4278
-
#789 ez igaz de nincs lehetetlen -
#788 Szerintem Rio Ferdinand fogja majd :)))
Ha őt le tudja fejelni, akkor megemelem a kalapom :) -
#787 így van
a Bogdanovics a király csatár poszton :) -
#786 Én örültem volna neki, de igazság szerint felesleges pénzkidobás lett volna, csatárposzton nagyon is jók vagyunk. -
#785 szerintem már semmi sem lesz belőle -
#784 Tényleg, Beppéről sincs semmi hír. =) -
#783 ez a csapat úgy jó ahogy van senkit ne aggyunk el és nem is kell venni :) -
#782 "Halmosi meg nem eladó :DDDD"
Remélem is!
Viszont Zsombit - ha sokat fizetnének - fűjó szívvel, de el kellene adnunk. Utána úgyis visszajön ingyen. =)) -
#781 Park nehezen jönne a DVSC-be...
Halmosi meg nem eladó :DDDD -
#780 Azon izgulok a Manchester nehogy elvigye Petit Giggsy helyére. =) Bár ha fizetnek egy stadionnyi pénzt, és Parkot ideadják kölcsön, akkor lehet. -
#779 Halmosi Péter: Ilyen miliőben nem lehet rosszul játszani
2005. 08. 07. 12:05
A Hajduk Split ellen gólokat és gólpasszokat adó Halmosi Péter élete nagy mérkőzésére készül. A középpályás a földön jár, tisztában van keddi ellenfelünk, a Manchester erejével, de mint mondja, ha a csapat egy emberként küzd, bármi megtörténhet.
- Gondolom éjjel-nappal csörög a telefonod, az utcán megállítanak, gratulálnak neked. Mikor voltál utoljára ilyen népszerű?
- Ami az utóbbi napokban történik velem, korábban nem fordul elő. Nagyon örülök, büszke vagyok rá, hogy sikerült mindezt elérnem, de hozzáteszem, nem csak az én érdemem, hanem a csapaté is, egy ilyen miliőben nem lehet rosszul játszani. Szerencsés vagyok, hogy ebben a nagyszerű együttesben futballozhatok. Sokat köszönhetek Debrecennek, örülök, hogy mindezt jó produkcióval sikerül meghálálnom. Peresze a családom is rengeteget tett azért, hogy idáig jutottam, és nem utolsó sorban a feleségemnek is hálás vagyok, amiért ennyire megértő és türelmes, nem sok nő bírná ki azt, ami körülöttem zajlik mostanában.
- A spliti visszavágón két gólt szereztél és két gólpassz fűződik a nevedhez, de korábban azt nyilatkoztad, nem ez volt életed meccse.
- Sokan mondják, hogy bombaformában vagyok, de én nem így gondolom. Máskor is voltak jó meccseim, de az, hogy most így kijött a lépés, nem elsősorban nekem köszönhető, hanem a csapattársaknak, akik végig jól helyezkedtek.
- Kedden Manchesterben léptek pályára. Amilyen fantasztikus játékkal a Hajduk Split ellen túljutottatok, most már mindenki csodát vár tőletek…
- Mindent megteszünk, hogy tisztességesen helyt álljunk, benne van a pakliban, hogy meglepetést okozzunk, de nem ez a realitás. Tisztában kell lennünk az ellenfél erejével, ám nem mindig az a gárda jut tovább, amelyik az esélyesebb. Számtalanszor előfordult már a futballtörténelemben, hogy a sztárcsapatok elbuktak. Akarat kérdése, bízom magunkban, ha maximálisan odatesszük magunkat, akkor valóban történhet csoda.
- Mennyire lehet elvonatkoztatni magatokat attól, hogy olyan játékosok ellen léptek pályára, akiket korábban csak a tévében csodálhattatok?
- Pont most néztük meg a Manchester két mérkőzését, de ha nem tesszük, akkor sincs gond, hiszen annyira sokszor láthattuk már az angol csapatot játszani. Ugyan poénkodtunk, hogy Rooney milyen jó lő, Van Nistelrooy milyen bombagólt szerzett, Ronaldo milyen ügyes, de nem téma nálunk, hogy a világ talán legismertebb futballistái ellen lépünk majd pályára.
