24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#1617 Ha ez a WLAN-os dolog bejön majd jól szétváglak benneteket FPS és Autós stuffokban, reszkessetek -
#1616 Ma kipróbáltuk az egykártyás Mario 64DS multit is a Goldeneye után.
Ez azért már sokkal többet nyújt mint az előző, 4 multi pályán lehet egymásal versengve csillagokat gyűjteni, s közben csomó extra van a pályán (alapból mindenki yoshi, csak a sapkák) vannak szétszórva) szóval jópofa a multi. Lehet szivatni egymást ezerrel. Szóval meglehet ezt az egykártyás multit rendesebben is csinálni, nem úgy mint a goldeneye ban. (bár annak a multija valószínűleg bőven kielégítő, ha van 2 kártya is) -
Alblink #1615 Hat ez jo hir,akkor majd multizunk ezerrel. -
orkenyid #1614 Nem kell hozzá router, elég lesz egy WLAN kártya.
Nem kell regisztrálni se, hanem a DS-t a MAC címe alapján azonosítják majd. Szóval bejelentkezni se kell. Egyébként mind1 hogy USA-s vagy EU-s a DS, mindegyikkel bárhonnan be lehet majd lépni. -
Alblink #1613 Hat igen nem lenne rossz,attol fugg majd mibe kerul,de nekem 1-2gamert ami nagyon jo azert mar megeri. -
#1612 Ha csinálnak még pár fpst és autos gamet, kidolgozott multi tartalommal, akkor már megéri majd egy ilyen..
Esetlen egy web böngésző? (a stylussal nagyon jól lehetne navigálni) Lehetne demokat meg mindent tölteni. Úgy megérné. -
Toportyán #1611 Technikailag semmi akadálya nem lesz, hogy használd. Kell egy otthoni wifi elérés és megy a dolog. Egy wireless router ára egyre lejebb megy, de állítólag a nintendo is kiad egy usb-s wifi eszközt (ami nagyon olcsó lesz (szerintük)).
Az megint máskérdés, hogy enged-e regisztrálni... majd kiderül... reméljük nem ms módjára csinálják majd...
A Nintendo egyik európai embere szerint az összes Nintendo cím online része ingyenes lesz!!! A 3rd party-k pedig maguk döntik el, hogy szednek-e pénzt vagy sem. Ezek alapján az Animal Crossing, MK és a MP is ingyenes lesz... persze majd meglátjuk... -
#1610 az nemrossz, csak az ára lesz horro gondolom.... -
Alblink #1609 hir:Ez magyarorszagrol is elerheto funkcio lehet?
Korábban már röviden szóltunk a Metroid Prime: Hunters csúszásárról (2006 elsõ negyedévére ugyebár), a Nintendo nem sokkal késõbb pedig megerõsítette azon pletykákat, miszerint a franchise legújabb, DS-es epizódja Wi-fi-n keresztül játszható online multiplayer opcióval lesz ellátva - ezért a halasztás. Ez esetben nem lehet egy rossz szavunk sem a késésre, a Hunters sokkal többet fog érni ezzel a plusz játékmóddal
-
#1608 Úgy utólag belegondolva, nem is olyan nagy cucc ez az NDS. -
#1607 óó.. köszike ;> -
#1606 hehe, amúgy a gamefaqs.com-on van nagyon jó végigjátszás ha esetleg elakadnál. -
#1605 köszi, a mentéseidet rögtön kitöröltem, mer nem akartam hogy meglássak valami ojat amit nem kéne ;P -
#1604 Ha majd kiszabadítottad mario-t utána lehetsz majd vele is. S akkor csak felmész abba a terembe ahol kulcsos ajtók vannak rajtuk betűk,hogy ki van oda bezárva, s mikor megvan a mario-s kulcs kinyitod az ajtót s bemegy yoshi s mario jön ki.Asszem így van.
Ezek szerint akkor minden ok. :P
Játszál csak :) -
orkenyid #1603 Én is elfelejettem hogy lehet végleg mario lenni :) -
#1602 szedd össze a sapkáját! -
#1601 jajmégegy kérdésem hadlegyen,
ebbe a márioba hogy lehetek mário?
merén josi vagyok és csak akor leszek
mário, ha öszeszedema sapkáját :O -
Alblink #1600 Hir:
A Nintendo európai részlegének főbossza a nyilvánosság elé tárta a cége vérmes reményeit. A 2005-ös év első 7 hónapjában (január-július) marokkonzol fronton a japán vállalat 91%-os növekedést produkált, köszönhetően a Nintendo DS eladásainak.
Csak az Egyesült-királyságban 50%-os növekedésre számítanak Nintendoék handheld fronton, és a GameBoy Micro, illetve az NDS mellett még a GBA eladásaira is számítanak. A 2005-ös év során 3 millió Nintedo DS-t kívánnak eladni Európában, ebből 1 milliót a briteknél. -
Alblink #1599 Az ign-en neztem par uj game videot,pl:a zoo tycon nem jott be videorol,olyan mintha lasitott lene a game ami nem veszes,csak az alatok mozgasanal elegge zavaro,jobbra szamitottam.remelem a tobbi strategiat gyorsabra tudjak majd csinalni,mert engem zavarnak ha lassan futnak. -
#1598 köszi, sikerült :O -
orkenyid #1597 Ezt csak akkor lehet ha már aktiváltad a piros dobozokat.
