4278
banner_0.jpg

• Nadi
    Miroslav Blazevic: - Gratulálok a kollégámnak, jó eredményt ért el csapatával együttesem ellen. Nem csupán megvertek minket, de kicsit meg is szégyenítettek kiváló játékukkal. Látszik, hogy jobb, szervezettebb csapat a Debrecen. Nem tehetek szemrehányást csapatomnak, mert mindent megtettünk, hogy jó eredményt érjünk el, de az a sokk, ami az első percben ért minket, megbénította a játékosokat. Sok sikert a Manchester Unitedhez! Ezt követően derül majd ki, milyen erős is a DVSC. Ezt a Lokit két éve ismertem meg, mára európai csapattá nőtte ki magát.

Supka Attila: - Úgy érzem meg tudtuk valósítani, amit eltervezetünk. Úgy jöttünk Splitbe, hogy itt is nyerni akarunk. A játék képe alapján nem érdemtelenül szereztük meg a győzelmet és jutottunk tovább.
  • Nadi
    Pedig több mint valószínű, hogy ők adják:((
  • a.carkey
    Sajna a VIASZAR lesz az adó. Övék a meccsek joga. :( (Utálom őket, mert a szememben buzi módon elbántak az egyik kedvenc sorozatommal.)

Az viszont gáz lenne, ha az RTL adná a MUFC elleni meccset. Amit azok adtak, mind szopacs volt. Többnyire.
  • a.carkey
    MUFC-Debrecen 1-0, Debrecen-MUFC 1-0, tizenegyesekkel - 5-4-re - tovább megy a Debrecen. :)

• Nadi
    Halmosi 2 gólpasszt és 2 gólt lőtt. Ilyen játékos nem fér be a válogatottba....
  • Nadi
    Na várj, ha bejutnánk a csoportkörben, lehet, hogy még valahogy megveszi a buzi rtl, és hallgatnánk buzi léderert....
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
    riszpekt!!!!!
  • forza milan
    jó,csak annyira örülök!:D
  • Nadi
    Jó8!
  • Laffite
    előre utálom, ahogy gátlástalanul rácsap a meccsre az idióta retekklub és az idióta riporterek 2 mosóporreklám között idióta kérdéseket tesznek fel idióta szakértőknek, közben idióta külsősök idióta öltözői belső felvételekkel folyatják a nyálukat az idióta kárörvendő átlagmagyarnak, akik azt várják majd idióta önelégültséggel, hogy az idióta MU legyalázzon minket... hát kedves retekklub, csakazértis nyerünk és irány a normális viasat3 és a csoportkörök!!! :D
  • Sheva
    na én mentem aludni jó8 all
  • Sheva
    Supka Attila (DVSC): - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, Halmosi korai gólja megadta az alaphangot. A csapat maradéktalanul teljesítette, amit kértem, hiszen nem akartunk beállni védekezni, és ezt azt hiszem, sikerült is megvalósítani. Ahogy az összes eddigi eredményünk, úgy a mostani is csak az elvégzett munka gyümölcse.
  • Sheva
    jó az azért szállj le a földre :PPPPP
  • Sheva
    nincs Debrecen TV-m :(((((((((((((((
    de számítógérpe kellene :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • forza milan
    Ilyen játékkal tarolunk!lkoi a király!fradi mehet a picsába!debrecen a jövö csapata!MAnchester megverjük,én nemtom micsinálok!
  • Nadi
    Holnap hajnalban, fél 6-től ismétli a sport1+holnap este 21:00-kor a Debrecen TV
  • miccoli002
    Uraim miről beszélünk!

Mért ne jöhetne ki a lépés az United ellen is.
    Hinnünk kéne már abban,hogy képesek vagyunk megvalósítani az álmainkat.
    Nem engedhetjük mi azok akik a szarban is kiállnak a magyar foci mellet,hogy a sok nagyképű ember elvegye az önbizalmunkat,akik csak akkor állnak a magyar foci mellet,ha ilyenek vannak mint ma.
    Bár csak az mehetne ki a Manchater ellen aki a Loki miatt megy.
  • Sheva
    kéne a videó felvétel a meccsről? esetleg vhonnan lelehet szedni nem tudja vki?
  • Sheva
    hát jah nincs igazság :(
  • grebber
    Nem szeretem a Debrecnt egyátalán.De most jól tolja (vagy ennyire szar a Hajduk)
    Néztem a csapatokat kaphatott volna sokkal-de sokkal gyengébb csapatokat mint az MU,és akkor ott lenne csoportba de igy wazeg soha :(
  • Sheva
    :)))
  • Nadi
    Én 1000% hogy megyek. Elővételi jogom van a Split meccs miatt
  • Sheva
    örülj neki :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sheva
    jaja én is felszeretnék jutni arra a meccsre!!!
  • Nadi
    Lool....
  • Sheva
  • Sheva
  • Laffite
    ja, megint az lehet mint a ZTE-MU meccsen, hogy pont a zalai szurkolóknak nem jutott jegy, remélem a debreceniek nem járnak így és a lelátókon szurkolás is lesz, nem pedig csak az MU-sztárok néma csodálása...
  • Sheva
    hát jah...írtam a sztár sportnak h LOKI posztert várok tőlük :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sheva
    öhet a Manchester! Kiütöttük a Hajdukot!

