24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Alblink #1777 Off:majd nezz privet. -
Alblink #1776 Thx freemaan,mintha nintendo fomanje valaszolt volna,a mario kartot tuti megveszem megj:Nov 14, 2005.ha tudsz ilyen csatlakozasi linket majd adjal,mert ez erroros. -
orkenyid #1775 Állítólag bármilyen TCP/IP-s hálózatra fel fog tudni csatlakozni. Szóval ha veszel egy WiFi kártyát és megosztod rajta a netet akár a windowsal is, mennie kell. Ezzel meg lehet nézni hogy fogsz-e tudni csatlakozni: http://ms.nintendo-europe.com/wifitest/en_home.htm. Egyébként egyszerre lesz elérhető az egész világon, akkor amikor megjelenik a legelső online játék (Mario Kart). Ráadásul USA-s játékokkal, DS-el is lehet majd európában is játszani vele. -
#1774 hat ha en lennek a Nintendo most loknem a valaszt, de mivel nem en vagyok, gozom sinc rola mikorra varhato pontosan s milyen lesz. Meg gyk. semmit nem mondtak el errol. -
Alblink #1773 Egy idopontba lesz elerheto ez az egesz vilagon,es meg iden lesz?Az vegulis ugy fog mukodni hogy van egy wifis halokartyad,meg netkapcsolatod (nekem chello),es akkor azon keresztulk ha masnak is van akkor lehet multizni jol tom?elore is thx. -
#1772 nincs mar sok hatra a Wifi internetig. -
#1771 Hát a Metroid meg a Goldeneye multi 15 méter után szétszakad :( -
Alblink #1770 Nagyon koszonom,aszhittem mar elmarad:D. -
orkenyid #1769 Na feltettem a tutorialt: Tutorial
Hát nekem kb max 20 méterig bírja :)
Működik a linuxos progi, de egyenlőre nem sok mindenre jó... -
Alblink #1768 Koszi,100m max az eleg komoly en max 10re gondoltam,mindig meglepodok a ds-en.
A linux progit kiprobaltam mar valaki hogy milyen,es muxik e egyatalan? -
#1767 50-100 is lehet. Falon keresztul lehet kicsit kevesebb, de nagyon jol birja a kis DS. -
Alblink #1766 Hi,ha multizni akarunk ds-el vagy chatelni,hany meter a mx tavolsag amig meg lehet?(falon keresztul is ervenyes ez?) -
Alblink #1765 En a sonic gameket nem nagyon szeretem de ez a ds verzio nagyon brutalnak tunik,ha az iranyitast meg mindent jol megcsinalnak akkor nagyon jo game lesz.
uj video:http://www.gamespot.com/ds/index.html -
Alblink #1764 Hi,itt mit irnak mi a lenyeg? -
orkenyid #1763 http://www.akkit.org/dswifi/index.html -
Alblink #1762 Varhato megjelenesek a kozeljovoben:http://nds.gamezone.com/sneak/sneak.htm -
Alblink #1761 Ugylegyen. -
#1760 elobb utobb, ez is lesz.... -
Alblink #1759 Olyan lehetseges lesz szerintetek?hogy ds-chaten keresztul komonikaljunk mondjuk msn vagy email-es emberekkel?az iszonyat jo lenne. -
#1758 lehet jobbak is lesznek, hiszen pedigréé is Pál:D -
#1757 A DSek 3-4000ft-tal olcsobbak lesznek Oktober elejetol (10eig bezarolag). Amint megjonnek a Palos kiskutyak (ugye az amerikaiak mar itt vannak kozottunk:D). -
en99 #1756 Az van, hogy flash card-ot akarok venni, amin lehet futtatni DS játékokat és szeretném megtudni, hogy melyik a legolcsóbb card amin még egy kis hely is van. -
Alblink #1755 Hat igen az nagyon jo lenne,vagy nem tudom menyiire bonyolult dologrol van szo,de ha mar ugyse csinaljak mondjak el hogyan kell biztos vannak akik osszealnak es folytatjak. -
#1754 Új release már az első nap fenn van...de nagyon nehéz patchelni, és ez az amit igazából csak egy csapat a GST tud. És ha Ő nem csinálhatja megtutorászhatja mindenki pass me-t,magic key-t és mindent.
Jó lenne, ha lenne olyan progi mint a GBA-hoz volt , hogy ilyen patcher progi, tehát bárki megtudná csinálni...az lenne a királyság :)
-
Alblink #1753 En 1-2honap mulva fogok venni ilyet,addigra kiderul mit erdemes majd venni.
