4278
banner_0.jpg

• Sheva
  • Sheva
    Interjú: Giuseppe Signori

2005. 07. 24. 16:00

A 28-szoros olasz válogatott játékos honlapunknak adott nyilatkozatában elmondta: nem riasztotta el a stadionok állapota.

Az olasz válogatott játékos az Oláh Gábor utcai atlétikai pályán Jámbor László processz menedzser irányításával erőnléti felmérésen vett részt. A 37 éves Signori kora ellenére jól bírta a terhelést. A csatár délután még egy orvosi vizsgálaton vett részt. A tesztet követően került sor az újságírói összejövetelre, ám a játékos addig, amíg nem születik meg a kontraktus, nem kíván nyilatkozni, ezért csak a

menedzsere, Roberto Lamanna, valamint segítője, Luca Degli Innocenti jelent meg Szilágyi Sándor cégvezető társaságában. Egyébként soha nem látott érdeklődés övezte az eseményt, a zsurnaliszták megtöltötték a VIP helységet. Szilágyi Sándor elmondta, a csatár szeretett volna pályára lépni a szombati edzőmérkőzésen, de a menedzsere lebeszélte ebbéli szándékáról. A Loki cégvezetője megítélése szerint napokon belül eldől, hogy Signori a DVSC futballistája lesz-e, de az már szinte bizonyos, ha Beppe a DVSC-be szerződik, a Hajduk Split elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn még nem léphet pályára.
    Bár a sajtótájékoztatón nem jelent meg Signori, honlapunknak a sportnapilap két munkatársával együtt sikerült szóra bírnunk a játékost, aki mindössze annyit kért: esetleges debreceni szerződéséről ne kérdezzük, mivel Olaszországban, de máshol is a világon az a bevett szokás, hogy amíg a kiszemelt labdarúgó nem kötelezte el magát a klubhoz, addig nem játszik, és nem is nyilatkozik.
    - Négy hónapja személyi edzővel készül. Hogy érzi, erőnlétileg milyen állapotban van jelenleg?

- Bolognában januártól kezdve folyamatosan készülök edzőmmel. Egyszer sem hagytam abba, de nyilván hiányzik a meccsritmus és egy csapattal való felkészülés. Tisztában vagyok vele, hogy egy egyéni tréning nem ugyanaz, mint játékostársakkal edzeni, ezért formába kell lendülnöm. Ahhoz képest, aki május végéig edzésben volt, rosszabb állapotban vagyok, de ez így normális.

- Azt nyilatkozta, hogy azért igazolt külföldre, mert szabadulni akart az olasz focitól, és az azt körülvevő stressztől…

- Ha egy játékos egy csapatban már mindent kiadott magából, szüksége van új impulzusokra, új környezetre. Hat évig Bolognában futballoztam, és szerettem volna új élményekkel gazdagodni külföldön, ezért igazoltam Görögországba. Más olasz csapatok is hívtak, de én hoztam egy döntést, mely szerint utolsó olasz csapatom a Bologna lesz és az elhatározásomat nem változtattam meg. Nem akartam más csapatba igazolni Olaszországban. Itt telepedtem le, feleségem és három gyermekem nagyon jól érzi magát a városban. Ha sikerül ideszerződnöm, a családom nem is jön velem, már csak azért sem, mert a legkisebb most kezdi az iskolát. Inkább amikor tudok, hazamegyek majd hozzájuk.

- Utolsó európai csapata az Irakszlisz volt. Miért hagyta el a görögöket?

- Amikor Görögországba szerződtem nagyon jól ment a játék, az első meccseken gólokat szereztem, aztán anyagiakban nem tudtunk megegyezni, nem azt teljesítették, amit ígértek. Ez olyan, mintha egy elnök Ferrarit akar venni, de nincs hozzá benzin.

- Olaszországban az egyik legnagyobb rangadónak a Róma-Lazio mérkőzés számít. Milyen élményei vannak a két gárda összecsapásairól?

