24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Alblink #1577 Erre gondoltam hogy ez azt jelentene:Usually ships in 24 hours.
Ennyiert mindenkepp megeri.
-
Olcsi2 #1576 Nem irjak sehol, hogy egy napig tartana... Raadasul egesz veletlenul vasarnap repulok egy hetre Csikagoba, hehe, szoval asszem bevallalok egyet ;). -
Alblink #1575 Igaz egy sima ds-t 130-ert nem eri megrendelni,akkor mar inkabb ithon.de ezt a csomagos akciot mar mindenkepp,bar aszem ez csak 1 napig tart sajnos. -
Olcsi2 #1574 Azert ez nem egy rossz ajanlat:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006VHV8C/ref=pd_ts_tb_2/102-0084638-0648907?v=glance&s=videogames&n=468642
(masina, Spiderman meg egy csomo tartozek 129 dolcsiert... ;) Jo jo, a Tecsos ajanlattal nem versenyezhet, de osszessegeben nem rossz. -
#1573 ha kintről rendelsz, igen gázos a garancia, 35k nem kevés pénz.
várj, és vedd meg itthon.
annyival nem jössz ki olcsóbban, hogy megérje a rendelés, de te tudod. -
Alblink #1572 ezt hogy erted?36ezer hazhozszalitassal. -
#1571 tök jó. 26000 huf, mire ideér lesz 36... -
Alblink #1570 valaki tudja mennyire megbizhato az http://www.ebgames.com nevu oldal rendeles szemponjabol?msot 130dollar egy ds csokkent az ara,hurra. -
Alblink #1569 Nem tom de ezen az oldalon lattam egy olyat hogy felvolt sorolva hogy mihez compabitilis a magic key es hogy mihez nem jo,meg melyik mukodik anelkul,vagy nezd meg a neten a kartyanak az infojat biztos irjak hogy anelkul tudja e ezt a funkciot:http://www.gameboy-advance.net
-
en99 #1568 Na oké már csak egy lérdésem lenne. XG-Flash-ez kell Mgic key? -
Alblink #1567 ha 1-2oldalt viszaolvaol akkor ott irjak hogy mire jo es mivel jo stb.
a lenyeg hogy ha rendelkezel olyan kartyaval a ds-hez ami compabitilis a magick key-el,akkor ds romokat tudsz vele lejatszani,vagyis masolt ds jatekokat tudsz vele futattni. -
en99 #1566 Valaki ismertesse már velem, hogy egész pontosan mire jó a magic key -
#1565 GBC-nél mire yoe(jó) az infra? -
Alblink #1564 Nem tom pontosan,de aszem lehet kulon es 15euro kornyeken van.
itt nez korul:
http://www.gameboy-advance.net/nintendo_ds/nds-g6flash.htm
http://www.dspassme.com/
-
en99 #1563 Nem tudja valaki, hogy lehet-e szerezni külön magic key-t és ha igen akkor mennyiért? -
Alblink #1562 Koszi a fontos dolgokat,igy mar biztosabban merek rendelni. -
#1561 Hát ja .
Legjobb volt a Tesco Gazdaságos Nintendó DS...már akinek jutott, játékkal potom 11.804FT volt (1 napig míg rájöttek hogy elszarták), azóta is áldom ezt a fórumot mert itt olvastam.
Külföldről megéri rendelni, az itt nagyjából említett cégek ( winsunx,lik-sang,stb) full megbízhatóak és még ha rátesznek mindent akkor is nagyrésze a dolgoknak sokkal ólcsobb mint ha itt veszed. Az sem utolsó szempont, hogy iszonyú gyors a posta ( airmal,DHL,stb) 3-4 nap alatt eddig minden itt volt.
Általában többféle küldési metódus van, van pénztárcakímélőbb ( primary airmail) meg ilyenek, de még az is gyorsabb mint a MAGYAR POSTA.
Egy a lényeg minden költséget olvassatok el, mert sokszor lehet olcsóbnak tűnik valami feladása ellenben ilyen-olyan százalékokkal (levonás+átutalás) drágább mint a másik.
ÉS EGY FONTOS DOLOG:
írassátok rá - úgy is e-mailban megerősiteni kell a rendelést vagy van megjegyzés rovat !!!
GIFT !!!
nekem minden esteben átcsúszott a cumó... :)
még a 200 dolláros cucc is simán.
