4278
-
#468 lehetne már szerda :) -
#467 mivel én siófoki vagyok szeretem :) -
Nadi #466 Szerencsére..... -
#465 hej Sonkát eladtátok? -
Nadi #464
-
#463 -
#462 -
#461 -
#460 "Ezért nem is volt pánik bennem és társaimban.."
Hát ez azé' nem szar. Ezek egy ilyen meccs előtt bepánikolnak, ha nem nyugtatja őket senki?? Most nem konkrétan a debreceniekre gondolok, hanem általában a magyarokra. De legalább ne nyikatkozná így le. Mert akkor mi lesz ha tovább jutnak és jön a Manchester?? Ha nincs Tomic akkor sokkot fognak kapni?? Mondom ezt minden rossz szándék nélkül, de azért ilyet egy profi focistának nem nagyon kellene nyilatkozni!!! -
#459 Halmosi Péter, a DVSC és a válogatott bal oldali középpályása számára a Bajnokok Ligája szereplés nem újdonság, hiszen a Graz csapatában olyan sztárok ellen vette fel a küzdelmet, mint a Real Madrid csapata, ahol nem kisebb futballzsenik léptek pályára, mint Figo, Zidane vagy Guti.
- A nagy nézőszám sem zavart meg, hiszen Grazban négy alkalommal is több mint húszezer néző előtt léptem pályára, ami engem ráadásul még fel is dob - kezdte Halmosi.
- Sokan féltették a csapatot, mennyire érezték ezt?
- Hallottunk róla, és természetesen örültünk neki, de mi nem féltettük magunkat, és ez a lényeg...
- Hogyan sikerült a Hajduk gyenge pontjait felmérni?
- Sandro Tomic nagyon nagy segítségünkre volt, mert ő ebből a csapatból számos játékost ismert, és mindegyiküknek elmondta a gyenge pontjait. Ráadásul folyamatosan nyugtatta a csapatot, olyan volt számunkra, mint egy jó pszichológus. Ezért nem is volt pánik bennem és társaimban..
- Miben voltak jobbak a horvátoknál?
- Tudtuk, hogy a mi csapatunk játékban sokat jobb, mint a horvát gárda. Most már testközelből is tudjuk, hogy csak a hírnevük volt nagy.
- A 3-0-s győzelem után ünnepeltek?
- Csak annyit, amennyit a lefújás után szokás, a szurkolókat néhány röpke perc alatt köszöntöttük, aztán mindenki hazafelé vette útját, mert itt van már az újabb feladat, a ZTE ellen a hazai bajnoki.
- Hogyan látja a visszavágó esélyeit?
- Ha mindenki ugyanígy teszi a dolgát, mint ahogy tette azt az első találkozón, akkor elég lesz a háromgólos előny. Részünkről ez egy üzenet volt azoknak, akik azért aggódtak, hogy már a hazai pályán elveszítjük az előnyt, és kételkedtek a győzelmünkben. Társaim nevében is csak azt tudom üzenni azoknak, akik lenézik a magyar futballt, hogy ha van egység, akkor van eredmény is. Nemcsak Debrecenben, hanem az egész hazai labdarúgásban.
-
#458 Hazai pályán valóságos repülőrajttal kezdte az új idényt a bajnokcsapat, pedig a Hajdukot szerdán 3-0-ra verő csapatból többen is a kispadon ültek. A DVSC egyik nyári igazolása, a szenegáli Ibrahim Sidibe mindenesetre már a negyedik percben vezetéshez jutatta csapatát egy pazar fejessel.
A gyors gól után azonban hiába ábrándoztak a hazai szurkolók a ZTE tönkreveréséről, ez elmaradt, mivel a vendégek szinte csak a védekezéssel foglalkoztak, azzal viszont többnyire jól. Amikor nem, akkor a jó formában védő Varga kapus mentett, vagy a hazai támadók tévesztették el a kaput. Az első játékrészben végig fölényben volt a Loki, ám a lelkes és szép számú publikum több gólt már nem láthatott.