- Szerencsém volt, mert sok Róma-Lazio rangadón játszhattam. Hihetetlen élmény 80 ezer ember előtt pályára lépni, amikor egész héten semmi másról sincs szó a városban, csak a mérkőzésről. Igazán hátborzongató és jó érzés, ezt csak az tudhatja, aki valaha pályára lépett hasonló találkozón. Olaszországban ez a két meccs mindenképpen más a többi harmincnégy mérkőzéshez képest.

- Ha már a nézőszám szóba került, mit szól a debreceni stadionok méretéhez és állapotához? Amikor tegnap nem lépett pályára a Nagyvárad elleni felkészülési mérkőzésen, sok szurkoló viccesen megjegyezte, hogy ez azért lehet, mert meglátta a Vágóhíd utcai stadiont és megijedt.

- Nem zavar, mert nem az számít, hogy mekkora a stadion, vagy milyen állapotban van, hanem az a fontos, a pályán hogy érzem magam, milyen teljesítményt nyújtok. Az viszont meglepett, hogy mindenki szotyolázik. Először azt sem tudtam, mi az, amit annyira bőszen rágcsálnak az emberek – mondta nevetve Signori.

- Volt olyan labdarúgó pályafutása során, akivel különösen szeretett volna játszani, de nem adatott meg?

- Nem, mert nagyon jó focistákkal játszhattam együtt. Említhetném Casiraghit, Gascoignet, vagy Keneth Andersont és Boksicot.

- Hogy tetszik Debrecen?

- Sajnos, még nem nagyon volt lehetőségem szétnézni, de szeretném majd ezt bepótolni.

- Mennyire ismeri a magyar focit? Van olyan magyar játékos esetleg, aki ellen játszott is?

- Az interneten figyelemmel kísérem a magyar bajnokság eredményeit, mert érdekel. Annak idején Détári ellen játszottam. Jó labdarúgónak tartottam, de valami miatt nem tudta igazán megmutatni, mire is képes. Sokkal többre hívatott labdarúgó volt, mint amennyit Olaszországban kiadott magából.

- Úgy tűnik, mindenhol nagyon népszerű ember, tegnap csak ön miatt látogatott ki közel ötezer ember a felkészülési mérkőzésre. A találkozó után sokan körülvették, autogrammot kértek, fényképezték…

- Bizonyára ez nem a mostani énemnek szólt, hanem annak, hogy annak idején láttak játszani a tévében, látták a góljaimat. Mindenesetre jól esett a szeretetük. Szerencsés vagyok, hogy játszhattam a Lazioban, Bolognában és az olasz válogatottban, mert ez által az egész világ megismerhetett.

• Nadi
    Na végre egy jó hír!!!!!!

Azok a bérletesek, akik már megvásárolták belépőjüket a Split elleni mérkőzésre, a jegyváltás helyszínén, tehát a Royal Casinóban plusz egy jegyet vehetnek át térítésmentesen.

A klub átértékelte a Hajduk Split elleni mérkőzés jegyárairól korábban hozott döntést, és arra az elhatározásra jutott, hogy azok, akik éves belépőt vásároltak, kedvezményben részesüljenek. Erre azért is kerül sor, mert a bérletes helyekre szóló jegyek a vártál nehezebben fogynak. Azok a bérletesek tehát, akik már megvásárolták belépőjüket a Split elleni BL-selejtezőre, a jegyváltás helyszínén, a Royal Casinóban kedd 14 óráig plusz egy jegyet vehetnek át térítésmentesen, így akár elhozhatják családtagjukat, ismerősüket vagy barátjukat. Az állandó belépővel rendelkezők közül, aki még nem váltotta meg jegyét, és holnap szeretné ezt megtenni, egy árat fizet ki, de plusz egy (hasonló értékű) jegyet kap cserébe (a bérletesek hétfőn 17 óráig vehetnek jegyet helyükre). Fontos, hogy akik már megvették a belépőt, azzal, valamint bérletükkel menjenek vissza a Royal Casinóba, hogy a tikettre pecsét kerüljön. A nem bérletesekről sem feledkezett meg a klub: számukra olyan kedvezmény lesz, hogy a Loki első hazai bajnokijára, a Zalaegerszeg ellen a Split elleni jeggyel bemehetnek a mérkőzésre.
  • Sheva
    Pénteken felröppent a hír, hogy a DVSC szerződteti a vb-ezüst- érmes, háromszoros olasz gólkirály Giuseppe Signorit, a Lazio és a Bologna egykori klasszisát. Sokan hitetlenkedtek, mások azt kérdezgették egymástól, hogy egy ilyen kaliberű labdarúgó mit keresne Magyarországon. Még akkor is, ha tudjuk, a 37 éves Giuseppe Signori legutóbbi szezonja nem sikerült fényesre; öt meccs után távozott a görög Iraklisztól, s tavasszal a katari el-Arabiban játszott. Mint kiderült, az olasz csatár, bár sok nagy sikernek volt részese, soha nem lépett pályára a BL-ben, s erre a DVSC-ben lenne lehetősége.

