4278
banner_0.jpg

• Sheva
    de még egy FM-es DVSC-s háttérrel lógsz :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Nadi
    Köszi mester!
  • Sheva
    meggyőztél minket :DDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    by gabber: :D

• Sheva
    hallottam :DDDDDDD
    majd Bogdanovics meg Sándot Tamás elintézi :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Nadi
    A Man Utd-t hallottad?
  • Nadi
  • Sheva
    na hazajöttem a nyaralásból és kurvára örülök a DVSC győzelmének!!!!
  • ReTeK
    sajnos ez így van
  • Nh Shevits
  • franco
    meg ferguson :D

hátha megin csinál valami hülyeséget
  • Nadi
    Én is MU drukker vagyok, tudom hogy jól erőssítettek. De kijöhet a lépés a Debrecennek, sose lehet tudni. A remény hal meg utoljára!
  • Nh Shevits
    Petrzalka (Slovakia) 5 : 0 Celtic (Scotland)
    a labda gömbölyű, a fű zöld, a foci meg foci. bármi megtörténhet, igaz a Celtic nem Man. Utd. Megint szarul jött ki a sorsolás, mert a Manchestert imádom, és bár kimondott meccsrejárós DVSC drukker nem vagyok, fél karom adnám hogy a csoportkörökbe jussanak.
    Ettől függetlenül nincs az a magyar védő aki Christiano Ronaldo-t megállítja ha el kezd cselezni. Szóval tényleg esélyünk sincs. Nemcsak miatta. Jobb lett volna ha más sztárcsapatot kapunk, akkor teljes szívemből tudnék szurkolni a Lokinak.
  • Nadi
    Nem azt mondtuk, hogy a Debrecen úgy megveri a Man Utd-t, mint a hajdukot, hanem hogy Debrecenben meg tudja szorítani. 2 évvel ezelőtt a Brugges ellen sem volt sok esélye a csapatnak. És idegenben 1-0-ra veszettünk, hazai pályán meg közel voltunk a győzelemhez. Nem egy kategória a Brugges és a Man Utd, de a mostani DVSC és az akkori sem!
  • Nadi
    Ez UEFA meccs lessz. pl: a hajduk ellen nem lehetett sört kapni a stadion területén
  • ForRedGlory
    mi van????
  • franco
    nem azt mondtam hogy szaladok fogadni a dvscre
  • franco
    hajjj.....
  • franco
    az egyik az UEFA égisze alatt megy, a másik nem
  • ForRedGlory
    Nincs személyes gondom, csak a hülyeségekkel van gondom....
    Ember nem gondolhatja hogy magyar csapatnak van esélye a Manchester (vagy hozzá hasonló kaliberű csapatok) ellen, ha azok komolyan veszik...
  • ForRedGlory
    Megsúgom 30.000-en férnek be a stadionba, ha a felsőkarély nincs megnyitva.. A Real ellen 44.000-en lesznek.. Nem tudom, hogy mi különbség van biztonság szerint a két meccs között...
  • Nadi
    Nagyon nagy szükség lenne Habira:(((
  • Hangianix
    Miert lenne kepmutatas, hogy a Debrecennek szurkolnak? Azert mert valaki Kiskunmajsa drukker, attol meg a nemzetkozi kupakban drukkolhat a magyar csapatoknak, amikor meg szembekerul veluk, persze, hogy pfujjolja oket. Ket teljesen mas szituacio.
  • franco
    olvasd el a köv 2 üzenetet

a személyes gondjaiddal meg elhúzhacc a sunyiba
  • franco
    szerinted az UEFA engedi a felső karéjt?

megsúgom, nem
  • Nadi
    De mégiscsak magyar vagy. És egy magyar csapat játszik.
  • thiefpaper
    Ja és bocs, nem feltétlenül az anyázásra gondoltam, hanem a magyar csapat elleni szurkolásra.
  • thiefpaper
    wow és ez mióta baj? Nem szurkolhatsz a kedvenc csapatodnak? Vagy csak az zavar, hogy nem magyar csapatnak szurkolnak, amikor a kedvencük játszik (és egyszer az életben láthatják őket).
    Az igazi képmutatás az, amikor majd csomó magyar szurkoló (akik normál esetben nem a D-nek szurkolnak) nekiáll drukkolni a Debrecennek csak azért mert magyar csapat (magyar módi), de a bajnokikon továbbra is szidják őket majd.
  • gabber_saviola
    hahó forred
  • gabber_saviola
    szerintem is
  • Nadi
    Az a baj, hogy pesten semmi esélyünk, viszont az Oláh Gáboron megszorongatnánk őket:(((
  • ForRedGlory
    Azért felébrdehetnél.....
  • ForRedGlory
    Miféle 25.000?
    Szerinted a Real ellen mennyien leszenk? 44.000
    A Mu ellen 30.000-en voltak a ZTE ellen...
  • Nh Shevits
    Jó hogy megtaláltam a fórumot.
    Szóval rég voltam olyan extázisban mint a Debrecen meccs közben (sajna csak otthon a TV előtt, mert jelenleg teljesen le vagyok égve és az ország másik sarkában lakokm),.. a 3. gólnál szétvertem a szekrényt (kijött minden feszültség).
    Rohadtul megszívtuk a Manchesterrel (örökké fanatikusan imádott klubbommal), jó lett volna bekerülni végre a csoportkörökbe...
    Iszonyatosan jó ez a Debrecen most (magya szinten), megérdemeltük volna, de így nem reális a továbbjutás. Ebből Puskás Stadion lesz, és szívesen elmennék a DVSC-nek szurkolni. De basszus Habit nem lehet pótolni! Ja és Manager-ben is letoltam a Lokival 8 évet...
    Szal Hajrá Loki és azért bízom a csodában. És remélem találkozunk a meccsen!
  • gabber_saviola
    köszönöm szépen Nadi!
  • gabber_saviola
    szánalmas
  • Nadi
    Én is beszéltem egy fagyistával. Szurkolt, hogy ne igazoljuk le Signorit, és, hogy ne jussunk tovább és a Hajduknak szurkolt. Ez van sajna:(
    Tisztelet a kivételnek, pl: gabber mester!
  • BADE
    épp tegnap beszéltem egy fradista gyerekkel,azt mondta,hogyha bejut a Debrecen a főtáblára felköti magát,na mondom gratulálok neked...
    Akiket ismerek(mind fradista),mind a DVSC ellen szurkoltak.Lehet tartanak attól,hogy esetleg a DVSC is elérne olyan eredményeket mint ők a múltban,akkor nem lenne mivel hencegniük...Mert állandóan azzal jönnek,hogy melyik csapat jutott be ,na melyik?Ilyenkor az agyvérzés kerülget!pff
  • Nadi
    Debrecenben kiharcolnánk a győzelmet!!!
  • BADE
    mindig vannak ilyenek
    Gondolj csak a fradistákra,akik az MTK-Celtic meccsen ugyanezt csinálták.