24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    most az m3 az az mk3?
  • Petyus_
    Én szeretnék, csak még nincs DéeSem. :P

Ami nálad van használt milyen állapotban van? =) Gondolkodtam, hogy veszek US-ben majd, csak kábellel/konverterrel együtt az sem lenne sokkal ócsóbb.
  • Kaplan
    Én játszanék ha lenne egy hófehér :)
  • CHEAPBOY
    Mokas hogy a DS topic nem szó' másról csak a warezról. Van aki jatszik is akar 1 per
    czet is néha véle?:)
  • Alblink
    Thx az infokat,hat akkor ez jo akkor majd mk3at fogok venni.
  • radeer
    További info angolul a gbaTEMP-ről egy M3-as usertől.:

Hello guys I have been testing the M3 + PassMe I got. This is just a quick update on my experience so far, I haven't really tested the saving yet, but I have played a few games. I got firmware e02, the new firmware is e04 (I will try that later). Anyway, I found that using the "NDS Patcher v0.1 by ain" gets games to work I only tried a few like 0080 and 0089 - They play really great - this makes me believe that the M3 has lots of potential.

Ahogy néztem lejátszik mindenfajta media formátumot, Mpeg3,avi,stb.

• radeer
    MK3 elvileg már tartalmazza azokat a cuccokat amik biztosítják, hogy elinduljanak rajta a játékok ( clear dump,over 256Mbit).

Nintendo DS related features:

* Support NDS “clean dump” data
    * No limit of game size (limits only og CF/SD card size)
    * NDS save data” backing up into GBA or DS card
    * NDS boot-up with PassKey
    * NDS Multi-Game Menu
    * NDS SMS Function
    * Supports running games/programs larger than 256Mbit
    * FAST-BOOT technology - generally, games can boot up within 2 seconds (even a 512Mb game)

• Alblink
    Oké,thx.
  • orkenyid
    Nem tudom, nincs mk3-am :)
  • Alblink
    Ja hogy csak ennyi game indul el,foleg pont azok amik nagyon nem erdekelnek,hat akkor tenyleg nem jo,es masik modszerrel pl:mk3-al tobb game is elindul?
  • orkenyid
    Hát igen is meg nem is :)
    Nem érdemes csak azért költeni wifi kártyára hogy másoltakat tudj rajta futtatni, mert egyedül 3 játék megy vele normálisan (feel the magic (nem ment), madden 2005, metroid demo) a többi vagy lefagy vagy el sem indul.
    Szerintem mindig a legjobb dolog megvenni ami tetszik, az tuti működik rendesen :)
  • Alblink
    hi,ha lenne ehez wifis halokartyam akkor futnanak rajta a masolt gamek?
    Flash2advance Ultra,linkerrel.
  • Alblink
    Igaz,de szerintem ez hamar lezajlik:D.Na most ma rtok sztinte mindent a warezolasrol,majd ha gondom lenne azert kerdezek.
  • radeer

Mi nem warezolunk hanem homebrew stuffokat akarunk rátenni a kártyára.
  • mb66
    Vicc hogy ez a tpoik is átalakult warezközponttá.
  • Alblink
    Thx az infot,most mar ertem gondolom a passme belemegy a gepbe usb-en mondjuk.
    Legjobban a wifis megoldas tetcik,de a mk3-mal meg nem kell szarakodni es 512-es,es az ara is jo:D.szerintetek melyiken fog trobb game futni,vagy egyforman megy mindegyik mindketton?
  • koryne
    Jajj, ezt nem ide kellett volna... Nemtom, megy-e DS-sel. Bocsi.
  • koryne
    Van egy eladó 1Gbit-es ECube-om, ha valakit érdekel, írjon privit vagy mailt!
  • orkenyid
    Dehogy kell wifi hozzá, az mk/mk2/mk3/passme a wifime helyett van.
    A kártyára egy saját íróval rakod a játékokat.
    A wifi azért jobb, mert azzal frissíteni tudod a DS-ed firmware-jét, hogy soha többé ne kelljen mk/mk2/mk3/passme a flash kártyáról való játékok futtatásához. De ugy is lehet a wifi-t használni hogy NEM frissíted a firmwaret, hanem mindig amikor játszani akarsz, rámész a download playre, és letöltöd a wifime-t, ami a flash kártyáról futtatja a játékot.
  • kisgabo
    igen, ez engem is érdekel, jó lenne az ezfa helyett nem 256 megabites, hanem sok sok megabájtos cucc...
  • kovacsg007
    Ha jól vettem ki az eddigiekből a wifi nem kell pl. az mk3-hoz. Vagy rosszul gondolom?
  • Alblink
    Ja es ehez is kell wifis halokartya nem?hogy feltud ra tenni a gameket.
  • Alblink
    512-es ha jol latom az pont jo,ehez is kell egy eredeti game amire lehet menteni ugye?de itt legalabb hatul log ki a kartya az meg a jobbik megoldas.
    http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-mk3-512.html
  • orkenyid
    Ha teljes játékokat akarsz róla futtatni, kell hozzá flashcart!
  • Alblink
    Koszonom most mar ertek minent.
    Ehez az mk3hoz nem kell semmi flash card?es az a 100usd-os hany mbites?
  • Petyus_
    Köszi szépen!
  • orkenyid
    Annyivel jobb hogy olcsóbb és több játékot tudsz rá rakni :)
    Flash card-ról is lehet mp3-at hallgatni és filmet nézni (na jó, nem túl sokat, 10-20 percet max)
    És a flash card + wifi (+ flashme) megoldással nem lóg ki semmi a ds-ből :)