- Melyik két mérkőzést elemeztétek?
- A Chelsea és a West Bromwich ellenit. Meg szerettük volna nézni, hogy Sir Alex Ferguson csapata mit játszik erős és gyengébb gárda ellen. A Bromwichnál is bebizonyosodott, hogy amíg Geráék bírták erővel, a Manchester nem tudott száz százalékos helyzeteket kidolgozni. Ezért mondom, ha egy emberként küzdünk, okozhatunk meglepetéseket, de ismétlem, nem ez a realitás. -
#778 A Hajduk Split elleni mindkét BL-selejtezőn kimagasló teljesítményt nyújtott Halmosi Péter, a magyar bajnokcsapat balszélsője. Halmosi a párosmeccsen összesen hat gólból vette ki tevékenyen a részét, és a "kanadai táblázaton" öt ponttal az élen zárt.
A szerdai visszavágón két góljával és két gólpasszával egyértelműen ő bizonyult a mezőny legjobbjának.
- A szerda esti teljesítményed után gondolom, rengetegen keresnek, számolod, hogy hányadik interjúd ez a sorban?
- Nem számolom, de tényleg sokan hívnak, alig van olyan telefonbeszélgetésem, ami alatt ne jelezne a készülék még egy bejövő hívást. Nem nagyon zavar, hiszen kifejezetten kellemes teher ez az érdeklődés.
- Mikor hittétek el, hogy megvan a továbbjutás?
- Szerintem tudat alatt már mindenkiben benne volt egy kicsit a 3-0-ra megnyert első mérkőzés után. Akiben pedig még voltak kétségek, annak az első percek után adtunk választ.
- Az tudni lehetett, hogy a Debrecen korán szeretne gólt lőni, de ilyen korai gólra talán ti sem gondoltatok.
- Valóban nem, de rendkívül jó volt, hogy tényleg ilyen hamar sikerült megszerezni a vezetést. Nagyon fontos volt, sikerült vele alaposan megfogni a Hajdukot és a közönséget is. Az a hangulat, ami a kivonuláskor fogadott minket valóban félelmetes volt, a tengerparti katlanban eszméletlen hangorkánban kezdődött a mérkőzés. Szerencsére azonban nem ijedtünk meg ettől, sőt, inkább motivált bennünket.
- Tudod már, hogy hányadik másodpercben született az első gól?
- Azt hiszem a 23., vagy a 33. lehetett. Az viszont tény, hogy ilyen korán még soha nem lőttem gólt pályafutásom során.
- A találat után lehetett látni, hogy valamit kiabálsz, kinek, mit üzentél?
- Csak annyit ordítottam, hogy "Mi van?" de, hogy ez kinek szólt, vagy miért éppen ezt ordítottam, nem tudom. Azt hiszem csak a bennem lévő feszültség tört így felszínre, és tény is, hogy ez után nagyon megkönnyebbültem.
- Eddig a klubvezetők kérésére nem beszélhettetek a Manchesterről. Most már lehet?
- Persze, de én soha nem szoktam az ellenféllel foglalkozni. Nekünk a saját játékunkat kell játszani, azzal kell törődni. Mindig azt mondom, hogy győzni kell, de reálisan nézve elismerem, hogy a Manchester a favorit. Ezzel nincs is semmi probléma, azonban azt is tudni kell, hogy a futballban nem mindig az esélyesek nyernek és a szerencse sem áll mindig a nagyobb nevek mellé. Talán nekünk is lehet szerencsénk, mert ugyan a Hajduk ellen is volt, de a 8-0-s összesítés azért nem a vak szerencse műve.
- Mit szólsz ahhoz, hogy Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere azt nyilatkozta, ha hazai pályán nem kapnak gólt, és 1-0-ra, vagy 2-0-ra tudnak nyerni, akkor idegenben olyan eredményt tudnak elérni, amivel továbbjuthatnak?
