24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Super Mario
    Mikor jön a Mario Kart DS?
  • CHEAPBOY
    kicsit ratykonak nez ki.
  • MagneTofon
    Újabb RPG: Demon Tower

Scan 1
    Scan 2
  • orkenyid
    Hát nem éppen tudod rá újratölteni, mivel a frissítőprogit is letörli! :(
    A flashkártyát nem teszi tönkre (talán).
  • rozsdas
    Ha jól emlékszem akkor csak a supercardnak és az m3nak törli a förmverét. De az a legkisebb gond, mert azt újra rátöltheted a kártyára.
  • aya
    Nem tudjátok véletlenül hogy a ds virus csak a DS-t teszi tönkre, vagy a flashkártyát is??
  • Olcsi2
    Erdekel valakit a Spiderman-em cserere (vagy eladasra 7ert)?
  • CHEAPBOY
    Vadiuj DS játékok érkeztek!

Lunar Dragon Song
    Lost in Blue
    Nanostray

10000ftba kerülnek/db.

[email protected]

• MagneTofon
    Vagy az már a vírus utáni állapot...
  • Borgi
    király xD
  • radeer
    De ezen legalább nem megy a DarkFader féle virus.

• Petyus_
    Bazzeg holnap megyek a józsefvárosi piacra. Télleg lehet 2k-ért kapni ezeket? :D :D :D
  • orkenyid
    Hát ez nagyon durva :DDDDDDDD
  • Kaplan
    Én is megakarom mind2-t venni de nagyon drága lenne. A POPstationhoz még UMD helyett RUMD-t kell vennem :D
  • snoop dog
    baszki mekkora égés mindkettö
  • Seth
    Zseniális, temethetik a nagyokat.Remélem 2 év spórolás után megvehetem mindkettőt
  • Kaplan
    A zsebkonzolok jövője: PSP és NDS

NextGen - 2005-10-09 15:23:00
    Csendben, hatalmas reklámkampány és online hype nélkül érkezett meg a zsebkonzolok következő generációja: a kínai játékipar ismét felvette a kesztyűt, csattanós választ adva a Sony és a Nintendo legutóbbi handheld-próbálkozásaira.
    A PopStation Portable (PSP) és a Neo Double Screen (NDS) bátran szállnak szembe a japán konkurenciával: csomagolásuk és dizájnjuk egy-az-egyben a vetélytársak modelljeit idézi � nem lopás ez, hanem direkt felhívás a harcra. A következő generációs technológia kíméletlenül mutatja a jövőbe vezető utat. A pénzéhes multik drága, külön megvásárolható játékokat kínálnak a géphez � a PopStation és a Neo Double ezzel szemben beépített szoftverekkel kényeztet. A gépek a hagyományos terjesztési metódusokat megkerülve, egyedi módon jutnak el a vásárlóhoz: a kínai piacon találod meg őket, a közkedvelt Adidos pólók és Reobek tornacipők mellett, alig kétezer magyar forintért. A játékok? Tökéletesek! Komplex, a PES-szériát földe döngölő Foci, és izgalmas, szemkápráztató animációkat villogtató Utcai Harcos várja, hogy hosszú vasárnap délutánokat töltsetek együtt. Vessetek egy pillantást a jövőre:

#Popstation Portable Bemutató

#Neo Duble Screen Bemutató

By : 576 Online

Nem tudom mit erölködik a PSP és az NDS :P
    Porrá veri ez a kettő szuper gép őket. Sony, Nintendo? Kik ezek? China 4EVER!:)
  • sp00n
    MediaMarktba, Photo Hall-ba biztos kapsz, de a legtöbb mobil boltba is tuti :)
  • MagneTofon
  • sp00n
    Hát munkám révén nagyon olcsón! De ha bemész egy boltba kb 4ezerért szerintem egyévre elegendőt veszel :)
  • MagneTofon
    Te hol vetted és mennyibe fájt?
  • sp00n
    Vegyél PDA-hoz vagy Palmhoz és vágjad méretre, én is azt csináltam mikor megvettem és teljesen jó. Ezeket a kellékeket meg bármilyen műszaki boltban megkapod.
  • MagneTofon
    Children Of Mana képek
  • MagneTofon
    Mondjuk japánként megengedheti magának, de hogy elcsesszen szándékosan egy gépet csak ezért...
  • MagneTofon
    milliomos...
  • MagneTofon
    Ez tökhülye, vagy millomos? :)
  • orkenyid
    Itt van róla videó akit érdekel: http://panyawo.hp.infoseek.co.jp/crashme.3g2
    Szóval r0mloader.zip (r0mloader.nds)-től óvakodjatok!!
  • orkenyid
    Van egy rossz hírem :(
    Sajnos PassMe-val is fertőz!
  • Borgi
    szüzmária 0_o
  • orkenyid
    Legalábbis egy ideig...
    Ezzel elvileg helyre tudod állítani, de forraszgatni kell hozzá, és a WiFi-ről lemondhatsz, mivel nem lesz MAC address-e a DS-ednek: http://darkfader.net/ds/files/ppflash.zip . Egyébként ha FlashMe-t raktál fel rá, akkor veszett a garanciád is. (a vírus nem fertőz nem FlashMe-lt DS-eket!)
  • orkenyid
    Jajj ettől féltem, éppen szólni akartam!
    Az egy új vírus (ma jelent meg)! Kitörli a DS firmware-jét.
    Sajnos nem lehet házilag javítani, ha FlashMe-t raktál fel rá, akkor marad papírnehezéknek :((
  • aya
    sziasztok! segitség kellene: romloader-el patch-eltem a dsemet azota nem indul!!! valakinek valami 5let???
  • mb66
    Hm, ez is jól néz ki, lesz itt RPG dögivel :D Mondjuk én valami jó RTSt szeretnék.
    A Zeldát pedig én is remélem hogy nem egy remake lesz(kézenfekvő lenne az Ocarina ugye)
    A Contact is jónak tűnik.
  • MagneTofon
    Wizardry DS

http://www.s-f.co.jp/soft/ds/wizardry/index.htm

(a második menünpontnál van pár kép is)
  • aabyssx
    No! Egy nem remake Zelda, 3 darab AAA (azaz nem koloo-limpaah) JRPG-vel már nekem is eladhat egy DS-t!

Csak ne Majora's Mask szerű erőltetett, remix-Zelda legyen!
  • MagneTofon
    Zelda DS

Aonuma states that, "What I can tell you is that it's going to use the touch screen for a very unique control system that people have never experienced in a Zelda game before."

Aonuma has very high expectations for the second screen of the Nintendo DS. He states that the touch screen will provide gamers with the opportunity to interact with the entire world of Hyrule.

"I think one of the important elements of the Zelda series has always been that you feel like you're in the world doing the things that Link is doing and touching the things that link is touching. This time you'll be able to use the touch screen and actually touch those items and objects yourself."
  • MagneTofon
    Nem tudjátok hol/mennyiért lehet venni DS érintőképernyő-védő-izé-műanyagot-valamit?
  • Petyus_
    Tingle RPG roxx! =)
  • aabyssx
    KOLOO-LIMPAAAH! :D
  • Petyus_
    JRPG kínálatra nem lesz panasz. =)