Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére nem súlyos Böõr Zoltán szombaton összeszedett sérülése, így néhány napos pihenõ után újra edzésbe állhat és szerepelhet a válogatott két soron következõ mérkõzésén, a franciák ellni május 31-i barátságos és a június 4-i Izland elleni vb-selejtezõ-mérkõzésen.
Amint arról a vasárnapi Nemzeti Sportban olvashattak, a szombati Debreceni VSC AVE Ásványvíz-Békéscsaba bajnoki mérkõzés 64. percében megsérült a középpályás, aki a fontos mérkõzésekre készülõ válogatottban is alapembernek számít.
"Nem olyan súlyos a sérülésem, mint ahogyan elsõre gondoltuk, szerencsére nem törött el a szárkapocscsontom. Úgy tûnik, hogy az ellenféllel történõ ütközés során egy ideg sérült meg, és ez okozta a zsibbadást a lábszáramban, valamint enyhén meg van nyúlva a külsõ oldalszalagom is. Az orvosok néhány napos pihenõt írtak elõ, így valószínûleg nem lépek pályára a Pécs elleni hazai mérkõzésen. Mivel a válogatottra két fontos mérkõzés vár a közeljövõben, így nincs értelme kockáztatni a bajnoki meccsen, én is már a franciák elleni barátságos mérkõzésre és az Izland elleni vb-selejtezõre összpontosítok" - mondta a Nemzeti Sport Online érdeklõdésére a Bulgária elleni vb-selejtezõn remekül teljesítõ középpályás.
Arra a felvetésünkre, hogy addig azért a bajnoki címet is meg kell ünnepelni, Böõr Zoltán mosolyogva ennyit reagált: "ez így van, egyébként most éppen a csapattársakkal vacsorázunk, de még nincs igazi fieszta. A nagy ünneplés természetesen szurkolóinkkal, a szombati mérkõzés után következik majd!"
A Debreceni VSC AVE Ásványvíz csapata a Ferencváros vasárnapi pécsi vereségének köszönhetõen hatodik vidéki csapatként elérte története legnagyobb sikerét, megnyerte a 2004-2005-ös bajnokságot.
Amint arról a vasárnapi Nemzeti Sportban olvashattak, a szombati Debreceni VSC AVE Ásványvíz-Békéscsaba bajnoki mérkõzés 64. percében megsérült a középpályás, aki a fontos mérkõzésekre készülõ válogatottban is alapembernek számít.
"Nem olyan súlyos a sérülésem, mint ahogyan elsõre gondoltuk, szerencsére nem törött el a szárkapocscsontom. Úgy tûnik, hogy az ellenféllel történõ ütközés során egy ideg sérült meg, és ez okozta a zsibbadást a lábszáramban, valamint enyhén meg van nyúlva a külsõ oldalszalagom is. Az orvosok néhány napos pihenõt írtak elõ, így valószínûleg nem lépek pályára a Pécs elleni hazai mérkõzésen. Mivel a válogatottra két fontos mérkõzés vár a közeljövõben, így nincs értelme kockáztatni a bajnoki meccsen, én is már a franciák elleni barátságos mérkõzésre és az Izland elleni vb-selejtezõre összpontosítok" - mondta a Nemzeti Sport Online érdeklõdésére a Bulgária elleni vb-selejtezõn remekül teljesítõ középpályás.
Arra a felvetésünkre, hogy addig azért a bajnoki címet is meg kell ünnepelni, Böõr Zoltán mosolyogva ennyit reagált: "ez így van, egyébként most éppen a csapattársakkal vacsorázunk, de még nincs igazi fieszta. A nagy ünneplés természetesen szurkolóinkkal, a szombati mérkõzés után következik majd!"
A Debreceni VSC AVE Ásványvíz csapata a Ferencváros vasárnapi pécsi vereségének köszönhetõen hatodik vidéki csapatként elérte története legnagyobb sikerét, megnyerte a 2004-2005-ös bajnokságot.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
ti aztán keményen nyomjátok
gondoltam benézek, nehogy unatkozzatok itt ketten, telószámot cseréltetek már, még a végén összejöttök
ahogy olvasom nagyon sok okos dolgot írtatok
fáradtak majd ti lesztek jövõre, mikor kiestek a bl selejtezõben
gondoltam benézek, nehogy unatkozzatok itt ketten, telószámot cseréltetek már, még a végén összejöttök
ahogy olvasom nagyon sok okos dolgot írtatok
fáradtak majd ti lesztek jövõre, mikor kiestek a bl selejtezõben
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Két fordulóval a vége elõtt nyugodtan kijelenthetjük, ez nem a fõvárosi csapatok éve volt.
