4278
-
#871 meg egy Rooney-val -
#870 ehh, ahova Caroll és Blanc befért...
egy Ronaldo-val mindenképp. -
Nadi #869 Egyáltalán nem jobb a mostani MU, mint az akkori. -
#868 -
#867 a mostani MU sokkal jobb mint az akkori MU -
#866 de szerintem a mostani LOKI sokkal jobb mint az akkori ZTE -
#865 Pedig a realitás azt diktálja... -
#864 ez igaz de a visszavágón megmutattak h az cask egy kisiklás volt...
de remélm ha holnap ki is kapunk nem kapunk 5-t mint a ZTE -
Rudee #863 Akkor a visszavágót minek számolja bele? -
#862 Itt lehet, de Angliában nem -
Perba #861 én is várom^^ -
Rudee #860 Attól függetlenül tétmeccs volt. -
#859 húde várom már a meccset! uram atyám! -
scorpions #858 t?holnap nagy nap lessz,de mi ugye tudjuk a végeredményt nem kell izgulni
valaki irhatna már? -
scorpions #857 hello ismér -
#856 hát az első meccsen még fejben a szabijukon voltak :P -
Rudee #855 Szuperkupa döntő első meccsét biztos nem látta az öreg, aztán az is lehet hogy anno hülye volt a matektanára. -
#854 az beztos szal Alex bazd meg kösd fel a gatyót :DDDDDD -
#853 MNO
A BL-selejtező első körének közeledtével Sir Alex Ferguson, a Mancheseter edzője ismét megszólalt a klub hivatalos honlapján.
– A Debrecen tökéletes csapat benyomását keltette azokon a találkozókon, amiket láttam. Ők a legerősebb csapat, akivel eddig a selejtezők során valaha találkoztunk. Nagyon masszív, erős csapat – mondta, majd hozzátette: Idén eddig összesen hét meccset játszottak és egyetlen gólt kaptak 18 rúgott ellenében. Nagyon jó formában érkeznek hozzánk – jegyezte meg végül sir Alex. -
#852 Mindhárom repülőgép megtelt
2005. 08. 08. 14:15
Minden hely megtelt a DVSC és a Loki Szurkolók Egyesülete által indított három repülőgépen.
Óriási várakozás előzi meg országszerte a Manchester United – DVSC-AVE Ásványíz Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést, ennek egyik legbiztosabb jele, hogy a klub vezetői által indított két repülőgép és a Loki Szurkolók Egyesülete által biztosított vasmadár is megtelt. Ezen kívül sokan utaznak az ország több nagyobb városából autóbusszal vagy gépkocsival is Manchesterbe, így népes Loki-tábor bíztatása mellett játszhatja le holnap csapatunk a történelmi 90 percet. -
#851 Óriáskivetítőt állítanak fel a Kossuth téren
2005. 08. 08. 14:05
A Kossuth téren elhelyezett óriáskivetítőn is megtekinthetik szurkolóink a honlapi Manchester United – DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést.
Azok a drukkerek, akik nem tartottak a csapattal Angliába, a holnap 21.05-kor kezdődő Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést a Kossuth téren felállított óriáskivetítőn is megtekinthetik. A hangulat bizonyára ezúttal is nagyszerű lesz, hiszen a főtéren várhatóan több ezren drukkolnak majd a Manchesterben pályára lépő csapatunknak. -
#850 Megérkeztett Manchesterbe a csapat
2005. 08. 08. 13:25
Közel háromórás utazást követően megérkezett a DVSC-AVE Ásványvíz együttese Manchesterbe. A klubtörténeti jelentőségű mérkőzésre tekintettel a Loki összes labdarúgója a csapattal tarthatott.
Közel háromórás utazást követően rendben megérkezett Manchesterbe a DVSC-AVE Ásványvíz együttese. Napos, de mégis hűvös idő, és 17 fok fogadta a mieinket. Csapatunk klubtörténeti jelentőségű mérkőzés előtt áll, és erről nem feledkeztek meg a DVSC vezetői sem, akik lehetővé tették, hogy minden játékosunk elutazhasson Angliába, azok a labdarúgók is, akik sérüléssel bajlódnak, vagy nem tagjai a holnapi találkozóra benevezett keretnek. -
#849 :DDDDDDD
na kb én is ilyen álapotban leszek ha kijutok :P -
Nadi #848 Split meccs után egyik haverom nem ismerte meg a hangom a telefonban:DD -
#847 sebaj én tesómmal megyek ha megyek de ha ott leszek akkor nagyon reketten jövök haza :DDDD -
#846 Tényleg, sorry, kevertelek benneteket. =) -
Nadi #845 Nekem van bérletem a B-be, és én tutira megyek és végig szurkolom a meccset -
#844 Neked van bérleted a B-be, nem? Akkor gyere mindenképp, minden torokra szükségünk van! Én szotyis, I-ben ülős "divat" :P vagyok, de ManU ellen végig ordítani és énekelni fogok. -
#843 Na ja, én Pesten lakom, de ezt mondom én is.. nem baj, az angolok biztos emlékeznek majd, ki az a Puskás meg Koplárovics, és megremeg a lábuk. =)) (Amúgy is.. addigra meg már úgyis mindegy lesz, egy iksszel is jók leszünk a főtáblára) -
#842 de sajna pesten lesz....de lehet h tesómmal megyünk mi is -
#841 hát az kurva nagy lenne :DDDDDDDD -
Nadi #840 Bárcsak itthon lenne a meccs és nem pesten, a sok divattal:((( -
#839 Olyan nem lesz, itthon úgyis továbbjutunk, ott meg jó a sör. =) -
Nadi #838 Csak nehogy azt kapjuk, hogy "Hosszú út a semmiért!" -
Nadi #837 A nyakamat ráteszem:DDD -
#836 Bár a legjobb az "Alamizsna! Alamizsna!" rigmus lenne 0:5-ös Loki vezetésnél egy 89. percben esett Nistelrooy gólnál. -
#835 Kiváncsi vagyok, a közvetítő tévétársaság iránti tiszteletből az Old Traffordon is felzendül-e majd a csodálatos "Ki a f@szom az a Léderer.." kezdetű nóta. -
#834 -
#833 LOL -
#832 (Cantona éra óta szurkolok az MU-nak, úgyhogy az volt)
Akkor is zúgjon a
STAND UP, IF YOU HATE MAN U!! (Go West dallamára, jó kis West Ham nóta =))