- Különösebben nem szólok hozzá semmit, mert ahogy az előbb is mondtam, nekünk a saját játékunkkal kell foglalkozni. Természetesen kicsit hízelgő azért, hogy így beszélnek rólunk, de azt hiszem, ez leginkább annak szól, hogy az Európa-szerte ismert Hajduk otthonában egy relatíve ismeretlen csapat ötgólos győzelmet aratott. Azt hiszem erre az eredményre Manchesterben is felkapták a fejüket.
- Az első meccs kedden lesz Angliában, és már hétfőn útra keltek, mikor lesz idő megismerkedni a MU játékával?
- Nem hiszem, hogy túl sok ismerkedni valónk lenne az angolok játékával, gyakorlatilag évek óta látjuk őket, tudjuk, mit játszanak. Persze azért biztos lesz rá alkalom, hogy egy meccsüket megnézzük videón. Esélyeket pedig nem is latolgatnék, hiszen én mindig azt mondom, hogy győzelemre kell játszanunk. -
#777 hehe én is őrjöngtem mikor bepasszolta a labdát Carrol kapujába :) -
#776 BÉÉÉÉÉLLAAAA!
Az itthoni ZTE elleni meccsen azért megtapsoltuk rendesen, meg kértük, hogy adjon tanácsot Zsombinak. =)) -
#775 A válogatottba pl én halmosit látnám szivesen!nagyon jól jáccot a split ellen is!nemtudom hogy mér 30-on fölüli játékosok vannak,meg olyanok akik most semmit se érnek szinte,vagy nemtom,de jól mondták sokan,a debrecen jó lenne gy magyar válogatottnak! -
#774 Jegyek korlátozott számban a keddi gépekre
2005. 08. 06. 19:10
A DVSC Futball Szervező Rt. szervezésében augusztus 9-én, kedden két repülőgép indul Manchesterbe Debrecenből. A két gépen van még összesen 25 hely, melyekre augusztus 8-án, hétfőn 8 és 10 óra között lehet jelentkezni a klub Oláh G. utcai irodájában.
Az első gép indulása kedden reggel 9 óra, gyülekező 7.30-kor a debreceni reptéren. Menetidő 2,5 óra. Visszaindulás éjfélkor helyi idő szerint. Az utazás ára 120.000.- Ft, mely tartalmazza a repülőjegy árát, az illetéket és a transzfert. Ezen kívül Manchesterben az Old Trafford stadion vendég szektorának pénztárában 32 fontért kapható belépőjegy.
A második gép indulása kedden 11.15-kor, gyülekező 9.45-ig a debreceni reptéren. Menetidő 2,5 óra. Visszaindulás hajnali 2-kor helyi idő szerint. Az utazás ára 120.000.- Ft, mely tartalmazza a repülőjegy árát, az illetéket és a transzfert. Ezen kívül Manchesterben az Old Trafford stadion vendég szektorának pénztárában 32 fontért kapható belépőjegy.
A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy akik már lefoglalták helyüket a két keddi gépre, de az utazás költségeit még nem fizették be, vagy hiányosan adták le az adataikat, hogy mindezt augusztus 8-án, hétfőn 10 óráig pótolják, különben helyfoglalásukat törlik.
A Loki Szurkolók Egyesülete repülőgépes utazást szervez Manchesterbe. A gép kedd hajnalban 4 óra 40 perckor indul Debrecenből és 6 óra után landol az angol metropolisban, majd a találkozót követően szerda hajnalban két órakor indul vissza a hajdúsági megyeszékhelyre. A részvételi díj 132 ezer forint, az ár nem tartalmazza a meccsbelépőt. Jelentkezni a 06-30-94-31-103 vagy a 06-30-51-54-685-ös telefonszámokon lehet. -
#773 Véget ért egy sorozat, kezdődhet az új!
2005. 08. 06. 15:15
Amíg a horvátok azon tűnődnek, hogy felkeljenek-e a padlóról vagy pihenjenek még egy kicsit, addig a sajtó már a Manchester United elleni párharcra hangol.
