4278
-
Nadi #668
-
#667 Blazevic: A Loki európai csapattá nőtte ki magát
2005. 08. 03. 23:05
A Hajduk Split - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezőt követően a két csapat szakvezetője sajtótájékoztatót tartott.
Miroslav Blazevic: - Gratulálok a kollégámnak, jó eredményt ért el csapatával együttesem ellen. Nem csupán megvertek minket, de kicsit meg is szégyenítettek kiváló játékukkal. Látszik, hogy jobb, szervezettebb csapat a Debrecen. Nem tehetek szemrehányást csapatomnak, mert mindent megtettünk, hogy jó eredményt érjünk el, de az a sokk, ami az első percben ért minket, megbénította a játékosokat. Sok sikert a Manchester Unitedhez! Ezt követően derül majd ki, milyen erős is a DVSC. Ezt a Lokit két éve ismertem meg, mára európai csapattá nőtte ki magát.
Supka Attila: - Úgy érzem meg tudtuk valósítani, amit eltervezetünk. Úgy jöttünk Splitbe, hogy itt is nyerni akarunk. A játék képe alapján nem érdemtelenül szereztük meg a győzelmet és jutottunk tovább. -
#666 hát sajna én is csak remélni tudom a továbbjutást
de HAJRÁ LOKI!!! -
#665 Olyan nincs, hogy a visszavágón ne rúgjon gólt a MU! Nistelroy, Rooney, Scholes, (Owen)... Ez a névsor mégsem egyenlő a Krajncar, Grgorovics párossal. Bízzunk abban, hogy szokás szerint idény eleji formában lesz a MU. Bár elég komoly meccseket játszottak az utóbbi hetekben. -
#664 Figy, ha manchesterben egy 0-0, vagy 1-1-t elérünk akkor nagy eséllyel vághatunk neki az itthoni meccsnek mert egy 1-0-ás eredmény is teljesen megfelelne s akkor kihúznánk a meccs végéig.
Reménykedjünk.
-
#663 Nem vagyok Loki drukker de le a kalappal 8-0 báááz :)))) isten!! :) -
Nadi #662 Akit érdekel egy 13 perces összefoglaló a meccsről, az origo-n megnézheti, amúgy most megy a meccs a Sport 1-en. -
#661 Feguson kicsit tart tölünk éreztem a nyilatkozatából.
Ha kint nem kapunk kettőnél nagyobb külömbséget,akkor akár továbbis mehetünk. -
#660 Jó játékkal mindent lehet!ha a debrecen nem haggya magát,akkor itt még sirás lesz a vége!reméljük a debrecen sokáig eljut,nem szabad itt megállni,mert ez már öcsém manchester!sztem hogy igy lezuztuk a splitet,a manchesternek se lesz olyan nagy a pofája! -
#659 ö hiába vág neki akárhogy,amig olyan lesz a vezetöség,vagy amég igy jáccanak,addig 0 az esélyük,föleg az uefában! -
#658 én azt mondom,hogy még a bl-be is volna esélyünk!ha ilyen játékot jáccunk,mint ahogy a split ellen,akkor simán! -
#657 Én a Sopronnak is nagyon szurkolok az ueféban!Mintha az elmult hónapkban a Debrecenböl nemistudom,rohadt jó csapat lett,a magyar foci ébredezik talán?(na,csak majd direkt lesznek olyanok,akik tönkre akarják tenni,és majd kapnak egy Furulyás félét,és akkor leshetünk,de reménykedjünk benne hogy nem igy lesz)!Hajrá loki,Hajrá magyarok! -
#656 ja!akik még hisznek a fradiban,azok vagy reménykedöek,vagy pedig nemnormálisak! -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nagyon megyünk :P -
#654 hát jah és szerintem még arra is lenne esélyük hogy a csoportkörből továbbjussanak (UEFában) -
#653 Igaz, hogy a BL-ben nagyobb nevű csapatok vannak, de az UEFA-kupában akár még tavasszal is szerepelhet a Debrecen. -
#652 hát jah a Fradi idén nem a legerősebbként vágott neki a bajnokságnak! -
#651 a győr is jó eséllyel juthatna a csoportkörbe , csak a sorsoláson múlik.
sajnos a fradiról ez nem mondható el -
#650 ott a pont :DDDDDDD
hát azért ne legyen ekkora mellény mert a Győr csapata is nagyon erős! -
#649 hi all.
sztem nem kell aggódni idén a bl-ért mert ha kiesik a loki akkor is megnyeri az nb1-et és újra indulhat jövőre és csak erősebb lesz!!! -
#648 hát a fociban bármi megtörténhet -
#647 Abszolult eggyetértek miért mis ne verhetnénk ki a Manchastert.