A magyar bajnokságok történetében 102-szer hirdettek hivatalos végeredményt, de mindössze nyolcadik alkalommal fordul elõ, hogy a legfõbb trófea Budapesten kívülre került. Debrecen a hatodik olyan vidéki város Nagyvárad, Gyõr, Dunaújváros, Vác és Zalaegerszeg után, mely immár aranyos gárdával büszkélkedhet. Arra, hogy a bajnoki finálé után a keleti országrész szurkolói örülhessenek a legjobban, a Nagyváradi AC 1944-es sikere óta, azaz több mint hatvan évet kellett várni.
Az idei bajnokság - a Gyõr esetleges második helyétõl függetlenül – már bizonyosan a vidék diadalát hozza, soha korábban nem fordult még elõ, hogy a fõvárosi csapatok bajnoki vagy kupagyõztes cím nélkül maradtak volna. Értelemszerûen ezt megelõzõen az a csúfság sem esett még meg, melyre most lehet esély, hogy a legnagyobb múltú egyesületek (MTK, FTC, Újpest, Honvéd, Vasas) közül egy sem szerez jogot nemzetközi kupaindulásra. Igaz, számukra lehetõségként még ott áll az UEFA Intertotó Kupa, melyre korábban a Vasas és a Lombard Pápa már jelezte indulási szándékát. Hogy a vidéki csapatok nemzetközi szinten mire lesznek képesek, az majd elválik, egy azonban biztos, sem Debrecenben, sem Sopronban nem lesz hiány nézõkben.
Forrás: dvsc.hu
A magyar bajnokságok történetében 102-szer hirdettek hivatalos végeredményt, de mindössze nyolcadik alkalommal fordul elõ, hogy a legfõbb trófea Budapesten kívülre került. Debrecen a hatodik olyan vidéki város Nagyvárad, Gyõr, Dunaújváros, Vác és Zalaegerszeg után, mely immár aranyos gárdával büszkélkedhet. Arra, hogy a bajnoki finálé után a keleti országrész szurkolói örülhessenek a legjobban, a Nagyváradi AC 1944-es sikere óta, azaz több mint hatvan évet kellett várni.
Az idei bajnokság - a Gyõr esetleges második helyétõl függetlenül – már bizonyosan a vidék diadalát hozza, soha korábban nem fordult még elõ, hogy a fõvárosi csapatok bajnoki vagy kupagyõztes cím nélkül maradtak volna. Értelemszerûen ezt megelõzõen az a csúfság sem esett még meg, melyre most lehet esély, hogy a legnagyobb múltú egyesületek (MTK, FTC, Újpest, Honvéd, Vasas) közül egy sem szerez jogot nemzetközi kupaindulásra. Igaz, számukra lehetõségként még ott áll az UEFA Intertotó Kupa, melyre korábban a Vasas és a Lombard Pápa már jelezte indulási szándékát. Hogy a vidéki csapatok nemzetközi szinten mire lesznek képesek, az majd elválik, egy azonban biztos, sem Debrecenben, sem Sopronban nem lesz hiány nézõkben.
Forrás: dvsc.hu
A 28. fordulóban - a kelet-magyarországi rangadón - a Loki karmestere, Sándor Tamás volt a legjobb és a legeredményesebb labdarúgó. A debreceni játékosnak komoly szerepe volt abban, hogy a DVSC 5-1-re verte a már kiesett Békéscsabát, és - mint másnap kiderült - ezzel elhódították a csapat elsõ bajnoki címét.
Sándor honlapunknak elárulta: bár érezték, hogy a gyõzelemmel "nagyjából" megvan a bajnoki cím, az ünnepléssel meg kellett várniuk a vasárnapi mérkõzés eredményét is. Ugyanakkor hozzátette: az sem tragédia, hogy a pályán csak a következõ, Pécs elleni találkozón ünnepelhetik meg a bajnoki aranyérmet.