Beppe Signori gépe tegnap kora délután Budapesten landolt, majd néhány órával később már a Nagyerdei Gyógyszálló vendég- szeretetét élvezhette.

Eközben a DVSC honlapján tényként közölték: az olasz csillag az FC Oradea elleni tesztmeccsen pályára lép. No, erre a hírre kezdtek el özönleni az emberek a pályára. A 18 órai kezdés előtt 20 perccel már nem volt parkolóhely a stadion környékén, négyezren gyűltek össze a lelátókon, s várták az olasz fiút. "Még a szállodában van" - jött a hír, "Már elindult!" - mondogatták a jól értesültek. A szünet előtt néhány perccel nagy nyüzsgés támadt a fedett tribün környékén, megérkezett a nap főszereplője. Kiderült, interjúra ezen a napon nincs lehetőség, Giuseppe Signori a mai erőnléti felmérés után áll a sajtó rendelkezésére.

"Igaz-e hogy a BL-szereplés lehetősége vonzotta Debrecenbe? - próbálkoztunk egy kérdéssel, mire egy sokat sejtető mosoly volt a válasz. Mosolyból egyébként sem volt hiány, az olasz vidáman fogadta, hogy míg a pályán leendő(?) társai fociznak, mindenki rá kíváncsi. Hamarosan kiderült: többet nem láthatunk tőle ezen az estén, hiszen már a második félidő derekán jártunk, s még mindig civilben ücsörgött a lelátón. Néhányan csalódottan bandukoltak hazafelé, szegényebbek lettek egy élménnyel. Talán nem végleg; a információink szerint a sztár szívesen pályára lépett volna, ám a menedzsere nem rajongott a próbajátékért.

• Sheva
    2005. 07. 23. 20:20

Giuseppe Signori nélkül lépett pályára csapatunk. Az olasz labdarúgó fáradtságra hivatkozva mégsem vállalta a játékot.

Felkészülési mérkőzésen a Nagyvárad együttesét fogadtuk a Vágóhíd utcai stadionban. Mintegy 5000 néző látogatott ki, ami nagyban annak köszönhető, hogy sokan abban reménykedtek (köztük mi is), hogy pályára lép az olasz Giuseppe Signori. A válogatott játékos kora délután még azt mondta, hogy szívesen játszana, ám a repülőút és az azt követő hosszú autókázás miatt nagyon elfáradt, így végül nem vállalta a játékot.
    A DVSC így végül nélküle nyerte meg a mérkőzést 1-0-ra. A gólt a szerb Bojan Brnovics szerezte.
    DVSC-AVE Ásványvíz – Nagyvárad 1-0 (0-0)

Vágóhíd utcai stadion, 5000 néző.
    DVSC: Tomic – Bernáth, Hegedűs, Komlósi (Kiss), Szabó – Mészáros (Nagy Z.), Vukmir, Dzsudzsák, Böőr (Németh Á.) – Brnovics, Sidibe

• Sheva
    az munka lesz ha Signori jön hozzánk :DDDDDDDDDDDDD
  • Nadi
    Signori megérkezett és pályára lép délután!

