24434
Nintendo DS/DS Lite
  • NecroJoe
    Arról van valami info hogy az MK2 és MK3 megy-e az "újabb" védett DS-ekkel? Van ezeknek a cuccoknak valamilyen (hivatalos) info oldaluk? köszi
  • Petyus_
    Jól néz ki! Szerintem már határozottan szebb, mint a PS1-es.

REmake megint ja.. de szvsz még mindig jobb, mintha valami gaident kapnánk (pl Outbreak), a fővonalat nem hiszem, hogy DS-en bontanák tovább. =)
  • mb66
    Vannak új shot ok az 576 on a RE:Deadly Silence ből.. Azért a gfx már sokkal pofásabb mint az előzők.. Csak az a kár hogy megint Remake.. Mér' nem tudnak egy új részt csinálni
  • orkenyid
    :D
  • Petyus_
    Én is erre gondolok. De én fogok venni, mert Nincsendó. :D
  • orkenyid
    Csak LEHET majd venni.
    A Nintendo WiFi adapter az csak egy sima WLAN hálókártya lesz.
    Ha van már ilyened akkor nem kell venni.
  • Petyus_
    Azt nem hiszem, hogy megcsinálják, hogy venni kell egy spéci hardvert a PC-hez, ahhoz, hogy menjen a Nintendo Wifi. Mert akkor (nem Nintendo) hotspotokról se menne, pedig azokról elvileg fog. Lehet a Nintendo kiad a márkeneve alatt egy sima WLAN routert, mert kell a píz. =)

Majd kiderül.
  • CrucifX
    Talalt :)
  • Petyus_
    Melyik adapterre gondolsz? A Nintendo USB-s routerére? Arra én is kiváncsi vagyok (ár, meg mit tud). =)
  • CrucifX
    Ejj, sajnos en meg mindig nem potoltam a nagykonzolos valtozatot, de ezzel a megdobott multival tuti vetel lesz - most mar csak arra a DS adapterre lennek kivancsi!
  • Petyus_
    Animal Crossing: Wild World - WiFi Details

The full details on all connectivity used in Animal Crossing: Wild World have been released. Head inside for both WiFi connectivity and local wireless play.

Nintendo has released the full details on the connectivity options in their upcoming Nintendo DS game Animal Crossing: Wild World.

DS Local Area Network
    When players are within wireless range of other people who have Animal Crossing: Wild World, they can travel to one other's towns. One person will be the host and open up his or her town gate to visitors. Up to three others within range can exit their town gates to travel to the host's town, where they can do all sorts of things: fish, write letters to townsfolk, shop at the store, cut down trees, anything. Up to four players can interact in real time, communicating with text messages and emoticons. (All players must have game cards for multiplayer mode.)

# After players visit another town, the following events may take place:One of the characters in the town they visited might move to their town, and a character from their town might move to the town they visited.
    # "Bottle mail," a bottle containing a letter written by someone in another town, might wash ashore in their town.
    # Constellations created by someone visiting their town might appear in the night sky.
    # This mode is open to anyone in Local Wireless range � there is no need for people to pre-register on friend rosters.

Nintendo Wi-Fi Connection
    Wireless multiplayer mode plays the same as the DS Local Area Network multiplayer, except that players connect using Nintendo Wi-Fi Connection. Players must know one another and register one another to their friend roster before they can connect. For example, if player A plans to visit player B's town, both player A and B need to register each other's names. The friend roster window is accessible anytime during the game. There are two ways to register names to the friend roster:
    # Register using DS Local Area Network mode. When players visit another town, they can register the host and other visitors to their friend roster, and others in the town can register them to their lists as well. Players also can register anyone who visits their town, and visitors also can register players in the towns they visit. It's very easy to register friends. Players simply tap the friend roster icon, then tap the names of the people they want to register � they'll instantly be added to the friend roster.
    # Players can register the Friend Registration Key, or password, of a person they want to play with. Players receive Friend Registration Keys when they register their games with Nintendo Wi-Fi Connection. They can then exchange friend codes with others by phone/e-mail/online bulletin boards and use them to add their friends to their lists.

Ez ismét nagyon jópofa kis játék lesz! =)
  • Petyus_

Az nagyon szép lesz!
  • Petyus_
    Már úgy megszoktam. :D

Bocs, akkor: biztos jól lehet az érintőképernyő segítségével egyéniesíteni személygépkocsink külsejét. =)
  • CrucifX
    Jaj, ezt a hardwiredes szanalmas gyugyogest / angolszasz szavak megeroszakolasat legalabb ITT ne ;(
  • Petyus_
    Hmm, képek alapján szarabbra számítottam.. lenne árnyék, egész elviselhető lenne. Tácsszkrínnel biztos jól lehet pimpolni. =)
  • Alblink
    Az tok jo,es ez csak neo flashez alkalmazhato?
    milyen fosul nez ki az uj nfs videon:
    http://www.dstouch.com/~videos/need_for_speed_most_wanted_001.mov
    Valami arnyekot azert kellet volna csinalni a kocsikhoz mert igy olyan mintha csusznanak:D.
  • Sepp3
    Nah az király ha műxik

vki tudna dobni egy mailt hogy honnan tudnék leszedni clean dumpos gamakat?

thx
  • radeer
    Nem egészen majdnem egy hónapig tök halott volt, és kicsit magam alatt voltam, hogy feleslegesen vettem meg a kártyát nem éppen olcsó pénzem. freeman a megmondhatója, már arról gondolkodtam eladom sima GBA-snak a flash-t de tegnap végre fény derült az alagútban.

