Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merre lax?

Sheva
jó de nem vagyok DEBRECENI 😞((((((( istenem de leköltöznék Debrecenbe!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Mire való a bérlet?<#nyes>

Debreceni vagy amúgy?

Tegnap délután-este a fõtéren:

Sheva
ja de a végn a hinusz volt a legjobb!!! azt is megakarom tanulni!!!

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNN IIIIIIISSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

A B középben mikor mondtuk a Mindent Bele-t!!! És vízhangzott az egész!!!!!!!!!

Sheva
leírtam az indulót is...

Sheva
Megéltünk már sok nagy sikert,
NagyErdo fái alatt.
Hétrol-hétre a gyozelemért,
Indul csatába a csapat.
A LOKIért dobog bennünk a piros-fehér szív,
Gozzel dübörög mint egy nagy Lokomotív.
Zúg a B közép mint egy piros-fehér szív,
Dicsoséges küzdelemre hív.
Nem állíthat meg bennünket senki sem,
Hajtunk a gyoztes pontokért,
A mi nevünk tündököl a serlegen,
Meghalunk ha kell a LOKIért!!!
A nap másként ragyog és az ég is másként kék,
A szív másként ver, ha a csapat pályára lép.
A labda táncot lejt és a hálóba ér,
A gyozelem most ismét a miénk!!!
Oroszlán barlang lett végre Debrecen,
Tolünk mindenki fél.
Piros-Fehér mezem hogyha felveszem,
Rettegni fog mind az ellenfél.
Bajnok lesz a DVSC ebben hinni kell,
A dicsoséget tolünk senki nem veheti el.
Ez egy örök szerelem ,
A LOKI a kedvesem, nem hagyom el biztos soha sem!!!

Hajrá LOKI!!!

Sheva
de legjobb az volt...a bemondó mondja h kirúgta a gólt a végén meg köszönöm! a szurkolók meg SZIVESEN!!! :d ettõl lehidaltam!!!

Imádom a Lokit!!!

Sheva
csinálok is egy DVSC-s logót az avataromba! 😊

Sheva
sajna nem utottunk be csak az uccsó 20 perce...késõn értünk és nem volt jegyünk! <#rinya><#rinya>
még szerencs h pont ezen a hétvégén mentünk osztálykirándulásra! 😄
de mondom a B közép az maga az isten volt!!!

HAJRÁ LOKI!!!

Köszi,köszi<#nyes>

Hol ültél?

Sheva

Minden tiszteletem a B középé!!!

Sheva
Bajnokok lettünk!

2005. 05. 16. 16:40

Annak ellenére, hogy a DVSC-AVE Ásványvíz csapatának tagja nem tudtak vasárnap kora délután együtt ünnepelni - a Békéscsaba elleni találkozót követõen a fiúk kimenõt kaptak - természetesen mindenki majd kiugrott a bõrébõl.

A Fradi pécsi fiaskója után, amikor végérvényessé vált, hogy bajnok a Loki, három meghatározó labdarúgó osztotta meg az öröm pillanatait a Naplóval.
Dombi Tibor egészen 2002-ig nyúlt vissza az idõben. - Soha sem felejtem el: Hollandiában légióskodtam, Utrechtben egy parkolóban az autómban ültem, amikor Tobe (Sándpor Tamás) hívott telefonon. Akkor õ Jeruzsálemben futbalozott, s azt mondta: menjünk haza, és csináljunk bajnokcsapatot a Lokiból. Hazajöttünk, és beteljesült az álmunk. Titkon reménykedtünk benne, hogy már ezen a hétvégén bajnokok lehetünk, de nem terveztünk ünneplést, ennek tudható be, hogy a csapat szanaszét van. Egyfolytában cseng a telefonom, a szilveszteri jókíváncság-áradat a mai naphoz képest csendes megemlékezés volt - mondta Kicsi.
A boldogság elsõ percében a DVSC csapatkapitánya, Sándor Tamás is azt a bizonyos telefonbeszélgetést eleveníti fel. - Akkor azt a kijelentésemet teljesen komolyan gondoltam. Hallottam, hogy Debrecenben Szima Gábor révén biztos a háttér, így megvalósíthatjuk az álmunkat. Bajnokok lettünk, s bármilyen furcsa, még emészteni kell a gondolatot. Nem készültünk ünneplésre, én is teljesen egyedül vagyok itthon, de így legalább el tudok gondolkozni a dolgokon. Bár nagyon nem tudok elmélyülni a gondolataimban, mert állandóan cseng a telefonom...

Halmosi Péterrel megesett az, ami - aki ismeri, talán el sem hiszi - nem találta a szavakat. - Annak ellenére, hogy végig biztos voltam abban, hogy csak mi lehetünk a bajnokok, most szinte felfoghatatlan, hogy megcsináltuk. Nem tudom elmondani, milyen fantasztikus érzés ez, egyszerûen nem találok szavakat. Vidéki csapatként óriási bravúrt értünk el, mert egy olyan csapatnak, amelyik nem fõvárosi, sokkal többet kell leraknia az asztalra. Bajnokok lettünk, s ezért a sikerért a szurkolóinknak és a helyi sajtónak is köszönettel tartozunk, mert mindig mellettünk álltak.

