a Pápa ellen - ezúttal is éreztem, hogy bennem van a gól. Talán, ha tovább maradhatok a pályán… Lehet, Supka Attila a szünetben észrevette, hogy az Újpesten összeszedett rúgás helyén jegelem a lábam, s az idő múlásával talán nem akart több kockázatot vállalni.
- Kockázat? Sokan kérik számon önökön…
- Nem köntörfalazok: rossz meccs volt. Viszont annyi mindent elbuktunk már az utolsó percekben, az utolsó mérkőzésen! Az lenne a baj, hogy ezúttal nem húzzuk el a döntést a végsőkig?! Rendben, a szép futball áldozatul esett vasárnap, ez igaz, de az álmunk nem. Ezt pedig szerintem még a kritikusok is tiszteletben tarthatják. Nem magunkat akarom menteni, de egyébként kötve hiszem, hogy hasonló esetben bármelyik riválisunk mást tett volna, mint amit mi.
- Egyéb észrevételek?
- Visszatérve a cserére, bosszús voltam. Éreztem, hogy nem vagyok az igazi, ugyanakkor azzal az elhatározással léptem előzőleg pályára, hogy amire ma képes vagyok, azt a kilencven perc alatt kihozom magamból.
- Lett belőle hatvan. Ült néhány menedzser a lelátón - habár nem kizárólag ön miatt. A Bologna, Bordeaux és a Standard Liége megfigyelői ön szerint milyen ábrázattal álltak fel székeikből fél kettő körül?
- Aligha volt hízelgő véleményük a látottakról.
- Mit gondol, csökkentek az esélyei a külföldi szerződésre?
- Remélem, nem. A megállapodásom a jövő év végéig köt a klubhoz, de…
- Bocsánat, nem a nyáron lesz szabad státusú?
- Nem, egy, az év elején érvénybe lépett megállapodás szerint 2006. december harmincegyig a Lokihoz tartozom.
- Ott tartott, hogy de…
- Szóval, a vezetők is tudják, hogy szeretnék külföldre igazolni. Amihez persze bizonyítanom kell. A DVSC-ben, és ha a kapitány meghív, akkor a válogatottban.
nemzetisport.hu
-
#120 jaja...meg hogy: "NB II. Keleti csoport!!!!"
"Egyszerűen senkik vagytok hejjjj..."
Ezek is nagyon ott voltak!!! -
Nadi #119 Nekem ami még tettszik az a Hajrá-másik oldal: Debrecen!! Az is nagyot szól -
Nadi #118 Pontosan! -
#117 hát ja...de Sándor gólja is pimasz volt!!! :)))
Éger meg avágta a tizit ahogy kell :) -
Nadi #116 Nagyon-nagy gól volt!!!
Amit Bogdanovic lőtt pár fordulóval előtte nem tudom kinek az viszont még annál is nagyobb volt!! -
#115 geccc Szatmári góóólja még most se megy ki a fejemből!!! -
#114 jaja ez nagyon jó hír!!! -
Nadi #113 Most olvasom, hogy Böőrnek mégsem tört el a lába!!!!!!!!!
Juppppppppyyyy!!!! -
#112 hát ja... nagy szeretettel várjuk :))) -
Nadi #111 De a Tankcsapda megígérte, hogy ha bajnok lessz a csapat ír egy újat!
Rajta!!! -
#110 ezt fogom hallgatni....még ma este kívülről fogom fújni -
#109 ohhh köszönöm szépen