2005. 07. 23. 13:05

Az olasz válogatott játékos örömmel húzza magára a ma 18 órakor kezdődő Nagyvárad elleni mérkőzésen a Loki mezét.

Remek hírrel szolgálhatunk szurkolóinknak, ugyanis a 28-szoros olasz válogatott csatár, Giuseppe Signori megérkezett Magyarországra. Jelenleg Debrecen felé tart autóval. A sztárjátékos elmondta: szívesen pályára lép a délutáni edzőmérkőzésen.
    Mint arról tegnap beszámoltunk, könnyen elképzelhető, hogy bajnokcsapatunk leigazolja a korábbi világbajnoki ezüstérmes Signorit. A játékos menedzsere a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy Beppe nyáron biztosan visszavonul az aktív játéktól, a jövőben pedig edzősködéssel foglalkozik majd, ám előtte szeretné, ha az utolsó profi klubja a Bajnokok Ligájába bejutó Debrecen lenne.
    Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy a ma 18 órakor kezdődő mérkőzés nemcsak szurkolóink és játékosaink számára lesz felejthetetlen élmény, hanem az ellenfél számára is. Érdemes tehát kilátogatni a Vágóhíd utcai stadionba, de talán ezt nem is kell hangsúlyozni, hiszen bizonyára rengetegen szeretnének szemtanúi lenni a nem mindennapi eseménynek.
    Signori a második félidőben lép majd pályára és előreláthatóan fél órát játszik majd.

Forrás: DVSC.HU
  • Sheva
    én majd a sport1-en kényelmesen megnézem a mecset 5 csomag szotyi társaságában :)
  • Nadi
    ték:)
  • Sheva
  • Nadi
    Van 3 db
  • Sheva
    wáááááááááááá de jó vkinek :DDDDDDD
  • Sheva
    jaja bírnám: Bogdanovics - Signori csatársor
  • Nadi
    Merre jártam ma

• Nadi
    Na hát várjuk szeretettel:DDDDDD
  • Sheva
    a hivatalos honlapon is írják szal akkor nem lehet kacsa
  • Sheva
    komoly lenne :DDDDDD
  • Sheva
    Hétfőn érkeznek a horvátok

2005. 07. 22. 13:00

A Hajduk Split gépe Debrecenben landol majd.

A DVSC-AVE Ásványvíz együttese története során első alkalommal hódította el a Szuperkupát, remekül hangolt tehát a szerdai, Hajduk Split elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre. Igaz ez az ellenfélre is, hiszen a horvátok a hét folyamán megkezdték bajnoki szereplésüket, az első fordulójában az NK Osijek (Eszék) gárdáját 6-0 arányban győzték le.
    Amint sejthető volt, a találkozót Debrecenben – de nyugodtan kijelenthetjük: nem csak városunkban - óriási várakozás előzi meg. Vendégeink sem veszik majd félvállról a találkozót, ennek legbiztosabb jele, hogy már hétfőn városunkba érkeznek. A spliti különítmény gépe este, 22 óra után nem sokkal száll le a debreceni repülőtéren. Az együttes innen szálláshelyének, a hajdúszoboszlói Hotel Aqua-nak veszi az irányt.
    Információink szerint a Hajduk a szerdai találkozó után azonnal visszatér Horvátországba.
  • Nadi
    Ez komoly bazz?
  • Sheva
    BL-selejtező: háromezer jegy vár még gazdára

2005. 07. 22. 16:00

Jól fogynak a belépők a jövő szerdai, Hajduk Split elleni BL-selejtező mérkőzésre.

