4278
banner_0.jpg

• Nadi
    Most annak nincs értelme, hogy 1 mondatot, több hozzászólásba írunk le
  • ForRedGlory
    A főnök megszólalt :DDD
  • asfa
    bocsi,legközelebb figyelek
  • Rudee
    Az hogy egy üzenetre lehetőleg egy hozzászólást küldj, abba is belefér a 2 mondatnyi véleményed.
  • Nadi
    Pl: a #906,#907 is mehetett volna egybe.
  • asfa
    nem értem mit csináljak bocs
  • Nadi
    JLO! Valahogy próbáld ezeket egy hozzászólásba megfogalmazni, vagy törlöm őket
  • asfa
    szerintem kint kikapunk 2-1-re és itthon 1-0-ra nyerünk ez igy jo lenne
  • asfa
    HAJRÁ LOKI,LOKI,LOKI,LOKI
  • Sheva
    ja ő kivétel :D
  • asfa
    viszont a manchesterből c.ronaldo jol nyomja
  • asfa
    ahogy mondja legyen igazad
  • asfa
    szerencse én nem biroma manchestert az angolok közül
  • Sheva
    juuuuuuj :DDDDDD
    neked legyen igazad Nadi :)
  • Nadi
    Én sajnos szeretem őket, ezért már előre sajnálom szegényeket:DDDD
  • Sheva
    nem :PPPPP
    angolok nincsennek a szivembe zárva :P
    de Robben a kedvencem angliából
  • asfa
    gondolom viszont a manchestert-t szereted?
  • Sheva
    az a jó :)
  • asfa
    jaja de loki is
  • Sheva
    CSAK A LOKI!!!
  • Nadi
    Ezt már szeretem, nem 1 csatáros szart nyomatunk
  • Petyus_

Fogunk is gólt rúgni!

Szar Mencseszter!

• Sheva
    látom cselszki drukker vagy
  • asfa
    na azééé
  • Sheva
  • asfa
    hajrá LOKI fuj manchester
  • Sheva
    Supka Attila is megtartotta sajtótájékoztatóját

2005. 08. 08. 21:40

A DVSC vezetőedzője, Supka Attila megtartotta sajtótájékoztatóját. Játékosaink jelenleg az Old Trafford-stadionban edzenek.

Supka Attila, a DVSC-AVE Ásványvíz együttesének szakvezetője az előzetes terveknek megfelelően, nem sokkal ezelőtt megtartotta sajtótájékoztatóját.
    - Nem változtatunk a korábbi játékunkon, hiszen nem történt semmi olyan, ami miatt erre szükség lenne - kezdte mondandóját Supka Attila. - Sokszor elhangzott már, hogy a Manchester United más kategóriájú csapat, mint a Hajduk illetve, hogy a világ leggazdagabb klubja, ezáltal nagyon jó játékosai vannak. Ezzel mi is tisztában vagyunk, de nem feltartott kézzel lépünk pályára.
    Az egyik angol zsurnaliszta arról érdeklődött, hogy a DVSC gólt is szeretne majd lőni, vagy csak beáll védekezni, hogy ne kapjon? A Loki vezetőedzője mosolyogva válaszolt a kérdésre: - Futballozni jöttünk, és a futballhoz hozzátartozik, hogy gólt is lövünk. Olyan eredményt szeretnénk elérni, amivel esélyünk lehet a visszavágón. Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz a Manchester United ellen játszani, főleg úgy, hogy hazai pályán szerepelnek, de mi minden tőlünk telhetőt megteszünk majd ellenük.
    A szakvezető jelenleg edzést tart csapatunknak az Old Trafford-stadionban.

Tervezett összeállítás:
    Csernyánszki - Nikolov, Éger, Máté, Szatmári - Dombi, Vukmir, Sándor, Halmosi - Bogdanovic, Kerekes.
  • Sheva

Ferguson felkészült a Lokiból

2005. 08. 08. 17:45

A Manchester United szakvezetője a DVSC öt mérkőzését is kielemezte videokazettáról.