Nem túlzás, ha azt állítjuk, az utóbbi napokban a csapból is a Loki folyik. A hírek, interjúk közlése mellett a médiumok nagy hangsúlyt fektetnek az esélyek latolgatására is, és persze ahogy az ilyenkor lenni szokott, e téren leleményesebbnél leleményesebb ötletekkel találkozhatunk. A sportnapilap odáig ment, hogy a DVSC-vel kapcsolatos hírek, interjúk tömkelegének közlése mellett pénteki számának első hat oldalát piros-fehérbe öltöztette, amire emberemlékezet óta nem volt példa. A Nemzeti Sport egyébként a jelek szerint a számmisztikában hisz, a napilap szerkesztői ugyanis a múlt eredményeit bogarászva érdekes összefüggésre bukkantak: a Manchester United együttesét magyar csapatként első ízben a Ferencváros búcsúztatta 1965-ben, ezt követte 1985, és a Videoton együttese, amely - ha már így adódott - örökké emlékezetes menetelésével meg sem állt az UEFA Kupa döntőjéig. A tények összegzése egyértelmű: húszévente siker, tehát idén a Lokin a sor, ha csak ezen múlna, már elkönyvelhetnénk, hogy a DVSC-AVE Ásványvíz együttese a BL csoportkörébe jutott.
Több médium a zalaegerszegi Koplárovics Bélát, mint egyfajta kabalát szólaltatta meg, hogy miért éppen őt, azt bizonyára senkinek sem kell elmagyaráznunk. Egyes sajtóorgánumok nem elégedtek meg ennyivel, még a Hajduk meccs visszavágója előtt - megelőlegezve ezzel a debreceni sikert -, a tettek mezejére, pontosabban a DVSC vezetőségének „helyébe lépve” kölcsönkérték az említett játékost a zalaiaktól az angolok elleni mérkőzésekre.
Összességében a magyar sajtó, és az ott megszólaltatott szakemberek is optimistán tekintenek a Manchester United – DVSC-AVE Ásványvíz párharc elé, és ez a pozitív látásmód leginkább a Hajduk Split elleni két mérkőzésen nyújtott produkciónak köszönhető. Apropó Hajduk, apropó számmisztika! A spliti csapat már nem az az együttes, amelyik tizenegy évente produkál valami felejthetetlent, ugyanis a 2005/06-os kupakiírásban következett volna a tőlük „megszokott” villanás, de ez most nem volt több egy gyertya lángjánál, melyet ráadásul Dombi Tibor spliti sprintjének menetszele már az első percben elfújt, a horvátokra pedig sötétség borult.
Az Old Trafford igen jól ki van világítva. Persze a Poljud is ki volt. Még valamikor a hét elején… -
#772 Habi is utazik Manchesterbe
2005. 08. 06. 12:00
A horvát középpályásnak sikerült elintéznie a vízumát, így ő is rajta lesz a csapatot szállító gépen.
A DVSC-AVE Ásványvíz középpályása a Hajduk Split elleni debreceni BL-odavágón keresztszalag-szakadást szenvedett, amely után hat hónapos pihenőre kényszerül. A játékos ennek ellenére nem hagyja ki a csapat angliai túráját. Tegnap, ha nehezen is, de sikerült elintéznie a vízumát, így rajta lesz azon a gépen, amely hétfőn szállítja a csapatot Manchesterbe.
Habiról köztudott, hogy gyerekkora óta rajong Sir Alex Ferguson csapatáért.
- Fáj a szívem, hogy csak a lelátóról nézhetem a mérkőzést, annyira jó lenne játszani kedden, de sajnos így hozta a sors – mondta honlapunknak Habi. – Nagyon jól esett, hogy a társak a spliti győzelmet nekem ajánlották, meghatódtam, amikor Supka Attila a találkozó előtt azt mondta a fiúknak, hogy ezt a mérkőzést miattam is hozni kell. Köszönöm neki, de a játékostársaimnak, vezetőknek és a szurkolóknak is, hogy így kitartanak mellettem és ilyen szeretettel vesznek körül. Biztos vagyok benne, hogy Manchesterben szép eredményt érünk majd el. Én mindenesetre a lelátón nagyon szorítok majd a csapatnak. -
Koplárovics Béla: Hajrá, Loki!
