4278
-
Nadi #228 Szerdán jössz a meccsre? -
#227 hát jah de az a 2 rúgott gól még jól jöhet... én még bízom a csapatban!!!
HAJRÁ LOKI!!! -
Nadi #226 Hát jó nagyon szoptunk tegnap -
#225 hát neked se sok IQ-d van az beztos... -
Csesza #224 te kezdted faxopó! -
Nadi #223 De minek??????? -
Nadi #222 Az Újpest elleni edzőmeccs második félidejében pályára lépett a bajnokcsapatban a legutóbb Sopronban szereplő - így Magyar Kupa-győztes - középpályás, Szabó Ottó. A balszélsővel a klub tulajdonosa, Szima Gábor már megegyezett, így a ballábas játékos a következő idényben a bajnokcsapat keretét erősíti.
Egy másik lehetséges erősítés szintén ezen a mérkőzésen mutatkozott be a Lokiban: a szerb Radovanovic 30 percnyi lehetőséget kapott. A "jobbfutóként" bevethető szerb szerdán érkezett, és egy edzés után kapott fél óra lehetőséget Supka Attilától. Radovanovic szombatig készül a Debrecennel, addig eldől, hogy a bajnokcsapat játékosa lesz-e, vagy sem.
NB1.HU -
#221 ehh :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nadi #220 -
#219 ízelítőt kaptam a színvonalból:-)
Pont mint a magyar foci! -
#218 Mi a fax közöd van hozzá, hülyegyerek? Ha nem tudsz normálisat írni akkor kussolj! -
#217 Ki az aki még él-hal ezért a szar magyar labdarúgásért? -
#216 -
#215 A szerdai edzőmeccsek közül kiemelkedett a Debrecen újpesti vendégjátéka, amelynek során a bajnokcsapat 3-1-re nyert és a mezőny legjobbja a két gólt szerző debreceni csatár Igor Bogdanovic lett. A szerb légiós a mérkőzés után elmondta: ugyan nem sikerült megszereznie harmadik gólját is, mégsem csalódott: számára a csapat a legfontosabb.
- Volt egy harmadik nagy lehetőségem is, de kimaradt, a lényeg azonban az, hogy a csapat győzni tudott - mondta Bogdanovic, aki kitért a Szuperkupa döntőjére is. - Szombaton megyünk Sopronba, ahol mindenképpen nyerni szeretnénk, sőt, aztán a visszavágón szerdán is győzelmet kell aratnunk. A felkészülés eddig rendben van, ha így megy tovább, akkor remek szezon elé nézünk.
-
#214 de Madar Csaba kiakasztott...
kihagyott 2 100%-os ziccert... -
#213 Ma este a Debrecen "kettős rangadón" vett részt a fővárosban, előbb a B-csapat játszott a REAC ellen, majd a "nagyok" meccseltek a Megyeri úton.
Az első 20 percben gyengécske iramot diktáltak a csapatok, mígnem a 23. percben az újpesti újonc, Tóth Balázs csúsztatott a felső sarokba, megadva ezzel az alaphangot a folytatásra.
Igaz, a "hangadást" csak a vendégek hallották meg, mert zsinórban hármat rámoltak be a liláknak. A Loki győzelme mellett még egy balszerencsés Illyés-megmozdulás tette "emlékezetessé" a mérkőzést: a hazaiak fiatal kapusa egy balszerencsés mozdulat következtében megsérült, így annak a Vlaszáknak kellett visszaállnia a háló elé, aki már átöltözve, a lelátóról nézte a találkozót.
-
#212 hát csak 5 percig vezettek :DDDDD
utána kaptam hármat...szal az újpest mehet a levesbe :DDDDD -
Nadi #211 3-1 lett mester! -
#210 itt a te topikod! -
#209 vezet azujpest :DDDDDDDDDDDDD -
#208 A szavazók szerint idén méltó helyre kerül a Szuperkupa
2005. 07. 12. 16:10
A Szuperkupáról tartott voksolás ismét mozgósította a Loki-szimpatizánsokat.
