24434
Nintendo DS/DS Lite
-
vegytek #1697 huh, végig olvastam az egész topikot 3 nap alatt és a szemem
pár kérdés (még nem vok tulaj és még nem is volt konzolom)
- az aksi mennyit bír?
- a régi játékok hogyan mennek? (pl. csak felső képernyőn vagy hogyan)
- olvastam, h a frissebb DS-ekben korlátozva van a passme-s cucc. Van vmi szériaszám/szoftverszám ami alapján megtudom, h azon a DSen megy-e vagy sem? és azt hogyan tudom elővarázsolni? -
aya #1696 88% -nál vagyok aki elakadt irjon segitek!!! -
aya #1695 a Castlevaniaban 5 ceruzás varázslat van az ötödiket már gáz lerajzolni!
ha nem sikerül ujra termelödik a fögonosz energiája kb 20%-ban utána újra meghal de ha nem sikerül megrajzolni a kért alakzatot akkor megint ujra fog éledni , de nem kell félni mert van lehetöség begyakorolni a fornákat az opcio menüben. ezen kivül még a teleportoknál lehet a ceruzát használni! ahova nyomod a cerkét oda teleportál a térképen. -
Alblink #1694 Thx a beszamolot,ilyesmire szamitottam ettol a jatektol. -
#1693 Nos,azon szerencsések között vagyok akik nem csak a demót hanem a full játékot játszhatják a Konami egyik legújabb remekének.
Név szerint :
Castlevania: Dawn of Sorrow
Akik Nintendo fanok azok tudják mit jelent ez a sorozat. Azon kevés játékok egyike ( talán csak a Metroid sorozat ilyen még), amelyek méltán vívtak ki népszerűséget. Nem a csili vili grafika, hanem a szinte tökéletes játszhatóság dominál a Castlevania sorozatban.
Én mindenestre a történet folyamáról érdemi dolgot nem tudok közölni, ellenben a játéknak jelenleg a 34%-ánál tartok tehát tudok róla nyilatkozni.
Nos a történet megértése nyelvi akadályokba ütközik mert egyenlőre nem vágom perfekt a japánt, hisz egyenlőre csak a Japán verzió létezik.
Ennek címe :
Akumajou Dracula - Aoitsuki no Juujika[J] ( szép cím )
A játék hűen követi az előző részek grafikai megvalósítását. Hál istennek nem mozdultak rá a 3D lehetőségre, így a hátterek kidolgozásába és ellenfelek változatosságába ölték a tudásukat a készítők.
Ellenben a DS lehetőségeit próbálták kihasználni.
A játéktér és maga a játék a megszokottól eltérően nem a felső képernyőn látszik, hanem a touchscreenen valósul meg. A felső képernyőn a térkép van, így nem kell bíbelődnünk az előhívásával.
A főellenfelek legyőzésében például szerepe lesz az utolsó találatnál a cerkára, ahol egy pentagramma szerű jelet kell pontosan lerajzolnunk, hogy sikerüljön győznünk. Néhány estben nekünk kell fagyott pályaelmeket eltüntetnünk, miközben egy lifttel közlekedik gyors tempóban a hős.
Az ellenfelek kellően változatosak, bár a brutális kétkezes kardot ( majd késöbb a baltát) igen hamar sikerült megszereznem. Van piszoly is benne, de igazából egy Castlevani rajongó negogy már ilyen dologgal gyilkoljon mikor vannak varászlatok is
Egyenlőre azt tudom mondani, hogy aki kivárja a megjelenést és egy jó játékot akar majd venni , továbbá szerette az előző részeket nem fog csalódni.
-CASTLEVANIA FOR4EVER-
-
Alblink #1692 http://www.metroidhunters.com/ -
#1691 Nintendogs (mind3 kivitel) +Advance Wars Dual Strike játékocskák megérkeztek:)
[email protected] emailben vagy az oldalrol lehet rendelni oket. AW 11000ft, Nintendogsok 10.000ft-ok. -
orkenyid #1690 Tök jó ez az OfflineList!!