Fordulás után némileg változott a helyzet, mivel a zalaiak feljebb tolták a védekezésüket, így kicsit nyíltabbá vált a meccs. A zalaiak hiába erőlködtek, csak nem jött össze nekik az egyenlítés, a Debrecen viszont Bogdanovic góljával tovább növelte előnyét, igaz, két perccel később Montvai góljával szépített a ZTE. Az utolsó 10 perc még egy-egy helyzetet hozott mindkét kapu előtt, ám az eredményben már nem történt változás.
A Debrecen megérdemelten tartotta otthon a három pontot a túlságosan a védekezésre koncentráló ZTE-vel szemben.
Supka Attila (DVSC): - Ezen a mérkőzésen számunkra a győzelem volt a legfontosabb. Nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk. Az hátráltatta a csapatomat, hogy mindhárom cserét kényszerűségből kellett végrehajtani.
Dajka László (ZTE): - Úgy érzem, helyenként jól fociztunk ma, de a második kapott gólunk előtt gyermeteg hibát vétett a védelem. Ilyen rövid felkészülés után mást egyébként nem is nagyon várhattunk a csapattól, mint a mit ma mutatott, de lesz ez még jobb is.
-
#457 megvertük a zte-e 2:1-re -
Nadi #456 Szar meccs volt:(((( -
Rudee #455 Sidibe góllal mutatkozott be az NB1be. -
#454 joag -
#453 -
Nadi #452 Nah mind1, majd meglátjuk most megyek a meccsre. Állítólag amúgy ma játszik. -
Rudee #451 Vukmir sérült volt, edzőmeccsen se jáccott sokat, biztos jó formában lehet. -
Nadi #450 Vukmir?
Hát ez jó kérdés. Valaki írta is a dvsc.hu-n, hogy kölcsön kéne kérni valakit erre a fél évre. Ha az első 20 percet kihúzzuk nem lessz baj. -
Rudee #449 A 3-0 nagy esélyt ad, de Habit ki fogja pótolni? Nélküle átjáróház lesz a középpálya, annak meg tudjuk mi a következménye. -
Nadi #448 Hát oda kell figyelni Splitbe, de megnőtt az esélyünk, így lehet bizakodni. -
Rudee #447 És arra nem gondoltok, hogyha a debrecen meglepheti a MUt, akkor a Hajduk is meglepheti a debrecent a visszavágón? Először tovább kéne jutni, utánna lehet latolgatni az angolok elleni esélyeket. -
Nadi #446 Én nagy Man. Utd. szurkoló vagyok, de bízom a meglepetésben! -
#445 -
#444 No fiúk, második kedvenc csapatom a Debre, ezért intézzétek el a nagypofájú Mencsesztert, arra kérnélek Titeket :)
Hajrá -
#443 Ki ne emlékezne arra, amikor a ZTE két éve 1-0-ra verte a Manchester United csapatát (igaz, a kinti 0-5 után búcsúzott a zalai gárda). A BL harmadik körének pénteki sorsolása után kiderült: a magyar bajnok útjába ismét az angol élgárdát sodorta a Fortuna
- Örülök neki, hogy esetleg a MU érkezhet hozzánk, és rögtön meg is jegyezném, hogy éppen a United Bayern elleni BL-döntője óta tudjuk, hogy a futballban minden előfordulhat - mondta Éger László a Loki védője. - Ahhoz, azonban, hogy az angol ellenfelet fogadjuk, előbb a Hajduk 40000 ezres szurkolótábora előtt kell bizonyítanunk, és mindenféleképpen továbbjutással kell hazajönnünk a horvát pokolból. Aztán jöhetünk a MU, és jöhet egy olyan nagy ünnep, mint korábban, a ZTE esetében, és nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy mi még annál is nagyobb ünnepet szeretnék "csapni".
