24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#1937 Hál Istenneeeeeek!!:)
-
MagneTofon #1936 It appears that a Tales of RPG is in the works for the Nintendo DS.
Reports from Japan have recently surfaced indicating that Namco is in development of Tales DS. -
Dynasty Warriors DS. =) -
#1934 Nem ismerem. -
orkenyid #1933 Pl ÉN!
Én egyenesen ki nem állhatom :P :D -
#1932 Ki NEM rühelli?? =)) -
#1931 NoE is beszélt..
12 számjegyű küdokat majd kicseréljük egymás között a topicban, utána mehet majd a Mario Kart DS, utána meg fórumban anyázás!
Játék közben nem lehet anyázni a kis köcsög pulyák miatt!!! -
#1930 Szintén! ;) -
#1929 A japó FF3 az US FF1, nem? -
#1928 jájj de rühellem a kis kötsögöt:) -
#1927 Iwata eresztett a Wifivel kapcoslatban infokat vagy mi? -
#1926 Koloo-limpah! :DDD
-
#1925 ne bassz:d Pedig nemreg meg szavazason is nyert az a tezis hogy halál erre a gyökérre:D Most meg game lesz vele? Hát neeeeeeemáááááááááá -
#1924 A 3mat? Min? Emun? -
Tingle RPG. -
#1922 Remake? Már játszottam.
/ reject
Következőt! -
#1921 Final Fantasy Frenzy
(Written by: Dennis)
Wondering what happened to the earlier announced Final Fantasy III or the recent notes on the series of ports? Head inside for some new details.
According to Gpara, Square-Enix has revealed a few details on the status of the Final Fantasy serie.
First of all, Final Fantasy III is still said to be in development for the Nintendo DS and is set for a release in 2006. Even more interesting is the mention that the game will be fully polygon-based, can you say 3D-Final Fantasy?
Furthermore, the recent notes in Famitsu magazine on Final Fantasy IV on the GBA being the first of a series of ports is strenghtened by Gpara. Both Final Fantasy V as Final Fantasy VI are planned for development for the GameBoy Advance as we speak. Square-Enix must really love Nintendo... -
#1920 Ja, az nem érdekel.
Offline meséket kérek! -
#1919 Ha nincs WLAN routered, rádugod a gépre, és ezen jön a Nintendo WiFi jól. =)
Hahaha, mekkora netes Mario Kart derbik lesznek kérem! -
#1918 Mire jó? -
#1917 45 euróért lesz vihető. =) -
#1916 Nekem is kell egy ilyen! -
#1915 Szexi!
-
#1914 Tudom jól, Mario imádó vagyok, és a Super Mario 64 az egyik nagy kedvencem volt. Ha rajtam múlna, azonnak beruháznék rá, de sajna még a szüleim tartanak el :-( -
#1913 Vegyél egyet nem bánod meg nagyon jó kis cucc. És a Mario64 rendesen ki lett bővítve az N64 változat óta, sőt két fokkal szebb is. -
#1912 Én is akarok egyet! Valaki egy százasért? :-\ -
Alblink #1911 Hi
Ezek jo ds oldalak: http://ds-x2.com/ http://www.jeux-france.com/ http://ds.advancedmn.com/ http://retronline.uw.hu/
Itt lattam egy ilyet:http://ds-x2.com/feature.php?id=3108
Is the DS capable of Soul Calibur?
Tenyleg atirnak ds-re ezt a verekedos gamet,vagy hogy kell erteni?mert annyira nem vagom az angolt,de kurvajo lenne egy jo verekedos game. -
#1910 Ok, akkor hogy tisztán lásunk, íme egy cheat system amit szerinted nem árulnak: http://www.take2.co.za/product.php?id=17139
Minden leirt mondatodat egyesével lehetne megcáfolni, kezdve a piackutatásodról (nyilván elkerülte a figyelmedet az hogy DSböl a PSP mennyiség többszörösét adták el világszerte, de hát kinek mi a zsákutca) meg a cheat system vs. flashkártya témáig. Amugy mondd már el mire kéne válaszolni légyszives, kérdést nem láttam...
Magyar DS oldalról nem tudok, de tessék itt van pár külföldi:
DS játéktesztek, hírek: ds.ign.com
Romgyűjtéshez: offlinelist.free.fr
Friss release-ek, flash-tesztek, fórumok hadheld témában: gbatemp.net
Romokat IRC-n/DC-n találsz -
aribazsy #1909 latom a nagyokost megtalaltam :D
nem oltogatok,kerdezek, Te meg okoskodsz erre meg visszavalaszoltam, ennyi. Sorri! elore leszogeztem nem flame, kerdezek, de sikerult egy nagyokost igy is megtallani szemlyedben! Azert kosz az eddigi segitsegedet!
De segitek azert a "cheat system" megerteseben! Nam aruljak, ez egy olyan magyar szojarasban fogalomnak nevezett dolog, amit altalanossagban szokas hasznalni magyar forditas szerint is "cslasra"! Gondolom meg angolban nem vagy eros ezert alakult ki ez a "felreertes".
Na mindegy, latom sokra nem megyek itt, csak az ertelmesebbjenek (cheapboy) sikeurlt valaszolni, nem kotekedve, de hat mindegy, "minidg az ugat akinek eg a haza", vagy nem igy az a szolas?