- Azért kértem cserét a második félidõben, mert kaptam egy rúgást a fájós lábamra - tért vissza a mérkõzésre is Sándor. - Az elsõ félidõ elején egyébként meglepett minket a Békéscsaba, rúgtak egy kapufát is, de utána végig a mi akaratunk érvényesült. Úgy gondolom, hogy tavasszal a Debrecen nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt, hazai pályán például veretlenek maradtunk. Bízom benne, hogy ez már így is marad.
Sándor honlapunknak elárulta: bár érezték, hogy a gyõzelemmel "nagyjából" megvan a bajnoki cím, az ünnepléssel meg kellett várniuk a vasárnapi mérkõzés eredményét is. Ugyanakkor hozzátette: az sem tragédia, hogy a pályán csak a következõ, Pécs elleni találkozón ünnepelhetik meg a bajnoki aranyérmet.
- Azért kértem cserét a második félidõben, mert kaptam egy rúgást a fájós lábamra - tért vissza a mérkõzésre is Sándor. - Az elsõ félidõ elején egyébként meglepett minket a Békéscsaba, rúgtak egy kapufát is, de utána végig a mi akaratunk érvényesült. Úgy gondolom, hogy tavasszal a Debrecen nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt, hazai pályán például veretlenek maradtunk. Bízom benne, hogy ez már így is marad.
Olvastam én is
Böõr Zoltán: A hullámvölgy nem került el
2005. 05. 11. 11:55
A válogatott játékos szerint bizonyítani kell, hogy külföldre szerzõdhessen.
A magyar válogatott hó végi franciaországi barátságos fellépésén, illetve a június eleji izlandi vb-selejtezõjén ott lehet Böõr Zoltán, akit a bolgárok elleni március 30-i vb-selejtezõ (1-1) elõtt csupán két magyar bajnokin szemrevételezhetett Matthäus, mivel a találkozót megelõzõ 15 hónapban a szélsõ éppen annyiszor szerepelt tétmeccsen, ahányszor a magyar válogatott pályára lépett az elmúlt 19 év futballseregszemléin - egyszer sem.
- Az elhúzódó térdsérülése után elégedett az eddigi tavaszi produkciójával?
- Sokkal, de sokkal jobbra számítottam - mondta Böõr Zoltán. - Fõként az újrakezdést követõen lettem igazán optimista, azt hittem, egyre jobb leszek, de a hullámvölgy engem sem került el.
- Ami a Sopron elleni hazai találkozón érte el a szélsõértéket.
- Senki nem örül, ha lecseréli az edzõje, ráadásul már az elsõ félidõben, ettõl függetlenül csupán egyetlen emberre haragszom a történtek miatt: magamra. Maradjunk annyiban, indokolt volt a váltás. Meg is lett az eredménye, a Pápa ellen az elsõ fél-idõben már több elemben emlékeztettem korábbi önmagamra. Erre szívesebben gondolok vissza.
- És a legutóbbi, Üllõi úti összecsapásra?
- Vegyesek a gondolataim.
- Például lecserélték. Újabb gödör? Vagy elõzetesen kalkulálták a váltást?
- Nem volt a pakliban, ezzel szemben - ahogy a Pápa ellen - ezúttal is éreztem, hogy bennem van a gól. Talán, ha tovább maradhatok a pályán… Lehet, Supka Attila a szünetben észrevette, hogy az Újpesten összeszedett rúgás helyén jegelem a lábam, s az idõ múlásával talán nem akart több kockázatot vállalni.
- Kockázat? Sokan kérik számon önökön…
- Nem köntörfalazok: rossz meccs volt. Viszont annyi mindent elbuktunk már az utolsó percekben, az utolsó mérkõzésen! Az lenne a baj, hogy ezúttal nem húzzuk el a döntést a végsõkig?! Rendben, a szép futball áldozatul esett vasárnap, ez igaz, de az álmunk nem. Ezt pedig szerintem még a kritikusok is tiszteletben tarthatják. Nem magunkat akarom menteni, de egyébként kötve hiszem, hogy hasonló esetben bármelyik riválisunk mást tett volna, mint amit mi.
- Egyéb észrevételek?