Klubunk ma kezdte meg a július 27-én megrendezendő Hajduk Split elleni BL-mérkőzés belépőinek árusítását. Az érdeklődés óriási, ezt bizonyítja, hogy jól fogynak a jegyek. Még közel háromezer tikett vár gazdára köszönhetően annak, hogy stadionunk tízezer férőhelyesre bővül. Belépők 4000 forinttól már kaphatók és jó hír, hogy akik még nem vásárolták meg, nem maradtak le semmiről, hiszen szombaton is lesz árusítás 9-17 óráig a Royal Casinóban. Ugyan a bérletesek helyeit hétfőn 17 óráig tartják fent, de a szurkolóknak érdemes már holnap megváltani a jegyeket, hogy elkerüljék a hétfői tumultust.
  • Sheva
    Nem akármilyen játékos érkezhet Debrecenbe, ugyanis a Serie A-ban közel kétszáz gólt szerző Giuseppe Signori felvette a kapcsolatot a Lokival. A 37 éves, rutinos csatár állítja: kora ellenére remek formában van, amit szeretne bebizonyítani.
    Erre a DVSC vezetői lehetőséget biztosítanak, így a támadó néhány napig a próbajátékon valamint erőnléti edzéseken vesz részt a Lokinál. A 171 centiméter magas labdarúgó a Serie A-ban 344 alkalommal lépett pályára és 188 gólt szerzett, a válogatott szerelést 28-szor húzta magára, és hét gólig jutott. Hat évig futballozott a Lazio csapatában, majd egy évig a Sampdoriát erősítette, ezt követően hat esztendeig a Bologna játékosa volt. Itt fejezte be olaszországi pályafutását, ugyanis innen tavaly a görög elsőosztályú Iraklisz FC Szaloniki együttesébe igazolt, és öt mérkőzésen kapott szerepet, gólt nem lőtt. Görög klubjával végül szerződést bontott, mivel nem fizették ki járandóságát, így jelenleg nincs csapata.
  • Sheva
    Német játékvezető a Split elleni meccsünkön

2005. 07. 22. 11:20

Herrn Kircher Knut (képünkön) nemzetközi karrierje tavaly kezdődött.

Eldőlt, hogy a szerdán 20.45-kor kezdődő DVSC-AVE Ásványvíz - Hajduk Split Bajnokok Ligája-selejtezőn német játékvezetői hármas tevékenykedik majd. Herrn Kircher Knut mindössze egy éve vezet nemzetközi mérkőzéseket, legutóbb az Andorra-Románia válogatott találkozón fújta a sípot. Feltűnő jelenség, már csak azért is, mert közel két méter magas. A 36 éves játékvezető asszisztensei Volker Wezel és Harry Ehing lesznek.
  • Sheva
    Megkezdődik a jegyárusítás

2005. 07. 22. 09:10

A bérletesek helyeit hétfő délutánig tartják fent, a belépőket a Royal Casinóban lehet megvásárolni.

Ebben a percben kezdte meg klubunk a Hajduk Split elleni Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésre szóló belépők árusítását a Royal Casinóban. A jegyeket szombaton is megválthatják szurkolóink 9-17 óráig (vasárnap nincs árusítás). A bérletesek helyeit hétfőn 17 óráig tartják fent.
  • Sheva
    Kialakult a Bajnokok Ligájának második selejtezőkörének mezőnye

2005. 07. 22. 08:35

A legnagyobb meglepetést a luxemburgi Dudelange továbbjutása okozta, amely egy bosnyák csapat kiverésével 42 éves tendenciát szakított meg.

Kedden és szerdán lebonyolították a Bajnokok Ligája első selejtezőkörét, így kialakult a második forduló mezőnye. A legnagyobb meglepetést a luxemburgi Dudelange továbbjutása szolgáltatta, ez ugyanis a BEK, illetve a Bajnokok Ligája 42 éves történetének során luxemburgi csapatnak még soha nem sikerült. A forduló első mérkőzéseit július 26-án és 27-én rendezik, míg a visszavágókra augusztus 2-án és 3-án kerül sor. Mint ismert a DVSC-AVE Ásványvíz együttese a Hajduk Split ellen hazai pályán kezd július 27-én, 20.45-kor. A visszavágó augusztus 3-án lesz, a Hajduk otthonában.