- Ebédidő van, zavarom?
- Tessék csak, nem eszem - feleli a zalaegerszegi Koplárovics Béla. - Habár…
- Habár?
- Sejtem, hogy miért hív. A United-meccs miatt, ugye?
- Kérdezném a hét végi bajnokiról is, de ha már egyszer az ön góljával verték meg a Manchestert…
- Csakhogy nem szívesen beszélek róla. Három éve történt vagyis ez már a múlt, ebből én nem tudok, és nem is akarok megélni. Futballista vagyok, nem népmesébe való hős.
- Nem hiányzik a sztárolás, a Béla királyozás?
- Az jókora túlzás volt. Mert a Manchestert nem én vertem meg, hanem a ZTE. Én sem kerültem volna címoldalakra, ha Molnár Balázs remek indítását követően Szamosi Tamás nem passzolja olyan jól középre a labdát.
- Látom, az akcióra azért hajszálpontosan emlékszik.
- Ráadásul erre szívesen gondolok vissza.
- Igaz, hogy a nyáron megkeresték a Lokitól?
- Hívtak, méghozzá telefonon. Amikor kétséges volt a ZTE jövője, akkor beszéltem a debreceniekkel, ám ennél tovább nem jutottunk.
- Kár, mert most ismét a Manchester ellen készülhetne.
- Eszembe jutott már. Biztos jó lenne megint pályára lépni, de játszanak csak azok, akik idáig juttatták a csapatot. Ezt természetesen pozitív felhanggal mondom.
- A téma szakértőjeként mire, azaz kire tippel: ki lőhet gólt a Unitednek?
- A kapus kivételével mindenki. A lényeg, hogy valaki eredményes legyen odakint, mert akkor lenne esélye a visszavágón.
- Egy győztes, esetleg továbbjutást érő találat, mondjuk, Igor Bogdanovicstól, és az ön kálváriája véget ér.
- Eddig is szurkoltam a Lokinak, de most, hogy ezt mondta… -
Halmosi Péter: álom egyetlen gólhelyzetről
- Még Dalmáciában vagy már Angliában járnak a gondolatai?
- Az újságírók egyelőre nem "eresztenek el" Splitből - válaszolta Halmosi Péter, a DVSC balszélsője. - Mindamellett túl sok eredeti ötletem nincs a Manchesterrel kapcsolatban. Úgy gondolom, ha elbukunk velük szemben, akkor sem mondhat senki semmit. A Hajduk elleni győzelmünk önmagáért beszél, s remélem, a magyar futball megítélésén is sikerült javítanunk valamit. Nincs olyan futballt kedvelő ember, aki ne lenne tisztában a következő párharc esélyeivel. A United nem a Split…
- Ezt felesleges lenne vitatni.
- Egyetértünk, de a mondat úgy zárul: a labdarúgásban és az életben sem mindig a racionalitás diktál. Ha egy emberként harcolunk a csapatért, a jutalom nem marad el. Roppant fontos a pillanatnyi forma is, ezt a spliti éjszaka is bizonyította. Az adott pillanatban a legjobb döntéseket hoztuk meg, azaz a labda oda ment, ahova szántuk. Sir Alex Ferguson együttese is kifoghat rossz napot, hibázhatnak a támadók - de inkább azt mondanám: a kapusunk, Csernyánszki Norbert minden kísérletüket hárítja. Az sem elképzelhetetlen, hogy mi csupán egyszer érünk a vörösök kapuja elé, de azzal az eséllyel élünk majd.
- Éppenséggel ez a verzió sem kizárt.
- Ez a lényeg. Én mindig arról beszélek, ami megtörténhet, elsősorban magunkból kiindulva. Sokan azt gondolják, hogy ez pusztán nagyképűség. Nem, ezt önbizalomnak nevezik - anélkül felesleges bármibe is belefogni. -
Sándor Tamás már nem lesz válogatott
"Érdekes és elgondolkodtató volt a spliti mérkőzésünkkor a sporttévé szakkommentátorai által felvetett gondolat, miszerint a DVSC-nek kellene megvívnia a soron következő világbajnoki selejtezőket, és bevallom, nagyon jólesett a szokatlan formába öntött dicséret - mondta Sándor Tamás, a Loki korábbi 11-szeres válogatott fedezete.