Ha Supkakának lesz lelki ereje és így küldi ki a fiúkat akkor meglehet.
A lényeg,hogy az Ols Traffordon legalább eggyet rúgni kéne és max kétgólos külömbség legyen. -
Unreal1942 #646 A focihoz szerencse is kell. A sors nem volt kegyes, hogy az MU-t kaptuk.
Én bízom a csodában mint mindig amikor Magyar csapat játszik.
Egyszer elindulunk felfelé bízom benne.
Talán ha nem arra koncentrálnának a fiuk, hogy atya ég ezek mekkora sztárok..hanem arra, hogy ezek is csak emberek. Akkor minden lehet.
Hajrá Magyar foci! Hajrá Debrecen! -
didii #645 Szép volt fiuk!8:0!Zsombi csak egy van! -
#644 Petrzalka, Malmö, Anortoszisz, Rapid, na igy kb ezeknek örlültem volna ha ezek kötül kapja valakit a Debrecen. -
#643 Na szép elkezdett a sajtó arcoskodni.lol
"A Loki öt spliti góllal üzent a Manchesternek"
A MU meg leszarja mert huznak vagy 5-öt :) -
#642 -
#641 Debrecen, augusztus 3., 22.45 Elmaradhat a Kaposvár elleni bajnoki.
Mivel a Loki szerencsére továbbjutott a BL-selejtezőn, elképzelhető, hogy kedden játssza az első meccset a Manchester United ellen. Ebben az esetben elmarad a Kaposvár elleni, szombati találkozó, míg a visszavágó előtti, MTK elleni mérkőzés nem vasárnap, hanem szombaton lesz. -
#640 bárcsak így lenne :) -
#639 befértne csak van egy német szövetségi kapitányunk aki nem értékeli Halmosi játékát!!! -
Nadi #638 -
#637 -
#636 te szar :D ez egy béka :DDDDDDD -
#635 -
#634 Kézifék :DD -
#633 ez nem tudom mit jelent de tuti hogy jót :DDDD
BLAMA®A - BRUKA - SRAMOTA !!!
Nevjerojatan poraz Hajduka protiv maðarskog predstavnika Debrecena u svom Poljudu od 0:5, ¹to znaèi 0:8 u obje utakmice, mo¾e se okarakterizirati samo blama¾om, brukom i sramotom za ovaj klub star 94 godine. Pravu nogometnu lekciju odr¾ali su Maðari na¹im igraèima, i to preko Halmosija (1' i 27'), Kerekesa (22'), Sidibea (75') i Kissa u suèevoj nadoknadi. Kakav opro¹taj od Europe!!!
http://www.hnkhajduk.hr/ -
#632 nájszos -
Rudee #631 Sándor Tamás és Biscevic -
#630 A Manchester védelme alaposan megforgatható. Sajnos minden magyar csapaté is, ha az ellenfél komolyabb játékerőt képvisel. Majd meglátjuk, mi sül ki a MU ellen. -
#629 Grat a Debrecennek!!!!
Óriási dolog amit most véghez vittek!
Én Zalaegerszeghez közel élek,és részese voltam annak a futballőrületnek ami itt volt akkor amikor a MU-val játszottunk.Remélem a Debrecen még nagyobb sikert ér majd el,én biztosan szurkolni fogok nekik!Sőt Magyarországon szégyellheti magát az az ember,aki ilyenkor egy külföldi csapatnak szurkol!Ezt most komolyan mondom,hogy mondjuk egy DVSC-Juventus BL selejtezőn Debrecennek drukkolnék simán!
Szóval még1szer HAJRÁ LOKI!!!