Még ennyit tennék hozzá: http://retrocovers.com/advanscene/offline/datas/ADVANsCEne_NDS.zip
Ezt le kell tölteni és be kell rakni a datas mappába, utána futtatni az update-t. -
#1689 hi! ma voltam a médiamárkban :D és láttam egy psp-t és ki si próbáltam... hát nagy fasza!!! -
#1688 sorry a képek:
-
#1687 Nem tudom ismeritek-e de a figyelmetekbe ajánlok egy remek ROM-rendszerezö/kereső programot: OFFLINELIST
A megfelelö DAT fileokat letöltve böngészhetünk a Nintendo (és sok retro) konzolokra megjelent játékok között. Különösen jó GBA és (idövel) NDS játékok keresésére (sajnos a mostani DAT file nem tartalmaz számozást az NDS játékokhoz) mivel segitségével könnyen megtalálhatjuk a keresett romot több ezerböl is.
Egy gombnyomással frissiti a kért listá(ka)t, mindegyikhez letölt két képet ami különösen hasznos a 'mit tegyek még a szabad 64Kbit helyre" helyzetekben jó.
A progi elvileg ROM felismerőként/átnevezőként is működik, a belehúzott (felismert) ROM-ok eltérö színnel jelennek meg a listában. (Nálam ez bugos volt, ha próbálgatjátok mindenképpen készitsetek a ROMokról biztonsági másolatot egy Offlinelist szempontjából teljesen steril könyvtárban)
http://members.chello.hu/gomboss/OFF1.JPG
http://members.chello.hu/gomboss/OFF2.JPG
http://members.chello.hu/gomboss/OFF3.JPG
Have fun!
-
Alblink #1686 http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-2538-x-x-x&body_pagenum=2 -
#1685 köszi a tippeket, most rendelünk újra CF karit, azé kérdeztem. -
aya #1684 82.4% nál vagyok és 2 féle befejezéssel végigjátszottam -
aya #1683 fullt látott nálam!! melyikböl tegyek fel képeket??? -
orkenyid #1682 Az F2A nekem is jó, megy vele a WiFiMe (PassMe) is -
#1681 EZFA-ból 256-os a legnagyobb...
Én egy Ecube-ot vettem mellé, sajnos van rá pár játék, ami nem megy (az alábbi listához nálam még a LEGO Star Wars és a Mortal 5 /bár az csak bugos/ nem igzán ment rendesen).
A F2A jó, de a F2A Ultráról nincsennek tapasztalataim. -
#1680 Nekem Flash2Advance volt.
Mindent vitt, egy olyan játékot nem találtam GBA-n ami nem ment volna.
Szerintem tuti jó kártya, és asszem hogy még Pass me kompatibils is, legalábbis teszten átment.
-
#1679 Nekem ECube-om van. Elég jó kis kártya, néhány kisebb kompatibilitási problémát leszámítva (néhány játék nem megy, pl: Kimgdom Hearts, némelyik Pokémon, Urbz). Az emulátorokkal van egy kis gondja, alapból nem ismeri fel a mentésüket, de erre már van patch. A P4-es alaplapokat (főleg az nForce-osakat) a tapasztalatok szerint nem bírja, a kliens folyton lefagy... Sajnos elég gyér a support, ráadásul a srác aki eddig írta a klienst olyan helyen lakik ahol épp most volt tájfun, semmi hír róla hetek óta :(
Itt csak a negatívumokat írtam, én meg vagyok vele elégedve. -
#1678 nagyobb kéne, de a winsunxnál nincs 512-es
van ecube ezfa.......... de aztat nem ismerem.
ja, a sima EZF Advance király, nekem eddig minden ment, mentéssel. szuper kari. -
#1677 mert ha igen beszerzem..... :) -
#1676 skacok: ez jó??? http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=63095665 -
#1675 demókat hol lehet szerezni, annak, akinek nincs noeflashe....