- Maradjunk annyiban, ebben az esetben gondban lennék, mitévő is legyek. Csakhogy az élet nem ilyen egyszerű, azaz a mi csapatunk nem léphet a válogatott helyébe. Nekem az jelentene határtalan örömöt, ha a DVSC-ből minél több labdarúgót hívna a nemzeti csapat keretébe a szövetségi kapitány. Igen, számomra ez jelentené az igazi elismerést, és talán még büszkébb lennék rá, hogy Debrecenben ennek a csapatnak a kapitánya lehetek."
-
#768 Supka Attila Gera Zoltánt hívja
A DVSC vezetőedzője, Supka Attila már nem foglalkozik a Split elleni mérkőzésekkel - neki a Manchester elleni taktika körül forognak a gondolatai.
- Hogyan térképezik fel az angol együttest?
- Folyamatosan a vörösök meccseiről készült videofelvételeket nézzük - mondta a szakember. - Megpróbálunk ezekből mindent megtudni az ellenfelünkről, csakúgy, mint korábban a Hajdukról. Ki kell alakítanunk az angolok elleni megfelelő harcmodort, hiszen a maximumot akarjuk kihozni magunkból.
- Melyik meccset nézik meg majd a játékosok?
- Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion elleni mérkőzést. Azért ezt választottam, mert mindenképpen egy olyan bajnokit akarunk elemezni, amelyen a Manchester United akarata dominál. Ebből kell sok tapasztalatot szereznünk.
- Gera Zoltánt fel is hívta, hogy megossza önökkel a Manchester elleni élményeit?
- Már kerestem, de egyelőre még nem sikerült kapcsolatba lépnem Zolival, akivel amúgy jó a kapcsolatom, és remélem, sikerül tőle információkat kapnom.
- Van esetleg olyan ismerőse, kollégája, akinek az angol futball a szakterülete, és segíthetne önnek?
- Nincs, de pályedzőmmel, Herczeg Andrással elemezzük az ellenfelek játékát. A saját fejünk után megyünk. A Hajduk ellen ez bejött.
- A horvátok elleni mérkőzésen imponáló fölényben voltak. Mi a helyzet a játékosok önbizalmával?
- A földön járnak. Minden labdarúgóm tudja, a világ egyik leggazdagabb klubjához látogatunk, amely komoly erőt képvisel, de mindent megteszünk a sikerért. -
#767 hát a döntetlenért is vért kell majd izzadni -
#766 Csak a hatás kedvéért :)
-
#765 hát itthon igen, de odaát... én is szurkolok, de ott kint nagyon kemény lesz, jó lenne lőni egy gólt idegenben és kiharcolni egy döntetlent... -
#764 óóóóóóó,ha a zalaegerszegnek sikerült!:D -
#763 azért ez a "reszkessetek" némi túlzás... -
#762 ja bocs,már tudom:D -
#761 mikor lesz az elsö mecs? -
#760 Ha ez a cikk megvan valahol magyarul mutassa mrá meg, mert kíváncsivagyok hogy fordítottam le :))
Tudniillik ez a Sky Sportsról való ;)
Supka Attila figyelmezteti a vörös ördögöket... -
R9 #759 :DD -
Nadi #758 #694 -
#757 -
Nadi #756 Ez már volt:) -
#755 Az RTL Klub közvetít
2005. 08. 05. 16:00
Csütörtök estére eldőlt, hogy melyik csatorna közvetíti a keddi Manchester United-Debrecen Bajnokok Ligája-selejtezőt.
Több tévétársaság is megkereste a Manchester közvetítési jogait megszerző külföldi ügynökséget, s a győztes végül az RTL Klub lett.