Mint ismeretes - a klub történetében először - szombat este Szuperkupa-meccset vív a DVSC-AVE Ásványvíz együttese. Az ellenfél a Magyar Kupa-győztes Sopron lesz (a visszavágót jövő szerdán rendezik Debrecenben). Megkérdeztük honlapunk olvasóit, mi a véleményük a Szuperkupáról. A többség szerint (31%) a Szuperkupa egy rangos trófea, mely ez évben méltó helyre fog kerülni. A szavazók 21 százaléka arra voksolt, hogy a két tétmérkőzés nagyon jól jön majd mindkét csapatnak. Akadtak olyanok is (20%), akik nem sok jelentőséget tulajdonítanak a kupának, de talán két "felkészülési" meccsnek ez is megteszi. A véleménynyilvánítók 18 százaléka úgy tartja, hogy két igazán jó összecsapásnak örülhetünk majd, feltéve, ha a csapatok komolyan veszik a meccseket. Végül a legkevesebben (9%) úgy vélekednek, hogy a mostani oda-visszavágós forma sokkal izgalmasabbá teszi ezt a viszonylag lekezelt kupát.
Akárhogy alakul is a mérkőzés, abban szinte biztosak lehetünk, hogy itthon telt ház előtt játszik majd csapatunk, és szurkolóink ismét "kitesznek magukért".
-
#207 Komlósi: Szerencsés esetben hétvégén már játszhatok
2005. 07. 12. 13:20
Komlósi Ádám a Baktalórántháza elleni edzőmérkőzés előtti bemelegítésnél sérülést szenvedett. Védőnk szerencsés esetben akár már a hétvégi Szuperkupa-döntőn is pályára léphet.
Az elmúlt héten, szerdán a Baktalórántháza elleni edzőmérkőzésen több játékosunk is megsérült. Komlósi Ádám, a DVSC-AVE Ásványvíz együttesének védője mindössze négy percet tölthetett a pályán.
- A találkozó előtti bemelegítés során rosszul találtam el a labdát, aminek következtében kisebb bokaszalag és porcsérülést szenvedtem – nyilatkozta honlapunknak a védőjátékos. - Egyelőre a labdás edzéseket nem látogathatom, és futni sem tudok, így a felső testem erősítésére fektetek hangsúlyt. Természetesen szeretnék minél hamarabb pályára lépni, ennek érdekében a napokban Budapesten jártam, ahol egy háromnapos speciális kezelésen vettem részt. A fizikoterapeuta azzal kecsegtetett, hogy szerencsés esetben már a hétvégi, Sopron elleni Szuperkupa-döntőn is pályára léphetek.
-
#206 Nikolov: gyomorrontás
2005. 07. 12. 12:00
Vírus és nem egy játékos "döntötte le" a lábáról a DVSC-AVE Ásványvíz védőjét.
Szombat este felkészülési meccset játszott a DVSC-AVE Ásványvíz és a DVTK együttese. A kezdőcsapatban szerepelt Nikolov Balázs, a Loki védője, aki viszont nem lehetett sokáig a pályán. A kilátogató szurkolók láthatták, amint Nikolov cserét kért, így joggal aggódhattak érte.
A játékos honlapunk elmondta, hogy nem sérülés miatt kellett lecserélni, hanem egy komoly gyomorfájdalmakat okozó vírus támadta meg, ezért nem tudta végigjátszani a találkozót. Nikolov azóta kiheverte a gyomorbántalmakat, és tegnap már a csapattal együtt edzett, sőt reméli, hogy holnap már pályára is léphet.
-
#205 ilyenkor sajnálom h messze lakok Debrecentől :((( -
#204 THX... igyekeztem :DDDDD -
Nadi #203 Megvettem ma a bérletem:
-
Nadi #202 Jó lett a banner Sheva, grat! -
#201 és miért? -
Nadi #200 ték -
#199 [mer rendes] -
Csesza #198 [mer rendes?] :DDDDDD -
Nadi #197 Köszi, majd eldől. -
#196 Sok sikert az új foci idényben a Debrecennek.....bár szerintem a címvédés nem fog sikerülni -
Nadi #195 1. nap 2000 bérlet fogyott! -
Nadi #194 Én holnap fogok venni:D -
#193 oké szia ne gyere máskor is!!! -
fradista91 #192 Hú de sokan vagytok itt.
