24434
Nintendo DS/DS Lite
  • mb66
    Szerintem az Fps eket (Metroid demo és Goldeneye) Thumbstrap + iránygombok/ABXY kombóval érdemes használni, inkább, mint a cerkával.. Lőni meg az L/R gombokkal. Legalábbis nekem így jön be a legjobban.
  • Alblink
    Na most mar nekem is van tapikepernyom,jobb mint amire szamitottam,igaz ezust de,egesz szep,a chat lenyugozo benne,csak nincs kivel chatelni:D,a metroid demo is nagyon jo,a hangulata iszonyat jo,csak meg fura tartani a gepet,meg a cerkaval lovoldozni,de majd hozzaszokom.ahoz hogy demokat tudjak letolteni,milyen halokartyat erdemes venni ami arban is jo,es meg mit kell venni hozza?
  • aya
  • radeer
    Mi te beszélsz Japánul vagy mi?
  • aya
    köszönöm a gratuláciokat! piszok nagy Castlevania fan vagyok ugyhogy nekem kötelezö volt a 100% az ősszes gba-s állásmentésem a többi részböl is 100% ill 200% !! ha valaki elakadt irjon nyugodtan, de én most azt hiszem folytatom a naruto rpg 2-öt és a lunar-t mert mindkettö nagyon jó!
  • radeer
    Én maximálisan gratulálok hozzá!

A babás átdobás megy, lenyomtam genya halat..tudok úszni.
    Fenn leszedtem azt a brutális őslényt, mennyi kellett neki, de mikor legfelső szintről zuhantunk lefelé az tök állat volt...mint ahogy vissza kellett ugrálni hüle lulcsért fel az már nem annyira :)
    Azok a forgó fogaskerekek szivatósak, miközben sok paralizises genya száldso körülötted.... kb 50%-ob vok...nem vagyok egy platformzseni.
    De Castlevania RULZ.

• CHEAPBOY
    allithatod a nyelvet angol, nemet, japan, ahogy tetszik.
  • aya
    16 óra 12 perc volt a játékidö! de rengeteg lelket gyüjtöttem be 83.2% és ez sok idö volt.
  • Csibe001
    Hány óra volt a teljes játékidő?? Egyébként gratula :P
  • aya
    nos kivégeztem 100% ra a castlevania dst!!
    64-es szinten sikerült kb 10 energiatöltövel!!!!
    minden rejtett helyet megtaláltam!!!
  • Nexxuss
    Cheap a menüje milyen a fehér DS-nek? Nem japán? Csak mert a német DSek németül beszélnek....nekem spáziel tátszik a cuccos!
  • DoNorBi
    okés annyira nem fontos,arra jó hogy pl a Pro Evoba a nem liszenszelt csapatoknak is liszenszelt meze legyen,stb stb tehát mentésszerkesztő okosság.
  • CHEAPBOY
    az az Xport V2 istentuggya mi bigyos? megkaptam, eppen folyamatban van hogy rajojjek egyaltalan mi is az, meg hogy mikorra s mennyiert tudnam beszerezni.

Irok ha van vmi fejlemeny.
  • CHEAPBOY
    hat amire vam mejapanbol szallitasi mkoltseg is kerul.. nem. Egyebkent ha ezek nem lennenek 30 korul vagy alatt lehetne a masina, ja meg ugye egy EUs toltot is kellett csapni melle (mert alapbol egy itthon hasznalhatatlan japo 110es tolto van hozza, egy atalakito adapter meg 5-8000ft korul van az sem lenne olcso ha +ba meg venni kene.)

Ez leginkabb azoknak ajanlott, akiknek bejon ez a szin, meg szeretik az itthon nem kaphatio cuccokat (mert feher DSrol europaban megcsak a madarak sem csiripeltek).
  • kisgabo
    nem sok az?
  • DoNorBi
    Cheap irtam neked egy privátot tegnap,tudnál válaszolni rá?Vagy egyáltalán megkaptad?
  • CHEAPBOY
    Elado hófehér japáni DS (palos töltővel!) 39000ftért (oldalon 40), vacsiujonnan.
    Akit erdekel irjon az [email protected] ra.

