Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyErdo fái alatt.
Hétrol-hétre a gyozelemért,
Indul csatába a csapat.
A LOKIért dobog bennünk a piros-fehér szív,
Gozzel dübörög mint egy nagy Lokomotív.
Zúg a B közép mint egy piros-fehér szív,
Dicsoséges küzdelemre hív.
Nem állíthat meg bennünket senki sem,
Hajtunk a gyoztes pontokért,
A mi nevünk tündököl a serlegen,
Meghalunk ha kell a LOKIért!!!
A nap másként ragyog és az ég is másként kék,
A szív másként ver, ha a csapat pályára lép.
A labda táncot lejt és a hálóba ér,
A gyozelem most ismét a miénk!!!
Oroszlán barlang lett végre Debrecen,
Tolünk mindenki fél.
Piros-Fehér mezem hogyha felveszem,
Rettegni fog mind az ellenfél.
Bajnok lesz a DVSC ebben hinni kell,
A dicsoséget tolünk senki nem veheti el.
Ez egy örök szerelem ,
A LOKI a kedvesem, nem hagyom el biztos soha sem!!!
Hajrá LOKI!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Imádom a Lokit!!!
még szerencs h pont ezen a hétvégén mentünk osztálykirándulásra! 😄
de mondom a B közép az maga az isten volt!!!
HAJRÁ LOKI!!!
2005. 05. 16. 16:40
Annak ellenére, hogy a DVSC-AVE Ásványvíz csapatának tagja nem tudtak vasárnap kora délután együtt ünnepelni - a Békéscsaba elleni találkozót követõen a fiúk kimenõt kaptak - természetesen mindenki majd kiugrott a bõrébõl.
A Fradi pécsi fiaskója után, amikor végérvényessé vált, hogy bajnok a Loki, három meghatározó labdarúgó osztotta meg az öröm pillanatait a Naplóval.
Dombi Tibor egészen 2002-ig nyúlt vissza az idõben. - Soha sem felejtem el: Hollandiában légióskodtam, Utrechtben egy parkolóban az autómban ültem, amikor Tobe (Sándpor Tamás) hívott telefonon. Akkor õ Jeruzsálemben futbalozott, s azt mondta: menjünk haza, és csináljunk bajnokcsapatot a Lokiból. Hazajöttünk, és beteljesült az álmunk. Titkon reménykedtünk benne, hogy már ezen a hétvégén bajnokok lehetünk, de nem terveztünk ünneplést, ennek tudható be, hogy a csapat szanaszét van. Egyfolytában cseng a telefonom, a szilveszteri jókíváncság-áradat a mai naphoz képest csendes megemlékezés volt - mondta Kicsi.
A boldogság elsõ percében a DVSC csapatkapitánya, Sándor Tamás is azt a bizonyos telefonbeszélgetést eleveníti fel. - Akkor azt a kijelentésemet teljesen komolyan gondoltam. Hallottam, hogy Debrecenben Szima Gábor révén biztos a háttér, így megvalósíthatjuk az álmunkat. Bajnokok lettünk, s bármilyen furcsa, még emészteni kell a gondolatot. Nem készültünk ünneplésre, én is teljesen egyedül vagyok itthon, de így legalább el tudok gondolkozni a dolgokon. Bár nagyon nem tudok elmélyülni a gondolataimban, mert állandóan cseng a telefonom...
Halmosi Péterrel megesett az, ami - aki ismeri, talán el sem hiszi - nem találta a szavakat. - Annak ellenére, hogy végig biztos voltam abban, hogy csak mi lehetünk a bajnokok, most szinte felfoghatatlan, hogy megcsináltuk. Nem tudom elmondani, milyen fantasztikus érzés ez, egyszerûen nem találok szavakat. Vidéki csapatként óriási bravúrt értünk el, mert egy olyan csapatnak, amelyik nem fõvárosi, sokkal többet kell leraknia az asztalra. Bajnokok lettünk, s ezért a sikerért a szurkolóinknak és a helyi sajtónak is köszönettel tartozunk, mert mindig mellettünk álltak.
Sándor Tamás 4 EVER!!! 😄
LOKIKA 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÚRVA JÓ VOLT A HANGULAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak a Kraci álééé!! Én a benntmaradásunkban bízom! 😊
football without ultras is nothing
Az irígység beszél belõlled...
A Fradinak hány bajnoki címet nyertek a bírok és a liga meg ilyenek?
lásd: tavalyi idény
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
remélem Huszti lõ egy gólt, hogy bizonyítsa, el kellett küldeni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
a rájátszásban még komoly meccset nem hoztak....szégyen
itt a tippem a végire:
1. DVSC
2. Újpest
3. Siófok
4. FTC
5. MTK
6. Sopron
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
a meccset nem láttam (lehet elõnyömre), de el tudom képzelni....
elõny, hogy a köv meccsen, ha jól látom, biztos nem lesz lipcsei meg leandro

http://www.powerplaymanager.com/r57633
bár az idõpontot nem tudom hogy álmodták meg....11 órakor
Na mostmár a fradi biztosan ott lesz az UEFA cup-ban a loki mostmár története során igazán nagyon közel kerülhet a bajnoki cimhez ha holnap megveri a fradit ezt csak most azért mondom mert a fradinak ugy is mindegy mert már kint van akármi lesz de a lokinak nem mindegy!Hajrá loki!
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
ha esetleg a Debre lenne a bajnok, nem zavarna.....jó helyre kerülne a BL indulás legalább (csak az mtk-t kell távoltartani a nemzetközi szerepléstõl)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Szeretem a király bulikat,a szép autokat!+szexet
blikket meg az ilyen szennylapokat kée betiltani inkább