A második kör párosítása:
    FBK Kaunas (litván) - Liverpool (angol)
    Dinamo Tbilisi (grúz) - Bröndby IF (dán)
    Partizan Belgrade (szerb-montenegrói) - Sheriff Tiraspol (moldáv)
    DVSC-AVE Ásványvíz - Hajduk Split (horvát)
    FC Artmedia Bratislava (szlovák) - Celtic (skót)
    SK Tirana (albán) - CSKA Sofia (bolgár)
    Anderlecht (belga) - Neftchi Baku (azeri)
    Valerenga IF (norvég) - Haka Valkeakoski (finn)
    Rabotnicki Skopje (macedón) - Lokomotiv Moscow (orosz)
    F91 Dudelange (luxemburgi) - Rapid Wien (osztrák)
    Dinamo Kiev (ukrán) - FC Thun (svájci)
    Malmö FF (svéd) - Maccabi Haifa (izraeli)
    Shelbourne (ír) - Steaua Bucuresti (román)
    Anorthosis Famagusta (ciprusi) - Trabzonspor (török)
  • Sheva
    Mindenki megpróbált bizonyítani

2005. 07. 21. 16:50

A csapat karmestere, Sándor Tamás zseniálisan irányította a Lokit a Sopron elleni Szuperkupa visszavágón.

Bár mint minden egyes labdarúgócsapat, a DVSC-AVE Ásványvíz alakulata is 11 játékosból áll, de a gárda játéka nagyban függ attól, hogy a csapatkapitány, Sándor Tamás milyen formában fut ki a pályára. A népszerű Tobe a Szuperkupa debreceni visszavágóján remekül irányította a bajnokcsapatot, többek között egy remekbe szabott góllal és egy gólpasszal tette emlékezetessé a 3–0-val zárult találkozót.
    – Úgy érzem, ez a találkozó semmiben sem különbözött egy megszokott hazai bajnoki mérkőzésünktől, magabiztosan játszottunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, amelyekből végül három lehetőséget kihasználtunk, s fölényes győzelmet arattunk – értékelte a Szuperkupa második mérkőzését Sándor Tamás. – Igazából az első meccset rontottuk el nagyon, úgy érzem, az volt a baj, hogy nem tudtunk kizökkenni a tesztmérkőzések dömpingjéből, abban a hitben játszottunk, hogy a soproni meccs is egy a sok felkészülési találkozó sorában. Nem pörögtünk fel igazán, s ez lett a vesztünk, Debrecenben viszont jobban átéreztük a meccs súlyát, mindenki odatette magát, és sikerült elhódítani a trófeát.
    Korábban Supka Attila nyilatkozta, hogy a Szuperkupa egy fontos állomás a nagy tétmérkőzések, a Hajduk Split elleni Bajnokok Ligája selejtezőbeli kettős összecsapásra, de ezt a véleményt a csapatkapitány is osztja.
    – A Sopron elleni találkozók jó felkészülést jelentettek a Hajduk elleni párviadalra, hiszen a debreceni visszavágón mindenki próbálta azt a teljesítményt nyújtani, amely elegendő lehet a Split ellen – vélekedett Tobe. – Ez alól én sem voltam kivétel, szerencsére jól éreztem magam a pályán, jól is ment a játék, s bízom benne, hogy ezt a formát sikerült átmentenem a horvátok ellen is.
    Szinte minden szurkolóban felmerült a kérdés: a Sopron ellen mutatott játék mire lehet elegendő a Hajduk ellen? – A Szuperkupa visszavágójáról messzemenő következtetést nem szabad levonni, mert egyértelmű, hogy a Split erősebb csapat valamennyi hazai riválisunknál – mondta a tar játékmester. – A szerdai teljesítményünk jó kiinduló alap lehet, de ettől még keményebben, még agresszívebben kell játszanunk. Korábban összemérhettük az erőnket egy másik horvát gárdával, a Varteksszel, s akkor is egyértelművé vált a számunkra, hogy gyorsabbaknak kell lennünk, mint a hazai bajnokikon, s itt nem konkrétan a futógyorsaságra gondolok, hanem a gondolkodásra és a cselekvésre. Úgy érzem, fel tudja szívni magát a csapat szerdára, és akkor meglephetjük a Hajdukot.
  • Sheva
    Szabó Ottó jól érzi magát Debrecenben

2005. 07. 21. 14:30

A Sopronból érkezett játékos nagy lehetőségnek tartja, hogy Debrecenben, a bajnokcsapatban futballozhat.