1 ev gari jar a masina mellé.
  • en99
    kössz Freemaan! De nem tudod hogy honnan tudnék olyat a legolcsóbban beszerezni vagy nincs-e valakinek eladó?
  • orkenyid
    Borgi: 10.-e körül lesz, szerintem ezt akarta írni :)
    en99: lehet, csak egy magickey kell hozzá (NEM passme!)
  • en99
    Nem tudja valaki, hogy XG flash 2 Turbo-n lehet-e DS játékokat játszani?
  • Borgi
    "csomagrol nem tudok, kek DS Oktober elejen (10e korul) lesz."

10k forint lesz a ds?
  • Alblink
    Hi cheap,van hasznalt gamed ami nincs a listadon?pl:mario 64ds erdekelne.
  • CHEAPBOY
    csomagrol nem tudok, kek DS Oktober elejen (10e korul) lesz.

Arcsokkentesrol volt szo, nemsokara lehet itt is lesz. egy 3-4000ftos maximum.
  • CHEAPBOY
    igen.
  • vegytek
    cheap!
    be tudsz szerezni olyan játékot is, ami nincs a listádon?
  • Nexxuss
    Cheap majestro mikorravárható a kék DS? Mert nekem az kellene. Egyébként várható mostanság DSre valami árcsökkenés? Vagy esetleg valami "csomag" mint an GBA esetén a Minish Capes?
  • wooten
    jah, én is!
  • Alblink
    Na en is ilyen melohelyet keresek:D.
  • radeer
    Kössz a segítséget.
    Megtaláltam a megoldást. Valóban piros varázslat, de csak 5 pontot vesz le.
    De azért a harangos pálya után mikor átdobod a babát, arrafelé már komolyabb enemy-k fogadtak. Le is vertek már párzsor. Na majd hétfőn a melóhelyen folytatom.
  • Kaplan
    Gratulálok nekik. :(
    Sajnálom.
    Elküldenéd a képet?
    Mert felraknám akkor vhova, s újra lenen banner :)
  • CrucifX
    En - az uw jo szokasahoz hiven bejelentes nelkul torolte.
  • aya
    megvan!!! a bábu fögonosz adta csak nem vetted észre!
  • aya
    szerintem a bábu ellenfelektöl kaptam (fabábú) ott vannak a bal felsö térkép részen!
  • Kaplan
    Jah az oldal sincs meg..
    Ki üzemeltette ezt az oldalt?
    UW elég szenyó, szokott ok nélkül törölni-
  • CéZé
    Lehet hogy az UW törölte?
  • Kaplan
    Hova tűnt a banner? :((
  • radeer
    Gondolom a varázslatok-nál az euqipné asouls-ra gondolsz.
    Ott van 3 kör piros(támadó),kék(védekező), és narancs narancs.
    A pirosban van egy 15 pontos/use varázslatom de arra nem csinál semmit.
    A varázslatok aktiválása nekem úgy ment védekező pl. az R-rel.
    Támadó fel nyil + A , ebben a kedvencem mikor baltákat dobál felfelé.
    Na most ezt a bábú mozgatást hol kell előhozni?
  • aya
    a piros varázslatoknál van egy olyan ami 15 pontot vesz le (egy bábut tudsz vele eldobni, és ha átdobod az átjáron kicserélödsz a bábuval) igy lehet átjutni az átjárokon!! /\ betüvel kezdödik! a varázslat
  • radeer
    Na jöhet egy kis help me, mert igazából én 37% környékén leragadtam.
    A 3 ceruzás varázslat megvan és le is vertem evvel a magic-el,azt a boszorkányt aki denevéreket meg ilyeneket varázsolgat + abban a kirakos tologatós szobában felfelé azt a bohocót aki mindenféle emberkéket mozgat ilyen marionetszerűen.

Amerre mehetnék, olyan falak vannak amiken nem tudopk átmenni, mindegyik mellett egy ilyen baba fekszik. Illetve néhány helyen víz választ el a továbbjutástól, és vannak az ilyen kettős felhúzható ajtók aminek a felhúzója a másik oldalon van.
    Szerintem tudod, kb ezekből, hogy merre tovább...
  • mb66
    szia
    Az aksi kb 12 órát bír tapasztalatom szerint, ha GBA játékot játszol ennél még talán többet is.
    A GBA gameknél pedig megválszthatod a DS menüjében, hogy melyik képernyőn szeretnéd játszani.