Sir Alex Ferguson ma délután sajtótájékoztatót tartott a holnapi Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzéssel kapcsolatban, az eseményen honlapunk is jelen volt. A Lokiról nem sok szó esett, mivel az angol zsurnaliszták inkább a közelgő bajnoksággal kapcsolatban tették fel kérdéseiket. Azt mindenesetre megtudhattuk, hogy sérülés miatt a keddi találkozón nem lép pályára Giggs, O'Shea, Saha és Smith sem. A Michael Owennel kapcsolatos pletykákra válaszolva a Manchester mestere elmondta, a támadó szerződtetésével egyelőre nem foglalkoznak. Ferguson egyébként véletlenül sem veszi félvállról a holnapi találkozót, ugyanis a Loki öt mérkőzését is kielemezte. Ezek között szerepelt a két Szuperkupa-döntő, a Hajduk Split elleni párosmérkőzés, valamint a Loki egy korábbi nemzetközi találkozója.
    - A DVSC eredményei tiszteletet parancsolnak, a mérkőzésekből kitűnik, hogy a magyar együttes jól képzett futballistákból áll, szerkezetileg jól összerakott, taktikailag érett társaság - nyilatkozta Sir Alex Ferguson. - A horvát bajnok felett aratott diadal mindenképpen figyelemreméltó, és mi ennek szellemében készültünk, ugyanis nagyon fontos számunkra ez a mérkőzés, mivel szeretnénk bejutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe.
    Sir Alex Fergusonhoz hasonlóan Supka Attila is sajtótájékoztatót tart majd, fél nyolctól. Ezt követően a DVSC vezetőedzője magyar idő szerint 21.00 órakor, azaz a holnapi mérkőzés időpontjában edzést vezényel játékosainak az Old Trafford-stadionban.
  • Sheva
    és szeretnénk tőled hallani egy HAJRÁ LOKI-t!!!
  • asfa
    boccs főnök
  • Nadi
    Micsoda kérdés ez?
  • Sheva
    jaja
  • asfa
    holnap lesz a loki - mu ugye?
  • Sheva
    A Manchester United gárdája nagy erőbedobással készül a Debrecen elleni, mai BL-selejtezőre – és természetesen a vasárnap rajtoló Premiershipre is. A Vörös Ördögök a felkészülési meccsek során szinte csak győzelmeket könyveltek el, ám nem becsülik le a Lokit.
    Valter Di Salvo erőnléti edző a következő szavakkal ismerte el a magyar bajnokot:
    - A Debrecen erőnléte kiváló, nem beszélve az igen masszív középpályájáról sem. Idén ugyan még nem játszottunk tétmérkőzést, de ettől függetlenül, a mi részünkről sem lehet gond a fizikai felkészültséggel.
  • Sheva
    Az áprilisban megsérült Gabriel Ivan Heinze visszatérhet a MU-ba a Debrecen elleni BL-selejtezőn, ez nem jó hír a magyar bajnok szurkolóinak. Ryan Giggs ellenben mellkasi gyulladás miatt határozatlan időre kidőlt, így nem lehett ott a pályán holnap este a Debrecen elleni mérkőzésen. A walesi középpályás a francia Louis Saha mellett a második hiányzója a Vörös Ördögöknek, persze a keretüket elnézve nem lehet gond a hiányzók pótlása.
    - Saha olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy meg kell műteni - mondta Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere. - Ez nagy tragédia számunkra, mert nagyszerűen szerepelt a felkészülési mérkőzéseken. Heinze mellett a visszatérők listáját gyarapítja Wes Brown és Quinton Fortune, de ők az első meccsen biztos nem játszhatnak, mert csak nemrég kezdték meg az edzéseket.
  • Sheva
    hát én sem értem mit keres ott de én Fortune-ról se tudom...
  • Nadi
    Nem is United szintű játékos, de még van pár ilyen játékos.
  • Nh Shevits
    én pl Fletcherről még most sem értem mit keres az Unitedben...
  • Nadi
    A védelem gyengébb volt, de akkor még volt egy Beckham, és Scholes, Keane és Giggs is fiatalabb volt 3 évvel.
  • Nh Shevits
    csatárgondok akkor sem voltak... Ronaldo viszont a középpályán sem utolsó.