Szerintem nagy igeny van ra hogy legyenek ujj release-ek folyamatosan. -
#1752 Most van egy nagy gáz ezekkel , ugyanis GST team aki patchelte vagyis olyan állapotba hozta a dumpolt játékokat, hogy az futhasson Magik Key-el, pass me-val azok megunták a jótékony dolgokat.
Legalábbis így néz ki.
Fórumon nagy vita van, ezzel kapcslatba ugyanis mind supercard-ra mind neoflash-re csak GST release-ek mennek, illetve indulnak el.
Na most kitalálták hogy 1 napos hozzáférést adnak 5 dollárért GST serverre, hogy valamit érjen a munkájuk , de ez is kudarcba fulladt, ugyanis pár pillanat múlva EFnet-ről le lehetett húzni a cúmot.
Utolsó GST release-ük a Castlevania ( japán) volt, de azóta vagy 8-10 játék van kinn, egészes a Lost in Blue -ig ami a 101-es release, és semmi hír.
Most elvileg megoldás lehet a MK2 ( magic key2) illetve MK3 de ezeket még nem lehet kapni és igen kevés információ van róluk, hogy kell-e patch majd vagy mennek a simán a bárki által dumpolt verziókkal.
Én mindenestre akik vásárlás elött vannak kicsit kivárnék mi lesz.
Igaz kb nekem az eddig megjelent játékok (angol) mind megvannak tehát olyan 25-30 játéknak vannak eddig GST verziói.
-
en99 #1751 A SuperCard SD vagy CF tényleg jó DS játékok futtatására SuperPass Key-el? -
Alblink #1750 Ez a sims2 ds-en jonak igerkezik,en nem vagyok oda a simsert de igy erintokepernyon ha jol kihasznaljak,jo game lesz.
uj kepek: http://www.jeux-france.com/ -
#1749 hát még a vidijók alapján... -
#1748 Mégvalami
http://www.cube-europe.com/screenshots.php?gid=sonicds&page=1
Sonic Rush
Na én ezt várom nagyon.. Nagy rajongója voltam a sorozatnak Megadrive on.. aztán a DC s nek már nem volt az a hangulata. Viszont ez a képek alapján nagyon királynak tűnik! -
#1747 Az a tutorial engem is nagyon érdekelne...
Más: Jön a Burnout Legends DS re is, képek az 576on. Kiváncsi vagyok mozgásban hogy fest majd, egy burnout csak megdolgoztatja a gépet :) -
Alblink #1746 Nem csak infrás mobil,wifisrol meg en se tok,csak gondoltam ha wifit kezeli a halokartya az infrat is letudja kezelni,de most mar tom hogy nem lehet. -
orkenyid #1745 Ne keverd a kettőt, az infra egyáltalán nem ugyanaz mint a WiFi!! Teljesen más elven működnek.
Mellesleg nem tudok olyan mobilról amibe lnenne WiFi...
-
Alblink #1744 En nem faragtam ra:D,Csak lattam egy oldalon ahol arulnak szines ds-t nem rossz aron azert adtam linket.De orulok hogy jobba vagy vele,akkor biztos betod szerezni a feher ds-t,nagyon alatul nez ki. -
#1743 Ráfaragtál haver :P
Ismerem Cheapet s nagyon jóban vagyunk..... az oldalát is ismerem stb. :) -
Alblink #1742 Ja es az a halokartya jo mondjuk infras mobilhoz is ha adatokat akarok attenni a gepre? -
Alblink #1741 Oké,koszi.amugy szinte minden gamenek van demoja?
-Fps-hez megtalaltam a legmegfelelobb iranyitast,alsokepernyon ahol nem a game van ott iranyitom a forgasokat(azzal amit az ujadra lehet tenni csak aszt szetvagtam,es kulon csinaltam az ujammra olyat aminek nincs zsinorja,a normal menes az iranygombok es a loves a l gomb.igy a legelvezhetobb szerintem,es nagyon pontosan iranyithato. -
orkenyid #1740 Nekem egy GigaByte GN-WPKG van, ez szerintem a legolcsóbb.
Ma vagy holnap felrakok valahova egy tutorialt erről, mert sokan kérdezik máshol is :) -
Alblink #1739 Ad meg neki a szulinapod datumat:D.nezd meg a prived.
mb66:ja kiprobalok mindenfelet lehet az lesz amit mondtal, mert ahogy most van nem a legjobb. -
#1738 Fehér színű DS az álmom , de egyszerűen kurvára enm tudok összeszedni 40e (!!!) ft-t :(
S nincs is semmilyen nagy esemény a közeljövőben :(((