Sztem így nem sok értelme van az egésznek, de mindegy.
Amúgy meg csak azért jöttem ide, mert csodálkoztam hogy vannak (ilyen hülyék) akik nyitnak ilyen topicot.
HAJRÁ FRADI! -
#191 Bükre utazik a csapat
2005. 07. 11. 13:10
Szombaton játssza első tétmérkőzését a DVSC-AVE Ásványvíz gárdája. A Szuperkupa első találkozóján Sopronban lépnek pályára Dombiék.
Nehéz hét előtt áll csapatunk, amely ma délután egy edzéssel folytatja a felkészülést. Holnap két tréning vár játékosainkra, majd a szerdai edzés után Budapestre utazik a társaság, ahol 17.45-kor a REAC együttesével, 20 órakor pedig az Újpesttel játszik felkészülési mérkőzést. Utóbbi találkozót a Sport1 élőben közvetíti. Ezt követően ismét buszra ül együttesünk és meg sem áll Bükig, ahol néhány napot eltölt majd. Innen utazik majd a Loki Sopronba, ahol szombaton a Szuperkupában lesz érdekelt.
-
Tolongás a bérletekért
2005. 07. 11. 11:20
Hatalmas érdeklődés kíséri az idei bajnoki szezonra szóló állandó belépők árusítását.
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, reggel 9 órakor "menetrendszerűen" megkezdődött a 2005/2006-os idényre szóló bérletek árusítása. Úgy tűnik, mindenki hamar le akarja tudni a vásárlást, ugyanis a szurkolók jelenleg is "tömött sorokban" várnak belépőikre. A leglelkesebbek már reggel 8 órakor a VIP helyiség bejáratánál várakoztak, és ez várhatóan a következő napokban sem lesz másként.
A belépőket – amelyek egyébként sokkal szebbek és tartósabbak mint a korábbiak - két héten keresztül lehet megvásárolni. A tavalyi bérlettulajdonosok helyeit a klub jövő hétfőig tartja fenn. Azokat a helyeket, amelyekre nem tartanak igényt, a szervezők keddtől kiadják "jövendőbeli" tulajdonosaiknak.
-
#189 Lapszemle: Sérülések tizedelik a bajnokot
2005. 07. 11. 10:05
Hiába közeledtek ijesztően az esőfelhők, s hiába jeleztek égszakadást a meteorológusok, a debreceni futballbarátokat szombat este semmi sem tarthatta otthon.
A DVSC-AVE Ásványvíz ugyanis a Diósgyőrt fogadta, és - ez már alighanem a közelgő évadkezdés jele - a felkészülési mérkőzésre is háromezren voltak kíváncsiak. A bajnokegyüttest egyébként sérüléssorozat tizedeli: a válogatott Kerekes Zsombor például a legutóbbi edzésen egy lövésnél szenvedett combizomhúzódást. S a pechsorozat folytatódott, hiszen a DVTK-val vívott találkozó második félidejében Nikolov Balázst kellett lecserélni. Mindezek fényében különösképpen érdekes lehet, milyen a hangulat az aranyérmes háza táján, miként készülnek a piros-fehérek az újabb feladatokra.
- Nem aggódik? Hamarosan kezdődik az idény, s egyre többen dőlnek ki a sorból.
- Bízom benne, hogy mielőbb rendbe jönnek a játékosok - mondta Supka Attila vezetőedző. - Úgy tűnik, Sándor Tamás hétfőtől ismét bekapcsolódhat a munkába, s remélem, Kerekes Zsombornak sem kell sokat kihagynia. Szerdán dől el, hogy Komlósi Ádámra meddig nem számíthatok, míg Böőr Zoltán, Dragan Vukmir és Virág Béla csak hetek múlva lesz harcképes.
- Az egyik új szerzemény, a szenegáli Ibrahim Sidibe sem sok időt töltött együtt a csapattal, azaz nincs könnyű helyzetben.