Sheva
ez az meg van!!! kinn voltam a meccsen és kurva jó volt a hangulat!!! Szatmári góljához csak ennyit<#wow1>
Sándor Tamás 4 EVER!!! 😄

LOKIKA 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAJNOKOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÚRVA JÓ VOLT A HANGULAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én nem irígykedem...

Csak a Kraci álééé!! Én a benntmaradásunkban bízom! 😊

football without ultras is nothing

Senkit nem érdekel......<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
Az irígység beszél belõlled...

hányadszor is? <#vigyor1>

BAJNOKCSAPAT!!!!

Mester!
A Fradinak hány bajnoki címet nyertek a bírok és a liga meg ilyenek?
lásd: tavalyi idény

Hangianix
ui.: egyik csapatnak se drukkolok, pesti vagyok, de inkabb videki csapatot szeretnek bajnoknak, nekem mindegy, hogy Debrecen, Gyor, Pecs, Szeged, vagy Tapiobicske.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Inkabb a fradi teljesitmenye a szanalmas imo :p

Hangianix
Errol miert a Debrecen tehet?

gabber_saviola
miaz veletek vannak a sporik is?????????? SZÁNALMAS!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mindenki pestre vasárnap!!!Nyerni kell és akkor már 99,9% a bajnoki cím!!!!!!!!

Sheva
Hajrááááááááááááááá LOKI!!! GOGO Böõr!!!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

szanics
HHHHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Csaknem egy év szünet után új üzenet a Lokitopikba'!!! <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Bajnokok leszünk! Szerdán jöjjenek minél többen a meccsre. Hajrá LOKI!!!!

FtranX
Csütörtökön verni kell a Fagyit!

Hajrá Loki!

Buddy
Akkor megvan az esélye, hogy a teljes csapat szerdán jól fog játszani? 😊 elvégre ez a kettõ nem lesz pályán

remélem Huszti lõ egy gólt, hogy bizonyítsa, el kellett küldeni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Petyus_
Leandrot és Lipcseit leszámítva egyébként jól játszott a Fradi nagyon.. ha a kiállítás nincs, nem magunkra fogadtam volna félidõben.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

lokista12
A tipped jonak fog minõsülni csak a 2-3. közt lesz külömbség szerintem!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

FtranX
tûrhetõ meccs volt.
remélem a Loki lesz a bajnok!

Buddy
ugyanis ezzel a játékkal, teljesítménnyel és hozzáállással a fradi (vagy inkább, akik ferencváros néven futkároznak ész nélkül, de teletömött zsebekkel) NEM érdemli meg a bajnokságot (de még a szurkolást sem)

a rájátszásban még komoly meccset nem hoztak....szégyen
itt a tippem a végire:

1. DVSC
2. Újpest
3. Siófok
4. FTC
5. MTK
6. Sopron

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
a Debrecen megérdemelten lesz bajnok és nem is sajnálom tõlük

a meccset nem láttam (lehet elõnyömre), de el tudom képzelni....

elõny, hogy a köv meccsen, ha jól látom, biztos nem lesz lipcsei meg leandro

torrente
Mintha egy jós veszett volna el benned. Hogy nyomult a Leandro, míg a magyar válogatottságról volt szó. Remélem sose kerül be!

zaki
nagyon jó meccs volt, egy vadbarom bíróval. a 2. sárga lap teljesen nevetséges volt, amit Leo kapott. szép volt Debrecen, remélem bajnokok lesztek

3-2 a Lokinak, teljesen megérdemelten

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Buddy
remélem jó meccs lesz (ennek feltétele, hogy lipcsei, szkukalek, leandro, sasu, rósa ne játsszon)

bár az idõpontot nem tudom hogy álmodták meg....11 órakor

lokista12

Na mostmár a fradi biztosan ott lesz az UEFA cup-ban a loki mostmár története során igazán nagyon közel kerülhet a bajnoki cimhez ha holnap megveri a fradit ezt csak most azért mondom mert a fradinak ugy is mindegy mert már kint van akármi lesz de a lokinak nem mindegy!Hajrá loki!

Buddy
az biztos, hogy a Fradi kikap Debrecenben (mindig kikap).....de azért Hajrá Fradi

ha esetleg a Debre lenne a bajnok, nem zavarna.....jó helyre kerülne a BL indulás legalább (csak az mtk-t kell távoltartani a nemzetközi szerepléstõl)

lokista12
Megverjük a fradit ithon az fix

M. Tibor
Debrecen bajnok lesz. jol beszelsz.
De mikor.😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

jól beszélsz

http://www.powerplaymanager.com/r57633

BACARDI
Hajrá loki a loki lesz a bajnok !!!!!Hajrá vidi!!

Szeretem a király bulikat,a szép autokat!+szexet

így van....
blikket meg az ilyen szennylapokat kée betiltani inkább