-
Nadi #442 Nem tudja valaki, hogy kik lesznek a kezdőben? -
#441 Dajka László a pontszerzéssel is elégedett lenne
2005. 07. 29. 18:10
A holnapi napon kezdetét veszi az Arany Ászok Liga 2005/06. évi sorozata. A DVSC-AVE Ásványvíz együttese az első fordulóban a ZTE FC gárdáját fogadja.
Útjára indul az Arany Ászok Liga 2005/06. évi sorozata, a DVSC-AVE Ásványvíz együttese hazai pályán a ZTE FC ellen kezdi meg élvonalbeli szereplését. Igen viharos időszak áll a Zalaegerszeg háta mögött, hiszen az eltelt egy-két hónapban a klub csőd közeli állapotba került, ezért a licencadó bizottság kizárta őket az NB I-ből, majd megfelelő biztosítékok bemutatása mellett a gárda mégis megkapta a klublicencet. A ZTE FC új elnöke Nagy Ferenc lett, de a vezetőedzői poszton is változás történt, a kék-fehér együttest július 9-től - a korábban csapatunkat is trenírozó - Dajka László irányítja, akinek így igen kevés ideje maradt a sorok rendezésére. Az anyagi gondok miatt a csapat egy része is kicserélődött. Kérdés, hogy az ismert tortúra, illetve az utóbbi időben bekövetkezett változások sora milyen hatással lesz majd a kék-fehér együttes szereplésére.
- Nem akarok panaszáradatot zúdítani az olvasókra, így rövidre fogom, szűk két hét állt rendelkezésünkre, a sorozatos esőzés csak tovább hátráltatta munkánkat – nyilatkozta honlapunknak Dajka László. - Az elmúlt félév mentálisan megviselte a társaságot, de próbáltuk a rendelkezésünkre álló időt kihasználni. Alakulgatunk, ám sem erőnlétben, sem mentálisan nem értük még el a kívánt szintet. Mindezektől függetlenül úgy vágunk neki a bajnokságnak, hogy az első hat hely közelében végezzünk. Szeretnénk rövid időn belül egy olyan csapatot kialakítani, amely helyszíntől és ellenféltől függetlenül, mindenütt győzelmi eséllyel léphet majd pályára. Az idei büdzsé jóval szerényebb lesz, mint az előző évi volt, bízom benne, hogy ettől függetlenül az előttünk álló bajnokság során nem lesznek anyagi természetű problémáink. Ami a Debrecen elleni összecsapást illeti, nem igényel különösebb magyarázatot, ha azt mondom, az ember nem azért dolgozik egész héten, hogy utána a mérkőzésen kikapjon. Ugyanakkor egy ilyen kitűnő kerettel rendelkező csapat ellen, mint amilyen a DVSC, természetesen pontszerzés esetén is elégedetteknek kell lennünk, nehéz mérkőzés vár ránk. A Hajduk elleni találkozó okozta fáradtsággal fölösleges foglalkozni - ez amúgy is csak ránk, magyarokra jellemző – a debrecenieknek olyan erős játékosállomány áll a rendelkezésére, hogy mindenki könnyen helyettesíthető. A DVSC négy éve tudatosan építi a csapatát, és ez meg is látszik. A szakembert a Hajduk Split elleni mérkőzésről, illetve közvetlenül a nyilatkozata előtt lebonyolított Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének sorsolásáról is kérdeztük. - Az első meccset látva, úgy fogalmaznék, hogy sokkal simább eredmény született, mint amit a játék képe mutatott. Három kitűnő beívelésből mindhárom gól lett. A Debrecen győzelmének, mint magyar emberek, nagyon örülünk. A visszavágóról az a véleményem, ha az első 15 percben gólt kap a Loki, akkor kegyetlen 75 perc vár rá. A sorsolás alakulásáról is van tudomásom, ugyanis az imént hívtak fel az egyik médiától azzal, hogy ha a DVSC továbbjut, akkor kölcsönadnánk-e számukra Koplárovics Bélát. Először nem értettem a kérdést, aztán közölték, hogy a debreceniek ellenfele – továbbjutásuk esetén – a Manchester United lesz, és így már egyből érthetővé vált a célzás – mondta nevetve a szakvezető. - Mivel magyar emberek vagyunk, így a válaszom az volt, hogy az említett összecsapásokra igény esetén természetesen kölcsönadnánk a labdarúgót.