- Az afrikai csatárt - néhány edzéstől eltekintve - csak egy félidő erejéig láttam, ugyanis amióta szerződést kötött vele a klub, a papírjait intézi. Pedig vérbeli támadókra nagy szükségünk lenne. Ibrahim Sidibének remek a fejjátéka, és magasságához képest elég gyors is, viszont ha nem készül velünk, nehéz lesz beépíteni a csapatba. A másik új szerzemény, Mészáros Norbert beilleszkedése sem zökkenőmentes.
- A vezetők ígérete szerint még egy külföldi csatárral bővülhet a keret.
- Tudom, hogy több kiszemelttel tárgyalnak - annak örülnék a legjobban, ha minél előbb csatlakozhatna hozzánk a kiválasztott labdarúgó…
- Lényegében ugyanazokra számíthat, akikkel bajnokságot nyert, no meg a saját nevelésű, tehetséges fiatalokra.
- Számos ifjú labdarúgó bizonyíthatott az elmúlt előkészületi mérkőzéseken. Közülük leginkább Dzsudzsák Balázs produkciója emelkedett ki. Jó érzékkel szervezi a játékot a középpályán, és emellett gólveszélyes is. A Baktalórántháza és a DVTK ellen szép gólokat lőtt távolról. Ha ilyen tempóban fejlődik, hamarosan helyet követelhet magának a kezdőcsapatban. Az bizonyos, hogy az ősszel több játéklehetőséget adok neki, mint amennyit tavasszal kapott. A Diósgyőrből visszatérő védő, Máté Péter is meggyőző teljesítményt produkált, bár az összeszokottság hiánya miatt még becsúszik nála egy-egy hiba. Mindenesetre megnyugtató, hogy számíthatok rá, ha Komlósi Ádám hosszabb időre kidőlne a sorból.
- Elég sűrű a program a hónap hátralevő részében. Szerdán Újpesten vendégeskednek, szombaton következik az első tétmérkőzés Sopronban, majd négy napra rá a viszszavágó a Szuperkupáért. Július huszonhetedikén Bajnokok Ligája-selejtező a horvát Hajduk Split ellen Debrecenben, aztán harmincadikán - ugyancsak hazai környezetben - a Zalaegerszeget fogadják a bajnoki nyitányon. Tudnak majd figyelni valamennyi feladatra?
- A játékosaim és én is megtanultuk, hogy mindig az adott meccsre kell koncentrálnunk. Most sem lesz ez másképpen. Vagyis leginkább az foglalkoztat bennünket, hogy megnyerjük a Szuperkupát.
- A soproniak a napokban rendkívül nehéz anyagi helyzetbe kerültek, így elképzelhető, hogy egy kevéssé acélos gárdával lesznek kénytelenek kiállni. Ennek ismeretében, a Debrecen talán azt is megengedhetné magának, hogy néhány kulcsjátékosát pihentesse a Hajduk elleni összecsapásokra.
- Ilyesmin nem gondolkodom, sőt azt a csapatot kívánom pályára küldeni a Szuperkupa-meccseken, amelyiket a BL-selejtezőben is szerepeltetek. Ennyiben tehát előre is tekintünk.
- Mi hír a horvát bajnokról?
- Herczeg András kollégám már "kémkedett", és a napokban még két találkozón megnézzük a splitieket. A helyszínen szerzett információk hasznosabbak lehetnek, mint a korábbi videofelvételek - főleg, hogy azok még el sem jutottak hozzánk -, ugyanis köztudott, hogy edzőváltás volt leendő ellenfelüknél. S bár a játékoskerete lényegesen nem változott, más felfogásban, más rendszerben játszik majd a Hajduk az új tréner, Ciro Blazevic irányításával.
- Bár a szurkolók többsége máris BL-lázban ég, hamarosan rajtol a bajnokság is. Többen úgy vélik, a DVSC ismételhet, hiszen alaposan meggyengült a mezőny.
- Nem hiszem, hogy az előttünk álló évadban könnyebb dolgunk lenne, mint korábban. Valószínűleg nem a Ferencváros lesz a legfőbb vetélytársunk, de a Győr és az Újpest mellett a Vasas is ütőképesebb lett, sőt a Fehérvár, a Pécs és a Diósgyőr sem lesz lebecsülendő ellenfél.
Kiripolszky Tamás