- Visszatérve a cserére, bosszús voltam. Éreztem, hogy nem vagyok az igazi, ugyanakkor azzal az elhatározással léptem elõzõleg pályára, hogy amire ma képes vagyok, azt a kilencven perc alatt kihozom magamból.
- Lett belõle hatvan. Ült néhány menedzser a lelátón - habár nem kizárólag ön miatt. A Bologna, Bordeaux és a Standard Liége megfigyelõi ön szerint milyen ábrázattal álltak fel székeikbõl fél kettõ körül?
- Aligha volt hízelgõ véleményük a látottakról.
- Mit gondol, csökkentek az esélyei a külföldi szerzõdésre?
- Remélem, nem. A megállapodásom a jövõ év végéig köt a klubhoz, de…
- Bocsánat, nem a nyáron lesz szabad státusú?
- Nem, egy, az év elején érvénybe lépett megállapodás szerint 2006. december harmincegyig a Lokihoz tartozom.
- Ott tartott, hogy de…
- Szóval, a vezetõk is tudják, hogy szeretnék külföldre igazolni. Amihez persze bizonyítanom kell. A DVSC-ben, és ha a kapitány meghív, akkor a válogatottban.
nemzetisport.hu
2005. 05. 11. 11:55
A válogatott játékos szerint bizonyítani kell, hogy külföldre szerzõdhessen.
A magyar válogatott hó végi franciaországi barátságos fellépésén, illetve a június eleji izlandi vb-selejtezõjén ott lehet Böõr Zoltán, akit a bolgárok elleni március 30-i vb-selejtezõ (1-1) elõtt csupán két magyar bajnokin szemrevételezhetett Matthäus, mivel a találkozót megelõzõ 15 hónapban a szélsõ éppen annyiszor szerepelt tétmeccsen, ahányszor a magyar válogatott pályára lépett az elmúlt 19 év futballseregszemléin - egyszer sem.
- Az elhúzódó térdsérülése után elégedett az eddigi tavaszi produkciójával?
- Sokkal, de sokkal jobbra számítottam - mondta Böõr Zoltán. - Fõként az újrakezdést követõen lettem igazán optimista, azt hittem, egyre jobb leszek, de a hullámvölgy engem sem került el.
- Ami a Sopron elleni hazai találkozón érte el a szélsõértéket.
- Senki nem örül, ha lecseréli az edzõje, ráadásul már az elsõ félidõben, ettõl függetlenül csupán egyetlen emberre haragszom a történtek miatt: magamra. Maradjunk annyiban, indokolt volt a váltás. Meg is lett az eredménye, a Pápa ellen az elsõ fél-idõben már több elemben emlékeztettem korábbi önmagamra. Erre szívesebben gondolok vissza.
- És a legutóbbi, Üllõi úti összecsapásra?
- Vegyesek a gondolataim.
- Például lecserélték. Újabb gödör? Vagy elõzetesen kalkulálták a váltást?
- Nem volt a pakliban, ezzel szemben - ahogy a Pápa ellen - ezúttal is éreztem, hogy bennem van a gól. Talán, ha tovább maradhatok a pályán… Lehet, Supka Attila a szünetben észrevette, hogy az Újpesten összeszedett rúgás helyén jegelem a lábam, s az idõ múlásával talán nem akart több kockázatot vállalni.
- Kockázat? Sokan kérik számon önökön…
- Nem köntörfalazok: rossz meccs volt. Viszont annyi mindent elbuktunk már az utolsó percekben, az utolsó mérkõzésen! Az lenne a baj, hogy ezúttal nem húzzuk el a döntést a végsõkig?! Rendben, a szép futball áldozatul esett vasárnap, ez igaz, de az álmunk nem. Ezt pedig szerintem még a kritikusok is tiszteletben tarthatják. Nem magunkat akarom menteni, de egyébként kötve hiszem, hogy hasonló esetben bármelyik riválisunk mást tett volna, mint amit mi.
- Egyéb észrevételek?
- Visszatérve a cserére, bosszús voltam. Éreztem, hogy nem vagyok az igazi, ugyanakkor azzal az elhatározással léptem elõzõleg pályára, hogy amire ma képes vagyok, azt a kilencven perc alatt kihozom magamból.
