4278
banner_0.jpg

• Sheva
    meg egy Rooney-val
  • Nh Shevits
    ehh, ahova Caroll és Blanc befért...
    egy Ronaldo-val mindenképp.
  • Nadi
    Egyáltalán nem jobb a mostani MU, mint az akkori.
  • Sheva
  • Nh Shevits
    a mostani MU sokkal jobb mint az akkori MU
  • Sheva
    de szerintem a mostani LOKI sokkal jobb mint az akkori ZTE
  • ForRedGlory
    Pedig a realitás azt diktálja...
  • Sheva
    ez igaz de a visszavágón megmutattak h az cask egy kisiklás volt...

de remélm ha holnap ki is kapunk nem kapunk 5-t mint a ZTE
  • Rudee
    Akkor a visszavágót minek számolja bele?
  • ForRedGlory
    Itt lehet, de Angliában nem
  • Perba
    én is várom^^
  • Rudee
    Attól függetlenül tétmeccs volt.
  • Nh Shevits
    húde várom már a meccset! uram atyám!
  • scorpions
    t?holnap nagy nap lessz,de mi ugye tudjuk a végeredményt nem kell izgulni
    valaki irhatna már?
  • scorpions
    hello ismér
  • Sheva
    hát az első meccsen még fejben a szabijukon voltak :P
  • Rudee
    Szuperkupa döntő első meccsét biztos nem látta az öreg, aztán az is lehet hogy anno hülye volt a matektanára.
  • Sheva
    az beztos szal Alex bazd meg kösd fel a gatyót :DDDDDD
  • a.carkey
    MNO
    A BL-selejtező első körének közeledtével Sir Alex Ferguson, a Mancheseter edzője ismét megszólalt a klub hivatalos honlapján.

– A Debrecen tökéletes csapat benyomását keltette azokon a találkozókon, amiket láttam. Ők a legerősebb csapat, akivel eddig a selejtezők során valaha találkoztunk. Nagyon masszív, erős csapat – mondta, majd hozzátette: Idén eddig összesen hét meccset játszottak és egyetlen gólt kaptak 18 rúgott ellenében. Nagyon jó formában érkeznek hozzánk – jegyezte meg végül sir Alex.
  • Sheva
    Mindhárom repülőgép megtelt

2005. 08. 08. 14:15

Minden hely megtelt a DVSC és a Loki Szurkolók Egyesülete által indított három repülőgépen.

Óriási várakozás előzi meg országszerte a Manchester United – DVSC-AVE Ásványíz Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést, ennek egyik legbiztosabb jele, hogy a klub vezetői által indított két repülőgép és a Loki Szurkolók Egyesülete által biztosított vasmadár is megtelt. Ezen kívül sokan utaznak az ország több nagyobb városából autóbusszal vagy gépkocsival is Manchesterbe, így népes Loki-tábor bíztatása mellett játszhatja le holnap csapatunk a történelmi 90 percet.
  • Sheva
    Óriáskivetítőt állítanak fel a Kossuth téren

2005. 08. 08. 14:05

A Kossuth téren elhelyezett óriáskivetítőn is megtekinthetik szurkolóink a honlapi Manchester United – DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést.

Azok a drukkerek, akik nem tartottak a csapattal Angliába, a holnap 21.05-kor kezdődő Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést a Kossuth téren felállított óriáskivetítőn is megtekinthetik. A hangulat bizonyára ezúttal is nagyszerű lesz, hiszen a főtéren várhatóan több ezren drukkolnak majd a Manchesterben pályára lépő csapatunknak.
  • Sheva
    Megérkeztett Manchesterbe a csapat

2005. 08. 08. 13:25

Közel háromórás utazást követően megérkezett a DVSC-AVE Ásványvíz együttese Manchesterbe. A klubtörténeti jelentőségű mérkőzésre tekintettel a Loki összes labdarúgója a csapattal tarthatott.

Közel háromórás utazást követően rendben megérkezett Manchesterbe a DVSC-AVE Ásványvíz együttese. Napos, de mégis hűvös idő, és 17 fok fogadta a mieinket. Csapatunk klubtörténeti jelentőségű mérkőzés előtt áll, és erről nem feledkeztek meg a DVSC vezetői sem, akik lehetővé tették, hogy minden játékosunk elutazhasson Angliába, azok a labdarúgók is, akik sérüléssel bajlódnak, vagy nem tagjai a holnapi találkozóra benevezett keretnek.
  • Sheva
    :DDDDDDD
    na kb én is ilyen álapotban leszek ha kijutok :P
  • Nadi
    Split meccs után egyik haverom nem ismerte meg a hangom a telefonban:DD
  • Sheva
    sebaj én tesómmal megyek ha megyek de ha ott leszek akkor nagyon reketten jövök haza :DDDD
  • Petyus_
    Tényleg, sorry, kevertelek benneteket. =)
  • Nadi
    Nekem van bérletem a B-be, és én tutira megyek és végig szurkolom a meccset
  • Petyus_
    Neked van bérleted a B-be, nem? Akkor gyere mindenképp, minden torokra szükségünk van! Én szotyis, I-ben ülős "divat" :P vagyok, de ManU ellen végig ordítani és énekelni fogok.
  • Petyus_
    Na ja, én Pesten lakom, de ezt mondom én is.. nem baj, az angolok biztos emlékeznek majd, ki az a Puskás meg Koplárovics, és megremeg a lábuk. =)) (Amúgy is.. addigra meg már úgyis mindegy lesz, egy iksszel is jók leszünk a főtáblára)
  • Sheva
    de sajna pesten lesz....de lehet h tesómmal megyünk mi is
  • Sheva
    hát az kurva nagy lenne :DDDDDDDD
  • Nadi
    Bárcsak itthon lenne a meccs és nem pesten, a sok divattal:(((
  • Petyus_
    Olyan nem lesz, itthon úgyis továbbjutunk, ott meg jó a sör. =)
  • Nadi
    Csak nehogy azt kapjuk, hogy "Hosszú út a semmiért!"
  • Nadi
    A nyakamat ráteszem:DDD
  • Petyus_
    Bár a legjobb az "Alamizsna! Alamizsna!" rigmus lenne 0:5-ös Loki vezetésnél egy 89. percben esett Nistelrooy gólnál.
  • Petyus_
    Kiváncsi vagyok, a közvetítő tévétársaság iránti tiszteletből az Old Traffordon is felzendül-e majd a csodálatos "Ki a f@szom az a Léderer.." kezdetű nóta.
  • Sheva
  • ForRedGlory
    LOL
  • Petyus_
    (Cantona éra óta szurkolok az MU-nak, úgyhogy az volt)

Akkor is zúgjon a

STAND UP, IF YOU HATE MAN U!! (Go West dallamára, jó kis West Ham nóta =))