Tervezett összeállítás:
Varga – Kocsárdi, Sebők, Csóka, László – Kriston (Nagy L.), Kozmér (Balog Cs.), Józsi, Koplárovics – Spasoljevic, Sabo (Montvai).
(máté)
-
#440 Ronald Habi: Én kértem, hogy visszamehessek
2005. 07. 29. 15:20
A mai sportnapilapban megjelentekkel ellentétben a megsérült Ronald Habit nem parancsolták vissza a pályára.
A sportnapilap mai számának "A siker ára: Ronald Habi térdszalagszakadást szenvedett!" című cikkében valótlanul állítják, hogy játékosunkat szerda este a nyilvánvaló térdsérülése ellenére is visszaparancsolták a pályára a Debrecen kispadja elől. Mindezt maga az érintett erősítette meg honlapunknak.
Mint ismeretes, a szerdai BL-selejtező második félidejében egy ütközés során horvát középpályásunk a földre került. Rövid ápolást kért, közben a szakvezetés látva a sérülést, odahívta a kispadhoz Kiss Zoltánt, aki váltotta volna Habit. Csakhogy a horvát labdarúgónk visszament a pályára. Néhány perc elteltével azonban összeesett és hordággyal kellett levinni. Később kiderült, Habi keresztszalag-szakadást szenvedett.
- Amikor az ütközés után fájdalmat éreztem, még nem gondoltam volna, hogy komoly baj lehet – nyilatkozta a dvsc.hu-nak a Loki-szurkolók egyik nagy kedvence. – Odajött hozzám az orvos és a masszőr, de én mondtam nekik, hogy vissza szeretnék menni játszani. Nem akarom, hogy miattam őket bántsák, már csak azért sem, mert döntésemért csakis én felelek. Ráadásul előre nem lehetett tudni, hogy pár perc múlva ez történik majd, hiszen mint mondtam, nem tűnt súlyosnak a sérülés.
-
#439 Supka Attila: lehetett volna könnyebb ellenfelet kapni
2005. 07. 29. 17:00
Supka Attila egyelőre csak a Zalaegerszeg elleni bajnokival, valamint a Hajduk Split elleni visszavágóval foglalkozik.
Igencsak nehéz ellenféllel mérkőzhet meg csapatunk, amennyiben továbbjut a Hajduk Split ellen, hiszen a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában a világ leggazdagabb klubja, a Manchester United vár együttesünkre.
- Kétségkívül lehetett volna könnyebben verhető ellenfelet kapni, talán a svájci bajnok Baselt, a cseh Slavia Prahát vagy a szlovák Petrzalkát, de így alakult, a Manchester United lehet az ellenfelünk a selejtező második körében – mondta a Nemzeti Sport Online-nak vezetőedzőnk. - Mi mindenesetre egyáltalán nem foglalkozunk egyelőre ezzel, a csapat teljes gőzzel a Zalaegerszeg elleni bajnoki rajtra, valamint a Hajduk Split elleni visszavágóra készül. Amennyiben a Hajduk ellen továbbmegyünk, akkor kerülhet csak a fókuszba a Manchester United.
-
#438 nagyon baba a banner gabber :DDDDDDDDDDDDD -
#437 direkt úgy csináltam, hogy ne legyen -
Nadi #436 Nem zöld a fű szerencsére:DDDDDD -
#435 -
#434 bebaszna -
#433 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nadi #432 Gabber, a végén Lokista leszel:DDDDDD -
#431 nem kész még a banner ez csak béta :D
nincs rajta DVSC név , mint a többin -
#430 na végre egy norm házigazda -
#429 ok