4278
-
#388 Szerintem fölösleges erről vitatkozni,az Uefa dönt majd. -
#387 teljesítményben is sokat számítana a hazai katlan
debrecenben sztem győzne a loki, de népstadionban ki fog kapni -
Nadi #386 Akkor is jobb lenne Debrecenbe. A Hajduk elleni meccsen is fantasztikus hangulat volt. Budapesten nem lessz ilyen hangulat:( -
#385 én arra emléxem amikor magyar MU fanok beültek a MU szektorba, és onnan kurvaanyázták a magyarokat
na erre emléxem -
#384 nem kaszálnak sokkal többet ha felhozzák sztem
dvsc stadionban 10e, pesten 25 van
és ott a stadionbérlés meg az utazás, szállás költsége... -
#383 Meghát az ilyen meccseknek a célja a haszonszerzés...
A jegyárak az egekbe szöknek majd,már a Hajduk elleni is irreális összeg volt. -
#382 Debrecenben hiába rendezik,ennél nagyobbra már nem tudják növelni a stadiont.Kénytelenek lesznek Pesten lejátszani a meccset,főleg,hogy az Uefa is ezt írja elő.A másik meg lehet,hogy a ManU miatt mennek ki az emberek,mint a Zte esetében,de ettől függetlenül ugyanúgy fognak szurkolni,a gólnál ugyanúgy fognak örülni.Emlékezzetek csak mekkora hangzavar volt a gólnál,kétlem ,hogy csak a párezer egerszegi miatt. -
#381 én újpesten lakom, de szerintem a meccset akkor is debrecenben kellene rendezni -
Nadi #380 Ezért kéne Debrecenben rendezni, mert itt több lenne aki a Debrecenért jönne ki. Persze itt is sok Man. Utd. drukker lenne. -
Csesza #379 nemhiszem mer a szurkolók fele nem a Debrecenért fog kimenni hanem a Mencseszterért -
#378 Koplárovicsot megveszik és sima -
#377 azonkívül ha kinn kapnak egy négyest, csak csökken az érdeklődés... -
#376 mondom, hogy nem megyek
jó drága lesz -
#375 ehh, az csúnya lesz -
#374 nah akkor jössz te is :D
csak kérdés hogy mennyi lesz a jegy -
#373 éne nem -
Nadi #372 Majd meglátjuk, addig még sok idő van -
#371 akkor talizunk a keletiben -
Nadi #370 Akárhol lessz, én is megyek:DDDDDD -
#369 ha pesten lesz, akkor megyek -
Nadi #368 Majd Signori és Igor elintézi őket:DDDDDDD -
Nadi #367 1. nagy szükségünk lenne rá:)
2. hát sajnos igen:(
3. ez igaz, csak debrecenben jobb lenne:( -
#366 12:44 20m eurós bevétel várható, ha bejutnak a csoportkörbe (kb 5milliárd ft)
12:38 valszeg pesten lesz a meccs
12:33 nem mehet biztosra a MU -
Nadi #365 Letudnád fordítani magyarra? -
#364 12:44 Clubs can expect a jackpot of over 20m Euros should they progress into the group stages, so there's a lot more than just pride to play for...
12:38 Ken Ramsden, Manchester United secretary: "We don't take anything for granted. There's so much uncertainty at this stage. But it's not acceptable for a club of this size to only have won two European Cups" The tie could be moved to Budapest if Debreceni progress, the Hungarian club already having stated that if they pulled a 'big' club they would move to a larger stadium.
12:33 1999 Champions Manchester United will go into their tie with either Debreceni or Hadjuk Split with confidence. On the surface it seems like a favourable draw for the Old Trafford club, but as always, any journey to eastern Europe could be be potential slip up.... -
Nadi #363 Hát nagyon bízom benne, hogy sikerül megtartani az előnyt! -
Nadi #362 Ha Debrecenben lenne esetleg a meccs, akkor rettegjen a MU!! -
Rudee #361 "Egyrészről örülök, hogy a kedvenc külföldi csapatomat élőben fogom látni"
Én még megvárnám a horvátok elleni visszavágót. -
Nadi #360 Baxa meg. Egyrészről örülök, hogy a kedvenc külföldi csapatomat élőben fogom látni, másrészről meg szomorú vagyok, mert a kedvenc csapataim közül valamelyik kiesik:((((((((((((((((((((((( -
Nadi #359 Köszi, köszi -
Rudee #358 A horvátok elleni továbbjutás esetén Manchesterbe utazik a Debrecen. -
#357 boldog szülinapot Nadi mester! -
#356 Nadinak, az ex-FMesnek boldog szülinapot! -
Nadi #355 Ez van, ezt kell szeretni:DDD -
#354 jók a videók! :D -
Nadi #353 Na, ez nem igaz:(((
Ronald Habi egy félévre megsérült.
Jobbulást Ronald, szükségünk van rád! -
Nadi #352 De hivatalosan 5-öt -
Rudee #351 Hatot lőttek, de az egyiket nem adták meg :) -
Nadi #350 5-öt lőttek, de ennek ellenére tényleg ők a leggyengébek. -
Rudee #349 Toronymagasan ez a leggyengébb kiemelt, hiába lőttek hatot a skótoknak. Esetleg a Rabotnicki-Lokomotiv Moszkva páros továbbjutója ellen lehetne még valami. Persze először tovább kell jutni.