Kijött a GST universal patcher v3.0 progi amivel sima játékot lehet patchelni GST-sre ( NeoFlash kártyára). Én megnéztem és nem kamu, a játékok 99.5% -a megy ( asszem 1db nem megy), és GBA-s save-ek is működnek.
    Most ismét úgy néz , ki hogy a mentések megoldásával és a patch full verziós megjelenésével a NeoFlash lett a legjobb kártya.

Ezt a sok smile-t megérdemli a GST , thx.
  • NecroJoe
    Ahogy én számitottam:

DS alapgép - 34000 Ft
    1 játék - 9000-10000 Ft
    512 CF - 8000 Ft
    M3 CF - 84 Euro = 21000 Ft
    Passkey - 28 Euro = 7000 Ft
    Postaköltség (M3+PK) 13 Euro = 3250 Ft
  • Sepp3
    http://www.neoflash.com/forum/index.php?topic=498.0

nyah ez kellemes
  • Alblink
    Hat igen eleg draga dolog igy mindennel,en se tudtam egyzserre megvenni.
    ez igy mennyibol jonne ki durvan rendelessel egyut?:M3(512 CF)+passkey
  • Sepp3
    radEER : akkor ez a neoflash cuccos halott téma?
  • NecroJoe
    Jó tudni ilyen apróságokat :) Ahogy számolgatom igy kb 80000-re fog kijönni egy DS+M3(512 CF)+passkey+origi game kombó. Húzós, nagyon húzós :)
  • Alblink
    hat ezt jol megfogalmaztam:D.
  • Alblink
    Hat ja,nekem meg ezek mind+inkabb nem sorolom:D.ezert is kene valamit venni, hogy warezolni tudjak.
    off:Eddig gepen gameltem sokat,most azon 1-2vel fogok,ami tenyleg erdekel azt is neten,mondjuk nem is banom a ds-miatt jobban bejon a ds.
    meg amennyi penzt a gepre kell kolteni,hogy normalisan gamelhessen az ember,nekem nem eri meg.
  • orkenyid
    Hát most én is így vagyok ezzel :)
    Lost in Blue, Metroid, Mario Kart, Animal Crossing, meg ez a Children of Mana se lehet rossz :)
  • Alblink
    Hat ez nagyon durvan nez ki,mennyi jo gamet fejlesztenek ds-re,erre a consolra jon kia legtobb game ami erdekel.
  • Petyus_
    Jól van na! =)
  • CHEAPBOY
    meg aztan kiaza barom aki ignoralja a jelenleg legjobban fogyo handheldet?:) (odaát)
  • CHEAPBOY
    handheld fronton mikor nem kapott meg minden komoly cimet a Nintendo?:) ez mas vilag, bizonyitja ez is:)
  • Petyus_
    Én is.. qrva jó, féltem, hogy az ilyen játékokat inkább PSP-re fogják erőltetni, de ha Xenosaga meg Mana DS-re jön, asszem nincs mitől tartani. =)
  • CHEAPBOY
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ az ÚÚÚÚJ MANAAAa!:) Dekibebaszottul szééééép! Várom, tárt karokkal:)
  • Petyus_
    JRPG fanek figyelem =)

• kisgabo
    tehát az m3 perfect nem elég a ds játékok futtatásához, kell passkey, de gba játékokat ( mentéssel egyetemben ) olyan faszán kezeli mint pl. az EZFA?
  • radeer
    petyus:
    Olyan nincs ami nem lóg ki

NecroJoe:
    Igen kell.
  • Petyus_
    Olyan movie player nincs, ami nem lóg ki a DS-ből?
  • NecroJoe
    Ha jól értem akkor ahhoz, hogy tudjak az M3ról játszani kell egy eredeti játék a passkeybe?
  • radeer
    Nem!

Az M3 az az M3 Perfect adapter, 3.generációs terméke a régi jól ismert Movie Advance-nak.
    Azon kivűl, hogy fejlesztették a filmlejátszást, lehetővé tették a CF ( compact flash) kártyáról ( ezt kell bedugni az M3-ba) az NDS játékok ( akár több NDS - multiboot NDS) futtatását.

Az MK3 az a passkey következő generációja. Azon kivűl, hogy berkadod hátra mint MK1-et és a bele a játékot így el tudod indítani a GBA slotból az NDS játékot.
    Az mk3-at ellátták MMC + SD memoria fogadással is.
    MK3M3 Perfecrt
  • Alblink
    Bar nem sok idom volt gamelni,de csak mario64em van azzal gamelek,de iszoyat jo lett,kinek hany csilag gyult ossze a vegen?
    a wifi-el milyen szinten lehet netezni?mondjuk emailt lehetne kuldeni?
    novemberbe a mario kart-ot megveszem eredetiba mar csak a wifi miatt is.

A castlevania mikor megjelenik 10.10-en az mar europai verzio lesz ugye?
  • orkenyid
    Hát szerintem nem nagyon :)
    Én mostanában csak azzal játszok amit vettem tőled (nintendogs és advance wars)
    GBA-n is mindig megvettem ami tetszett, itt is megfogom továbbra is.
    Szerintem arra jó, hogy ki lehet esetleg próbálni hogy mi tetszik/mi nem, de hogy végigvinni flash kártyáról egy játékot..., nálam ez szóba se jöhet :)
    Nagyon jó homebrew cuccok vannak egyébként már mostanság, nem tudom figyelitek-e őket. És ráadásul hamarosan jön a WiFi DS-re, amivel ugye lehet netezni majd. http://www.akkit.org/dswifi/index.html