Azt ugy kell hogy a kastélyba beleállsz a körbe az elején és felnézel a fénybe (X-el nézetet kell váltani). Ha ez megvan akkor az első pályán fellövöd magad az ágyúval a lebegő szigetre, ott kiütöd a piros dobozt, onnan megint kilövöd magad úgy hogy a körök közepéből felvegyed a coinokat. Ha megvan mind az 5 akkor kész. -
#1596 valaki segicseeen, márioba hogykell megcsinálnia
"Wing to the Sky" <- ezt? :O -
#1595 Ráadásul a legtöbb RE rész pont amiatt volt olyan szép, hogy rendereltek voltak a hátterek (kiv: CodeVeronica) Most akkor pont egy ilyen gyenge hardveren akarnak full3d-t (mert renderelve DS en is gyönyörű lenne szvsz).
Amúgy én is az RTS eket és a point&click eket várom. Na mmeg az uj Mariot :P -
Alblink #1594 Hat igen,elegge elbaszak igy a dolgokat persze lehet hogy jo is kisulhet belole,de igy csak megrosszab grafikat ertek el vele.de a worms ds-nel szerencsere megmaradtak a 2dnél,es talan eszreveszik a fejlesztok melyik jatekhoz illik a 3dés megoldas,ami nemelyik gamhez direkt jo. -
#1593 Itt ez a DS az érintőképernyőjével, olyan játékokat lehetne rá csinálni, hogy az eddigi legjobb handheld lehetne (stratégiák, point&click kalandok, RPG-k) erre mit erőltetnek??? Háromdé... Pont, amiben a leggyengébb...
Így kell elszúrni egy jónak induló ötletet :C -
Alblink #1592 Hat aresident eleg fosul nez ki nem jott be,bar azmiatt tetcik hogy jol kihasznalja az erintokepernyo lehetosegeit. -
Alblink #1591 hirek:
Metroid Prime Hunters 2006 eleje.
Animal Crossing DS (december 5.), Mario Kart DS (december 14.), Viewtiful Joe Double Trouble (november) és az Age of Empires: The Age of Kings (2006 január).
-Resident Evil DS:
A grafika mondhatni pofátlanul nagy pixelekkel próbál kápráztatni, ám itt kérem minden 3D-ben mozog és az NDS érintőképernyője is fontos szerepet kapott. A gyorsasgot igénylő megmozdulásokat és a puzzle megfejtéseket egyaránt a tapiképernyőn keresztül kell kiviteleznünk, sőt a ránk freccsenő vért is ennek segítségével kell letörölnünk magunkról. A Famitsu információi szerint a wireless funkciók sem maradnak szárazon, de a részleteket és a megjelenési dátumot egyelőre jótékony homály fedi. -
#1590 en99 nem! -
#1589 DE MENNYI? -
en99 #1588 Nem tudja valaki honnan tudok a legolcsóbban XG flash 2 TURBO-t szerezni? -
#1587 mennyi? -
#1586 Western Union. Meregdraga. -
#1585 Most hallottam, hogy van egy olyan cég, aminek van egy irodája az usában. Ennek a cégnek a nevére kell intézni a liciteket, és aztán pénzért elhozzák magyarországra! csak a nevét felejtettem el a cégnek! -
Alblink #1584 Hirek:
-Kellemes meglepetés a leendő Metroid Prime Pinball tulajdonosoknak: az NDS-es flipper mellé rumble pack-et (szép magyar nevén: rázókát) csomagol a Nintendo. Ezt a DS GBA slotjába kell majd beletuszkolni, és máris sűrű rezegések közepette terelgethetjük a kicsiny golyót.
Ez tok jol hangzik kivancsi leszek mennyire lesz elvezheto,tettcik hogy bivitik uj dolgokkal a ds-t remelme meg sok ilyen otlettel fogjak boviteni.
-NDS-es folytatása: a játékot Mario & Luigi: Partners in Time néven kell majd keresni a boltokban. Mikor? Az amerikai megjelenés november végére lett belőve, talán még nálunk is kijön a karácsonyi szezonban… -
Alblink #1583 Thx,en is gondoltam. -
#1582 Ja, sajna, mert ha igen, akkor bizti beszereztem volna.... -
Olcsi2 #1581 Azert, mert az aukcionak meg nincs vege, majd nezzed meg holnap este 8-kor, amikor lejar, hogy mennyi lesz a vegso ara, olyan 100 korulire saccolom. De akkor is felejtsd el, mert a csavo nem postaz Europaba. -
Alblink #1580 Tudja valaki,hogy pl ez:http://cgi.ebay.com/Nintendo-DS-Like-New-Super-Mario-64-DS-Metroid_W0QQitemZ8212774912QQcategoryZ62054QQrdZ1QQcmdZViewItem
akcio miatt ilyen olcso,vagy mar hasznalt termek? -
Alblink #1579 Koszi,akkor ez tok jo. -
#1578 Ez az jelenti, hogy a megrendelés időpontjától számítva 24 órán belűl feladják számodra a küldeményt.