Kipróbálnék 1-2 gamet mielőt vásárlok... -
Alblink #1674 Valoszinu a japant latta,vegulis a szovegeken kivul kilehetett venni milyen lessz a game,videok alapjan nekem is iszonyat bejon. -
#1673 Már bocs, de mi a bajod az EZFA-val? A legnagyobb komaptibilitása annak van... -
#1672 Jó de mit látott nálad a Demót?
Vagy mit?
Mert mint írtam fullban csak japán van Castlevaniaban.
Illetve Fullmetal Alchemist - Dual Sympathy -ból is csak japán release jelent meg.
Szal pontosíts mit látott ... :)
-
aya #1671 Cheapboy nálam látta a Castlevania-t és el volt töle ájulva!
Nem is maradt sok idö a Lunar-ra és a Full Metal alchemistre! -
#1670 skacok
ajánljatok már jobb karit gba sp-hez mint az EZF Advance. lécci. -
Alblink #1669 Nagyon thx a leirast,igy biztos hogy kihagyom ezt a gamet eredetiben. -
#1668 Alblink:
Gondolom Star Wars III-ra gondolsz.
Tök ua. a grafika mint GBA-n. Az alsó képernyőn csak a Jedi powerek látszanak ha jól emlékszem. Amiben különböző, az hogy GBA-n nincs itt viszont van egy ilyen repülős rész, ahol egy városban kell laviroznod, illetve van egy ilyen űrcsatás rész. Ennek megvalósítása elég gyenge. Bár 3D-s de elég kevés texturát és poligont használ. Teljesen felejtős, talán a multiplayer amiben ilyen vadászokkal egymás ellen megy két DS-es az izgalmas lehet, de azt nem próbáltam.
Nem ajánlom a megvételét. Hamar végig lehet vinni, és egyáltalán nem használja ki a DS nyújtotta lehetőségeit. -
Alblink #1667 Aki jatszott mar a sw3-al az irja le roviden hogy mien,es hogy mennyire hasznalja ki a tapikepernyot.thx. -
#1666 Az új Castlevania megjelent de még csak Japán verzió, angol nyelvű release majd októberben jön.
Akumajou Dracula - Aoitsuki no Juujika[J] -64k- [512]
Gondolom maradt a platform ha tovább tudom lökögetni japán feliratokat, majd megnézem és írok róla milyen.
Jelenleg a Nanostray-t gyűröm.Nekem tökre bejön, tök szép a grafikája. Űrhajós lövöldözös, de elég szép ilyen vegyes 2D-3D-ben mozgó,felfelé scrollozós játék.
Ami nagyon jó, hogy követi a shootem-up kategória hagyományait persze modern grafikai környezetben. Mindenféle bolygón kell végrehejtani feladatokat, melyek végén egy-egy főellenség van.
-
#1665 MOst nem jut eszembe, de van egy olyan cég, ingyen kiküldi a cuccát, tehát nincs postaköltség..... valami L betűs -
#1664 Köszi, erre a válaszra számítottam!
Akkor marad a Play-Yan... -
#1663 JAX! szerintem egyik se! :))) -
Alblink #1662 Mikor lehet nalad majd kapni a Castlevaniat? -
#1661 Ehh, tegnap volt szerencsém látni a Castlevaniat, a Lunar Legendset:) Rohadt jok ám.
-
#1660 Szasztok. Friss DS-tulaj vagyok, NFSU 2-vel. Szeretnék a DS-en zenét hallgatni, meg videót nézni, de egyenlőre csak a Play-Yant találtam, ami Magyarországon is kapható. Olvastam ezen a fórumon, hogy vannak más ilyen cuccok is vannak(G6 Flash, M3 Adapter, Movie Player). Melyket tudnátok ajánlani, amely Magyaro.on is kapható?
Előre is köszi! -
Alblink #1659 Ja a gba-esel nyomtam de az jobban bejott. -
#1658 wario kb 5x jobb