- Lett belõle hatvan. Ült néhány menedzser a lelátón - habár nem kizárólag ön miatt. A Bologna, Bordeaux és a Standard Liége megfigyelõi ön szerint milyen ábrázattal álltak fel székeikbõl fél kettõ körül?
- Aligha volt hízelgõ véleményük a látottakról.
- Mit gondol, csökkentek az esélyei a külföldi szerzõdésre?
- Remélem, nem. A megállapodásom a jövõ év végéig köt a klubhoz, de…
- Bocsánat, nem a nyáron lesz szabad státusú?
- Nem, egy, az év elején érvénybe lépett megállapodás szerint 2006. december harmincegyig a Lokihoz tartozom.
- Ott tartott, hogy de…
- Szóval, a vezetõk is tudják, hogy szeretnék külföldre igazolni. Amihez persze bizonyítanom kell. A DVSC-ben, és ha a kapitány meghív, akkor a válogatottban.
nemzetisport.hu
jaja...meg hogy: "NB II. Keleti csoport!!!!"
"Egyszerûen senkik vagytok hejjjj..."
Ezek is nagyon ott voltak!!!
"Egyszerûen senkik vagytok hejjjj..."
Ezek is nagyon ott voltak!!!
Nekem ami még tettszik az a Hajrá-másik oldal: Debrecen!! Az is nagyot szól
Pontosan!
hát ja...de Sándor gólja is pimasz volt!!! 😊))
Éger meg avágta a tizit ahogy kell 😊
Éger meg avágta a tizit ahogy kell 😊
Nagyon-nagy gól volt!!!
Amit Bogdanovic lõtt pár fordulóval elõtte nem tudom kinek az viszont még annál is nagyobb volt!!
Amit Bogdanovic lõtt pár fordulóval elõtte nem tudom kinek az viszont még annál is nagyobb volt!!
Most olvasom, hogy Böõrnek mégsem tört el a lába!!!!!!!!!
Juppppppppyyyy!!!!
Juppppppppyyyy!!!!
De a Tankcsapda megígérte, hogy ha bajnok lessz a csapat ír egy újat!
Rajta!!!
Rajta!!!
Loki induló:
http://www.dvsc.hu/dvsc/images/balmenu/csapat/letoltesek/loki.mp3
http://www.dvsc.hu/dvsc/images/balmenu/csapat/letoltesek/loki.mp3
Magyarul a Loki indulóra?
De ha jössz szombaton elõtte vagy utánna bemész és készz........
Nem tudom, mindjárt megnézem
Te most milyen Himnuszra gondolsz akkor?
Mert ha a magyar himnuszra akkor nem mondok semmit.......
Te most milyen Himnuszra gondolsz akkor?
Mert ha a magyar himnuszra akkor nem mondok semmit.......
sajna muszály lesz zt mondanom!!! 2 éve vagyok loki szurkoló de még a TV-ben nem adták le...
Nehogy azt mondd már, hogy még nem hallottad a Himnuszt?
Ott a szöveg
Mondom, ha kell jegy megoldható
gecc nem hiszed el mennire Loki fan lettem!!!
le karok menni szombaton is!!! csak nagyon drága a busz meg késõ este jönnénk csak haza, ha egyáltalán lenne busz!!!
le karok menni szombaton is!!! csak nagyon drága a busz meg késõ este jönnénk csak haza, ha egyáltalán lenne busz!!!
Isten, áldd-meg a' Magyart
Jó kedvvel, bõséggel,
Nyújts feléje védõ kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors a' kit régen tép,
Hozz rá víg esztendõt,
Megbünhödte már e' nép
A' multat 's jövendõt!
Õseinket felhozád
Karpat' szent bérczére,
Általad nyert szép hazát
Bendegúznak vére.
'S merre zúgnak habjai
Tiszának, Dunának,
Árpád' hõs magzatjai
Felvirágozának.
Érttünk Kunság' mezejín
Ért kalászt lengettél,
Tokaj' szõlõvesszejin
Nektárt csepegtettél.
Zászlónk' gyakran plántálád
Vad Török' sánczára,
'S nyögte Mátyás' bús hadát
Bécsnek büszke vára.