Petyus: http://www.ndshb.com , http://nintendo-ds.dcemu.co.uk
  • kovacsg007
    Úgy látom, hogy az mk3 hamarosan megjelenik, és ott egyben van a passkey és a kártya 90 usd-ért. Nekem egyszerűbb megoldásnak tűnik. Valaki hallott esetleg többet. Az online shop-okban még csak előrendelés van, de azt igérik, hogy napokon belül lesz készleten.
  • Petyus_
    NDS homebrew scene alkotott már érdekes dolgokat? (Pl. teljes értékű PDA-vá varázsolni a DS-t? =)).

Tudtok mondani egy jó gyűjtőoldalt ilyen témában? Thx.
  • Alblink
    Ja es egyebkent ez mivel jobb mint egy flash card+wifis halokartya amivel szinten muxik a nds gamek futattása?azon film meg mp3at nem lehet lejatszani?
  • Alblink
    Mennyibol jot ki az m3 mindenestul?
  • radeer
    Passkey mindenképp kell, tehát az hátul mindenféleképp kilóg.
    Elvileg GBA-s flashkártyát veszel, nem M3-at akkor az nem lóg ki, sőt azt simán ki sem kell venni maradhat a slotban, úgy is elrakhatod.
    De az M3 kilég, az egy olyan :)

NecroJoe:
    Nem adnak hozzá, de azon az oldalon amit beraktam lehet rendelni Passkey-t...bár nem tudom rövidesen kinn van a következő generációs ( MagicKey)MK2 és MK3, amire lehet menteni is DS-re pl.

Bár a NeoTeam fejleszti, így kicsit bizalmatlan vagyok a supportolással utána.
    Én ha most vennék akkor csak is M3 és Passkey.
    Tuti buli.
  • kovacsg007
    Köszönöm a segítséget, összeállt a kép. Tehát kell egy m3 perfect CF + 512 mb CF kártya, egy passkey + origi NDS játék. Még egy kérdés a két kártyának folyamaosan bent kell lenni? Nincs vmi egyszerűbb megoldás. Tudom, hogy jó, hogy van ez is, de a tömegközlekedésen kicsit macerás, hogy alul, felül kilóg a cucc. Főleg azt a passkeyt látom nagyon kilógónak.
  • NecroJoe
    Faja.

M3hoz alapból adnak Passkyet?
  • radeer
    Bemész bankba csináltatsz egy VISA v. Mastercardot.
    Felrkasz rá annyi zsozsót amennyibe kerül a cumó.
    Kitöltöd az oldalon a megfelelő adatokat, levonjánk a számládról a zsétÉn vasárnap rendeltem meg Neten a cuccot swedből és kb. szerdára jött meg :)
  • NecroJoe
    redEEr mesélj már egy kicsit a svédországi rendelésröl. köszi :)
  • Borgi
    bocsánat, olvasok, nemszoltam... sry
  • Borgi
    és ehez a m3-hoz is kell passkey?
  • radeer
    Mivel DS játékokkal akarsz játszani, és GBA -s slotból tölti neked be a játékot, valahogy tudatni kell a géppel, hogy ez egy DS játék.
    Na a PassKey ezt a funkciót látja el, mivel a PassKey-be raknod kell egy DS stuffot, így a DS úgy érzékeli, és tudja hogy NDS játékot tölt be...
  • kovacsg007
    Ok, tehát ha megrendelem az M3 perfectet és van hozzá CF kártyám és kártyaíróm(pl. 512-es) akkor más nem kell? Passkey-t még mindig nem tudom , hogy mire való?