-
Alblink #1560 Ja az arcsokennest megvarom ha igaz tenyleg nemsoka lesz,es akkor egy feketet veszek,akkor mar csak kijon anyibol vagy olcsobban mint ithon. -
Toportyán #1559 ott most 149 euro, inkább várd meg az árcsökkentést, ami - ha minden igaz - most lesz agusztus 22-23-án (20 dollárral lesz olcsóbb), s rendelj külföldről valami szép szineset! :) -
#1558 várd ki a feketét, vagy vegyél rózsaszint.
esetlegg nézz körbe vienna-ba. -
Alblink #1557 Igen igazad van,inkabb ithon veszek.Bar az jo hogy ott lehet pl:feketet is kapni amit ithon nem,de ha nem jonne ki biztosra 200 usd-bol vám szarral egyutt ha esetleg az is lenne,akkor nem eri meg. -
#1556 de nem érdemes rendelni könyörgöm. nem számolsz?
itthon 36500 garival, és viszed. az 182 usd.
ennél sokkal olcsóbban nem úszod meg, mert van postaköltség, és az átutalás is pénzbe kerül, + beszivható a vám és áfa. -
Toportyán #1555 a vam kb. 8 szazalek
az afa visszi el a dolgot, ami 25 szazalek erre
Egyébként ez a 100 usd vámmentesség biztos? Mióta van ez így? -
Alblink #1554 Koszi az infokat,hat kockaztatni nem akarok,irok egy emailt akitol rendelni akarnam hogy megoldhato hogy 100usd-alatti arat irjanak ra akkor jo,mert igy akkor nem lesz gond a vám-nal. -
#1553 100 usd-ig vámmentes, de nem áfamentes. felette ez is az is.
de a normálisabbja ráirja hogy 5 usd vagy eur sample rubberbr@... -
Toportyán #1552 Szia Alblink!
Kis méretű csomagok általában - saját tapasztaltaim alapján - ritkábban akadban fent a vámon. Szerencsejáték...
Ha fennakad, akkor rájön a forgalmiadó és az áfa és az áfa forgalmiadója... :)
A disznóság az, hogy a teljes összeget nézik, szóval a szállítási költséget is... s kb. 30-35 százalékot kell kifizetnek nekik és viheted...
Azonban vannak jó dolgok:
- pl. egy cég közösségi leraktból küldi
- nem írkák rá a teljes összeget
- ráírják, hogy sample vagy gift vagy test
ez utóbbi esetekben még meglehet gyöni a vámtisztet, hogy te pl. egy újságnak dolgozól, tesztre jött... et cetera... szóval fellépés kérdése is
üdv -
Alblink #1551 :D,ha ez ilyen bizonytalan hogy a vámnál gondok adothatnak,akkor inkabb ithon veszek. -
#1550 Olyankor először téped a hajad egy kicsit, majd bemész az Orczy térre és ott majd megmondják, mit csinálsz :) -
Alblink #1549 Thx akkor mindenkeppen rendelek,mert nem sok kulonbseg van es amugyis feketet akarok.-ha valaki tud olyan oldalt ahonnan erdemes rendelni az adjon linket.thx
Es olyankor mivan ha nem csuszan át a vámon?
-
#1548 utalásnál 196-200. mert ugye nem kp.
de ezt nem méri meg rendelni. várni kell akcióra.
hozzávaló cf karit viszont megéri... -
#1547 Elég rosszul számoltál, mert 205 Ft egy USD manapság :) -
Alblink #1546 Thx.akkor ha jol szamoltam (250ft 1usd) 46bol jonne ki ami akkor lenne jo ha adnak hozza egy full gamet de igy inkabb irhon veszek. -
#1545 149 usd a cucc, 36 usd a posta 4.5% a paypal utalási kölstége, ha mákod van, átcsusszan a vámon.... és nincs garid. -
Alblink #1544 Thx.mivel meg hazhozszalitasi koltseg is van,(az mennyi lehet,vám meg minden szarral?) -
#1543 cheapboynál 36500. kinából 149 usd ( 30k ) akkor? -
Alblink #1542 Ja es valakitud olyan oldalt ahol jobban megeri kulfoldrol rendelni hazhozszalitassal,mint itthon venni 40ert. -
Alblink #1541 Olvastam hogy a nitendogs europai megjelenes utan nem tom jot neztem e:
(Release Date: 08/22/2005) a ds ara csokken 20dollaral,szerintetek varhato hogy szeptemberbe mar magyarorszagon is csokkeni fog az ara? -
#1540 télleg, játékon kivül mire jó a ds? gondolok itt pl a wifi-re.
nem találtam részletes magyar leírást, látom van mikrofon, etc... -
kolichan #1539 Play-yan leírás a writenzbe az egyéb finomságok alatt ;- ) olvassátok el!! a Play yant ugye nem kell elmondani micsoda? (DS-hez kiegészítő)
R3tro Online-A play-yan teszt helye ;- ) -
orkenyid #1538 Na vettem egy WLAN kártyát (Gigabyte GN-WPKG) és felraktam rá a wifime-t, tökéletesen működik!
Minden létező demó ment eddig vele, raktam flash kártyára homebrew cuccokat, azok is mentek. Egyedül a teljes játékok nem mennek, bár ezt gondoltam...