Esterházy Márton, a DVSC tévéjogait birtokló SportFive magyarországi képviselője a Nemzeti Sportnak elmondta: bár a Manchester nagycsapat, azért nem lehet több százmillió forintot kérni a közvetítésért. Érdekesség, hogy a Hajduk elleni meccsekért csupán a Sport televízió jelentkezett be, és a műsort csak a második számú, ma még kevés háztartásban fogható csatornáján közvetítette. -
#754 Közel kétezer magyar szurkolhat az Old Trafford-stadionban
2005. 08. 05. 14:50
A Manchester United 1900 jegyet biztosít a debreceni drukkerek részére.
Sporttörténeti mérkőzés kapujában áll együttesünk, hiszen a DVSC labdarúgócsapata még soha nem játszott ilyen világhírű ellenféllel, mint a Manchester United. Érthetően nagy az érdeklődés, rengeteg jegyigénylés érkezik. Az angolok az augusztus 9-i BL-selejtezőre 1900 belépőt biztosítanak. A tiketteket csak útlevél felmutatásával a helyszínen lehet megvásárolni egységesen 32 fontért. -
#753 Halmosi: Minden az arcomra volt írva!
2005. 08. 05. 13:00
A Hajduk Split szétzúzásában gólokat lövő és gólpasszokat adó Halmosi Péter döntő érdemeket szerzett.
Az utóbbi évek, évtizedek magyar futballjához szokott szurkolók számára szinte hihetetlen volt, hogy a hazánk labdarúgásánál magasabbra taksált horvát foci reprezentánsát, a bajnok Hajdukot a saját otthonában zilálta szét a magyarok képviselője 5–0 arányban. A Hajduk Split szétzúzásában döntő érdemeket szerzett Halmosi Péter, aki két góllal és két gólpasszal járult hozzá a sikerhez.
. – Azt hiszem, minden az arcomra volt írva abban a pillanatban, nagyon akartam bizonyítani egyes embereknek, sok minden kijött akkor belőlem – válaszolta Halmosi a Napló azon felvetésre, hogy a góljai után kinek célozta a kérdést, miszerint: „Mi van?”. – Való igaz, hogy sikerült két gólt és két gólpasszt adnom, de a labdarúgás egy csapatjáték, itt nem egy ember aratja le a babérokat. Ugyanúgy, ahogy például az első gólomnál kellett Dombi Tibi parádés beadása, ugyanúgy szükség volt arra, hogy Sidibe jól helyezkedjen az én centerezésemkor. Egységesen, okosan játszottunk, és ami a nagy erősségünk, ki tudtuk segíteni egymást az adott szituációkban. Ezen a találkozón most nekem jött ki egy kicsivel jobban a lépés, de ez valóban nem számít, az a lényeg, hogy gyönyörű győzelmet arattunk.
Egy ilyen világraszóló diadal után elmaradhatatlan, hogy megünnepelje a csapat, hogy kettős győzelemmel, 8–0-ás (!) gólkülönbséggel búcsúztatták a horvát bajnokot.
– Nagyon jó volt a hangulat a mérkőzést követően, rengeteget énekeltünk, bár a nagysikerű Hairből a „Manchester, England, England”-et vettük fel a repertoárba, de azt, amit a drukkereink is skandáltak, azaz, hogy Jöhet a Manchester! azt mi is ordítottuk – avatta be az ünneplés részleteibe a Napló olvasóit az aranyszínű cipőben futballozó Halmosi. – Senkinek sem kell bemutatni a Manchester Unitedet, a világ egyik legjobb csapatával találkozunk a következő fordulóban. Az a realitás, hogy az angolok a páros mérkőzés toronymagas favoritjai, de a sportban nem mindig az nyer, amelyik a jobb, hanem a pillanatnyi forma dönt. Ha Manchesterben sikerülne egy nagyon jó eredményt elérnünk, hazai környezetben bármi előfordulhatna... -
#752 a Sztár Sport következő számában DVSC-s poszter lesz ha minden igaz :P -
#751 bocs a nagyképért NADI de ezt ajánlom minden egyes LOKI Fannak! :)
-