Hajh, de bûneink miatt
Gyúlt harag kebledben,
'S elsújtád villámidat
Dörgõ fellegedben,
Most rabló Mongol' nyilát
Zúgattad felettünk,
Majd Töröktõl rabigát
Vállainkra vettünk.
Hányszor zengett ajkain
Ozman' vad népének
Vert hadunk' csonthalmain
Gyõzedelmi ének?
Hányszor támadt tennfiad
Szép hazám kebledre,
'S lettél magzatod miatt
Magzatod' hamvvedre?
Bújt az üldözött 's felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett 's nem lelé
Honját a' hazában.
Bérczre hág és völgybe száll,
Bú 's kétség mellette,
Vérözön lábainál,
'S lángtenger fölette.
Vár állott, most kõhalom.
Kedv 's öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
'S ah szabadság nem virúl
A' holtnak véréböl,
Kinzó rabság' könye húll
Árvánk' hõ szemébõl!
Szánd meg Isten a' Magyart
Kit vészek hányának,
Nyujts feléje védõ kart,
Tengerén kínjának.
Bal sors a' kit régen tép
Hozz rá vig esztendõt,
Megbünhödte már e' nép
A' múltat 's jövendõt!
Jó kedvvel, bõséggel,
Nyújts feléje védõ kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors a' kit régen tép,
Hozz rá víg esztendõt,
Megbünhödte már e' nép
A' multat 's jövendõt!
Õseinket felhozád
Karpat' szent bérczére,
Általad nyert szép hazát
Bendegúznak vére.
'S merre zúgnak habjai
Tiszának, Dunának,
Árpád' hõs magzatjai
Felvirágozának.
Érttünk Kunság' mezejín
Ért kalászt lengettél,
Tokaj' szõlõvesszejin
Nektárt csepegtettél.
Zászlónk' gyakran plántálád
Vad Török' sánczára,
'S nyögte Mátyás' bús hadát
Bécsnek büszke vára.
Hajh, de bûneink miatt
Gyúlt harag kebledben,
'S elsújtád villámidat
Dörgõ fellegedben,
Most rabló Mongol' nyilát
Zúgattad felettünk,
Majd Töröktõl rabigát
Vállainkra vettünk.
Hányszor zengett ajkain
Ozman' vad népének
Vert hadunk' csonthalmain
Gyõzedelmi ének?
Hányszor támadt tennfiad
Szép hazám kebledre,
'S lettél magzatod miatt
Magzatod' hamvvedre?
Bújt az üldözött 's felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett 's nem lelé
Honját a' hazában.
Bérczre hág és völgybe száll,
Bú 's kétség mellette,
Vérözön lábainál,
'S lángtenger fölette.
Vár állott, most kõhalom.
Kedv 's öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
'S ah szabadság nem virúl
A' holtnak véréböl,
Kinzó rabság' könye húll
Árvánk' hõ szemébõl!
Szánd meg Isten a' Magyart
Kit vészek hányának,
Nyujts feléje védõ kart,
Tengerén kínjának.
Bal sors a' kit régen tép
Hozz rá vig esztendõt,
Megbünhödte már e' nép
A' múltat 's jövendõt!
DC-n letudod szedni. Beírod, h Himnusz és kész. De sztem google-ben is szétlehet nézni....
Nem tudod a Himnuszt???<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#idiota>#idiota>
elhiszem...
akartam venni vmilyen ajándék tárgyat vasárnap a PLAZAban de nem volt nyitva...😞(((
akartam venni vmilyen ajándék tárgyat vasárnap a PLAZAban de nem volt nyitva...😞(((
Tényleg baszott jók voltak a tavaszi meccsek!! A hangulat nagyon baszott!
Brugge meccs:
Békéscsaba:

Békéscsaba:

Ha kell jegy szólj<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
Salgótarján<#szomoru1>#szomoru1>
de lehet lenézünk az uccsó hazai meccsre!!!
de ennek az esély 20%
de lehet lenézünk az uccsó hazai meccsre!!!
de ennek az esély 20%
Elhangzott a szó...
Elhangzott a szó,
Zeng az induló.
Gyõztesek megint,
Régi zászlaink.
És a bajnokság,
Mindig reánk vár
Stadionban bent,
Büszke nóta zeng.
Debrecen MI itt vagyunk,