Mint arról honlapunk beszámolt, klubunk megállapodott Szabó Ottóval, aki a következő egy évben kölcsönben szerepel majd Debrecenben. A játékos tegnap mutatkozhatott be a közönségnek, hiszen a második félidő hajrájában pályára lépett. A szlovákiai születésű, védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó elmondta, hogy Dunaszerdahelyen kezdte pályafutását, majd 16 évesen Ausztriába, a Rapid Wien csapatához került, ahol hat évet húzott le.
    - Sajnos megsérültem, így kikerültem a keretből, ekkor jöttem Magyarországra, az MTK csapatához – tudtuk meg a 24 éves játékostól. - Három évre írtam alá, de csak egy idény erejéig voltam a kék-fehéreknél, mert utána kölcsönadtak a Sopronnak. Váratlanul ért Szima Gábor megkeresése, és bár jól éreztem magam a hűség városában, nagyobb lehetőségnek tekintettem, hogy Debrecenben, a bajnokcsapatban futballozhatok. Még csak pár napja vagyok itt, de remekül érzem magam a cívisvárosban, biztos vagyok benne, hogy sikerül hamar beilleszkednem.
    Szabó Ottó elmondta továbbá, hogy a védelemben és a középpályán egyaránt bevethető, de csak a bal oldalon, mert mint mondta: jobb lábbal nem igazán eredményes.
  • gabber_saviola
    Megérdemeltétek
  • Sheva
  • Sheva
    Mondhatni: futball-lázban ég Debrecen és Hajdú-Bihar megye, olyan nagy várakozás előzi meg a csapat Bajnokok Ligája-selejtezőbeli fellépését. A tavaly értékesített bérletek számát máris felülmúlta a klub nyolcszázzal: eddig négyezer bérletet adtak el a Loki szimpatizánsainak.
    A nagy érdeklődés annak is betudható, hogy a klub a hűséges szurkolóit kívánta előnyben részesíteni azzal, hogy a Hajduk Split elleni mérkőzésre szóló jegyekre elővételi jogot kaptak a bérlettel rendelkezők.
    A szezonális tikettel nem bírók számára péntektől nyílik lehetőség jegyvásárlásra a horvát csapat elleni mérkőzésre.
  • Sheva
    hehe
  • Nadi
    Az új csatárunk nagyon jól mozgott tegnap! Nekem nagyon tettszet a játéka. Jellemző volt, hogy Csernyánszki lehúzta a labdát, olyan sprintet vágott ki a félpályáig, hogy csak néztem
  • Sheva
    fo az szép
  • gabber_saviola
    ez a loko a 188.
  • Sheva
    thx
  • gabber_saviola
  • Sheva
    Holnap megkezdődik a jegyárusítás a Split elleni mérkőzésre

2005. 07. 21. 11:00

A bérletesek helyeit hétfő délutánig tartják fent, a belépőket a Royal Casinóban lehet majd megvásárolni.

Péntek délelőtt 9 órakor megkezdődik a július 27-én, szerdán 20.45-kor kezdődő Hajduk Split elleni BL-selejtező belépőinek árusítása. Mint ahogy azt a nemzetközi mérkőzéseknél már megszokhattuk, a jegyek értékesítésére idén is a Royal Casinóban kerül sor, hiszen itt kulturáltabb körülmények között tudják fogadni a szurkolókat, akik szombaton is megválthatják belépőiket 9-17 óráig (vasárnap nincs árusítás). A bérletesek helyeit hétfő 17 óráig tartják fent.
  • Sheva
    #270 :PPPPPPP
    #271 igen jó lesz
  • gabber_saviola
    ez yó lesz :D

• gabber_saviola
    :P

• Sheva
    thx gabber mester