2005. 08. 03. 22:05

A DVSC-AVE Ásványvíz együttese Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésen egy héttel ezelőtt 3-0 arányban legyőzte a Hajduk Split gárdáját, így tekintélyes előnnyel készülhetett a ma esti visszavágóra, amelyen csapatunk ismételten parádés játékot produkálva 5-0 arányú győzelmet aratott, így 8-0 arányú összesítéssel jutott a harmadik selejtezőkörbe!

A visszavágó 23000 néző – köztük 1000 debreceni - előtt kezdődött el a Poljud stadionban, méghozzá parádés debreceni játékkal, a felhőszakadás után hidegzuhany a horvátoknak! Az első percben Dombi beadásából Halmosi zavartalanul lőhetett a Hajduk kapujára, és nem is hibázta el, 0-1! A remek kezdést követően leginkább a mezőnybeli harc dominált, a kapuk nem forogtak veszélyben, egészen a 21. percig, amikor Halmosi Péter szabadrúgása után Kerekes Zsombor fejelt a hazaiak kapujába, és még mindig nincs vége! Tovább robog a Loki, a 27. percben Halmosi második góljával már 0-3 az eredmény, összesítésben 6-0 a DVSC javára! Ezt már a horvát drukkerek nem tudták elviselni, tüzet raktak a lelátón, majd megindultak a VIP-páholy felé, ahol igen sok magyar szurkoló is tartózkodott. Mindezt a biztonságiak közönnyel vették tudomásul, a rendőrök is leginkább a kerítést óvták, mint a szomszédos szektor szurkolóinak testi épségét, ekkor már csak az 1000 fős Loki-tábor hangja hallatszott, a hazaiak – már a higgadtabbak – döbbent csöndben ülték végig a találkozó hátralévő részét, vagy éppen Hajduk Split-lobogókat égettek. A játék persze folytatódott, a 42. percben a horvátok szabadrúgásból a kapufát találták el. A félidő utolsó momentumaként Bogdanovic küldött sistergős bombát Kale kapujának irányába, ám lövése kissé célt tévesztett.
    A Loki a második félidőben megnyugtató előnye tudatában kicsit visszavett a tempóból. Aztán csapatunk megunta a Hajduk tehetetlenségét, és a 75. percben szemre is tetszetős rohamot indított, melynek végén Halmosi beadásából a csereként beállt Sidibe már 0-4-re módosította az eredményt, K.O.! A kegyelemdöfést a szintén csereként szóhoz jutó Kiss Zoltán adta meg a Hajduknak, a 93. percben szöglet utáni fejesből, 0-5!
    A mérkőzés végén a horvát Torcida szurkolócsoport sportszerűen megtapsolta csapatunkat.
    A DVSC-AVE Ásványvíz együttese ismételten parádés játékot bemutatva, 8-0 arányú összesítéssel jutott a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe!
  • Sheva
    jah istenem a félkaromat odaadtam volna ha kinnt lehettem volna (de nagyon sok a volna :((()
  • Grusi
    Szep volt, Loki! :)
    Kár azért a Manchesterért, de majd az UEFA-kupában szétütitek sokak arcát. Azért remény még van! Gyönyörű eredmény ez a 8-0, talán európa meglepetése!
  • Nadi
    Hát kész vagyok, azt hittem az itthoni meccsnél nem lehet jobb. Hát lehet:D
  • Nadi
    Pont ez a baj, hogy Népstadion és kint lessz sok nem szurkoló:((
  • Laffite
    hát én is ebben reménykedem, hogy kivételként fogjuk erősíteni ezt a "szabályt"!!!
  • Csesza
    GRATULÁLOK A DEBRECENNEK , fejet hajtuk a mai teljesítményük előtt és itt sajnálom nagyon hogy a köv. fordulóban a mencsesztert kapták :(((((((((((
    remélem 1x a fradinál is bekövetkezik hogy ilyen vezetőség fog állnia a csapat élén
  • Sheva
    szeva nadi cimbi na mit szólsz?
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ez igaz ott a pont
  • Nadi
    Most jöttem, hát ilyen nincs. Mostmár csak azt bánom, hogy nem mentem ki.
    75 új üzenet
  • Sheva
    hát ha ez igaz lenne...