Azert szivesen varom olyan magyar , de akar kinti hasznalhato site-okat amelyek NDS-el foglalkoznak, Koszi! -Erted necro, ez egy keres, nem oltas!, erted?!- :D
-
#1908 Csak a te kedvedért rákerestem a cheat systemre és igen, hülyeséget beszélsz, a cheat system az cheat system a flashkártya meg flashkártya, attól hogy 1 boltban árulják mindkettőt közük nem lesz egymáshoz... De nem baj gondolom ezt is megmagyarázod... -
#1907 Érdekes észjárásra utal a DS topikban oltogatni a népet hogy a DS mekkora szar gagyi zsákutca, bezzeg a PSP... -
aribazsy #1906 hat de ez az! ilyen kartyavla megolyannal, meg meg millio kiadas ... psp-be meg memokartya aztan kesz. (jo nem olcso az a kartya se, de eleg nagy cserebe)
cheat system szora nyugodtan rakeresgethestz, szoktak igy hivni a ilyen okossagokat, mitn a Flasht is. Ez nem gyarto, vagy tipus nev, hanem kifejezes.
Na mindegy, remelem lesz vmi nagyobb dobasuk. nekem amugy a Castelvenia amit eddig vilag legjobb jatekanak tartottam, lattam, es elegge letort :( itt kezdodott a negativ hozzaallasom, szoval remelem vmit osszehoznak a Nintendoek.
-
aribazsy #1905 ahham, ertem jovan, vaork novemberig, csak komolyan, gondokodtam, es nem vmi nagyot utott.
Az hogy tobb GBA-t adnak el amcsiban is mit PSP-t ... haaaat ... azert eros tulzas, de valoszinu az eddig eladottak alapjan siman lehet, mert psp legalisan meg szept-tol van, GBA meg mar evek ota, szoval ez nem tema.
Na jo, varok, kivancsian, tenyleg en nagyon sajnalom, tok jo lett volt ha forditva lenne, PSP lenne a nds helyeben. -
#1904 A zenét és a filmet most is tudja, a megfelelö movie player adapterrel. 2 éve olvasgatok GBA(NDS) flash témáról soha életemben nem hallottam a cheat kifejezést a témában... Szerintem kevered a flash-ek cheat funkciójával, vagy pedig az önállóan kapható cheat-kártyákkal (adapterekkel?). -
#1903 azér nincs ott mert ehéten mér visszabb is esett a PSP jelentosen:) Amcsiban meg a GBA uti ki a PSPt:) A Ds meg nem annyira szep grafikaju mint a PSP ez teny, de més élményt nyújt. S kis ráfordítással novembertől gyk. mindent fog tudni mint a PSP. Zene, film, Wifi Internet, S szerintem az SD kartyakat fogadni kepes Paly Yannal is lesz majd okossag (igy ezaltal 512es vagy megnagyobb) kartyakkal is barmilyen appzre kitudja meg mire jó lesz majd a DS. -
aribazsy #1902 Ha sajnallak hogy nem erted, de megprobalom egyszerubben:
zsakutca: Nezd a PSP-t meg a NDS-t, lassuk be a EU es amcsi piac mar nagyobb mitn a japan es a latvanyra mennek -fokent- ennek ellenere a NDS grapikaba majdhogynem epp fejlodott a GBA-hoz kepest.
cheat: angol szo, csalas. Ertem itt a kartyairot, passme-t ...
GBA-s jatekokat nem szolom le, soottt... nagyon jok, nekem is volt, szoval ismerem, csak tobb fejlodest vartam az NDS-tol, legalabb egy PSP szint grapban, es meg extra a regi jo gammak, de nem sikerult nekik. Vagy most akkor ez egy uj GBA? vagy mia szosz? Nekem aza bajom , de komolyan nalam jobban a GBA utan senki nem varta a NDS-t mikor beigertek, de hat nem all modomban ha tovabbra is ezt a szintet hozzak, hogy vegyek egy ketkepernyos GBA-t :( -
#1901 Biztos igazad van, igaz hogy egy szót se értek :) Szóval milyen zsákutca? Milyen cheat? "jobban elörefejödöttebb"? xD Ha leszólod a GBA-s játékokat nyilván nem láttad pl. a Castlevania, Metroid, Advance wars stb sorozatokat... Akkor meg miröl beszélünk? -
aribazsy #1900 Hi,
Nem akarok Flamet inditani elore szolok csak az erdeklodes, hogy venni akartam en is DS-t ilyen masod handheldnek, de szomoruan konstataltam hogy a Nintendo megintcsak belefutott a zsakutcaba a Europa piacon(de ahogy latom mar a japan piacon is a PSP ott van elegge a nyomaban). Kerdes hogy lesznek komolyabb kinezeu, a GBA-hoz kepest jobban elorefejlodottebb gammak, mert az eddigi felhozatal, nemsokminden es nem vmi nagy durr, ha meg cheat-el egyutt akarok egy DS-t az eleg huzos(mar PSPhez neve). -
komet #1899 Hi all!
Szerintetek M3-ból érdemes az SD-set venni? Az elég gyors a játékokhoz? Már van SD kártyám (ilyen kell a kamerába) és feleslegesen nem vennék más típust. -
#1898 Én is örülök neki , h az elsőt csinálják meg újra. Ahogy megjelenik a gém , veszek egy ds-t vele :)