4278
-
jefferson83 #996 De nem ugyan ezt? Sajnos képtelen vagyok addig várni :) -
#995 Duna TV -n 23.00 kor leadják. -
jefferson83 #994 Viasaton szeretnénk látni a Debrecent! Normális kommentátorral. Fogadjunk szakértőnek ott lesz a KOKO -
hányok.
ha azzal kezdi, hogy: "jó vacsorához, jó foci" -t
hát én nem is tom mit csinálok ....
Hajrá Magyarok!!!
-
#992 A kommentátor állásban: Léderer Ákos -
#991 bár Én Manchester szurkoló vagyok, most mégis azt kell mondjam: HAJRÁ LOKI !! HAJRÁ LOKI !!! HAJRÁ LOKII !!!!!!!!!!!
:)) -
motorolanokia #990 Hajrá! -
#989 én akkor se mondanék ilyet!reméljük,söt ne reméljük,nwe legyen ugy ahogy a zalaegerszeggel történt!gondolom mindenki két szép gyözelemnek örülne! -
#988 szerintem nem azért mondta, talán mert tele van a hócipője a tulzott fényezéssel, biztos emléxik mindenki a zete visszavágója előtti időre a sajtó szép munkát végzett akkor sokakkal elhitették nyerhető lesz a 2. forduló, de lehet hogy télleg fradista
HAJRÁ LOKI ! -
#987 jaaaaaaaaaaa,ok,bocs!de gondolom te nem kivansz veszteséget!mert öszintén megmondom,hogy hiába utállom a fradit,drukkoltam nekik az uáfában még akkor is,ha tudtam hogy ugyis kiesik! -
#986 azt irtam , hogy te szereted? olvasd má el mégegyszer .. -
#985 mindenki igy nézi,de én hiszek a 2 gyözelemben!sokan kiröhögnek,dehát... -
#984 nem szóltam le!szeretem,de nem kedvenc! -
#983 én csak reálisan nézem,de higgy a szép győzelemben -
#982 mondjuk tudom hogy ez leheteteln,egyeseknek,de én nem gonodlom ugy hogy olyan szoros meccsel tudnánk továbbjutni,bár mindenki tudja hogy mi is az ki is az a MU,de én szép szereplésre számitok! -
#981 hát a mostani szereplés alapján oda valók de ha feljavullnának akkor bennmaradnhatnának -
#980 olvasd már el amit irtam .........és nem leszolni a Palermot -
#979 én nem szeretnék szoros meccset!én szép gyözelmet akarok,nem seretem a szoros meccset,ha magyar szereplésröl van szó! -
#978 énis:D!!!!!olyan jó lenne,de nem akarok itt idegelni a fradistákat,de a véleményem az,hogy oda volna legjobban való! -
Nadi #977 1etértek az első mondattal, de most ezt hanyagoljuk:DDD -
#976 én palermos?ne röhögtessé má!milanos vok ha érdekel!ebként jóhogy fradi fan vagy,de mégse kivánod a lokinak a 6-0-ás vereséget! -
#975 én fradista vagyok és a debrecen ellen fogadtam tipp mixen,de szeretném ha egy szoros meccsen mondjuk 2-1 re kapna ki a dvsc, és itthon nyerne 1-0-ra,ebben benne lennétek ti is nem,mert én igen -
#974 Remélem a Fradi oda jut ahova való.. le a másodosztályba..
Hajrá Debrecen!!! -
#973 lemerem fogadni hogy Palermo és Fradi fan vok :P -
#972 le merem fogadni hogy fradista vagy!!!!!!!!!!!!!!!nekem tudod mi a véleményem?hogy az a nevetséges,ahogy a ferencvárosban biznak,ennyi baki,ennyi veszteség után!inkább örülhetnél hogy egy magyar csapat idáig is eljut!már bocs,de ilyen szemétséget még nem hallottam,jóhogy a magyar dolgokban azt mondják,hogy kapojon egy 6-ost,de nemzetközi szereplésnél,azért ez már...én inkább örülnék neki,örülök is!a másik meg,a fradit tul lehet sztározni?nem viszi semmire,nem mutat fel semmi!ujpest?öngólokat gyárt az is!sopronnak is drukkolok az uefában!hajrá magyarok,magyar csapatok!ez az én véleményem! -
#971 isten úgyse :DDDDDDDDDDDDDDD -
Nadi #970 Remélem, nem buzi léderer kommentálásával adják:D -
Nadi #969 Én is szeretlek -
#968 örülök h magyarnak érzed magad -
#967 köszönjük a kommentedet majd ne csapd be magad után az ajtót szia -
#966 Anyázatok nyugodtan de ezt már nem birom.
Remélem a Mencseszter rug egy 6-ost a DVSC-nek legalább nem akkor a vereséggel lesz tele minden nem pedig a DVSC agyonsztárolásával ami már nevetséges. -
#965 hát igen ezzel én is vigyázok :)
-
#964 egy kcisit én is reménykedem, de nem szeretném magam nagyon beleélni, mert abból valszeg nagy csalódás lenne. :) -
#963 hát bízunk a hatalmas bravúrban :) -
#962 na megvettem a söröcskémet ma estére.
Nagyon nem bizakodok, mert azért a paírforma az papírforma, de remélem jó meccset fogunk látni. :) -
#961 A Duna Televízió felvételről sugározza a mérkőzést
2005. 08. 09. 16:45
Az RTL Klub élőben közvetít, a Duna TV felvételről két alkalommal is leadja a ma esti mérkőzést.
Mint ismert, a ma este 21.05-kor kezdődő Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést az RTL Klub élőben sugározza. Közvetlenül a találkozó végét követően, 23.05-től az összecsapást felvételről leadja a Duna Televízió is, így a határainkon túl élő magyarok is megtekinthetik a selejtezőt. A Duna TV szerdán 14.20-tól ismételten műsorra tűzi a mérkőzést. -
#960 legyen igazad -
#959 olyan focit kéne játszani ahol is berugunk 1-2 golt ! ;O) -
#958 jaj de várom már a meccset .....
remélem , hogy.....
nem remegő lábbal és megilletődve fognak játszani
az első 20 percet gól nélkül átvészeli a csapat
erőszakos balkáni focit kell játszani, mert az ellen tehetettlenek az angolok -
#957 csak a LOKI